ورود

مشاهده نسخه کامل : هارد اکسترنال desktop یا portable?

amin.bn
03-03-15, 21:41
سلام به همه من 300 پول دارم خواستم یه هارد 2یا3ترا واسه بک آپ فایل هام با ویندوز بگیرم سیستم من pc هست حالا بین دو راهی موندم:
1.segate backup plus desktop hard drive 2t
2.segate backup plus portable 2t
چرا دسک تاپ خوب نیس یا پرتابل بهتره لطفا با دلیل قانع کننده مرسی از همه.:Love-ssa~! (1):

AMD>INTEL
03-03-15, 21:44
سلام به همه من 300 پول دارم خواستم یه هارد 2یا3ترا واسه بک آپ فایل هام با ویندوز بگیرم سیستم من pc هست حالا بین دو راهی موندم:
1.segate backup plus desktop hard drive 2t
2.segate backup plus portable 2t
چرا دسک تاپ خوب نیس یا پرتابل بهتره لطفا با دلیل قانع کننده مرسی از همه.:Love-ssa~! (1):

این بستگی به شما دارد . از نظر کیفیتی تفاوتی با هم ندارند .اگر قصد جابجایی زیاد نداری . 2 ترا وسترن my book بگیر

M3RS4D 50062
03-03-15, 21:49
کلا توصیم برای بکاپ و اطلاعات مهم ,فقط وسترن هست.

مدل همرده وسترنش رو تهیه کنید. مثله :Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link
***update***
این هم بررسی و مقایسه با هارد های دیگه که میتونید کاملا ببنید برتری وسترن رو

این هم بررسیه Cnet

AMD>INTEL
03-03-15, 22:29
بررسی سایت laptopmag
Western Digital My Book 4TB Review - 2013 - LAPTOP Magazine (Only the registered members can see the link)

بهرام خان
04-03-15, 20:32
کلا توصیم برای بکاپ و اطلاعات مهم ,فقط وسترن هست.

مدل همرده وسترنش رو تهیه کنید. مثله :Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB (Only the registered members can see the link)

***update***
این هم بررسی و مقایسه با هارد های دیگه که میتونید کاملا ببنید برتری وسترن رو
Western Digital My Book Review 2015 | Find Best 1TB External Hard Drive (Only the registered members can see the link)

این هم بررسیه Cnet
Western Digital My Book 3.0 review - CNET (Only the registered members can see the link)

سلام
این هارد قیمتش توی بازار چنده ؟
با گارانتی سازگار بهتره یا آواژنگ؟

M3RS4D 50062
04-03-15, 21:45
سلام
این هارد قیمتش توی بازار چنده ؟
با گارانتی سازگار بهتره یا آواژنگ؟

لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: WD My Book 2TB USB3 External HDD (Only the registered members can see the link)

amin.bn
06-03-15, 11:02
خودم قبلاً segate backup plus 1t portable داشتم که 1ترا بود پر شد ردش کردم ولی خیلی خوب بود از همه لحاظ حالا من نظرم رو این دوتاس
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Seagate Expansion Portable 2TB USB3 External HDD (Only the registered members can see the link)
یا این
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Seagate Backup Plus Desktop 2TB USB3 External HDD (Only the registered members can see the link)

چون تعریف اینارو بیش تر از وسترن شنیدم