ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل در شبکه کردن دو کامپیوتر

lophalab
28-02-15, 16:34
با سلام
من دو سیستم دارم یکی مجهز به ویندوز 7 و یکی هم مجهز به ویندوز xp :1. (38):
آقا میخوام این دو سیستم رو شبکه کنم
1- برای انتقال اطلاعات (فایل های حجیم مثل بازی های 10 گیابایتی به بالا) میخوام (که از سیستم دارای ویندوز اکس پی روی ویندوز 7 انتقال بدم )(در ضمن سیستم اصلی من سیستم با ویندوز 7 هست)
2- چطوری کاری کنم که از طریق ریموت دکستاپ یا هر نرم افزار دیگه ای که بشه این کار رو انجام داد ،،، رو انجام بدم یعنی میخوام از سیستم اولم (ویندوز 7) اون سیستم دیگه ام (ویندوز xp) رو کنترل کنم
3- در ضمن اینترنتم دارما یه جوری باشه که بتونم اینترنتمو بین این دو سیستم داشته باشم
ممنون

AMD>INTEL
28-02-15, 16:37
همین انجمن رو بگردید .مطلب درباره شبکه کردن دو سیستم موجود هست .
Only the registered members can see the link

lophalab
28-02-15, 16:51
ممنونم ولی من یه بار سرچ کردم توی اینترنت ولی اون چیزی که من میخوام نبود
نمیدونم کجای کارم اشتباه بود که ریموت دکستاپ کار نمیکرد و همچنین اینترنتم با دادن آی پی به سیستم قطع می شد

AMD>INTEL
28-02-15, 17:11
ممنونم ولی من یه بار سرچ کردم توی اینترنت ولی اون چیزی که من میخوام نبود
نمیدونم کجای کارم اشتباه بود که ریموت دکستاپ کار نمیکرد و همچنین اینترنتم با دادن آی پی به سیستم قطع می شد

لینک بالا رو مطالعه کنید در مورد شبکه کردن دو سیستم با ویندوز متفاوت هست .

lophalab
28-02-15, 17:15
منم دقیقا همین کارها رو انجام دادم وقتی نرم افزار net school رو نصب میکنم هیچ شبکه ای رو نشون نمیده

AMD>INTEL
28-02-15, 17:19
شما قدم به قدم طبق این دو راهنما برید جلو . باید ببینید تو کدوم قسمت اشتباه میکنید . با دستور پینگ ببینید . میتونید ایپی سیستم دیگر رو پینگ کنید یا نه . ایپی ها رو چک کنید . کامپیوتر name و workgroup ها

lophalab
28-02-15, 17:33
وقتی به سیستمی که بهش اینترنت وصل هست آی پی میدم اینترنتم قطع میشه
درصورتی که نیاز هست از اینترنت برای هر دو سیستم استفاده کنم

Lord_theOne
28-02-15, 18:51
ای پی هارو چی میدی یک عکس از قسمت استاتوس کارت شبکت بزار وقتی ای پی میدی قطع میشه

بهترین کار شبکه کردن دو کامپیوتر هست

اینهارو انجام بده اگر موردی بود همینجا بگو