سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم آواژنگ مادربرد Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK ورژن 1.2 که در این لینک زیر میبینید وارد کرده است ؟
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-Z97X-UD5H-BK (rev. 1.2) (Only the registered members can see the link)
اگر بله از کدام نمایندگی یا فروشگاه در تهران میتونم تهیه کنم؟
تفاوت قیمتش با ورژن 1.0 چقدر هست؟
AMD>INTEL
05-04-15, 16:14
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم آواژنگ مادربرد Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK ورژن 1.2 که در این لینک زیر میبینید وارد کرده است ؟
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-Z97X-UD5H-BK (rev. 1.2) (Only the registered members can see the link)
اگر بله از کدام نمایندگی یا فروشگاه در تهران میتونم تهیه کنم؟
تفاوت قیمتش با ورژن 1.0 چقدر هست؟
جواب این سوال کمی سخت هست . بستگی به زمان خرید جایی هست که ازشون خرید میکنید . روی جعبه مادربرد یک لیبل هست که مشخصات مادربرد رو نوشته روی اون rev مادربرد رو نوشته .از نظر قیمت تفاوتی نیست .
AMD>NVIDIA
05-04-15, 16:20
جواب این سوال کمی سخت هست . بستگی به زمان خرید جایی هست که ازشون خرید میکنید . روی جعبه مادربرد یک لیبل هست که مشخصات مادربرد رو نوشته روی اون rev مادربرد رو نوشته .از نظر قیمت تفاوتی نیست .
والا اگه ورژن 1.2 باشه خیلی خوب میشه
من زنگ زدم به نمایندگی آواژنگ سمت میدون ونک (نمیاندگی اصلیش)گفتم که قطعه هم میفروشین گفت نه باید از فروَشگاه بخری و شماره لیون کامپیوتر و دیجی کالا رو داد
من میخوام بخرم منتها نمیدونم برم بازار ایران یا ... اگه جایی که قیمیت خوب میده و هرچی بخوای داشته باشه رو میدونی معرفی کن مرسی
AMD>INTEL
05-04-15, 16:21
یک مورد هم اشاره کنم من هر سه ریوژن رو مقایسه کردم تفاوت ساختاری ندارند . با خیال راحت خرید کنید .
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
05-04-15, 16:24
والا اگه ورژن 1.2 باشه خیلی خوب میشه
من زنگ زدم به نمایندگی آواژنگ سمت میدون ونک (نمیاندگی اصلیش)گفتم که قطعه هم میفروشین گفت نه باید از فروَشگاه بخری و شماره لیون کامپیوتر و دیجی کالا رو داد
من میخوام بخرم منتها نمیدونم برم بازار ایران یا ... اگه جایی که قیمیت خوب میده و هرچی بخوای داشته باشه رو میدونی معرفی کن مرسی
اگر آشنایی زیادی نداری به بازار از لیون خرید کنید بهتر هست .تفاوتی ندارند ریوژن های این برد .
Hessam II
05-04-15, 16:54
تمامی فروشگاه های سراسر کشور در حال حاضر، رویژن 1.1 رو دارن.
1.2 هنوز آواژنگ نیاورده یا توزیع نکرده به بازار.
از نظر قیمت، هیچ تفاوتی ندارن. قیمت رویژن های مختلف همیشه یکسان بوده.