ورود

مشاهده نسخه کامل : کذام یک از این گرافیکها بهتر است زوتاک یا گیگابایت 970

پیکان
06-03-15, 19:04
سلام از لحاظ کیفیت ساخت و گارانتی و کارایی کدام دو مدل بهتره..؟؟؟
هر کدام چند سال گارانتی آواژنگ دارند؟
gigabyte g1 gaming gtx 970=1670
Zotac GTX 970 AMP! Extreme Edition 4GB GDDR5=1420

AMD>INTEL
06-03-15, 19:08
من گیگابایت رو بیشتر میپسندم .
تو این تاپیک هم بررسی های این کارت رو گذاشتم
Only the registered members can see the link

Hessam II
06-03-15, 20:27
سلام - 970 اکستریم ادیشن قوی تره...
گارانتیش 2 ساله هست. اما گیگابایت 3 سال.

اما با توجه به قیمتش، ارزش خریدش از گیگابایت بالاتره.

M3RS4D 50062
06-03-15, 22:25
فکر نمیکنم چند درصد فذکانس بالاتر بتونه کیفیت گیگابایت رو بپوشونه.(تازه با اور هایی هم که رو گرافیک گیگا میکنن ,هیچ وقت کم نیاورده و راحت اور شده به علاوه اینکه خنک کنندگیش از بهتریناس)

maysamsina
06-03-15, 22:55
آقا جان اینا ببین چی شده که قیمتو کاهش دادن ایسوسم قیمتشوآورد پایین و فروش گذاشت ولی قیمتش دوباره رفت بالا ! حال نمیدونم سیاستشون چی اه ! :1. (27): بقول بعضیا شاید دسته 2 وارد شده باشن !:whistle: اونموقعه که باید ازون کنن نمیکنن آدمو بشک میندازن ! چرا آواژنک بجای ایکنه قیمت گیگارو بیاره پایین زوتکو اورده پایین ???

Only the registered members can see the link و.....

این لینک یه نگها بکن تو بازیهای مختلف و رزولیشنهای مختلف و ......

kaveh-gh
07-03-15, 15:27
من هم با مرساد عزیز موافقم. زوتاک فرکانس بالاتری داره و بیشتر اورکلاک شده اما تفاوت عملکرد این دو شاید به 2 درصد هم نرسه. گیگا در g1 gaming پول خنک کننده 600 واتی ویندفورس و کیفیت ساخت بالاترش رو میگیره که به عقیده من ارزشش رو داره. اما انتخاب بین این دو بیشتر به بودجه خریدار مربوط میشه.

AMD>INTEL
07-03-15, 15:38
آقا جان اینا ببین چی شده که قیمتو کاهش دادن ایسوسم قیمتشوآورد پایین و فروش گذاشت ولی قیمتش دوباره رفت بالا ! حال نمیدونم سیاستشون چی اه ! :1. (27): بقول بعضیا شاید دسته 2 وارد شده باشن !:whistle: اونموقعه که باید ازون کنن نمیکنن آدمو بشک میندازن ! چرا آواژنک بجای ایکنه قیمت گیگارو بیاره پایین زوتکو اورده پایین ???

Only the registered members can see the link و.....

این لینک یه نگها بکن تو بازیهای مختلف و رزولیشنهای مختلف و ......

Benchmarks 2015 VGA Charts (Only the registered members can see the link)

ZOTAC GeForce GTX 970 AMP! Extreme Edition Video Card Review - Game Benchmarks (1080p) (Only the registered members can see the link)

این مورد دست دوم رو هیچ عقل سلیمی قبول نمیکنه . کارت دست دوم رو نمیشه به جای نو فروخت . این رو تمام کارشناس های سخت افزار میدونند . تامین چنین مقدار کارت دست دومی هم عملا غیر ممکن هست .

maysamsina
07-03-15, 18:07
این مورد دست دوم رو هیچ عقل سلیمی قبول نمیکنه . کارت دست دوم رو نمیشه به جای نو فروخت . این رو تمام کارشناس های سخت افزار میدونند . تامین چنین مقدار کارت دست دومی هم عملا غیر ممکن هست .
شما از کجا میدونی مگه وارد کننده وفروشنده هستی ؟:1. (27): از دست ایرانی جماعت و... 2 ماهه gtx 960 اومده ولی فقط گیگا اومد تکلیف بقیه چی شده ! شاید از نظر کیفیت ! دلیل این کاهش قیمت چی اه ؟ آیا بعد از عیدم اینطور خواهد بود !!

AMD>INTEL
07-03-15, 18:47
شما از کجا میدونی مگه وارد کننده وفروشنده هستی ؟:1. (27): از دست ایرانی جماعت و... 2 ماهه gtx 960 اومده ولی فقط گیگا اومد تکلیف بقیه چی شده ! شاید از نظر کیفیت ! دلیل این کاهش قیمت چی اه ؟ آیا بعد از عیدم اینطور خواهد بود !!

یک صحبتی کنید که منطقی باشه . دست دوم به این تعداد از کجا میخواد تامین بشه .شما از کجا میدونی که دست دوم تو بازار هست یک منبع معتبر اعلام کنید . روی هوا حرف زدن که کاری ندارد .

maysamsina
07-03-15, 19:35
یک صحبتی کنید که منطقی باشه . دست دوم به این تعداد از کجا میخواد تامین بشه .شما از کجا میدونی که دست دوم تو بازار هست یک منبع معتبر اعلام کنید . روی هوا حرف زدن که کاری ندارد .
کسی میاد بگه من دسته 2 وارد کردم ؟؟؟ کاهش قیمتم با منطق جور درنمیاد !!!

AMD>INTEL
07-03-15, 19:54
کسی میاد بگه من دسته 2 وارد کردم ؟؟؟ کاهش قیمتم با منطق جور درنمیاد !!!

کارت دست دوم از چه منبعی تامین میشه ؟
کارت دست دوم با کارت نو کاملا تفاوت دارند . با یک بررسی اولیه کاملا متوجه میشه شد .
کاهش قیمت هم بر اساس قیمت دلار هست و یکسری تخفیف هایی که شرکت ها به وارد کنندگان میدن .

maysamsina
07-03-15, 22:18
کارت دست دوم از چه منبعی تامین میشه ؟
کارت دست دوم با کارت نو کاملا تفاوت دارند . با یک بررسی اولیه کاملا متوجه میشه شد .
کاهش قیمت هم بر اساس قیمت دلار هست و یکسری تخفیف هایی که شرکت ها به وارد کنندگان میدن .
پس این 970 ها که وارد شد و کفتن دسته 2 اه ... شما متوجه شدی خدایش ؟ اینکه ذروغ نیست ! دلار رو بنده دنبال میکنم 3412 شده یبار میشه 3440 ! چقد مگه اختلاف میزاره ! حتی پلمپهام نشون نمیده نو هستن یا دسته2

AMD>INTEL
07-03-15, 22:26
پس این 970 ها که وارد شد و کفتن دسته 2 اه ... شما متوجه شدی خدایش ؟ اینکه ذروغ نیست ! دلار رو بنده دنبال میکنم 3412 شده یبار میشه 3440 ! چقد مگه اختلاف میزاره ! حتی پلمپهام نشون نمیده نو هستن یا دسته2

کجا اعلام شد دست دوم هستند؟ شما یک مطلب رو از کسی شنیدید بدون تحقیق دربارش دارید بیان میکنید .
خیلی مسائل هستند روی قیمت تاثیر میگذارند. قیمت دلار و کاهش قیمت جهانی یک محصول

M3RS4D 50062
07-03-15, 23:03
عزیز فقط یه شرکت بود که وارد میکرئ از جنوب.

رویانا گستر دست دوم (واردات مستقیم از اروپا)

فروش انواع لپ تاپ دست دوم ، انواع ال سی دی دست دوم ، انواع تبلت دست دوم ، گوشی دست دوم
واردات مستقیم از اروپا
همراه با گارانتی معتبر ومهلت تست دستگاه

بزرگترین مرکز فروش لپ تاپ دست دوم درجنوب کشور
خرید و فروش لپ تاپ دست دوم
فروش لپ تاپ استوک اروپا
خدمات پس از فروش وگارانتی یکپارچه لپ تاپ های دست دوم
وارد کننده (فروش) تبلت دست دوم
خرید تبلت دست دوم
خرید و فروش گوشی موبایل استوک
خرید وفروش مانیتور
و..
وانواع دیگر لپ تاپ های دست دوم همراه با گارانتی معتبر جهت فروش عمده
آدرس دفتر شیراز: شیراز- حدفاصل چهار راه ملاصدرا و سه راه برق – مرکز کامپیوتر الماس واحد 214
آدرس دفتر تهران: تهران – خ ولیعصر – نبش خ طالقانی – مجتمع نور – طبقه همکف اول پلاک 6058 و 6075

اســتان :
تهران

شــهــر :
فارس

آ د ر س :
حدفاصل چهار راه ملاصدرا و سه راه برق – مرکز کامپیوتر الماس واحد 214

تـلـفــن :

07132351907

وب سايت :

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

که کلا بستنش. من جدای این شرکت ,شرکت دیگه ای نمیشناسم.
تو بازار هم ,هیچ وقت بازاری ها نمیان برای فروش اصلیشون از این نوع کارت های دست دوم وارد کنن.
مگر اینکه طرف رو بتونه بپیچون و بهش بندازه.

maysamsina
08-03-15, 11:48
کجا اعلام شد دست دوم هستند؟ شما یک مطلب رو از کسی شنیدید بدون تحقیق دربارش دارید بیان میکنید .
خیلی مسائل هستند روی قیمت تاثیر میگذارند. قیمت دلار و کاهش قیمت جهانی یک محصول
خوده طرف فروشندس و اعتبار داره ! بیخورد و بجهت که نمیکه دسته2 هستن ! پس چرا قیمت جهانی رو کارتهای amd تاثیر نزاشت بعد از چند ماه !!!

AMD>INTEL
08-03-15, 11:54
خوده طرف فروشندس و اعتبار داره ! بیخورد و بجهت که نمیکه دسته2 هستن ! پس چرا قیمت جهانی رو کارتهای amd تاثیر نزاشت بعد از چند ماه !!!

بحث با شما فایده ندارد . حرف خودتون رو میزنید

Amir_2
08-03-15, 15:36
Zotac ولي مدل Extreme Core Edition