سلام اگه من پولی به بانک بذارم که به سن قانونی نرسیده باشم که صاحب بانک بگه که یکی از خودت بزرگتر باید بیاد امضا بده چون تو حق برداشت را نداری :بعد که امضا داد و به نام من حساب باز کرد که بانکه بعد دفترچه ای میده که برای انتقال وجه و برداشت الزامیست نگهداری بشه :بعد همین شخصی که یکی از اقوام من بشه بیاد به بانکه بگه دفترچه مفقود شده و بانکه یک دفترچه جدید باز کنه بدون اطلاع من{البته کلاهبرداری کنه :دفترچه اولی نزد خودم اما به صاحب بانک دروغ بگه :بگه مفقود شده} و تمام پول های منابا دفترچه جدید ی که خودش باز کرده همین شخصه برداره تکلیف بنده چی میشه ؟
AMD>INTEL
14-03-15, 18:53
اگر به سن قانونی نرسیده باشید . قیم شما اجازه برداشت از حساب رو دارد . برای اطلاع بیشتر باید از بانکی که حساب دارید سوال کنید .
ali..
14-03-15, 19:52
دوست عزیز :اینا خودم میدونم :منظور سوالم چیز دیگه ست
ali..
15-03-15, 09:30
دوست عزیز پس چی شد
M3RS4D 50062
15-03-15, 15:56
سلام رفیق اگه من پولی به بانک بذارم که به سن قانونی نرسیده باشم که صاحب بانک بگه که یکی از خودت بزرگتر باید بیاد امضا بده چون تو حق برداشت را نداری :بعد که امضا داد و به نام من حساب باز کرد که بانکه بعد دفترچه ای میده که برای انتقال وجه و برداشت الزامیست نگهداری بشه :بعد همین شخصی که یکی از اقوام من بشه بیاد به بانکه بگه دفترچه مفقود شده و بانکه یک دفترچه جدید باز کنه بدون اطلاع من{البته کلاهبرداری کنه :دفترچه اولی نزد خودم اما به صاحب بانک دروغ بگه :بگه مفقود شده} و تمام پول های منابا دفترچه جدید ی که خودش باز کرده همین شخصه برداره تکلیف بنده چی میشه ؟
شما میری شکایت میکنی.
ali..
16-03-15, 09:50
انوقت پولا بر میگردونن
ali..
16-03-15, 09:58
سلام : از اینجا هم میشه این کارا کرد Only the registered members can see the link
علی حسنی
16-03-15, 21:39
البته قانونا نیاز به قیم داره ولی خیلی از بانکها همینطوری با هر سنی برای شما حساب باز می کنند ، و در ضمن می تونید با گرفتن عابر بانک دیگه هر دم به بانک مراجعه نکنید .
کلاهبرداری و دزدی هم در هر صورت و توسط هر شخصی ممکنه اتفاق بیفته می خواد آشنا باشه یا غریبه ، شما نباید با کسی برید حساب باز کنید که اصلا بهش اعتماد ندارید !
mmce
17-03-15, 00:33
سلام.خیلی راحت باکارت ملی چون مفتح حساب اصلی کسیه که امضاء مچ باشه میره,بافیش باجه دریافت میکنه!!!حالاشما بدو تاکلی هزینه کنی,شکایت کنی,حرفتم اگر اثبات بشه,شاهدببری پیش قاضی عزیز,حالا بگیریدپرتقال فروش را!!باکارت بانکی بهتر وامنیت بیشترافتتاح حساب نوجوانان کن!
ali..
17-03-15, 09:48
خب عزیزان دفترچه هه چی میشه :کسی میتونه با امضای خودش بره بگه دفترچه مفقود شده بدون هیچ مدرک
M3RS4D 50062
17-03-15, 14:46
خب عزیزان دفترچه هه چی میشه :کسی میتونه با امضای خودش بره بگه دفترچه مفقود شده بدون هیچ مدرک
کسی که دفترچه رو داره باید صاحب حساب باشه و به هرکسی نمیدن.(البته تا اونجایی که من میدونم توی بانک پارسیان به این صورت هست ,توی بانک های دیگه رو اطلاعی ندارم)
AMD>INTEL
17-03-15, 15:22
سن قانونی نرسیده باشن . باید قیمشون حساب رو باز کنه . که به عنوان قیم میتونه برداشت کند .
ali..
17-03-15, 15:51
کسی که دفترچه رو داره باید صاحب حساب باشه و به هرکسی نمیدن.(البته تا اونجایی که من میدونم توی بانک پارسیان به این صورت هست ,توی بانک های دیگه رو اطلاعی ندارم)
رفیق صاحب دفترچه خودم هستم :اما چون به سن قانونی نرسیدم یکی از من بزرگتر حق برداشت داره چون امضا را یکی از بزرگتر از من کرده :اما سوال من این بود که:همون شخصی که حق برداشت داره بدون صاحب حساب که من باشم بدون بردن من به بانک بگه که دفترچه مفقود شده باشه اما دفترچه هه به نام منه بدون هیچ مدرک صاحب بانک یه دفترچه دیگه بهش میده
M3RS4D 50062
17-03-15, 18:07
رفیق صاحب دفترچه خودم هستم :اما چون به سن قانونی نرسیدم یکی از من بزرگتر حق برداشت داره چون امضا را یکی از بزرگتر از من کرده :اما سوال من این بود که:همون شخصی که حق برداشت داره بدون صاحب حساب که من باشم بدون بردن من به بانک بگه که دفترچه مفقود شده باشه اما دفترچه هه به نام منه بدون هیچ مدرک صاحب بانک یه دفترچه دیگه بهش میده
بله ,خودش حساب رو باز کرده دیگه. نیازی به حضور شما نداره که ,چه برای برداشت چه برای مفقودی دفترچه حساب.
علی حسنی
17-03-15, 20:12
ببینید قانون این رو میگه :
- اشخاص محجور شخصا نمی توانندحساب افتتاح کنندوافتتاح حساب برای آنهامی بایست باکسب نظرازواحدحقوقی بنک باشد.
«اشخاص زیر محجوروازتصرف دراموال وحقوق خودممنوع می باشند:
الف:صغاریعنی کسی که به سن بلوغ نرسیده باشد
ب:اشخاص غیررشیدیعنی کسی که ازرشدزشدکامل برخوردارنباشدوتصرفات اودراموال وحقوق مالی خودعقلانی نباشد
ج:مجانین
درخصوص این سه دسته افرادولی قانونی آنهامی تواندنسبت به افتتاح حساب اقدام نماید.
یعنی تا رسیدن به شرایط سنی قانونی ولی شما صاحب حساب شماست !
البته گفتم اینا قانونه ولی در عمل . . .
ali..
18-03-15, 08:14
بله ,خودش حساب رو باز کرده دیگه. نیازی به حضور شما نداره که ,چه برای برداشت چه برای مفقودی دفترچه حساب.
یعنی اون کپی شناسنامه که از من گرفت و روی دفترچه و عابر بانک و ... اسمما نوشت و کپی شناسنامه چند تا ورق پیش خودش نگه داشت الکیه
ali..
18-03-15, 09:01
واینم بگم که 2 تا فورم درخواست داد:یکیش اسم منا و شماره کارت شناسنامما نوشت و یکیشم ولی خودم و این دو تا را به خودم داد:دیگه نمیدونم این دو تا برگه ای که به من داد کپیش بودن اصلش پیش خودشه
M3RS4D 50062
18-03-15, 09:55
واینم بگم که 2 تا فورم درخواست داد:یکیش اسم منا و شماره کارت شناسنامما نوشت و یکیشم ولی خودم و این دو تا را به خودم داد:دیگه نمیدونم این دو تا برگه ای که به من داد کپیش بودن اصلش پیش خودشه
بانکتون چیه؟
ali..
18-03-15, 09:59
بانک مهر اقتصاد
M3RS4D 50062
18-03-15, 10:10
بانک مهر اقتصاد
دوست عزیز من الان با بانک تماس گرفتم (8989 بانک مهر اقتصاد)
واحد مشتریان و سهام داران (کلید 2 رو باید بزنی)
بهشون گفتم که برادر بزرگترم برای من حساب باز کردن به عنوان قیم (چون به سن قانونی نرسیدم) و اینکه برادرم بدون اجازه من میتونن از حساب پول برداشت کنن یا اینکه اعلام مفقودی دفترچه حساب رو بکنن و دفترچه جدید بگیرن ؟
جواب اپراتور : بله, چون ایشون قیم شما هستن اختیار تام دارن که از حساب شما برداشت کنن (مثل موکل میمونه که اختیار کامل داره) و همچنین میتونه اعلام مفقودی دفترچه رو بکنن و دفترچه جدید بگیرن بدون اطلاع شما چون اختیار تام دارن. (درضمن گفتن که برای گرفتن دفترچه حساب جدید جهت مفقودی دفترچه حساب باید به همون شعبه ای مراجعه کنن که دفترچه رو ازش گرفتن)
امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشین.:give_rose:
ali..
18-03-15, 11:42
ممنون دوست عزیز :1. (29)::give_rose:موفق باشی
ali..
18-03-15, 11:45
اگه حالا به سن قانونی برسم چطوری میتونم حساب را به نام خودم کنم مثلا :امضارا به شخص خودم بزنم
M3RS4D 50062
18-03-15, 17:05
اگه حالا به سن قانونی برسم چطوری میتونم حساب را به نام خودم کنم مثلا :امضارا به شخص خودم بزنم
وقتی به سن قانونی برسید ,کافیه برین بانک و بگین که به سن قانونی رسیدین. فکر کنم کارت ملی کفایت کنه. بعد دیگه حساب رو از اختیار قیم خارج میکنن و دیگه روی حسابتون اختیار کامل دارین.
ali..
18-03-15, 18:00
رفیق لازم نیست که با قیم خود برم پیش بانک بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را به خودم اختیار کنین :یا میتونم تنها فقط خودم برم بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را اختیار خودم کنید """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""دوستان یه سوال دیگه داشتم میتونم تلفنی 8989 بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را به نام خودم بزنیین انجام میدن
- - - Updated - - -
دوست عزیز این سوالتونا درست متوجه نشدم :{فکر کنم کارت ملی کفایت کنه}
ali..
18-03-15, 18:02
راستی هیچ مدارکی نمیخواد که برم بگم به سن قانونی رسیدم حساببم را به اختیار خودم بذارید :مثل {کارت شناسنامه .دفترچه حساب ....}
ali..
19-03-15, 07:49
پس چی شد:whistle::1. (28):
M3RS4D 50062
19-03-15, 09:17
با 8989 تماس بگیرید کامل راهنماییتون میکنن.
ali..
19-03-15, 09:29
دوست عزیز این سوالا که نمیشه بپرسم که:دوست عزیز این سوالتونا درست متوجه نشدم :{فکر کنم کارت ملی کفایت کنه}
M3RS4D 50062
19-03-15, 10:34
دوست عزیز این سوالا که نمیشه بپرسم که:دوست عزیز این سوالتونا درست متوجه نشدم :{فکر کنم کارت ملی کفایت کنه}
کارت ملی رو برای اون موردی گفتم که وقتی به سن قانونی رسیدین میتونین با داشتن کارت ملی برین قانونی بودن سنتون رو نشون بدین و حساب رو به اسم خودتون کنید.
پ.ن : دوست عزیز, نقل قول بزنید که متوجه بشم که باید بیام جواب بدم:wink:
ali..
19-03-15, 10:58
کارت ملی رو برای اون موردی گفتم که وقتی به سن قانونی رسیدین میتونین با داشتن کارت ملی برین قانونی بودن سنتون رو نشون بدین و حساب رو به اسم خودتون کنید.
پ.ن : دوست عزیز, نقل قول بزنید که متوجه بشم که باید بیام جواب بدم:wink:
باشه عزیز:Love-ssa~! (1)::دوست عزیز با شناسنامه نمیشه قبول نمیکنه حتما باید کارت ملی باشه
M3RS4D 50062
19-03-15, 11:00
باشه عزیز:Love-ssa~! (1)::دوست عزیز با شناسنامه نمیشه قبول نمیکنه حتما باید کارت ملی باشه
با همون 8989 تماس بگیرید بهتون میگن. من الان دسترسی به تلفن ندارم.
ali..
19-03-15, 14:51
اخه من هرچی میزنم میگمه شمارهی مورد نظر مسدود میباشد
- - - Updated - - -
اخه من هرچی میزنم میگمه شمارهی مورد نظر مسدود میباشد
ali..
19-03-15, 18:47
راستی رفیق پیامکی روی گوشی بنده نمیاد بگه دفترچه مفقود شده
- - - Updated - - -
راستی رفیق پیامکی روی گوشی بنده نمیاد بگه دفترچه مفقود شده