ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم تا سقف 1700

balam
21-03-15, 12:38
سلام
من میخوام یک سیستم جدید (فقط کیس) با حدود قیمت 1700 بخرم که البته می تونم تا 2 تومن هم بودجه رو افزایش بدم ولی خب ترجیحا هرچی که از 2 تومن کمتر بشه برای من بهتر.
سیستم رو برای مصارف مولتی مدیا می خوام و اهل گیم نیستم ولی از اونجایی که کارم با اینترنت زیاد هست نیاز به یه سیستم سریع دارم.
خودم به قطعات زیر رسیدم

SSD Samsung 850 EVO
CPU Intel Core i5 - 3.1GHz - 4440
Motherboard ASUS - H81-PLUS
Power GREEN - GP530A-EU
Case Case GREEN - MAC1
RAM Crucial Ballistix Tactical / G.Skill Sniper / 2x4 1600

از اونجایی که کار گرافیکی زیادی ندارم کارت گرافیک رو فعلا حذف کردم و برای هارد هم از هارد قدیمی خودم میخوام استفاده کنم که وسترن دیجیتال است
ممنون میشم اگر در این رابطه کمکم کنید

AMD>INTEL
21-03-15, 13:50
سلام
من میخوام یک سیستم جدید (فقط کیس) با حدود قیمت 1700 بخرم که البته می تونم تا 2 تومن هم بودجه رو افزایش بدم ولی خب ترجیحا هرچی که از 2 تومن کمتر بشه برای من بهتر.
سیستم رو برای مصارف مولتی مدیا می خوام و اهل گیم نیستم ولی از اونجایی که کارم با اینترنت زیاد هست نیاز به یه سیستم سریع دارم.
خودم به قطعات زیر رسیدم

SSD Samsung 850 EVO
CPU Intel Core i5 - 3.1GHz - 4440
Motherboard ASUS - H81-PLUS
Power GREEN - GP530A-EU
Case Case GREEN - MAC1
RAM Crucial Ballistix Tactical / G.Skill Sniper / 2x4 1600

از اونجایی که کار گرافیکی زیادی ندارم کارت گرافیک رو فعلا حذف کردم و برای هارد هم از هارد قدیمی خودم میخوام استفاده کنم که وسترن دیجیتال است
ممنون میشم اگر در این رابطه کمکم کنید

cpu corei5 4460
main gigabyte h81m-s2pv
power Enermax NAXN (Tomahawk II) 450W
case green mac1
memory kingston hyperx fury 1600 2*4
ssd crucialm550 128gb
پ.ن : اگر بتونید مادربرد gigabyte h97-d3h بگیری خیلی بهتر هست .

balam
21-03-15, 17:09
ممنون از راهنمایی تون فقط چند سوال برای بهتر فهمیدن خودم میپرسم

درمورد پردازنده آیا توصیه میکنید که با توجه به نوع مصرف من از مدل i3 استفاده کنم؟ چیزی که از نظر عملکرد زیاد پایین نباشه. پیشنهادی دارید؟
اختلاف این مادربورد گیگا با 81 plus ایسوس در چیه؟
با توجه به اینکه ممکنه در آینده کارت گرافیک اضافه بشه و یا هارد اضافه کنم بهتر نیست پاور قوی تری انتخاب بشه؟
تفاوت پاورهای گرین با کول مستر و انرمکس در چیه چون هرکسی یک چیزی میگه. آیا فقط علاقه به برنده؟

با تشکر

AMD>INTEL
21-03-15, 17:16
ممنون از راهنمایی تون فقط چند سوال برای بهتر فهمیدن خودم میپرسم

درمورد پردازنده آیا توصیه میکنید که با توجه به نوع مصرف من از مدل i3 استفاده کنم؟ چیزی که از نظر عملکرد زیاد پایین نباشه. پیشنهادی دارید؟
اختلاف این مادربورد گیگا با 81 plus ایسوس در چیه؟
با توجه به اینکه ممکنه در آینده کارت گرافیک اضافه بشه و یا هارد اضافه کنم بهتر نیست پاور قوی تری انتخاب بشه؟
تفاوت پاورهای گرین با کول مستر و انرمکس در چیه چون هرکسی یک چیزی میگه. آیا فقط علاقه به برنده؟

با تشکر

به نظر من چون از گرافیک تو کار پردازنده استفاده میکنید . corei5 خیلی بهتر هست .
برد گیگابایت رو از نظر کیفیت برد تا اینجا برای هر کسی بستم راضی بودند . اسوس هم بعضی از همکاران که کار میکنند چندان راضی نبودند . گارانتی آواژنگ به مراتب بهتر از بقیه شرکتها هست .
فقط علاقه نیست . انرمکس و کولر مستر از سایت های سخت افزاری کلی award دارند . گرین هم قابل قبول هست . اگر قصد اضافه کردن گرافیک یا قطعات دیگه دارید پیشنهاد میکنم به جای 530 مدل ماجولار green 600-hp تهیه کنید .

balam
21-03-15, 17:56
مرسی از پاسختون
کم بودن CL رم ها در عملکردشون قدر تاثیر گذاره؟ فکر کنم رم پیشنهادی شما CL 10 باشه ایا سرعت کمتری نسبت به رم های CL7 داره؟

AMD>INTEL
21-03-15, 18:03
مرسی از پاسختون
کم بودن CL رم ها در عملکردشون قدر تاثیر گذاره؟ فکر کنم رم پیشنهادی شما CL 10 باشه ایا سرعت کمتری نسبت به رم های CL7 داره؟
تاثیر داره ولی در کار شما که زیاد به برنامه های خاصی کار نمیکنید . تفاوتش مشهود نیست . پس عموما برای شما صرف هزینه اضافی هست .

balam
21-03-15, 18:07
تاثیر داره ولی در کار شما که زیاد به برنامه های خاصی کار نمیکنید . تفاوتش مشهود نیست . پس عموما برای شما صرف هزینه اضافی هست .

خیلی ها به من رم جی اسکیل رو پیشنهاد میکنند. کیفیت این رم ها چطوریه؟ از این جهت می پرسم چون من در شهرستان هستم و ممکن است یک یا چند قطعه پیدا نشود می خواهم برای آنها جایگزین داشته باشم.

AMD>INTEL
21-03-15, 18:46
خیلی ها به من رم جی اسکیل رو پیشنهاد میکنند. کیفیت این رم ها چطوریه؟ از این جهت می پرسم چون من در شهرستان هستم و ممکن است یک یا چند قطعه پیدا نشود می خواهم برای آنها جایگزین داشته باشم.

g.skill هم خوبه . کینگستونی که من هم معرفی کردم با مادربرد شما کاملا سازگار هست .

balam
21-03-15, 19:36
g.skill هم خوبه . کینگستونی که من هم معرفی کردم با مادربرد شما کاملا سازگار هست .

ببخشید که این سوالو میپرسم ولی من در دیتا شیت مادربورد گیگا که نگاه کردم اسمی از پارت نامبر این مدل از رم برده نشده بود و در سایت گینکستون هم پشتیبانی از اینتل 81 ذکر نکشده! اصولا از کجا میشه فهمید که قطعات با هم سازگاری دارند؟

AMD>INTEL
21-03-15, 20:47
ببخشید که این سوالو میپرسم ولی من در دیتا شیت مادربورد گیگا که نگاه کردم اسمی از پارت نامبر این مدل از رم برده نشده بود و در سایت گینکستون هم پشتیبانی از اینتل 81 ذکر نکشده! اصولا از کجا میشه فهمید که قطعات با هم سازگاری دارند؟

در موردسازگاری این رم کینگستون رو با این مادربرد هم تو این انجمن دوستان بستند و هم من . تو لیست گیگابایت قسمت qvl این رم هست . زیاد هم فرقی ندارد میتونید g.skill تهیه کنید اون هم خوب هست .تو لیست qvl گیگابایت رم هایی که جلوش نوشته کینگستون و پارتنامبر با KHX شروع میشه همین KINGSTON HYPERX هست .

balam
21-03-15, 23:09
بسیار از کمک شما ممنونم:11():

balam
22-03-15, 13:09
آیا به نظرتون لازمه که برای پردازنده یک فن بهتر بگیرم؟ اگر آره چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
نظرتون در مورد کیس DeepCool TESSERACT BF چیه؟

AMD>INTEL
22-03-15, 13:35
آیا به نظرتون لازمه که برای پردازنده یک فن بهتر بگیرم؟ اگر آره چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
نظرتون در مورد کیس DeepCool TESSERACT BF چیه؟

در مورد کیس یکی ازش بستم . نتیجه رضایت بخش بود .
در مورد فن هم DeepCool IceBlade 200M

balam
22-03-15, 13:38
فقط یک سوال شما اطلاع دارید که اون رم های گینگستون فوری و جی اسکیل
RipjawsX در بازار راحت پیدا میشه؟ چون من شهرستان هستم امکان داره بعضی از مدل ها نباشه و در فروشگاه های آنلاین هم موجود ندیدم.

AMD>INTEL
22-03-15, 14:03
فقط یک سوال شما اطلاع دارید که اون رم های گینگستون فوری و جی اسکیل
RipjawsX در بازار راحت پیدا میشه؟ چون من شهرستان هستم امکان داره بعضی از مدل ها نباشه و در فروشگاه های آنلاین هم موجود ندیدم.
Only the registered members can see the link D9%86+%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%BE%D8%B1+%D9%81%DB%8C% D9%88%D8%B1%DB%8C+1866+%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8 %B1%D8%AA%D8%B2+4+%DA%AF%DB%8C%DA%AF/

balam
22-03-15, 16:12
اگر بخواهم مادربورد بالاتری انتخاب کنم بجز اون مدل گیگابایت چه پیشنهادی دارید که قیمتش مناسب باشه؟ مادربورد های ازراک خوب هستند؟

AMD>INTEL
22-03-15, 16:29
اگر بخواهم مادربورد بالاتری انتخاب کنم بجز اون مدل گیگابایت چه پیشنهادی دارید که قیمتش مناسب باشه؟ مادربورد های ازراک خوب هستند؟

gigabyte h97-d3h
ازراک هم بدک نیست ولی مدل خاصی مد نظرم نیست .

balam
22-03-15, 17:34
gigabyte h97-d3h
ازراک هم بدک نیست ولی مدل خاصی مد نظرم نیست .

مثلا این مدل
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASRock H97M Pro4 LGA1150 H97 Mainboard (Only the registered members can see the link D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%A7%DA%A9+%D8%A7%DA%86+97+%D9% BE%D8%B1%D9%88+4/#prettyPhoto)

از اینکه خیلی سوال پیچتون میکنم عذر میخوام

AMD>INTEL
22-03-15, 17:51
مثلا این مدل
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASRock H97M Pro4 LGA1150 H97 Mainboard (Only the registered members can see the link D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%A7%DA%A9+%D8%A7%DA%86+97+%D9% BE%D8%B1%D9%88+4/#prettyPhoto)

از اینکه خیلی سوال پیچتون میکنم عذر میخوام

عرض کردم خدمتتون من به دلیل کیفیت اثبات شده گیگابایت و گارانتی معتبرش روی مادربرد سراغ برند دیگه ای نمیرم . باز میل خود شماست .
این مادربرد ازراک هم ظاهرا برد خوبی به نظر برسه .
فقط I/O این برد که NUVOTON هست خرابی زیاد داره . تو چندماه گذشته زیاد عوض کردم .

balam
22-03-15, 21:47
ممنو از شما که با حوصله پاسخ سوالات بنده را دادید