PDA

مشاهده نسخه کامل : چند سوال ابتدایی در مورد لپ تاپ

hrithik20
18-03-15, 12:55
سلام دوستان و اساتید
چند وقتی میشه که لپ تاپ لنوو فلکس 2 گرفتم
از اونجایی که تازه تجربه ی کار با لپ تاپ رو دارم چندتا سوال برام پیش اومده :
1 . بهترین ویندوز برای نصب , ویندوزهای دانلودی هستش یا ویندوزهای بازاری و شرکتی ؟ در حال حاضر ویندوز 8.1 رو از سایت سافت گذر دانلود و نصب کردم
2 . بکاپ گرفتن از ویندوز دقیقا معنیش چیه ؟ مثلا اگه از ویندوزم بکاپ بگیرم و بعدا ویندوزم به هر دلیلی خراب یا ویروسی بشه میتونم از بکاپ کمک بگیرم و مثل روز اولش بشه ؟ اگه ویروسی شده باشه بعد از برگردوندن بکاپ ویروسها پاک میشه ؟ حجم بکاپ گرفته شده روی دی وی دی 5 جا میشه یا باید دی وی دی 9 باشه ؟ و آیا بکاپ فقط تنظیمات و نرم افزارهای نصب شده هست یا میشه از دی وی دیه بکاپ گرفته شده بعنوان نصب ویندوز هم استفاده کرد ؟
3 . بعد از نصب ویندوز درایورهای لپ تاپم رو با استفاده از دی وی دی پکیج درایور که از بازار خریدم نصب کردم و درست هم نصب شد , منتها چند تا از درایورها رو توی نرم افزار زده بود که قابل بروزرسانی هستش , اینم عکسش :
Only the registered members can see the link
حالا بنظر شما این موارد رو بروزرسانی کنم ؟
4 . توی یکی از سایتها یکی از کاربرها گفته بود لنوو توی سایتش نرم افزاری داره که کارش اینه که تنظیم میکنه وقتی شارژر رو وصل میکنی باتری رو شارژ نمیکنه و مثل این میمونه که باتری رو درآوردی و داری با استفاده از آداپتور از لپ تاپ استفاده میکنی و عمر باتری بیشتر میشه , اسم نرم افزارش فکر کنم انرژی منیجر بود
حالا اگه خوب هستش و کسی از دوستان لینک دانلودش رو پیدا کرده ممنون میشم برای منم بزاره
5 . آیا میشه دکمه ی پاور یا همون روشن کردن لپ تاپ رو طوری تنظیم کرد که کارش ریستارت کردن بشه ؟ و بجاش یک دکمه از روی کیبرد برای روشن کردن تنظیم کنیم ؟ آخه دکمه ی سخت افزاری برای ریستارت نداره و مواقعی که خدایی نکرده ویندوز هنگ کنه بجای خاموش کردن لااَقل ریستارت کنم
6 . پیشاپیش از پاسختون سپاسگذارم و شرمنده اگه سوالام زیاد شد

AMD>INTEL
18-03-15, 13:19
1. بهترین ویندوز برای نصب , ویندوزهای دانلودی هستش یا ویندوزهای بازاری و شرکتی ؟ در حال حاضر ویندوز 8.1 رو از سایت سافت گذر دانلود و نصب کردم
فرق خاصی ندارند .
2 . بکاپ گرفتن از ویندوز دقیقا معنیش چیه ؟ مثلا اگه از ویندوزم بکاپ بگیرم و بعدا ویندوزم به هر دلیلی خراب یا ویروسی بشه میتونم از بکاپ کمک بگیرم و مثل روز اولش بشه ؟ اگه ویروسی شده باشه بعد از برگردوندن بکاپ ویروسها پاک میشه ؟ حجم بکاپ گرفته شده روی دی وی دی 5 جا میشه یا باید دی وی دی 9 باشه ؟ و آیا بکاپ فقط تنظیمات و نرم افزارهای نصب شده هست یا میشه از دی وی دیه بکاپ گرفته شده بعنوان نصب ویندوز هم استفاده کرد ؟
باید ایمیج بگیرید با برنامه acronis true image بعد موقع خرابی ویندوز ریستور کنید . بهتره روی هارد اکسترنال ایمیج بریزید .حجمش هم بستگی به محتویات ویندوز و برنامه هاتون دارد .
3 . بعد از نصب ویندوز درایورهای لپ تاپم رو با استفاده از دی وی دی پکیج درایور که از بازار خریدم نصب کردم و درست هم نصب شد , منتها چند تا از درایورها رو توی نرم افزار زده بود که قابل بروزرسانی هستش , اینم عکسش :
حالا بنظر شما این موارد رو بروزرسانی کنم ؟
من استفاده از این نرم افزارها رو توصیه نمیکنم جز موارد خاص . درایورها رو از سایت سازنده دریافت و نصب کنید .
4 . توی یکی از سایتها یکی از کاربرها گفته بود لنوو توی سایتش نرم افزاری داره که کارش اینه که تنظیم میکنه وقتی شارژر رو وصل میکنی باتری رو شارژ نمیکنه و مثل این میمونه که باتری رو درآوردی و داری با استفاده از آداپتور از لپ تاپ استفاده میکنی و عمر باتری بیشتر میشه , اسم نرم افزارش فکر کنم انرژی منیجر بود
حالا اگه خوب هستش و کسی از دوستان لینک دانلودش رو پیدا کرده ممنون میشم برای منم بزاره
مدل لپتاپتون رو بنویسید .
5 . آیا میشه دکمه ی پاور یا همون روشن کردن لپ تاپ رو طوری تنظیم کرد که کارش ریستارت کردن بشه ؟ و بجاش یک دکمه از روی کیبرد برای روشن کردن تنظیم کنیم ؟ آخه دکمه ی سخت افزاری برای ریستارت نداره و مواقعی که خدایی نکرده ویندوز هنگ کنه بجای خاموش کردن لااَقل ریستارت کنم
خیر حتی تو خیلی از کیس ها دگمه ریست حذف شده چون به مراتب ضرر بیشتری نسبت به خاموش کردن دارد .

hrithik20
18-03-15, 14:41
ممنون دوسته عزیز
مدل لپ تاپم Lenovo Flex 2 i5 1T 8G 4G
درایورهای لپ تاپم رو توی سایت لنوو پیدا کردم ولی درایور گرافیکش برای ویندوز 8.1 64 بیتی Amd بود !! در صورتی که باید دو تا لینک دانلود میزاشت یکی برای intel و یکی برای جیفورس

AMD>INTEL
18-03-15, 14:55
ممنون دوسته عزیز
مدل لپ تاپم Lenovo Flex 2 i5 1T 8G 4G
درایورهای لپ تاپم رو توی سایت لنوو پیدا کردم ولی درایور گرافیکش برای ویندوز 8.1 64 بیتی Amd بود !! در صورتی که باید دو تا لینک دانلود میزاشت یکی برای intel و یکی برای جیفورس

مدل گرافیکتون چیه بهتون لینک درایور استاندارد amd رو میدم .

hrithik20
18-03-15, 16:20
مدلِ دقیقش اینه :
Only the registered members can see the linkلپ-تاپ-لنوو-فلکس-2
گرافیکش AMD نیست

AMD>INTEL
18-03-15, 16:26
مدلِ دقیقش اینه :
گرافیکش AMD نیست

- - - Updated - - -

مدلِ دقیقش اینه :
گرافیکش AMD نیست

hrithik20
18-03-15, 16:44
ممنونم
ولی فکر کنم باید دو تا درایور گرافیک دانلود کنم , یکی برای گرافیکِ اینتل و یکی برای گرافیک جیفورس

M3RS4D 50062
18-03-15, 17:24
گرافیک Nvidia

گرافیک Intel

AMD>INTEL
18-03-15, 17:25
ممنونم
ولی فکر کنم باید دو تا درایور گرافیک دانلود کنم , یکی برای گرافیکِ اینتل و یکی برای گرافیک جیفورس