سلام دوستان ، من یه کارت گرافیک لازم دارم تا بودجه 1.400.000 (یک میلیون و چهارصد) و نرم افزار های مورد استفاده من :
تری دی مکس
اوتودسک رویت آرکیتکچر
اتوکد
لومیون
و موتور رندر وی ری و منتال ری
من خودم :
zotak gtx 970 رو در نظر دارم ولی یه تاپیک دیدم همین جا که یکی شکایت کرده بود که 970 رو برنامه های اتودسک نمیشناسن
رجیستر نشدن کارت گرافیک 970 با نرم افزار های شرکت اتودسک (Only the registered members can see the link)
، حالا من موندم چیکار کنم ، امکان افزایش بودجه نیست ، کوادرو هم اصلا خوشم نمیاد و در این بازه قیمت هم کوادروی درست حسابی نیست ، یه چیز دیگم هست من اینهمه پول گرافیک میدم شاید خواستم گیمم بازی کنم خب
اگه بدونم کلا گرافیکم به درد نرم افزار های اتودسک نمیخوره کلا بی خیال میشم و اینهمه پول گرافیک نمیدم یه گرافیک 600-700 تومنی میگیرم
در ضمن سوال دیگه اینکه این مشکل رو amd هم داره؟ مثلا اگه r9 280 بگیرم بازم مشکل داره؟
M3RS4D 50062
15-03-15, 00:15
سلام دوستان ، من یه کارت گرافیک لازم دارم تا بودجه 1.400.000 (یک میلیون و چهارصد) و نرم افزار های مورد استفاده من :
تری دی مکس
اوتودسک رویت آرکیتکچر
اتوکد
لومیون
و موتور رندر وی ری و منتال ری
من خودم :
zotak gtx 970 رو در نظر دارم ولی یه تاپیک دیدم همین جا که یکی شکایت کرده بود که 970 رو برنامه های اتودسک نمیشناسن
رجیستر نشدن کارت گرافیک 970 با نرم افزار های شرکت اتودسک (Only the registered members can see the link)
، حالا من موندم چیکار کنم ، امکان افزایش بودجه نیست ، کوادرو هم اصلا خوشم نمیاد و در این بازه قیمت هم کوادروی درست حسابی نیست ، یه چیز دیگم هست من اینهمه پول گرافیک میدم شاید خواستم گیمم بازی کنم خب
اگه بدونم کلا گرافیکم به درد نرم افزار های اتودسک نمیخوره کلا بی خیال میشم و اینهمه پول گرافیک نمیدم یه گرافیک 600-700 تومنی میگیرم
در ضمن سوال دیگه اینکه این مشکل رو amd هم داره؟ مثلا اگه r9 280 بگیرم بازم مشکل داره؟
سلام توی اون پستمم گفتم . . .
میتونید وایستید ببینید که با درایور پیشنهادی مشکل استارت حل میشه یا نه (که امیدوارم مشکلشون حل بشه :give_rose:)
ولی حتی اگه هم حل بشه ,به یه درایور محدود میشن و نمیتونن از اپدیت هایی که برای گرافیکشون میاد استفاده کنن.
به نظرم به درسرش نمیارزه و کوادرو انتخاب کنید ,طبق سخت افزاری که اتودسک پیشنهاد داده.
و اینکه شما از کوادرو خوشتون نمیاد وابسته به اینکه باید با نرم افزار هم کار نکنید ...
metalika777_h_g
15-03-15, 00:28
سلام توی اون پستمم گفتم . . .
و اینکه شما از کوادرو خوشتون نمیاد وابسته به اینکه باید با نرم افزار هم کار نکنید ...
من همین الانم با این نرم افزار کار میکنم با لبتاپم؛ و گرافیک قدیمی لبتابم ati 5470 هست من از وقتی این تاپیک رو دیدم رفتم نیگا کردم دیدم رویت زده گرافیکم رو نمیشناسه؛ ولی من تا حالا مشکلی نداشتم باهاش نمیدنم جریان چیه !!؟؟ ضمن اینکه تو تری دی مکس و وی ری هم جدا از اینکه رندر مبگیره رندر بر Rt هم که با کارت گرافیک هست میگیره و هیچ اروری نداده تا حالا
به هر حال من زیاد وارد نیستم شما بهتر میدونید
AMD>INTEL
15-03-15, 01:42
این رو حتما با ابزار لازم باز کنید و مطالعه کنید
Only the registered members can see the link
Hessam II
15-03-15, 09:27
در اون تاپیک یه مشکل کوچیک، بی خودی بزرگ جلوه داده شد!
مشکل شایع ای که در سراسر دنیا وجود داره و در 50% مواقع با راهکارهای مختلف هم قابل حله، هیچ شلوغ کردنی نداشت! اما کاملاً بی منطق و عجولانه، تاپیک به حاشیه کشیده شد...! اون زمانی که اون آقا 970 خرید به قیمت 1500-1700. قیمت کوادرو 2200 و 2000 بالای 2 تومن بود! اصلاً بودجه شون نمی رسید. مگر اینکه از یکی دو قطعه میزدن! حالا اینکه به جز خودشون، کسی موافق کارت کوادرو نبود و همه 970 پیشنهاد می کردن، به کنار...!
این کوادروها در حد نهایتاً یه بازی سبک مثل فوتبال PES در حد متوسط پاسخگوی شما هستن. نه بیشتر.
طبق توضیحاتی هم که دادید، در حالت پیش فرض برای شما گرافیک رو نمی شناخت! اهمیت زیادی هم نداره. چون شما GPU گرافیک رو درگیر پردازشتون نکردید و صرفاً از CPU بهره می بردید.
اون آقا اگر اصرار به فعال سازی کارت در رویت داره، مشکل خودش هست که باید قبلاً بررسی می کرد و حداقل اسمی از این نرم افزار و تمایل به فعالسازی کارت گرافیک در پردازششون رو می آوردن! حتی اگر کوادرو 2200 هم می خریدن، این کارت به اندازه ی قیمتی که داره، بازدهی و کارایی لازم رو ارائه نمیده و تاثیر کمی داره.
VRay کارها هم هیچ تمایلی به رندر تحت گرافیک ندارن و صرفاً CPU رو مد نظر قرار میدن و فقط از کارت در محیط ویوپورت بهره می برند. دقیقاً به همین دلیل هست که 90% شون کارت 970 یا 280X ترجیح میدن بخرن.
metalika777_h_g
15-03-15, 11:39
مشکل شایع ای که در سراسر دنیا وجود داره و در 50% مواقع با راهکارهای مختلف هم قابل حله، هیچ شلوغ کردنی نداشت! اما کاملاً بی منطق و عجولانه، تاپیک به حاشیه کشیده شد...! اون زمانی که اون آقا 970 خرید به قیمت 1500-1700. قیمت کوادرو 2200 و 2000 بالای 2 تومن بود! اصلاً بودجه شون نمی رسید. مگر اینکه از یکی دو قطعه میزدن! حالا اینکه به جز خودشون، کسی موافق کارت کوادرو نبود و همه 970 پیشنهاد می کردن، به کنار...!
این کوادروها در حد نهایتاً یه بازی سبک مثل فوتبال PES در حد متوسط پاسخگوی شما هستن. نه بیشتر.
طبق توضیحاتی هم که دادید، در حالت پیش فرض برای شما گرافیک رو نمی شناخت! اهمیت زیادی هم نداره. چون شما GPU گرافیک رو درگیر پردازشتون نکردید و صرفاً از CPU بهره می بردید.
اون آقا اگر اصرار به فعال سازی کارت در رویت داره، مشکل خودش هست که باید قبلاً بررسی می کرد و حداقل اسمی از این نرم افزار و تمایل به فعالسازی کارت گرافیک در پردازششون رو می آوردن! حتی اگر کوادرو 2200 هم می خریدن، این کارت به اندازه ی قیمتی که داره، بازدهی و کارایی لازم رو ارائه نمیده و تاثیر کمی داره.
VRay کارها هم هیچ تمایلی به رندر تحت گرافیک ندارن و صرفاً CPU رو مد نظر قرار میدن و فقط از کارت در محیط ویوپورت بهره می برند. دقیقاً به همین دلیل هست که 90% شون کارت 970 یا 280X ترجیح میدن بخرن.
مرسی از توضیح کاملتون دوست خوبم؛ یه نیگا به این فروم بالا و خود سایت وری انداختم؛ مثل اینکه vray rt که از گرافیک استفاده میکنه با معماری ماکسول کار نمیکنه و فقط با کپلر کار میکنه؛ حالا به نظرتون 280x بگیرم یا 970؟؟
و یه سوال دیگه اینکه از کدوم برند بگیرم هرکدوم رو؟؟
970 رو اگه از زوتاک بگیرم مشکلی نداره؟ قیمتش خیلی مناسبه
من بیشتر میخوام که زیادی گرم نشه تا چند تا فریم بالاتر
در مورد 280 هم لطفا راهنمایی کنین
Hessam II
15-03-15, 12:01
نمی دونم. در این مورد، بحث کمی تخصصی میشه.
زوتاک یه مدل دو فن زیر 1300 داره. اونو اصلاً توصیه نمی کنم. کارت فوق العاده پر حرارتی هست. (دمای 85 درجه!!)
Iverson
15-03-15, 12:29
به نظر من هارد دیسک هم به اندازه پردازنده و گرافیک اهمیت داره.
metalika777_h_g
15-03-15, 12:39
نمی دونم. در این مورد، بحث کمی تخصصی میشه.
زوتاک یه مدل دو فن زیر 1300 داره. اونو اصلاً توصیه نمی کنم. کارت فوق العاده پر حرارتی هست. (دمای 85 درجه!!)
نه منم اون مدل رو مد نظر ندارم؛ مدل سه فن رو میخوام بگیرم اومگا یا اکستریم
Hessam II
15-03-15, 12:52
نه منم اون مدل رو مد نظر ندارم؛ مدل سه فن رو میخوام بگیرم اومگا یا اکستریم
خوبه... اکیداً مدل اکستریم رو توصیه می کنم.
البته اگر خواستید هزینه ی کمتری بکنید، کارت 770 هم گزینه ی خیلی خوبی هست. حداقلش اینه که از 960 ارزش خرید به مراتب بالاتری داره!
اما بین AMD و انویدیا باید بررسی کارشناسی بشه که دقیقاً کدوم برای شما مناسب تره.
این هم قدرتمندترین 970 های جهان به ترتیب از بالا به پایین:Only the registered members can see the link
metalika777_h_g
15-03-15, 12:55
خوبه... اکیداً مدل اکستریم رو توصیه می کنم.
البته اگر خواستید هزینه ی کمتری بکنید، کارت 770 هم گزینه ی خیلی خوبی هست. حداقلش اینه که از 960 ارزش خرید به مراتب بالاتری داره!
اما بین AMD و انویدیا باید بررسی کارشناسی بشه که دقیقاً کدوم برای شما مناسب تره.
این هم قدرتمندترین 970 های جهان به ترتیب از بالا به پایین:Only the registered members can see the link
ممنون لطف کردین دوست خوبم ؛ از اینا کدومش خنک تره؟
Hessam II
15-03-15, 12:57
Inno3D DHS از همشون خنک تره که اواخر فروردین میاد.
metalika777_h_g
15-03-15, 12:59
Inno3D DHS از همشون خنک تره که اواخر فروردین میاد.
سایتی هست بهم معرفی کنین که دمای کارت ها رو در حالت لودینگ نشون بده؟
Hessam II
15-03-15, 13:01
سایتی هست بهم معرفی کنین که دمای کارت ها رو در حالت لودینگ نشون بده؟
نه متاسفانه. در گوگل بین سایت های خارجی جستجو کنید...
تهرنگ
15-03-15, 15:01
شما که اطلاعاتت کامل نیست نمیدونم چرا انقدر اظهار فضل میکنی!!!! شما که میگی در 50 درصد مواقع این مشکل قابل حله بگو ما هم بدونیم چه جوری حل میشه؟؟ شما یکی دم از منطق نزن که با اطمینان کامل نظریه علمی تراوش کردی حالا که گند موضوع دراومده داری اینجوری خودتو توجیح میکنی..
به دوس عزیز استارتر هم میگم که اصلا گول این حرفها رو نخور.. این که نرم افزار کار میکنه در هرشرایطی حتی با گرافیک آنبرد هیچ بحثی نیست ولی زمانی که پروژه سنگین داشته باشی متوجه حضور کارت گرافیک قدرتمند و کارا میشی.. توصیه خود شرکت اتودسک رو برای انتخاب کارت گرافیک ملاک قرار بده نه توصیه دوستانی که ادعا دارند از اتودسک بیشتر حالیشونه و بدون دانش نظریه میدن... اشتباه من رو نکن دوست عزیز
metalika777_h_g
15-03-15, 15:08
شما که اطلاعاتت کامل نیست نمیدونم چرا انقدر اظهار فضل میکنی!!!! شما که میگی در 50 درصد مواقع این مشکل قابل حله بگو ما هم بدونیم چه جوری حل میشه؟؟ شما یکی دم از منطق نزن که با اطمینان کامل نظریه علمی تراوش کردی حالا که گند موضوع دراومده داری اینجوری خودتو توجیح میکنی..
به دوس عزیز استارتر هم میگم که اصلا گول این حرفها رو نخور.. این که نرم افزار کار میکنه در هرشرایطی حتی با گرافیک آنبرد هیچ بحثی نیست ولی زمانی که پروژه سنگین داشته باشی متوجه حضور کارت گرافیک قدرتمند و کارا میشی.. توصیه خود شرکت اتودسک رو برای انتخاب کارت گرافیک ملاک قرار بده نه توصیه دوستانی که ادعا دارند از اتودسک بیشتر حالیشونه و بدون دانش نظریه میدن... اشتباه من رو نکن دوست عزیز
اخه بودجم به کوادروی درست حسابی نمیرسه چیکار کنم؟ اگه بدونم کلا جوابگو نیست و نمیشناسه گرافیکم رو اصلا اینقدر هم هزینه نمی کنم یه کارت ارزون تر میگیرم؛ ولی کوادرو نمیتونم بگیرم
راستی این مشکل رو فقط nvidia داره؟ یا amd هم بگیرم همین داستانه؟
Hessam II
15-03-15, 15:33
ولی زمانی که پروژه سنگین داشته باشی متوجه حضور کارت گرافیک قدرتمند و کارا میشی..
دوست عزیز؛
کسی که کارش حرفه ای هست که نباید 7 تومن بودجه بذاره!!! باید 17 تومن بودجه بذاره یه 4200 بخره حداقل!!! زیر 10 میلیون بزرگترین اشتباه محض خرید کارت کوادرو هست! بخصوص کسانی که اهل گیم هم هستن! ما چندین ساله دستمون تو کاره. کلی مشتری رندر داشتیم. بازخورد مشتریان رو می بینیم که طرف تری دی مکس کار حرفه ای هست. K2000 برده، 2 هفته بعدش اومده فروخته GTX خریده! شما فقط به فکر خودتون و شرایط کاری خودتون هستین! اگر زمان صد هزار مرتبه دیگر هم برگرده عقب، هرگز به شما با اون بودجه، کوادرو توصیه نخواهم کرد! چون تصور می کنید کارت شاخیه و فکر می کنید خیلی تاثیرش زیاده تو بهبود عملکرد رندرتون! تصورتون اشتباهست. امتحانش، پرداخت 1740 مبلغ ناقابل هست تا بهتون ثابت بشه هرگز بهبود چشمگیری حاصل نمی کنه براتون و همچنین هرگز هم ارزش پرداخت بیش از 1700 رو نداره! این مورد تا بهتون ثابت نشه، حرف خودتون رو می زنید و بحث ما فایده ای نداره!
کسی که فقط و فقط 3D کار هست و هیچکار دیگه ای قرار نیست با سیستم انجام بده، خب بین خوب و خوب تر قطعاً میاد کوادرو می خره که خوب تر هست. (اما به شرطی که اولاً از نظر بودجه شرایط خوبی داشته باشه و ثانیاً هرگز هم نسبت قیمت به کارایی و ارزش خرید کالا براش با اهمیت نباشه!)
ضمناً آقای دارابی گفت به شما بگم بهش زنگ بزنید تا راهکارش رو به شما بگه... وقتی علی رقم اینکه دو بار بهتون گفتم، تماسی با ایشون نمی گیرید و خودتون نمی خواید مشکلتون حل شه، به ما ارتباطی نداره!
M3RS4D 50062
15-03-15, 17:16
من یه موردی رو بگم.
توی یه پستی بود که اگه اشتباه نکنم کاوه جان بود که یه سیستم پیشنهاد داده بود که دوتا کارت گرافیک داشت.
یه کوادرو
یه GTX
که استارتر هم (البته مشکل محدودیت بودجه نداشت) 'گیمر بود هم رندر تحت گرافیک داشتن.
علت اینکه اینو گفتم این بود که ,ایشون میدونستن که برای بازی باید کارت GTX تهیه کنن و برای رندرشون کوادرو نیاز دارن.
شما نباید از سیستم ورک استیشنتون یا رندرینگتون انتظار یه سیستم گیمینگ داشته باشین.
مثل اینکه از یه MC Laren انتظار یه Rang Rover رو داشت.
AMD>INTEL
15-03-15, 17:20
اگر قصد خرید کارت گرافیک بر اساس چیپ 970gtx داشتید پیشنهاد میکنم به تاپیک زیر توجه داشته باشید .
12815
12815
Only the registered members can see the link
metalika777_h_g
15-03-15, 17:25
من یه موردی رو بگم.
توی یه پستی بود که اگه اشتباه نکنم کاوه جان بود که یه سیستم پیشنهاد داده بود که دوتا کارت گرافیک داشت.
یه کوادرو
یه GTX
که استارتر هم (البته مشکل محدودیت بودجه نداشت) 'گیمر بود هم رندر تحت گرافیک داشتن.
علت اینکه اینو گفتم این بود که ,ایشون میدونستن که برای بازی باید کارت GTX تهیه کنن و برای رندرشون کوادرو نیاز دارن.
شما نباید از سیستم ورک استیشنتون یا رندرینگتون انتظار یه سیستم گیمینگ داشته باشین.
مثل اینکه از یه MC Laren انتظار یه Rang Rover رو داشت.
شما درست میفرمایین ، ولی منکه اصلا بودجه خرید کوادر رو ندارم کل بودجم تا 4300 هست که 1400 رو بزور گزاشتم واسه گرافیک ، مشکلی نیست اگه نمیشه با 970 رندر gpu بیس گرفت خوب نمیگیرم ...
ولی کوادرو نمیخرم :1. (28):
Iverson
15-03-15, 18:12
شما چرا طلب کار هستید؟ با بودجه 1.5 میلیونی خب مشخصا خرید 970 بهتر از هر کارت کوادرو هست، حداقلش اینه فروش میره ولی کارت K2000 اصلا خریدار داره؟
کسی قدرت کارت های فایرپرو و کوادرو را انکار نکرد، ولی با توجه به بودجه باید نظر داد!
Iverson
15-03-15, 18:17
شما درست میفرمایین ، ولی منکه اصلا بودجه خرید کوادر رو ندارم کل بودجم تا 4300 هست که 1400 رو بزور گزاشتم واسه گرافیک ، مشکلی نیست اگه نمیشه با 970 رندر gpu بیس گرفت خوب نمیگیرم ...
ولی کوادرو نمیخرم :1. (28):
قبلا هم گفتم، روی هارد سرمایه گذاری کنید در صورت لزوم کنترلر رید مناسب تهیه کنید.(البته فکر نکنم کنترلر ارزان قیمتی پیدا بشه)
metalika777_h_g
15-03-15, 18:18
قبلا هم گفتم، روی هارد سرمایه گذاری کنید در صورت لزوم کنترلر رید مناسب تهیه کنید.(البته فکر نکنم کنترلر ارزان قیمتی پیدا بشه)
نمیدونم چیه کنترلر
Iverson
15-03-15, 18:21
نمیدونم چیه کنترلر
لطفا این مطلب را تا انتها ببینید
What kind of PC to use? (Only the registered members can see the link)