من امروز یه پردازنده جدید در اینترنت دیدم که قبلا ندیده بودم
اون پردازنده Core-M نام داره و روی آلترابوک 2015 اپل گذاشته شده
میخواستم بدونم تفاوت این پردازنده با پردازنده Core i7 چیه؟
مثلا یه پردازنده با فرکانس 4.0 و حافظه کش 6 از نوع Core i7 بهتر عمل میکنه یا Core-M ؟؟؟
AMD>INTEL
19-03-15, 13:30
این سری پردازنده های موبایل هستند . برای الترابوک و تبلت های سبک استفاده میشه . از هسته Broadwell استفاده میکنند .
این هم اطلاعات تکمیلی
List of Intel Core M microprocessors - Wikipedia, the free encyclopedia (Only the registered members can see the link)
سیدرضا بازیار
19-03-15, 13:35
این سری پردازنده های موبایل هستند . برای الترابوک و تبلت های سبک استفاده میشه . از هسته Broadwell استفاده میکنند .
این هم اطلاعات تکمیلی
List of Intel Core M microprocessors - Wikipedia, the free encyclopedia (Only the registered members can see the link)
منم همین فکر رو میکردم. اما با دیدن دو لپ تاپ زیر نظر من تغییر کرد
Apple MacBook with Retina Display 12 Inch - اپل مک بوک 12 اینچ با صفحه نمایش رتینا (Only the registered members can see the link)
ASUS Zenbook UX305FA - A - لپ تاپ ایسوس زنبوک UX305FA (Only the registered members can see the link)
به نظر شما آلترا بوک های قوی اپل (مک بوک پرو) سال 2015 از چه نوی پردازنده ای استفاده میکنن؟
Core i7 یا Core-M یا یه چیز جدید؟
AMD>INTEL
19-03-15, 14:39
منم همین فکر رو میکردم. اما با دیدن دو لپ تاپ زیر نظر من تغییر کرد
Apple MacBook with Retina Display 12 Inch - اپل مک بوک 12 اینچ با صفحه نمایش رتینا (Only the registered members can see the link)
ASUS Zenbook UX305FA - A - لپ تاپ ایسوس زنبوک UX305FA (Only the registered members can see the link)
به نظر شما آلترا بوک های قوی اپل (مک بوک پرو) سال 2015 از چه نوی پردازنده ای استفاده میکنن؟
Core i7 یا Core-M یا یه چیز جدید؟
الترا بوک ها همانند تبلت ها پردازنده کم مصرف لازم دارند . البته این به معنای ضعیف بودن این پردازنده ها نیست .
Only the registered members can see the link
برای محصولات 2015 اپل هم باید منتظر بود .البته این مدل رو ببینید
Only the registered members can see the link