PDA

مشاهده نسخه کامل : گفتگوی آزاد

M3RS4D 50062
27-02-15, 13:51
Only the registered members can see the link

سلام.

تو این مدتی که با شما عزیزان توی انجمن شهر سخت افزار بودم ,زمان هایی پیش میاد که همه انلاین هستن ولی خوب نه بحثی هست نه چیزی, میخوام که دور هم باشیم و دور از فضای سخت افزار با هم صحبت و گفتگوی صمیمانه و ازاد داشته باشیم.

قوانین میخواستم بگم که دیدم با گفتگوی آزاد تو تضاد میافته. قوانین نمیگم ولی خوب خودتون رعایت کنید ,تعصب و حرف های سیاسی و نژاد پرستانه و یا تهین به کسی نباشه .

با تشکر از همه:give_rose::give_rose::give_rose:
مرصاد قاسمی M3RS4D 50062

M3RS4D 50062
27-02-15, 14:28
دوستان دانشجو تو انجمن داریم؟؟؟
من خودم ترم چهار IT هستم از موسسه غیر انتفاعی ارشاد دماوند.
اگه با اتوبوس بخوام برم 3 ساعت راه رفتمه ,3 ساعت راه برگشتم. کلا 1/4 روزم تو راه سپری میشه:Love-ssa~! (1):

ولی با ماشین خودم کلا 2 ساعت راه

یعنی خسته میشما . . .

fz CODER
27-02-15, 18:10
دوستان دانشجو تو انجمن داریم؟؟؟
من خودم ترم چهار IT هستم از موسسه غیر انتفاعی ارشاد دماوند.
اگه با اتوبوس بخوام برم 3 ساعت راه رفتمه ,3 ساعت راه برگشتم. کلا 1/4 روزم تو راه سپری میشه:Love-ssa~! (1):

ولی با ماشین خودم کلا 2 ساعت راه

یعنی خسته میشما . . .

من هم دقیقا ترم 4 IT هستم!!!
دانشگاه من تهرانه ولی تا برم برسم.... تو اتوبوس هم له میشم هم اموالم به سرقت میره

M3RS4D 50062
27-02-15, 18:35
من هم دقیقا ترم 4 IT هستم!!!
دانشگاه من تهرانه ولی تا برم برسم.... تو اتوبوس هم له میشم هم اموالم به سرقت میره

خوشبختم دادا

کدوم دانشگاهی؟؟؟

من معمولا سعی میکنم سبک سفر کنم. برا همین تا حالا چیزی ازم نزدن.
ولی خوب یه کوله پشتی دارم توش اندازه یه خورجین وسایل دارم. لپ تاپ و تبلت و کتاب و جزوه . . .

زیپاشو میکشم یه طرف هرچیم تو جیبامه میزارم تو کیف ,کیفم یا میزارم بین پاهام (اگه تو مترو باشم) یا میزارم رو پام(وقتی تو اتوبوسم)

M3RS4D 50062
27-02-15, 18:39
SajjadKhati (Only the registered members can see the link)+ گلپسر زیر ابی نباش!!!
بالا باش ,با ما باش:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):

fz CODER
27-02-15, 19:22
خوشبختم دادا

کدوم دانشگاهی؟؟؟

من معمولا سعی میکنم سبک سفر کنم. برا همین تا حالا چیزی ازم نزدن.
ولی خوب یه کوله پشتی دارم توش اندازه یه خورجین وسایل دارم. لپ تاپ و تبلت و کتاب و جزوه . . .

زیپاشو میکشم یه طرف هرچیم تو جیبامه میزارم تو کیف ,کیفم یا میزارم بین پاهام (اگه تو مترو باشم) یا میزارم رو پام(وقتی تو اتوبوسم)

من جای خواهر شما هستم:1. (35):

غیر انتفاعیه فاران.

بله من هم اقدامات لازم رو انجام میدم اما خب بالاخره چه میشه کرد....

M3RS4D 50062
27-02-15, 19:47
من جای خواهر شما هستم:1. (35):

غیر انتفاعیه فاران.

بله من هم اقدامات لازم رو انجام میدم اما خب بالاخره چه میشه کرد....

ببخشید من اصلا نمیدونستم. در هر صورت خوشبختم (با عرض پوزش:give_rose:)
سمت هتل استقلال میشه درسته؟

fz CODER
27-02-15, 20:04
ببخشید من اصلا نمیدونستم. در هر صورت خوشبختم (با عرض پوزش:give_rose:)
سمت هتل استقلال میشه درسته؟

خواهش میکنم .
اره دقیقا روبه روش یکم سمت چپ تر:1. (35):

M3RS4D 50062
27-02-15, 21:08
خواهش میکنم .
اره دقیقا روبه روش یکم سمت چپ تر:1. (35):

من الان هرچی خواستم گروه مهندسی کامپیوتر رو pdf رو بگیرم ,نمیذاشت.
چارت درسیتون چیه؟ بعد نحوه اموزشش چطوریه؟ کیفیتش قابل قبوله؟
میشه کنار دانشگام ,تو یه رشته دیگه مثل تجارت الکترونیک هم بخونم؟

fz CODER
27-02-15, 21:23
من الان هرچی خواستم گروه مهندسی کامپیوتر رو pdf رو بگیرم ,نمیذاشت.
چارت درسیتون چیه؟ بعد نحوه اموزشش چطوریه؟ کیفیتش قابل قبوله؟
میشه کنار دانشگام ,تو یه رشته دیگه مثل تجارت الکترونیک هم بخونم؟

چارت رو برات پ خ می کنم.
نحوه آموزش به این شکله که درس ها رو براتون می ذارن هر فایلی که استاد تهیه کرده باشه مثلا PDF+پاورپوینت و فایل تصویری و صوتی.
شما می خونی مشکل داشتی برای استاد پی ام می زنی جوابتو میده.
در صورتی که تعداد زیاد باشه یا درس مشکل یاشه کلاس میذارن که بعضی موقع ها تعداد کلاس ها زیاده بعضی موقع ها کم .
این هم بگم استادایی که من تا حالا باهاشون داشتم به جز یکی همه دانش بالایی دارن و اذیت هم نمی کنن.
جزوه ها در حدی هست که یکی بخونه متوجه بشه ولی خب باید کار کنی و بستگی به خودت داره. من به شخصه راضی ام.
البته اینم بگم که خودم اولش خیلی خوشم نمیومد ولی دوستام رو میدیم که 5 صب راه می افتادن می رفتن دانشگاه دیدم خیلی خوشبختم چون هم درس می خونم و هم وقت اضافه دارم هم اینکه با روشش آشنام و میتونم مجازی دانشگاه های خارجی هم درس بخونم.
اونطوری که من پرسیدم می شه در کنارش رشته های دیگه حالا هر جی که می خواد باشه رو خوند .
البته بگم تجارت الکترونیک رو برای ارشد گذاشتن باز اگر سوالی داشتی بپرس...
یکم طولانی شد ببخشید:11():

M3RS4D 50062
27-02-15, 21:27
چارت رو برات پ خ می کنم.
نحوه آموزش به این شکله که درس ها رو براتون می ذارن هر فایلی که استاد تهیه کرده باشه مثلا PDF+پاورپوینت و فایل تصویری و صوتی.
شما می خونی مشکل داشتی برای استاد پی ام می زنی جوابتو میده.
در صورتی که تعداد زیاد باشه یا درس مشکل یاشه کلاس میذارن که بعضی موقع ها تعداد کلاس ها زیاده بعضی موقع ها کم .
این هم بگم استادایی که من تا حالا باهاشون داشتم به جز یکی همه دانش بالایی دارن و اذیت هم نمی کنن.
جزوه ها در حدی هست که یکی بخونه متوجه بشه ولی خب باید کار کنی و بستگی به خودت داره. من به شخصه راضی ام.
البته اینم بگم که خودم اولش خیلی خوشم نمیومد ولی دوستام رو میدیم که 5 صب راه می افتادن می رفتن دانشگاه دیدم خیلی خوشبختم چون هم درس می خونم و هم وقت اضافه دارم هم اینکه با روشش آشنام و میتونم مجازی دانشگاه های خارجی هم درس بخونم.
اونطوری که من پرسیدم می شه در کنارش رشته های دیگه حالا هر جی که می خواد باشه رو خوند .
البته بگم تجارت الکترونیک رو برای ارشد گذاشتن باز اگر سوالی داشتی بپرس...
یکم طولانی شد ببخشید:11():

نه ,ممنون از جوابتون :11()::11()::11():

یه سوال, گفتین :
هم وقت اضافه دارم هم اینکه با روشش آشنام و میتونم مجازی دانشگاه های خارجی هم درس بخونم.

یعنی چی؟ دانشگاه خارج؟

fz CODER
27-02-15, 21:40
نه ,ممنون از جوابتون :11()::11()::11():

یه سوال, گفتین :

یعنی چی؟ دانشگاه خارج؟

بله من مادرم مدتی که کلاس عربی می رفتن، می گفتن تعدادی از دوستانشون زبان و ادبیات عرب رو مجازی دانشگاه های خارجی هم ادامه میدن.
نکته دیگر اینکه دوستانم می گفتم برای تحصیل خارج از کشور گذراندن دوره مجازی لازمه حالا صحتش رو نمیدونم.
ی چیزی یادم رفت بگم.
برای ما کلاس آنلاین هم برگزار می کنن نمی دونی چه کیفی میده.... البته برای درسایی مثل مدیریت و اینا بیشتر بازدهی داره ولی خب کلا خیلی خوبه تجربه متفاوتیه:love:

M3RS4D 50062
27-02-15, 21:51
بله من مادرم مدتی که کلاس عربی می رفتن، می گفتن تعدادی از دوستانشون زبان و ادبیات عرب رو مجازی دانشگاه های خارجی هم ادامه میدن.
نکته دیگر اینکه دوستانم می گفتم برای تحصیل خارج از کشور گذراندن دوره مجازی لازمه حالا صحتش رو نمیدونم.
ی چیزی یادم رفت بگم.
برای ما کلاس آنلاین هم برگزار می کنن نمی دونی چه کیفی میده.... البته برای درسایی مثل مدیریت و اینا بیشتر بازدهی داره ولی خب کلا خیلی خوبه تجربه متفاوتیه:love:

خوشبحالتون . . . :1. (23):
مثلا درسایی مثل ریاضی یا معادلات و یا دروسی مثل مدار و هوش رو به چه صورت تدریس میکنن؟؟؟
مثل Skype انلاین میشین و استاد تدریس میکنه؟ درسته؟
سرعت اینترنتون چنده؟

fz CODER
27-02-15, 22:12
خوشبحالتون . . . :1. (23):
مثلا درسایی مثل ریاضی یا معادلات و یا دروسی مثل مدار و هوش رو به چه صورت تدریس میکنن؟؟؟
مثل Skype انلاین میشین و استاد تدریس میکنه؟ درسته؟
سرعت اینترنتون چنده؟

اونا رو کلاس میذارن. مثلا ترم پیش دیفرانسیل رو برامون دو تا 5 شنبه به مدت 4 ساعت کلاس گذاشتن من همه رو از بر شدم و در نهایت 20 شدم!!!
یا کلاس نمی ذارن با اگر بذارن واقعا مفیده البته شاید برای من اینطور باشه بقیه رو نمی دونم.
برای کلاس آنلاین هم ی برنامه خاص دارن اسمش رو یادم نیس حقیقتش. همه سر ی ساعت مشخص آن میشن و وارد لینکی گذاشته شده میشن.
تخته مجازی و چت باکس داره.
ویس و وب کم هم اگر استاد بهت اجازه بده می تونی استفاده کنی.
بعد هم کلاس ضبط میشه تا بقیه استفاده کنن. من همیشه سر کلاس های آنلاین میرم ف ب!! :D
من قبلا که وایمکس سرعت 512 داشتم.
الان که از مخابرات گرفتم 1 مگ ماهی 5 گیگ گرفتم.
تا حدودی می شه گفت با سرعت ایرانسل در ی حده:1. (35):

I M A N
27-02-15, 23:08
سلام دوستان عزیز .

ببینم عمرانی اینجا ندارم ؟ اصولا سخت افزاری ها عمران خونده توشون زیاده :Love-ssa~! (1):

M3RS4D 50062
27-02-15, 23:15
سلام دوستان عزیز .

ببینم عمرانی اینجا ندارم ؟ اصولا سخت افزاری ها عمران خونده توشون زیاده :Love-ssa~! (1):

سلام عزیز

همرانی ها که همیشه بهترین بودن.(مثل برق و مکانیک ,رشته مادر محسوب میشن)

حالا اروم اروم اینجا هم شلوغ میشه. مطمئنم انجمن به این بزرگی ازش دانشجو های عمران داره:wink::wink::wink:

I M A N
27-02-15, 23:21
ممنون مرصاد جان بله نمونش خودم :دی

معمولا این فصل سال ما عمرانی ها شرایط کاریمون خراب میشه ، یک جورایی جزء مشاغل فصلی حساب میشیم البته برای همه جا و همه کس اینطور نیست .

به ناچار مشاغل دیگری رو هم انتخاب می کنیم که یکیش سخت افزاره تا در کنار عمران مشغول باشیم .:love:

M3RS4D 50062
27-02-15, 23:25
ممنون مرصاد جان بله نمونش خودم :دی

معمولا این فصل سال ما عمرانی ها شرایط کاریمون خراب میشه ، یک جورایی جزء مشاغل فصلی حساب میشیم البته برای همه جا و همه کس اینطور نیست .

به ناچار مشاغل دیگری رو هم انتخاب می کنیم که یکیش سخت افزاره تا در کنار عمران مشغول باشیم .:love:

چرا خوب؟
عمرانی ها که وقت سر خاروندن هم ندارن که . . .
مگه الان بهتون کار پیشنهاد نمیشه؟
علت اینکه دیگه کار نیست براتون تو این فصل ,چیه؟

I M A N
27-02-15, 23:31
چرا خوب؟
عمرانی ها که وقت سر خاروندن هم ندارن که . . .
مگه الان بهتون کار پیشنهاد نمیشه؟
علت اینکه دیگه کار نیست براتون تو این فصل ,چیه؟

علتش سرماست ، برف و باران .
پیشنهاد میشه ولی پرداخت دست مزد بسیار زمان بر است .مثلا کاری رو 1 ماه انجامش میدی و 5 ماه بعد پرداخت میشه .:1. (27):

البته شرایط شهر هم مهم است ، شهر ما متاسفانه از لحاظ پیشرفت عمران شهری و آبادانی بسیار کند و بی برنامه است .

امیدوارم سال پیش رو شرایط کار بخصوص پروژهای عمرانی جان دوباره ای بگیرد .:wink:

M3RS4D 50062
27-02-15, 23:36
علتش سرماست ، برف و باران .
پیشنهاد میشه ولی پرداخت دست مزد بسیار زمان بر است .مثلا کاری رو 1 ماه انجامش میدی و 5 ماه بعد پرداخت میشه .:1. (27):

البته شرایط شهر هم مهم است ، شهر ما متاسفانه از لحاظ پیشرفت عمران شهری و آبادانی بسیار کند و بی برنامه است .

امیدوارم سال پیش رو شرایط کار بخصوص پروژهای عمرانی جان دوباره ای بگیرد .:wink:

ایشالا . . .
کلا دانشجو ها براشون کار براشون زیاد نیست.
هرچند که کشور رو همیشه نسل بعدش میبره جلو , ولی خیلی کم اهمیت میدن و این مشکل همه کشوراس.
امید وارم به همه دانشجو ها تو کل دنیا ,شرایط رفاهی کاملی داشته باشن. چون اینده کشور و بچه هاشون رو خودشون میسازن.

fz CODER
28-02-15, 11:35
دوستان نظرتون در مورد رشته الکتروتکنیک چیه؟؟

به نظرتون رفتن به هنرستان و این رشته رو خوندن بهتره یا رفتن به رشته ریاضی و نهایتا برق خوندن بهتره؟؟

M3RS4D 50062
28-02-15, 11:40
دوستان نظرتون در مورد رشته الکتروتکنیک چیه؟؟

به نظرتون رفتن به هنرستان و این رشته رو خوندن بهتره یا رفتن به رشته ریاضی و نهایتا برق خوندن بهتره؟؟

سلام.
فکر نمیکنم فرقی باشه. تو هنرستان فنی تر توضیح میدن .(مثل دبیرستان نیست که فقط تئوری یاد بدن)

ولی در کل خود طرف باید علاقه داشته باشه بهش,بعدش خوب رفرنس ها و سورس ها رو میتونه تهیه کنه و بخونه و کنارش هم کلاس بره (مثل مجتمع فنی) تا کامل یاد بگیره.

یه چیزی هم بگم در مورد شغل ,همیشه پول خوب توی شغل های ازاد بوده و شرکت های خصوصی

fz CODER
28-02-15, 11:58
سلام.
فکر نمیکنم فرقی باشه. تو هنرستان فنی تر توضیح میدن .(مثل دبیرستان نیست که فقط تئوری یاد بدن)

ولی در کل خود طرف باید علاقه داشته باشه بهش,بعدش خوب رفرنس ها و سورس ها رو میتونه تهیه کنه و بخونه و کنارش هم کلاس بره (مثل مجتمع فنی) تا کامل یاد بگیره.

یه چیزی هم بگم در مورد شغل ,همیشه پول خوب توی شغل های ازاد بوده و شرکت های خصوصی

راستش داداش من چند وقت دیگه باید انتخاب رشته کنه... کلا به جیزی علاقه نداره مگر بسکتبال
ما هم تصمیم گرفتیم بفرستیمش هنرستان و این رشته چون هر چی نداشته باشه حداقل درست کردن وسایل خونه و این جیزا رو یاد می گیره و میتونه ی کاری برای خودش دست و پا کنه حتی اگر دانشگاه نره
مثل دبیرستان نیست که بعد از کلی شیمی و فیزیک و دردسر تازه برو کنکور بده حالا چی قبول بشی....
حالا به نظرت این بهتره یا کامپیتر و IT? من خودم نظرم بیشتر روی الکتروتکنیک هست

I M A N
28-02-15, 12:04
راستش داداش من چند وقت دیگه باید انتخاب رشته کنه... کلا به جیزی علاقه نداره مگر بسکتبال
ما هم تصمیم گرفتیم بفرستیمش هنرستان و این رشته چون هر چی نداشته باشه حداقل درست کردن وسایل خونه و این جیزا رو یاد می گیره و میتونه ی کاری برای خودش دست و پا کنه حتی اگر دانشگاه نره
مثل دبیرستان نیست که بعد از کلی شیمی و فیزیک و دردسر تازه برو کنکور بده حالا چی قبول بشی....

سلام به نظر من ببینین علاقش چی هست .
علاقه نیروی محرکه میتونه باشه شاید داداش شما تربیت بدنی بخونه و همین بسکتبال رو ادامه بده آینده روشن تری داشته باشه تا چیزی که علاقه نداره
و با بی میلی بخونه و در آخر هم ولش کنه بره دنبال رشته دیگر یا کاری دیگری .:love:

امیدوارم بهترین انتخاب رو انجام بده .

AMD>INTEL
28-02-15, 12:06
کلا 4 سال دانشگاه رو زیاد نباید به عنوان یاد گرفتن اصول کار در نظر بگیرید . 90 درصد دانشجوهای الکترونیک برای کار کردن در رشته خودشون نیاز به 6 ماه کارآموزی دارند . چون چیزهایی که تو دانشگاه بهشون درس داده شده عموما کاربردی نیست .

M3RS4D 50062
28-02-15, 12:11
الکترونیک و برق خیلی تخصصی تر از IT هست.(راستی اینم میدونید که IT یه مهارت هست تا یه رشته و یه چیز دیگه ,قراره که IT بره زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر*

ولی تنها چیزی که باعث میشه بتونه الکترونیک یا بسکتبال یا هر چیزه دیگه رو ادامه بده و موفق باشه ,فقط و فقط انگیزه و پشت کار هستش.

fz CODER
28-02-15, 12:11
سلام به نظر من ببینین علاقش چی هست .
علاقه نیروی محرکه میتونه باشه شاید داداش شما تربیت بدنی بخونه و همین بسکتبال رو ادامه بده آینده روشن تری داشته باشه تا چیزی که علاقه نداره
و با بی میلی بخونه و در آخر هم ولش کنه بره دنبال رشته دیگر یا کاری دیگری .:love:

امیدوارم بهترین انتخاب رو انجام بده .

حرف شما درسته ولی نهایت تربیت بدنی، مربی شدنه و تا جائی که من میبینم ورزش تو کشور ما اصلا آینده نداره مگر بری فوتبالیست بشی :D

M3RS4D 50062
28-02-15, 12:48
برادرتون فقط و فقط به بسکتبال علاقه داره؟؟؟

من یکی از بستگانم رشته تجربی بود و رشته بيوتكنولوژي میخوند ولی فقط برای اینکه بتونه راحت تر کار کنه و پول در بیاره و راحت هم بره فرانسه ,کلا اومد بیرون و شروع کرد به یاد گیزی اموزش فرانسه و الان هم داره ادامه میده تا بتونه بره سفارت خونه فرانسه یا ایران.

AMD>INTEL
28-02-15, 13:05
یک توصیه به دانشجویان it از همین الان یکی از این دو مورد رو انتخاب و شروع به یاد گرفتن کنند .
1- برنامه نویسی تحت وب و طراحی سایت
2- برنامه نویسی andorid

M3RS4D 50062
28-02-15, 13:32
یک توصیه به دانشجویان it از همین الان یکی از این دو مورد رو انتخاب و شروع به یاد گرفتن کنند .
2- برنامه نویسی andorid

کاملا درسته
منم یخورده از اندوختم بگم.:1. (29):
حتما C# و ASP یا PHP باید بلد باشیم. و حتما حتما حتما کار با لینوکس ,مخصوصا نسخه های Red hat و Ubuntu و Fedora (فدورا جدیدا داره ازش خیلی استقبال میشه)

M3RS4D 50062
28-02-15, 13:55
من یه چیزی هم یادم رفت بگم (وقت ناهار که دیگه ادم مخش کار نمیکنه ,الان تازه یادم اومد :1. (35):)

کلاس های Network + و CCNA و MCSE هم خیلی مهمه.

AMD>INTEL
28-02-15, 14:05
کلاس خیلی مهم هست . ولی کار بلد بودن ربطی به کلاس ندارد . شاید یک کار آموزی یکساله پیش کسی که سالها تو این کار هست .مفیدتر هست . چون تئوری یک مسئله هست و انجام دادن عملی کار یک مسئله دیگر

M3RS4D 50062
28-02-15, 14:09
کلاس خیلی مهم هست . ولی کار بلد بودن ربطی به کلاس ندارد . شاید یک کار آموزی یکساله پیش کسی که سالها تو این کار هست .مفیدتر هست . چون تئوری یک مسئله هست و انجام دادن عملی کار یک مسئله دیگر

واقعا این جمله ,جمله بزرگی هست. چون من برای درامد دانشگام (پول رستوران و کافه و . . . ) خودم پولم رو در میارم.
من یه دوره حسابداری فشرده فشرده رفتم و خوب خیلی چیزا یاد گرفتم (در حد اینکه بفهمم بلد بودم)
ولی خوب وقتی رفتم سر کار ,شدم کمک حسابدار که خیلی بهتر یاد گرفتم ,مخصوصا ریزه کاری ها و اون فوت کوزه گری که خودت باید یاد بگیری.

M3RS4D 50062
02-03-15, 16:22
دوستان ,کسی در مورد اینکه چجوری میشه بورس دانشگاه MIT رو گرفت ,چیزی میدونه؟

AMD>INTEL
02-03-15, 16:47

خیلی محدود میگیرند اون هم دانشجوهای دانشگاه های برتر مثل شریف . یا برندگان المپیاد های علمی .

M3RS4D 50062
02-03-15, 17:11
خیلی محدود میگیرند اون هم دانشجوهای دانشگاه های برتر مثل شریف . یا برندگان المپیاد های علمی .

مثلا کسی که اختراع یا ابداع بزرگی در سطح جهانی (نه ایران) رو هم میپذیرند؟

بعد این روندش چجوریه(روند اداریش) ؟ باید چیزی براشون ارسال کرد؟

AMD>INTEL
02-03-15, 17:14
جزئیاتش رو باید از کسی بپرسید که خودش پذیرش شده . ولی تمام مدارک شما هر چی هست باید ترجمه شود .

a123b123
02-03-15, 19:04
سلام دوستان اسم پاورم چیه چند واته/ولته
راستی مدلش چیه مثلا اگه بخوام به کسی بفروشم به فروشنده چی بگم بفهمه پاورم اینه؟

AMD>INTEL
02-03-15, 19:29
سلام دوستان اسم پاورم چیه چند واته/ولته
راستی مدلش چیه مثلا اگه بخوام به کسی بفروشم به فروشنده چی بگم بفهمه پاورم اینه؟

سوالاتون رو در جای مناسب مطرح کنید . پاورتون 200 وات هست .

JiMmY.j
02-03-15, 23:09
سلام مرصاد جان. مرسی که این تاپیک رو ایجاد کردی. همینطور که آقای امید گفتن دانش آموخته های دانشگاه شریف خیلی مورد توجهشون هست. البته ممکنه از دانشگاه های دیگه هم دانشجو بگیرند. نمرات تافل یا آیلتس رو خیلی بهش توجه دارند و همینطور نمره آزمون GRE چون باید مطمئن بشن که دانشجویی که میگیرن در زبان انگلیسی و کاربرد اون مشکلی نداشته باشه. معدل مقاطع تحصیلی مختلف، تعداد مقالات خارجی و فیلد کاری دانشجو هم اهمیت خیلی بالایی داره.
:11():

M3RS4D 50062
09-03-15, 10:26
یعنی نامزد مرتضی پاشایی انقدر بحث برانگیز بوده که رفته جز top rateجست و جو گوگل؟!؟!؟!؟!؟!

fz CODER
09-03-15, 11:21
یعنی نامزد مرتضی پاشایی انقدر بحث برانگیز بوده که رفته جز top rateجست و جو گوگل؟!؟!؟!؟!؟!

ملت ما به ی چیزایی اهمیت میدن که تاسف آوره.
الان شما ویکی پدیا هر چی در مورد تکنولوزی های روز دنیا سرچ کنی خیلی کم ترجمه فارسی داره که حالا اگر هم داشته باشه نصفه و ناقص است یا خیلی کوتاه و خلاصه.
اما بعدش سریال های کره ای، خواننده، بازیگر اینا رو سرچ کن ی دنیا چرت و چرت برات نوشته.
من خودم مخالف این موارد نیستم ولی زیادی اهمیت دادن به این چیزا هم واقعا مسخرس.

M3RS4D 50062
09-03-15, 13:19
ملت ما به ی چیزایی اهمیت میدن که تاسف آوره.
الان شما ویکی پدیا هر چی در مورد تکنولوزی های روز دنیا سرچ کنی خیلی کم ترجمه فارسی داره که حالا اگر هم داشته باشه نصفه و ناقص است یا خیلی کوتاه و خلاصه.
اما بعدش سریال های کره ای، خواننده، بازیگر اینا رو سرچ کن ی دنیا چرت و چرت برات نوشته.
من خودم مخالف این موارد نیستم ولی زیادی اهمیت دادن به این چیزا هم واقعا مسخرس.

دقیقا منم همین مشکل رو دارم. ویکی پدیا یه مرجع کامل هست برای تکنولوژی و علوم (مخصوصا علوم پایه) ولی فارسی هاش خیلی کلی و بی محتوا هست و از روی سورس انگلیسیش معمولا میخونم.

fz CODER
09-03-15, 13:21
دوستان اینجا کسی اطلاع داره کتاب اصول طراحی پایگاه داده بهروز معصومی حل المسائل داره یا نه؟

M3RS4D 50062
09-03-15, 13:40
نه حل و المسائل نداره متاسفانه . . .

fz CODER
09-03-15, 13:49
نه حل و المسائل نداره متاسفانه . . .

یعنی اون وقتی که میذارم واسه پیدا کردن حل المسائل رو برم درس بخونم خیلی پیشرفت می کنم :D

M3RS4D 50062
09-03-15, 15:09
یعنی اون وقتی که میذارم واسه پیدا کردن حل المسائل رو برم درس بخونم خیلی پیشرفت می کنم :D

اصول و طراحی پایگاه داده ها ابراهام سیلبرشاتس ترجمه یا رفرنس ,خیلی بهتر از بهروز معصومی هست.

M3RS4D 50062
09-03-15, 15:19

نسخه اصلی
Only the registered members can see the link 0Silberschatz,%20Henry%20Korth%20and%20S%20Sudarsh an.pdf

ترجمه جعفری نژاد قمی

دانلود خلاصه اصول طراحی پایگاه داده ها - سایت دانلود جزوات و پروژه های مهندسی (Only the registered members can see the link)

خلاصه اصول طراحی پایگاه داده ها
دانلود خلاصه اصول طراحی پايگاه داده ها (Only the registered members can see the link)

امید وارم کمکتون کنه

fz CODER
09-03-15, 16:34
نسخه اصلی
Only the registered members can see the link 0Silberschatz,%20Henry%20Korth%20and%20S%20Sudarsh an.pdf

ترجمه جعفری نژاد قمی

دانلود خلاصه اصول طراحی پایگاه داده ها - سایت دانلود جزوات و پروژه های مهندسی (Only the registered members can see the link)

خلاصه اصول طراحی پایگاه داده ها
دانلود خلاصه اصول طراحی پايگاه داده ها (Only the registered members can see the link)

امید وارم کمکتون کنه

ممنونم.
اتفاقا همه رو دان کردم و دارم ولی سوال هایی که باید برای استادم بفرستم دقیقا مال جزوه معصومیه واسه همین میخوام.
وگرنه جزوش که خیلی متنش بده و دقیقا ترجمه کتاب سیلبرشاتسه خط به خطش و کلا برای کسی که به بخواد اولین بار بخونه به شخصه توصیه نمی کنم.

M3RS4D 50062
09-03-15, 16:41
ممنونم.
اتفاقا همه رو دان کردم و دارم ولی سوال هایی که باید برای استادم بفرستم دقیقا مال جزوه معصومیه واسه همین میخوام.
وگرنه جزوش که خیلی متنش بده و دقیقا ترجمه کتاب سیلبرشاتسه خط به خطش و کلا برای کسی که به بخواد اولین بار بخونه به شخصه توصیه نمی کنم.

پس با این حساب تمریناشم باید برای سیلبرشاتس باشه,درسته؟!
خوب حل المسائل سیلبرشاتس بدردتون نمیخوره؟

fz CODER
09-03-15, 18:19
پس با این حساب تمریناشم باید برای سیلبرشاتس باشه,درسته؟!
خوب حل المسائل سیلبرشاتس بدردتون نمیخوره؟

نه تا جائیگه دیدم فرق داره فقط ترجمش به این شکله و البته خلاصه تر از سیلبرشاتس هم هستش.

حالا باز فردا می رم انقلاب ببینم چی میشه.
دستت درد نکنه لینک گذاشتی.:11():

M3RS4D 50062
13-03-15, 17:19
سلام

دوستان کسی هست که اینجا بلد باشه پیانو بزنه؟؟؟

fz CODER
23-03-15, 22:29
دوستان این جا کسی تا حالا رزمی کار کرده؟
تکواندو- کنگ فو - کاراته؟؟
مدتیه تکواندو کار می کنم فقط توی پومسه هایی که یاد گرفتم از تکنیک های دست استفاده می کنم و مبارزش البته تا اونجائیکه دیدم با تکنیک های پا هستش و نهایتا با دست گارد میگیریم .
می خواستم بدونم کنگ فو و کاراته هم به همین شکل هستن یا مبارزش ترکیبیه؟
ی سوال دیگر کدوم از بقیه خشن تره:whistle:
ممنون:11():

M3RS4D 50062
24-03-15, 06:50
دوستان این جا کسی تا حالا رزمی کار کرده؟
تکواندو- کنگ فو - کاراته؟؟
مدتیه تکواندو کار می کنم فقط توی پومسه هایی که یاد گرفتم از تکنیک های دست استفاده می کنم و مبارزش البته تا اونجائیکه دیدم با تکنیک های پا هستش و نهایتا با دست گارد میگیریم .
می خواستم بدونم کنگ فو و کاراته هم به همین شکل هستن یا مبارزش ترکیبیه؟
ی سوال دیگر کدوم از بقیه خشن تره:whistle:

ورزش رزمی رو به خانوم ها اصلا توصیه نمیکنم (مگر اینکه شرایطش رو داشته باشن)

خشن ترین ورزش ها هم مثل کشتی کج هم از اسیای شرق گرفته شده.
بهترین و کاملترین سبکی که تا بحال دیدم , جیت کاندو بوده که سبک ابداعی خود بروسلی هستش. Jeet Kune Do (Only the registered members can see the link)
خشن بودن اصلا ملاک نیست, ملاک مهارت و توان شماس, اونوقت شما هرجور که بخوای میتونی مبارزه کنی و دیگه نیازی به خشونت نیست.

من از دوم ابتداییم ورزش رو بطور جدی (تقریبا جدی) شروع کردم , با سبک فول کنتاک و بعدشم بخاطر اینکه ورزش سنگینی بود مخصوصا که نیاز به قدرت بدنی بالایی داشت , مجبور بودم تو همون سن کم بدن سازی رو شروع کنم, البته من به همراه عموم میرفتم به باشگاه برادران عیاری میرفتیم که زیر نظر خود آقای مهدی عیاری هم تمرین میکردم. بعدش رفتم سراغ سبک سوپر ساباکی (کاراته) که بنظرم از نینجوتسو هم فشار بیشتری میاره به بدن. با همه مطالعه و تخقیقاتی که داشتم اخر سر برای ورزش رزمی به همون سبک Jeet Kune Do رسیدم و البته توی تهران هم باشگاه درست و حسابی نیست برای این سبک.چون خیلی دنبالش بودم ولی جای مناسب پیدا نکردم. حتی استادش بلد نیست از 1 تا 10 بشماره , اسم هیچ کدوم از فن هارو هم بلد نیست , بعد اسم خودشو گذاشته مربی جیت کاندو و حکم مربی گری از فدراسیون بین المللی جیت کاندو داره , واقعا . . . .

از همه این ها بگذریم ,من با این دانش خیلی کمی که از ورزش رزمی دارم , الان حتی دیگه انگیزه رفتن به باشگاه رو ندارم و ترجیح میدم خودم برای خودم تمرین کنم و فن یاد بگیرم.
یه موقعه هایی میشه که میبینم 2 تا 3 ساعت دارم تمرین میکنم و اصلا متوجه زمان نمیشم.(یه جور حالتی مثل حالت از خود بی خود شدنه که واقعا من از این حالت لذت میبرم)

- پس به فکر اینکه برم فلان سبک میتونم رزمی کار یا دفاع شخصی رو کامل یاد بگیرم ,نباشین.
- توی تهران و ایران به فکر حرفه ای شدن توی باشگاه های درپیت نباشید که از شیاد هم شیاد ترن خیلیاشون (تجربه و دیده های خودمه)
- اون چیزی که خودتون از ورزش کردن برای خودتون بهش برسید , هزار برابر بهتر از تمرین کردن زیر نظر استاد هست.

fz CODER
24-03-15, 10:33
ورزش رزمی رو به خانوم ها اصلا توصیه نمیکنم (مگر اینکه شرایطش رو داشته باشن)

خشن ترین ورزش ها هم مثل کشتی کج هم از اسیای شرق گرفته شده.
بهترین و کاملترین سبکی که تا بحال دیدم , جیت کاندو بوده که سبک ابداعی خود بروسلی هستش. Jeet Kune Do (Only the registered members can see the link)
خشن بودن اصلا ملاک نیست, ملاک مهارت و توان شماس, اونوقت شما هرجور که بخوای میتونی مبارزه کنی و دیگه نیازی به خشونت نیست.

من از دوم ابتداییم ورزش رو بطور جدی (تقریبا جدی) شروع کردم , با سبک فول کنتاک و بعدشم بخاطر اینکه ورزش سنگینی بود مخصوصا که نیاز به قدرت بدنی بالایی داشت , مجبور بودم تو همون سن کم بدن سازی رو شروع کنم, البته من به همراه عموم میرفتم به باشگاه برادران عیاری میرفتیم که زیر نظر خود آقای مهدی عیاری هم تمرین میکردم. بعدش رفتم سراغ سبک سوپر ساباکی (کاراته) که بنظرم از نینجوتسو هم فشار بیشتری میاره به بدن. با همه مطالعه و تخقیقاتی که داشتم اخر سر برای ورزش رزمی به همون سبک Jeet Kune Do رسیدم و البته توی تهران هم باشگاه درست و حسابی نیست برای این سبک.چون خیلی دنبالش بودم ولی جای مناسب پیدا نکردم. حتی استادش بلد نیست از 1 تا 10 بشماره , اسم هیچ کدوم از فن هارو هم بلد نیست , بعد اسم خودشو گذاشته مربی جیت کاندو و حکم مربی گری از فدراسیون بین المللی جیت کاندو داره , واقعا . . . .

از همه این ها بگذریم ,من با این دانش خیلی کمی که از ورزش رزمی دارم , الان حتی دیگه انگیزه رفتن به باشگاه رو ندارم و ترجیح میدم خودم برای خودم تمرین کنم و فن یاد بگیرم.
یه موقعه هایی میشه که میبینم 2 تا 3 ساعت دارم تمرین میکنم و اصلا متوجه زمان نمیشم.(یه جور حالتی مثل حالت از خود بی خود شدنه که واقعا من از این حالت لذت میبرم)

- پس به فکر اینکه برم فلان سبک میتونم رزمی کار یا دفاع شخصی رو کامل یاد بگیرم ,نباشین.
- توی تهران و ایران به فکر حرفه ای شدن توی باشگاه های درپیت نباشید که از شیاد هم شیاد ترن خیلیاشون (تجربه و دیده های خودمه)
- اون چیزی که خودتون از ورزش کردن برای خودتون بهش برسید , هزار برابر بهتر از تمرین کردن زیر نظر استاد هست.

من هم خودم خیلی از فن ها و حرکت ها رو از ویدئو هایی که دان می کنم یاد میگیرم ولی به نظرم کلاس رفتن هم مهمه بالاخره استادی که اونجا وایساده حالا به جز یک تعداد مثال نقض که شما هم گفتی، قطعا بهتر از من و شما حرکات و اسم هاشون رو بلده و مشکلات آدم رو برطرف می کنه.
خشن بودن رو از این نظر میگم که ی سری ورزش ها مثلا مثل بوکس، کشتی کج و بیشتر کونگ فو مبناشون مبارزه اس و باید اون فنونی که یاد گرفتی رو توی مبارزه پیاده کنی و طرف مقابلت رو داغون کنی در حالیکه تکواندو (کاراته رو دقیقا نمی ونم) خیلی این طور نیست و شما بین مبارزه و یاد گرفتن پومسه ها امکان انتخاب داری
.
حالا گدشته از اینا.
این طور که توی لینکی که کذاشتم خوندم، جیت کاندو آموزش استفاده از سلاح سرد هم داره درسته؟ یعنی به شما یاد دادن؟ بیشتر منظورش از سلاح سرد چیه؟ Bo؟ تونفا؟سانچیکو؟نانچیکو؟

M3RS4D 50062
24-03-15, 11:16
من هم خودم خیلی از فن ها و حرکت ها رو از ویدئو هایی که دان می کنم یاد میگیرم ولی به نظرم کلاس رفتن هم مهمه بالاخره استادی که اونجا وایساده حالا به جز یک تعداد مثال نقض که شما هم گفتی، قطعا بهتر از من و شما حرکات و اسم هاشون رو بلده و مشکلات آدم رو برطرف می کنه.
خشن بودن رو از این نظر میگم که ی سری ورزش ها مثلا مثل بوکس، کشتی کج و بیشتر کونگ فو مبناشون مبارزه اس و باید اون فنونی که یاد گرفتی رو توی مبارزه پیاده کنی و طرف مقابلت رو داغون کنی در حالیکه تکواندو (کاراته رو دقیقا نمی ونم) خیلی این طور نیست و شما بین مبارزه و یاد گرفتن پومسه ها امکان انتخاب داری
.
حالا گدشته از اینا.
این طور که توی لینکی که کذاشتم خوندم، جیت کاندو آموزش استفاده از سلاح سرد هم داره درسته؟ یعنی به شما یاد دادن؟ بیشتر منظورش از سلاح سرد چیه؟ Bo؟ تونفا؟سانچیکو؟نانچیکو؟
بله, تا اونجایی که من دیدم از همه اینا استفاده میشه.(کامل تر از جیت کاندو ندیدم, در ضمن به هر کسی یاد نمیدن ولی بله, اگه پیش استاد کار کنید بهتون یاد میدن)
شمشیر - پروانه - شوریکن - تونفا - نانچیکو - سانچیکو - سای - چوب (Bo) - . . . .
(ولی بیشتر روش استفاده از سلاحهای سرد تو جیت کان دو بر پایه هنرهای رزمی کالی و اسکریما هست.)

fz CODER
24-03-15, 11:46
بله, تا اونجایی که من دیدم از همه اینا استفاده میشه.(کامل تر از جیت کاندو ندیدم, در ضمن به هر کسی یاد نمیدن ولی بله, اگه پیش استاد کار کنید بهتون یاد میدن)
شمشیر - پروانه - شوریکن - تونفا - نانچیکو - سانچیکو - سای - چوب (Bo) - . . . .
(ولی بیشتر روش استفاده از سلاحهای سرد تو جیت کان دو بر پایه هنرهای رزمی کالی و اسکریما هست.)

شما باشگاهی رو میشناسید که استاداش مبارزه با سلاح رو به خانم ها آموزش بدن؟

M3RS4D 50062
24-03-15, 11:48

برای اقایون چرا ولی برای خانوما نه متاسفانه .

M3RS4D 50062
24-03-15, 11:57

این لینک خالی از لطف نیست.
جام‌جم سرا | دختران همه فن حریفی به نام «رنجرخانم»! +عکس (Only the registered members can see the link)

fz CODER
24-03-15, 12:17
برای اقایون چرا ولی برای خانوما نه متاسفانه .

مسئله ای نیست مرصاد جان شما اگر ادرس اش رو داری برام پ خ کن.

M3RS4D 50062
24-03-15, 12:19
مسئله ای نیست مرصاد جان شما اگر ادرس اش رو داری برام پ خ کن.

ادرس باشگاه اقایون؟؟؟ :1. (27):

M3RS4D 50062
24-03-15, 12:47
چنتا سوال.
احیانا شما هرمز ندارین؟ (که داره میره مدرسه):lol:

لپ تاپتون کانفیگش AMD هست؟؟؟:lol:

fz CODER
24-03-15, 13:24
چنتا سوال.

احیانا شما هرمز ندارین؟ (که داره میره مدرسه):lol:

لپ تاپتون کانفیگش AMD هست؟؟؟:lol:

چرا دارم خیلی هم دوستش دارم یعنی یک خانم دانشجو نمی تونه از اینا بخره؟ عایا؟ فکر نکنم خوب باشه تو شبکه های احتماعی به دنبال این چیزا باشید:1. (35):
بله آدرسش رو بدید بالاخره با پرس و جو میشه به ی استاد خانم رسید.

M3RS4D 50062
24-03-15, 13:35
چرا دارم خیلی هم دوستش دارم یعنی یک خانم دانشجو نمی تونه از اینا بخره؟ عایا؟ فکر نکنم خوب باشه تو شبکه های احتماعی به دنبال این چیزا باشید:1. (35):
بله آدرسش رو بدید بالاخره با پرس و جو میشه به ی استاد خانم رسید.
وب سایت رسمی استاد ملکان
استاد غلامرضا ملكان (Only the registered members can see the link)

من دنبال چیزی نبودم , فقط یه سرچ ساده بود. اسمتون به عنوان نویسنده پست اخر سایت بود.
990XA-UD3 R5، بوردی ارزان قیمت از گیگابایت برای دوست داران AMD (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link A7%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C&ie=utf-8&oe=utf-8

به هرحال من نه منظوری داشتم نه به دلیل خاصی این کار کردم.
شرمنده

fz CODER
24-03-15, 13:42
وب سایت رسمی استاد ملکان
استاد غلامرضا ملكان (Only the registered members can see the link)

من دنبال چیزی نبودم , فقط یه سرچ ساده بود. اسمتون به عنوان نویسنده پست اخر سایت بود.
990XA-UD3 R5، بوردی ارزان قیمت از گیگابایت برای دوست داران AMD (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link A7%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C&ie=utf-8&oe=utf-8

به هرحال من نه منظوری داشتم نه به دلیل خاصی این کار کردم.
شرمنده

چیزی برای ناراحتی نگفتی فقط یکم به خودم خندیدم :1. (35):
منظورم رو بد گفتم. من باید ازت عذر خواهی کنم.
راستی دستت درد نکنه لینک گذاشتی اتفاقا باشگاهش نردیک هم هست به خونمون!
اون حل تمرین های معصومی رو هم اگر خواستی بهم بگو ی چند تاشو پیدا کردم

AMD>INTEL
24-03-15, 14:00
امروز از ساعت 5 صبح برای سرویس دو تا سرور وارد یک اتاق سرور شدیم بیشتر شبیه انباری بود تا اتاق سرور . 10 دقیقه طول کشید تا به پشت رک برسم . خلاصه کلی نرمش کردیم .:lol:

M3RS4D 50062
24-03-15, 16:33
امروز از ساعت 5 صبح برای سرویس دو تا سرور وارد یک اتاق سرور شدیم بیشتر شبیه انباری بود تا اتاق سرور . 10 دقیقه طول کشید تا به پشت رک برسم . خلاصه کلی نرمش کردیم .:lol:

سلام آقا امید. عیدتون مبارک:give_rose:
سرور چی بود؟

AMD>INTEL
24-03-15, 16:38
سلام آقا امید. عیدتون مبارک:give_rose:
سرور چی بود؟
سلام برادر. عید شما هم مبارک
DL360 HP

fz CODER
24-03-15, 17:19
سلام برادر. عید شما هم مبارک
DL360 HP

یکی از مشکلاتی که من واقعا نمی تونم با رشته کامپیوتر(نرم افزار-سخت افزار-آی تی) کنار بیام اینه که هیچ وقت تعطیلی نداره!
خسته نباشید :11():

AMD>INTEL
24-03-15, 17:30
یکی از مشکلاتی که من واقعا نمی تونم با رشته کامپیوتر(نرم افزار-سخت افزار-آی تی) کنار بیام اینه که هیچ وقت تعطیلی نداره!
خسته نباشید :11():

نه تعطیلی نداره . من تو بعضی از شرکت ها که کار میکنم شده یک شب رفتم .

fz CODER
24-03-15, 17:58
نه تعطیلی نداره . من تو بعضی از شرکت ها که کار میکنم شده یک شب رفتم .

به من که اگر ساعتی یک میلیارد هم بدن عمرا از تعطیلات عیدم نمی گذرم!
به نظرم کار هر شرکتی هر چه قدر هم مهم باشه من به شخصه از اون مهم ترم:whistle:

AMD>INTEL
24-03-15, 18:30
به من که اگر ساعتی یک میلیارد هم بدن عمرا از تعطیلات عیدم نمی گذرم!
به نظرم کار هر شرکتی هر چه قدر هم مهم باشه من به شخصه از اون مهم ترم:whistle:

کلا نمیشه زیاد براشون ناز کرد .:1. (35):

M3RS4D 50062
24-03-15, 19:21
من بیشتر پروژه های برنامه نویسی رو میپسندم تا پروژه های سخت افزاری رو.

ولی بطور معمول کارای شبکه و سخت افزار پول بیشتری داره ,مخصوصا اگه قسمتی از کارای نرم افزاری هم انجام بدید برایشون (مثل برنامه نویسی شبکه) پول بیشتری میگیرن.

ولی اگه یه Programer حرفه ای باشین بیشتر از اینا پول میگیرن و خودتونم پولتون رو تایین میکنید, تازه به بقیه هم دستور میدین :great:

AMD>INTEL
24-03-15, 19:50
تعمیرات تجهیزات سرور قابل قیاس با سخت افزار عادی نیست .

seyed mamali
24-03-15, 21:32
سلام بر همه دوستان شهر سخت افزاری :wink:
عیدتون مبارک
سالی پر از موفقیت و شادی براتون آرزو مندم :)
:give_rose:

M3RS4D 50062
28-03-15, 06:04
الان ساعت 6:34 دقیقه روز 8 فروردین هست که این یه هفته تعطیلات عید رو گذروندیم و از این هفته باید دوباره شروع کنم به درس و کار و . . .

ایشالا سال خوبی باشه برام ,میخوام امسال ماشین بگیرم ,یه surface و یه lumia 1520 و یه چنتا مورد دیگه .

:give_rose::give_rose::give_rose:

M3RS4D 50062
28-03-15, 06:41
سلام.

خبرای msi رو هم پوشش بدین

برد های سری powerجدید معرفی شدن با usb 3.1
و همچنین برد های gaming

:love:

fz CODER
28-03-15, 12:39
سلام.

خبرای msi رو هم پوشش بدین

برد های سری powerجدید معرفی شدن با usb 3.1
و همچنین برد های gaming

:love:

اگر مهمونا اجازه بدن حتما پوشش می دم....:1. (35):

M3RS4D 50062
01-04-15, 16:34
پاسخی به پرسش بزرگ: با زندگی ام چه کنم؟

وقتی جوانیم، جهان برایمان همچون صدفیست و موقعیت ها بی پایان به نظر می رسند؛ اما همچنان بسیاری از ما فشاری را بر روی دوش خود احساس می کنیم، فشار انتخاب میسر؛ اینکه در نهایت باید به کدام سو رفته و پیگیر کدام علاقه ی خود شویم. باید بدانیم به کدام طرف گام برداریم و چه آینده ی شغلی را برای خود متصور باشیم. سوالی که در ذهن بسیاری از نوجوانان و جوانان امروز موج می زند، این است که آینده را چه خواهد شد؟ موج های سرنوشت، ما را به سوی کدام آینده ی شغلی پیش خواهند راند؟
فرصت را عنیمت را شمرده و حال که در تعطیلات سال نو به سر می بریم، تصمیم گرفتیم برایتان اندکی از آینده و نحوه تصمیم گیری در خصوص زندگی بگوییم. به راستی باید با زندگی خود چه کنیم؟ کجای این کره ی خاکی ایستاده ایم و چگونه می توانیم بر این افکار که گاهی حالتی منفی به ذهنمان می دهند، غلبه کنیم؟ در ادامه قصد داریم به برخی از این سوالات پاسخ دهیم، با دیجیاتو همراه باشید.

انرژی خود را برای پیشبینی آینده هدر ندهید
گاهی بسیاری از نوجوانان، برای خود نقشه هایی می کشند که در آینده، دکتر، وکیل، دانشمند، خواننده و یا مهندس شوند؛ حتی این دسته از افراد نیز نمی دانند که در آینده واقعا چه اتفاقی روی خواهد داد. اگر آنها واقعا چنین باوری دارند، باید بگوییم زندگی اندکی فریبشان داده؛ روزگار همواره طبق برنامه ریزی به جلو پیش نخواهد رفت و تعداد زیادی از افراد که برای خود برنامه ریزی می کنند تا در آینده بتوانند با زندگی خود کار خاصی بکنند، در نهایت نخواهند توانست به هدفشان دست پیدا کنند.
گاهی اتفاقاتی در میانه راه می افتد که شما را عوض خواهد کرد یا حتی موقعیت های موجود تغییر خواهند کرد. مشاغلی مانند کار کردن در گوگل، آمازون و یا توئیتر، ۱۰ الی ۱۵ سال پیش وجود نداشتند و بسیاری از افرادی که روزی آرزوی دکتر و مهندس شدن را در ذهن خود می پروراندند، حال مشغول به کار در چنین استارت آپ هایی هستند.
به این نقطه می رسیم که باید بدانیم وقتی نمی توانیم آینده را پیشبینی کنیم، پس چه کاری از دستمان بر می آید؟ بهتر است به جای تمرکز بر آینده، بر روی کارهایی که اکنون قابلیت انجامشان را دارید تمرکز نمایید و آنها را هر چه بهتر، رشد دهید؛ در آینده همین استعداد ها هستند که برایتان کارگشا واقع می شوند. دست به خلاقیت بزنید و تا می توانید، به سراغ یادگیری مهارت های مختلف بروید. ماجراجویی کنید و دوستان جدید برای خود دست و پا کنید؛ این موارد، در هر نوع آینده ای به کارتان خواهند آمد.

یاد بگیرید با نا آسودگی به راحتی کنار بیایید
یکی از مهم ترین مشخصاتی که می توانید به شخصیت خود بیافزایید، این است که به خود یاد دهید زندگی همواره آسان نیست و بتوانید با شرایط سخت نیز کنار بیایید. ارزش ها به آسانی به دست نمی آیند و اگر تمایل دارید آینده ای روشن در انتظارتان باشد، بهتر است از سختی نهراسید؛ بهترین ها در زندگی، معمولا با سختی به دست می آیند.
یادگیری، به سرانجام رساندن ایده ها، نوشتن یک کتاب، دویدن در یک ماراتون؛ همگی سخت، اما با ارزش و تجربیاتی وصف نشدنی هستند. اگر بتوانید خود را به نوعی پرورش دهید تا با اندکی سختی در زندگی نیز خو بگیرید، قادر به انجام هر کاری نیز خواهید شد. می توانید تجارت خود را آغاز کنید، اما اگر از سختی بترسید، آیا این کار ممکن است؟ شروع کردن کسب و کار شخصی، راحتی را از شما گرفته و کاری بسیار مشکل است، پس از پیشتر باید خود را آماده کرده باشید.
اما چطور بتوانیم با سختی خو بگیریم؟ به قصد، شروع به انجام کارهایی کنید که پیش از این برایتان غیر قابل تحمل یا سخت بوده اند. با کارهایی کوچک شروع کنید، برای مثال، ورزش کردن در ابتدا برای همه بسیار سخت است. با ورزش شروع کنید. وقتی بتوانید خود را به مراحل اولیه نا آسودگی خو دهید، وقتش رسیده تا کم کم به سراغ کارهای بزرگتر بروید.

یاد بگیرید با تردیدها کنار بیایید
یکی دیگر از مهارت هایی که به آن نیاز دارید، گذر کردن از تردید و شک هاست. شروع یک کسب و کار شخصی، امری عالیست اما اگر در میانه ی راه یا حتی در ابتدای آن با تردید مواجه شوید، نمی توانید آن را پیش ببرید. شک به شما اجازه نخواهد داد پروژه، تجارت و موقعیت های عالی را بپذیرید. اگر «ندانستن» برایتان مشکلی نباشد، قطعا موقعیت های بیشتری را که بر سر راهتان قرار می گیرند را خواهید پذیرفت.
در نهایت اگر بتوانید راحت طلبی را کنار گذاشته و با تردید ها نیز بجنگید، دیگر هیچ کاری غیر ممکن به نظر نخواهد رسید؛ می توانید سفری ازران به دور دنیا را تجربه کنید، یک کتاب بنویسید، کسب و کار شخصی خود را آغاز کنید، برنامه نویسی را فراگرفته و اپلیکیشن های خود را بسازید، در یک استارت آپ مشغول به کار شوید و … همه ی اینها ممکن می شوند، زمانی که بتوانید بر شک و تردید ها و از سوی دیگر غریزه راحت طلبانه غلبه کنید، اگر موقعیتی عالی بر سر راهتان قرار گیرد، شما از پیش برای آن تمرین دیده و مهارت های خود را افزایش داده اید.

از حواس پرتی و اتلاف وقت جلوگیری کنید

تمام مواردی که تا به اینجای مقاله شمردیم، با وجود داشتن مشکل بسیار بزرگی نظیر حواس پرتی یا وقت تلف کردن، بی ارزش می شوند. فرض کنیم که شما موقعیتی عالی به دست می آورید، زیرا قبلا تمرین دیده اید که با راحت نبودن کنار آمده و با تردیدهایتان نیز مقابله کنید؛ اما وقت تلف کردن در شبکه های اجتماعی و یا تماشای تلویزیون، به شما اجازه نمی دهد جایگاه اصلی خود در آن سازمان، شرکت و یا استارت آپ را پیدا کنید.

بیشتر در خصوص ذهنتان بدانید
بیشتر مردم نمی دانند که ترس هایشان، آنها را کنترل می کنند. نمی توانند درک کنند که چند ساعت از وقت خود را چگونه در شبکه های اجتماعی هدر داده اند. و یا گاهی دست به انجام کارهایی می زنند که پیشتر از آن به خود گفته اند هرگز آن کار را نخواهند کرد. عادت های ذهنی را سخت می توان تغییر داد؛ دلیل این امر نیز به خاطر این موضوع است که انسان معمولا درون ذهن خود را نمی بیند و درک نمی کند چه اتفاقاتی در ذهنش در حال روی دادن هستند. طریقه ی کارکرد ذهن خود را یاد بگیرید و سپس، زندگی بسیار آسان تر خواهد شد.

کار کرده و پولتان را پس انداز کنید
پول مهم نیست اما «پول ساز» بودن بسیار سخت و البته مهم است. باید به مرحله ای برسید که بتوانید خود را به یک شخص اثبات کنید تا وی نیز شما را استخدام کرده و یا محصول یا سرویستان را بخرد. باید «با ارزش» شوید و این مهم صرفا با یادگیری نوع معاشرت با سایر مردم و نحوه ارتباط با آنها، به دست می آید. مهم نیست که شما دست فروشی می کنید، اپلیکیشن خود را در اپ استور قرار داده اید و یا در یک فروشگاه، صندوقدار هستید؛ در هر صورت باید «با ارزش» باشید. با تمرین، روز به روز در این زمینه بهتر نیز خواهید شد.
اگر درآمدتان به قدر کافیست، پس انداز کردن را شروع کنید و بعدا هم با این پول، به سرمایه گذاری های دیگر مشغول شده و در نهایت نیز شاهد رشدش در زندگیتان باشید.

یک ایده را عملی کنید؛ حتی اگر کوچک باشد
بیشتر مردم وقتشان را با کارهایی هدر می دهند که واقعا ارزش ندارند؛ انجام بازی های ویدئویی، تماشای تلویزیون، گشت و گذار در شبکه های اجتماعی و… . زمانی که پس از یک سال از این افراد بپرسید چه اندوخته اند؛‌ پاسخی برای پرسش شما نخواهند داشت. اما بیایید فرض کنیم که شما، هر روز یک ایده داشته اید و بالاخره تصمیم گرفته اید یکی از آنها را به شکلی آرام پیش ببرید. برای مثال نوشتن یک اپلیکیشن را شروع کرده اید و یا وبسایتی را آغاز نموده اید؛ پس از یک سال، ایده تان به محصول، سرویس، اپلیکیشن و یا وبسایتی عالی بدل شده است. در کنار آن، بسیاری از مهارت های جدید را نیز اندوخته اید. از همه مهم تر این که می توانید به دیگران بگویید:‌ «من آن ایده را عملی کرده و موفق شدم.» این جمله ایست که بسیاری از افراد، از به زبان آوردنش عاجرند. با ایده های کوچک شروع کنید اما به شکل پیوسته به آن پر و بال دهید.

تبدیل به فردی قابل اعتماد شده و برای خود اعتبار دست و پا کنید
زمانی که یک کارفرما، شخصی جوان را به استخدام خود در می آورد، بزرگترین ترسش آن است که آن فرد جوان، قابل اعتماد نباشد. اینکه دیر به سر کار آمده و در موردش نیز دروغ بگوید؛ برای مهلت های تعیین شده برای تحویل پروژه نیز اهمیتی قائل نگردد. شخصی که در طول سالیان، اعتبارش را پایه گذاری نموده و برای داشتن آن تلاش کرده، مشخصا فردی قابل اعتماد تر است که ساده تر نیز استخدام خواهد شد.
با سر وقت حاضر شدن، راستگو بودن، انجام وظایف به نحو احسن، اعتراف به اشتباهات و سپس سعی در رفع آنها، تلاش برای رد نشدن از مهلت های معین شده، تلاش برای انسانی خوب بودن و… می توانید اعتبار خود را پایه گذاری کنید. همه ی این کارها موجب می شود تا توسط اعتبارتان، به سایرین نیز برای کار، پیشنهاد شوید. این شیوه، بهترین راه برای شروع یک کار جدید یا جذب یک سرمایه گذار است.

همواره برای موقعیت ها آماده باشید
اگر شما به تمام دستورالعمل های یاد شده تا به اینجای مقاله عمل کنید، تبدیل به فردی شگفت انگیز خواهید شد و مطمئن باشید که از بسیاری از همسن های خود جلو خواهید افتاد. (مخصوصا اگر یک نوجوان هستید.)
اگر چشمان خود را به خوبی باز کنید، موقعیت ها را خواهید دید که یکی پس از دیگری بر سر راهتان قرار می گیرند؛ موقعیت های شغلی، شانس ایجاد یک سرویس یا محصول با شراکت شخصی دیگر، ایده ی یک استارت آپ، یادگیری مهارت جدید و تبدیل آن به کسب و کار شخصی، شانس به اجرا در آوردن نمایش نامه ای که نوشته اید و… همه این ها جز موقعیت هایی به شمار می روند که بر سر راهتان قرار دارند. باید برای آنها آماده باشید تا بتوانید تصاحبشان کنید.
ریسک پذیر بودن، یکی از فواید جوان بودن است؛ پس اگر هیچ کدام از موقعیت ها بر سر راهتان قرار نگرفت، خودتان موقعیت بسازید.
در نهایت، اگر شما در مقطعی هستید که نمی دانید با زندگی خود چه کنید، نمی دانید چه اتفاقاتی رخ خواهند داد، شما چه خواهید شد، به چه مواردی علاقه مند هستید، با چه کسانی آشنا می شوید، چه موقعیت هایی بر سر راهتان قرا خواهند گرفت و نیاز جهان در آینده چه خواهد بود، حالا یک اصل را درک کرده اید؛ آن هم اینکه اگر آماده باشید، قادر به انجام هر کاری خواهید بود.
خود را آماده کنید؛ ذهنتان را بشناسید، قابل اعتماد شوید، ایده هایتان را پیگیری کنید، بر اتلاف وقت غلبه کرده و یاد بگیرید با راحت نبودن و تردید ها کنار آیید.

منبع : دیجیاتو (ترجمه)
منبع: lifehacker

M3RS4D 50062
02-04-15, 08:59
جریان استر و 13 بدر چیست؟

وشتی همسر خشایار شا بود و ملکه ایران.
برسم عادت شاهانه ، همیشه و هر ساله جشنهایی در دربار برگزار میشد. یکی از این جشنها سالگرد پادشاهی و تاجگذاری بود. خشایارشا تمام بزرگان مملکت را برای حضور در این جشن به یکی از قصرهای خود در شوش دعوت کرده بود. این جشنها همواره با شراب و میگساری و ملاعبه با زنان و کنیزان همراه بود.

وشتی
در حین برگذاری این جشن خشایارشا از غیبت همسر خود ،ملکه وشتی، مطلع شد و پس از جویا شدن علت ،خواستار حضور وی در مراسم شد.
پس از مطلع کردن وشتی از امر خشایارشا، وشتی بدلیل اینکه این جشن با زیاده روی و بدمستی مردان همراه بود و در این وضعیت به زنان بی حرمتی میشود بطوری که زنان بازیچه دست مردان قرار میگرفتند، از حضور در این جشن امتناع کرد.

خبر به گوش شاه رسید. مست و خشمگین با مشاورنش صحبت کرد و مشاورنش هم به او هشدار دادند که این امر ممکن است باعث عادت شود و زنان دیگر هم یاد بگیرند و از مردان تمکین نکنند و در اینصورت اقتدار مردان خدشه دار میشود.
شاه در همان حالت مستی تصمیم به جدایی از ملکه وشتی میگیرد و او را از قصر اخراج میکنند و خبر ان را به سرتاسر کشور میرسانند.
و ملکه وشتی برای حفظ پاکدامنی خود از این مقام عزل میشود.

استر
قصر و دربار خشایارشا بدون ملکه مانده بود. شاه هم پس از چند روز از این کار پشیمان شد و خواستار بازگشت وشتی شد اما دیگر دیر بود.
مشاوران پیشنهاد دادند که اجازه بدهد تا از سرتاسر کشور زیباترین دختران رو بیاورند تا شاه ، ملکه را انتخاب کند.شاه میپذیرد.
از سرتاسر ایران دختران رو میاوردند که در بین اینها دختری یهودی بنام هدسه (به او استر هم میگفتن) که با عموی خودش ،مُردخای، زندیگی میکرد ، دیده میشد.

استر و خشایارشا
سرتون رو درد نمیارم...
استر که یهودی بودن خود را پنهان کرده بود بکمک راهنمایی های مردخای مورد پسند شاه قرار گرفته و ملکه میشود.
استر که هم اکنون ملکه شده بود ،راه ورود مردخای به دربار را باز میکند.
خشایارشا مشاوری داشت بنام "هامان" که در این ضمن به رئیس الوزرایی شاه ارتقا سمت پیدا میکند. هامان از همه درخواست میکند که در برابر او تعظیم کنند. همه اطلاعت میکنند بجز مردخای. از او دلیل را میپرسند و او جواب میدهد : من یهودی هستم و نمیتوانم به شما تعظیم کنم.
هامان خشمگین شد و دستور داد که علاوه بر مردخای تمام یهودیان را بکشید.
دستور صادر شده و بمهر خشایارشا هم میرسد .
استر از این مسئله باخبر میشود و یهودی بودن خود را فاش کرده ، از خشایارشا درخواست میکند که مردخای را نکشند.
شاه درخواست را میپذیرد ولی درخواست جلوگیری از کشتار یهودیان را بخاطر اینکه دستور بمهر پادشاه رسیده ،اجابت نمیشود. در عوض پیشنهاد میکند که هر دستوری خواستید بنفع یهودیان صادر و بمهر پادشاهی برسانید.
مردخای هم دستور دفاع از یهودیان و کشتار مخالفان یهود و همچنین تصاحب اموال انها را میدهد.

هولوکاست ایرانی
کشتار ایرانیان اغاز میشود و 10 پسر هامان را هم میکشند(روز 12 ماه فروردین).استر بنزد خشایارشا میاید و از او میخواهد که یک روز دیگر به انها مهلت دهد تا به کشتار ادامه داده و اجساد 10 پسر هامان را بدار بیاویزند. شاه میپذیرد.
در طی ادامه این کشتار در روز سیزدهم فروردین ،75000(هفتاد و پنج هزار) ایرانی در خانه هایشان بدست یهودیان قتل عام میشوند.
اینجاست که هولوکاست صورت میگیرد.

پس از کشته شدن هامان، مردخای وزیر خشایارشا میشود.
و به این دلیل ما ایرانی ها 13 فروردین به بیرون از خانه ها مون میرویم چون دیگر این حادثه رخ ندهد

عید پوریم-عید ایرانی کشی(Purim)
قوم یهود همه ساله 14 و 15 ماه آدار(فروردین) را مناسبت پیروزی بر دشمنان خود جشن میگیرند.

در این جشن کتاب استر خوانده میشود و هنگامی که به اسم "هامان" میرسند همگی با صدا سازهای سنتی خود او را مسخره و هو میکنند.

بحد افراط شراب مینوشند، شیرنیهایی مثلثی شکل میزند.
پوشیدن لباسهایی متناسب با این مناسبت هم بخشی از این مراسم است.
نمایش بالماسکه هم بخشی از این جشن است.

شیرینی های مخصوص عید پوریم

صدا ساز مخصوص عید پوریم(gragger)

بعضی از کارشناسان برا این باور هستند که این داستان افسانه ای بیش نیست. اما هر چی که باشه در کتب مقدس خودشون اومده و نشان از ایرانی ستیزی ست.
بعقیده من اگر این یهودیان ذره ای به تاریخ و یا پادشاهان ما احترام میگذارند بخواطر بزرگ کردن خودشونه. اگر خشایار شا رو کوچک کنند ، اونوقت استر و مردخای هم بزرگ نخواهند شد.
کسانی که فیلم 300 رو میسازند ، قصد بدنام کردن ایرانی رو داشتن ولی انگار یادشون رفته که خشایارشا داماد یهود بوده(بنا بر تورات). یادشون رفته که در زمان جنگ یونان و در جنگ ترموپیل ، استر و مردخای مشاوران خشایارشا بودند. پس این جنگ هم به تحریک یهود بوده!

عکسهای ضمیمه

آرامگاه استر و مردخای در شهر همدان

داخل بقعه استر و مردخای-همدان

M3RS4D 50062
03-04-15, 17:09
ای بابا از دیجی کالا یه بار اومدیم خرید کردیم.
دو روز قبلش (همون روز سفارش) باهام همانگ کرد که امروز بین ساعت 12 تا 3 میاد برام.
بعد ساعت 3 شد بهم گفتن که پیکشون موتورش خراب شده و بین 3 تا 6 میاد.
الانم زنگ زدم میگن که تا الانم نیومده ,من امیدی ندارم امروز به دستم برسه ,میرسه یا نه , میگه که پیک 2 3 تا تحویل دیگم داره که نهایتا تا 2 ساعت دیگه میرسه .
ما که قیدش رو زدیم برا امروز ولی اگه بیاد حالش رو یه جوری میگیم که خودشون حساب دیجیکالام رو بلوکه کنن.:1. (31):

AMD>INTEL
03-04-15, 19:59
مرصاد جان حساس نشو :1. (29): خونسردی خودتو حفظ کن :11()::Love-ssa~! (1):

fz CODER
03-04-15, 20:27
ای بابا از دیجی کالا یه بار اومدیم خرید کردیم.
دو روز قبلش (همون روز سفارش) باهام همانگ کرد که امروز بین ساعت 12 تا 3 میاد برام.
بعد ساعت 3 شد بهم گفتن که پیکشون موتورش خراب شده و بین 3 تا 6 میاد.
الانم زنگ زدم میگن که تا الانم نیومده ,من امیدی ندارم امروز به دستم برسه ,میرسه یا نه , میگه که پیک 2 3 تا تحویل دیگم داره که نهایتا تا 2 ساعت دیگه میرسه .
ما که قیدش رو زدیم برا امروز ولی اگه بیاد حالش رو یه جوری میگیم که خودشون حساب دیجیکالام رو بلوکه کنن.:1. (31):

شخصا با خرید اینترنتی مخالفم و برخلاف این که میگن تو زمان صرفه جویی میشه بدتر آدم رو معطل خودشون می کنن و به نظرم انجام امور اینترنتی به درد ایران نمی خوره چون هیچ کس
تعهدی نسبت به دیگری نداره!

M3RS4D 50062
03-04-15, 20:33
مرصاد جان حساس نشو :1. (29): خونسردی خودتو حفظ کن :11()::Love-ssa~! (1):
آقا امید ساعت 30 : 19 برام اوردن ,پیکیه اشنا بود ,از بچه محلیای خودمون بود دیگه هیچی دیگه ازش کلی هم تشکر کردم:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):

اینم پکی که برام اومد.

اقا ما امروز کلا رو بد شانسی هستیم. لپ تاپی که USB 3.0 داره رو دم دست ندارم و مجبورم با USB 2.0 سیستمم تست بزارم ولی فردا با لپ تاپ تست میزارم.:wink:

AMD>INTEL
03-04-15, 20:35
البته کاستی هایی هست . ولی به شخصه برای من تو خرید یکسری لوازم یدکی الکترونیکی صرفه جویی زمانی و هزینه داشته . مسیری که باید 2 یا 3 ساعت تو ترافیک معطل بشم . در عرض 5 دقیقه سفارش میدم. به نظرم باید کمک به پیشرفت خرید آنلاین کرد .

M3RS4D 50062
03-04-15, 20:39
البته کاستی هایی هست . ولی به شخصه برای من تو خرید یکسری لوازم یدکی الکترونیکی صرفه جویی زمانی و هزینه داشته . مسیری که باید 2 یا 3 ساعت تو ترافیک معطل بشم . در عرض 5 دقیقه سفارش میدم. به نظرم باید کمک به پیشرفت خرید آنلاین کرد .
درسته.

البته خرید منم رو هم اینطوری ببینید که روز بعد 13 بدر بود. اتفاقا روز جمعه هم بوده و جدای اینکه 6 ساعت تاخیر داشتم ولی بدستم رسیده و حداقل پاسخگو بودن و قضیه رو راست بهم گفتن که موتور پیکی (که اشنا هم بود و خودشم بهم گفت که موتورش خراب شده) خراب شده.

AMD>INTEL
03-04-15, 20:40
مخصوصا در تهران به دلیل کلان شهر بودن عملا چیزی شبیه مسافرت شده است خرید حضوری قطعات .

M3RS4D 50062
04-04-15, 20:58
ای بابا فردا باید 5:45 بیدار بشم و برم دانشگاه (دماوند) تا ساعت 4 هم کلاس دارم (از صبح ساعت 8:30)
فردا این موقع دارم از خستگی میمیرم.:1. (29):

fz CODER
05-04-15, 14:24
سلام.
به نظر شما بعد از کسب مهارت توی زبان C++ و طراحی الگوریتم( چون بلد بودن یک زبان برنامه نویسی ضروریه) برم سمت شبکه یا برنامه نویسی تحت وب؟
یعنی به نظرتون بازار کار کدوم یکی بهتره؟ نظرتون در مورد برنامه نویسی موبایل به خصوص اندروید چیه؟
ممنون میشم راهنمائی ام کنید

AMD>INTEL
05-04-15, 15:13
سلام.
به نظر شما بعد از کسب مهارت توی زبان C++ و طراحی الگوریتم( چون بلد بودن یک زبان برنامه نویسی ضروریه) برم سمت شبکه یا برنامه نویسی تحت وب؟
یعنی به نظرتون بازار کار کدوم یکی بهتره؟ نظرتون در مورد برنامه نویسی موبایل به خصوص اندروید چیه؟
زبان برنامه نویسی که یاد گرفتید . برید سراغ آندروید . الان بازار کار خوبی داره .

fz CODER
05-04-15, 19:50
زبان برنامه نویسی که یاد گرفتید . برید سراغ آندروید . الان بازار کار خوبی داره .

برنامه نویسی تحت وب چطور؟ اون بازار کارش چطوره؟
به نظرتون ارزش داره تمرکزم رو روی برنامه نویسی دسکتاپ هم بذارم؟
ببخشید خیلی سوال می پرسم:11():

AMD>INTEL
05-04-15, 20:13

برنامه نویسی تحت وب هم بازار خوبی دارد . بازار خوب یک طرفه قضیه هست . تسلط شما هم مسئله دیگه هست . در حال حاضر برنامه نویسی موبایل به شدت گسترش پیدا کرده به دلیل نیاز به برنامه های فارسی . الان اکثر برنامه های حسابداری دارای app برای موبایل هستند .

fz CODER
05-04-15, 22:21
برنامه نویسی تحت وب هم بازار خوبی دارد . بازار خوب یک طرفه قضیه هست . تسلط شما هم مسئله دیگه هست . در حال حاضر برنامه نویسی موبایل به شدت گسترش پیدا کرده به دلیل نیاز به برنامه های فارسی . الان اکثر برنامه های حسابداری دارای app برای موبایل هستند .

پس همون موبایل بهتره.
ی سوال دیگر ببخشید:11():
رباتیک و هوش مصنوعی اوضاعش چطور هست؟ من شخصا به این حیطه خیلی علاقه دارم اما فکر نکنم خیلی به کار بیاد

AMD>INTEL
05-04-15, 22:25
پس همون موبایل بهتره.
ی سوال دیگر ببخشید:11():
رباتیک و هوش مصنوعی اوضاعش چطور هست؟ من شخصا به این حیطه خیلی علاقه دارم اما فکر نکنم خیلی به کار بیاد

الان میکروکنترلر های arm تو همه موارد کاربرد دارند از پزشکی تا نظامی . پیشنهاد میکنم در صورت علاقه تو این زمینه مطالعه کنید . :11():

M3RS4D 50062
05-04-15, 22:29
سلام.

اولا که من بیشتر دیدم C# کاربردی تره (برای برنامه نویسی و پول دراوردنش)

بعدم وقتی که توش مهارت کافی پیدا کردین توصیه میکنم برین سمت برنامه نویسی اندروید ولی کنارش XCode هم کنارش یاد بگیرین به نظرم خوبه ,چون الانم ایفون برنامه نویس خیلی میطلبه.(تو ایران)

M3RS4D 50062
05-04-15, 22:31

اشتباه نکنید.
برنامه نویسی جداس
طراحی وب و برنامه نویسی وب جدا . . .

توی هرکدوم که دوس دارین میتونید تخصص پیدا کنید .نمیشه مقایسه کردشون چون کاربریاشون متفاوته
در ضمن asp و php رو بلد باشین خیلی خوبه

fz CODER
05-04-15, 22:56
الان میکروکنترلر های arm تو همه موارد کاربرد دارند از پزشکی تا نظامی . پیشنهاد میکنم در صورت علاقه تو این زمینه مطالعه کنید . :11():

ممنونم از راهنمائی هاتون.:11():

اشتباه نکنید.
برنامه نویسی جداس
طراحی وب و برنامه نویسی وب جدا . . .

توی هرکدوم که دوس دارین میتونید تخصص پیدا کنید .نمیشه مقایسه کردشون چون کاربریاشون متفاوته
در ضمن asp و php رو بلد باشین خیلی خوبه

سلام.
عزیز منظورم بیشتر روی یادگیری asp بود و طراحی وبسایت اصلا علاقه ندارم.
گذشته از این مورد شما به عنوان یک دانشجوی IT دقیقا مثل خود من باید حیطه کاری تون رو مشخص کنید و نگید که همه رو بلد باشیم خوبه.البته همه رو بلد بودن خوبه اما سخته!
تو زمینه کامپیوتر ، سخت افزار رو تا حدودی میشه پیشرفت کرد و راحت یاد گرفت چون ملموس تره و بحثی توش نیست.
شما باید انتخاب کنید سمت شبکه میرید یا نرم افزار.
چون هر کدوم از اینا ی دنیای خاص و بی انتها هستن و روز به روز مفاهیم جدید تری براشون ارائه میشه و دست کم باید چند سالی وقتتون رو صرف یادگیری و تسلط روشون کنید پس همه رو نمیشه با هم انجام داد یا لااقل خیلی سخت و خسته کننده میشه و نهایتا باعث میشه انگیزتون رو از دست بدید.

M3RS4D 50062
06-04-15, 17:16
سلام.
عزیز منظورم بیشتر روی یادگیری asp بود و طراحی وبسایت اصلا علاقه ندارم.
گذشته از این مورد شما به عنوان یک دانشجوی IT دقیقا مثل خود من باید حیطه کاری تون رو مشخص کنید و نگید که همه رو بلد باشیم خوبه.البته همه رو بلد بودن خوبه اما سخته!
تو زمینه کامپیوتر ، سخت افزار رو تا حدودی میشه پیشرفت کرد و راحت یاد گرفت چون ملموس تره و بحثی توش نیست.
شما باید انتخاب کنید سمت شبکه میرید یا نرم افزار.
چون هر کدوم از اینا ی دنیای خاص و بی انتها هستن و روز به روز مفاهیم جدید تری براشون ارائه میشه و دست کم باید چند سالی وقتتون رو صرف یادگیری و تسلط روشون کنید پس همه رو نمیشه با هم انجام داد یا لااقل خیلی سخت و خسته کننده میشه و نهایتا باعث میشه انگیزتون رو از دست بدید.

بله درست میگین.

ولی خوب اینم که روی چیزی که میخواین فقط کار کنین هم که نمیشه. باید یه دید کلی داشته باشیم که بدونیم چی به چی هست(نه اینکه چند سال وقت سرش تلف کنیم ,فقط درحد دید کلی واشنایی با بیس کلی اون موضوع)

fz CODER
06-04-15, 17:41
بله درست میگین.

ولی خوب اینم که روی چیزی که میخواین فقط کار کنین هم که نمیشه. باید یه دید کلی داشته باشیم که بدونیم چی به چی هست(نه اینکه چند سال وقت سرش تلف کنیم ,فقط درحد دید کلی واشنایی با بیس کلی اون موضوع)

من هم نمی گم فقط ی چیز و دید کلی رو باهاتون موافقم.
ولی اون وقت تلف کردن رو نه. مثلا من خودم می خوام تمرکزم رو بذارم رو برنامه نویسی این دلیلی نیست که شبکه بلد نباشم یا مثلا نت ورک + رو هم که خیلی سادس بزارم کنار بگم خوب اصن شبکه به من جه و اگر کسی سوالی پرسید بگم بلد نیستم تخصصم چیز دیگه است این برای یکی که IT می خونه خیلی بده.
میگم ی کفه ترازوتو سنگین تر باید بکنی و تو اون حرفه ای تر بشی. چون حرفه ای شدن توی هر دو تاش بیشتر از ده سال وقت می خواد البته از نظر من:11():

M3RS4D 50062
06-04-15, 17:54
من هم نمی گم فقط ی چیز و دید کلی رو باهاتون موافقم.
ولی اون وقت تلف کردن رو نه. مثلا من خودم می خوام تمرکزم رو بذارم رو برنامه نویسی این دلیلی نیست که شبکه بلد نباشم یا مثلا نت ورک + رو هم که خیلی سادس بزارم کنار بگم خوب اصن شبکه به من جه و اگر کسی سوالی پرسید بگم بلد نیستم تخصصم چیز دیگه است این برای یکی که IT می خونه خیلی بده.
میگم ی کفه ترازوتو سنگین تر باید بکنی و تو اون حرفه ای تر بشی. چون حرفه ای شدن توی هر دو تاش بیشتر از ده سال وقت می خواد البته از نظر من:11():

بله کاملا باهاتون موافقم:give_rose:

AMD>INTEL
06-04-15, 21:49
این مقاله برای کاربردهای سیستم های embedded در مصارف آموزشی و صنعتی هست .
Untitled Page (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
06-04-15, 22:09
این مقاله برای کاربردهای سیستم های embedded در مصارف آموزشی و صنعتی هست .
Untitled Page (Only the registered members can see the link)

سیستم embeded چیه؟

AMD>INTEL
06-04-15, 22:09
سیستم embeded چیه؟

مقاله برای خوندن گذاشتم .

M3RS4D 50062
08-04-15, 20:26
توهین یک روزنامه به سنت ازدواج؟
روزنامه قانون در شماره روز گذشته خود در قالب مطلبی طنز، سنت حسنه ازدواج را به سخره گرفته است.
صراط: روزنامه قانون بعد از انتشار مجدد، در شماره 468 مورخ 11 اسفند 93 در ستون طنز خود به قلم آیدین سیار سریع گفت‌وگویی با مایه طنز منتشر کرد.

در این گفت‌وگو که به صورت خیالی میان یک دختر و پسر مجرد رد و بدل شده است به موضوع ازدواج پرداخته و محتوایی اندر معایب ازدواج و دلایل طلاق دوستان خود مطرح می‌کنند.

در بخشی از این گفت‌وگو پسر خطاب به دختر ازدواج را مانعی برای پیشرفت و عاملی که با مسئولیت و تعهد باعث فرسودگی انسان می‌شود به دختر معرفی می‌کند، و در جایی می‌گوید: «ای داد از این ازدواج ... از این سنت منسوخ ... از این گرداب نابودگر»؛ دختر نیز ضمن تایید مطالب پسر ازدواج را اقدامی پرهزینه و تبعات آن را دیوانه‌کننده می‌داند.

در بخش دیگری از این گفت‌وگو که از زبان دختر است، مطرح می‌شود: «اصلا همه بدبختی انسان از ازدواج شروع شد. اگه آدم و حوا از اون اول دوست معمولی بودن الان این وضع ما نبود.» که در این بخش علاوه بر مطالب قبلی به پیامبر خدا نیز توهین شده است.

در ادامه مطلب در خصوص معایب تولد فرزند و اینکه این موضوع اقدام احمقانه‌ای است که فقط باعث تکثیر انسان‌ها می‌شود نیز موضوعاتی مطرح شده است و پسر جوان در پاسخ دختر که می‌گوید واقعا اینها فقط ازدواج می‌کنند که تکثیر شوند؟ می‌گوید: این کار واقعا حماقت محض است.

این نخستین بار نیست که در برخی روزنامه‌ها به مقدسات توهین می‌شود و برخی نشریات در یکسال اخیر حداقل در این موارد تذکر گرفته‌اند و در برخی موارد نیز کار به توقیف و لغو امتیاز کشیده شده است.

این بار نیز سنت حسنه ازدواج و پیوندی که نزد خداوند از محبوبترین پیوندهاست به بهانه مطلبی طنز به سخره گرفته شده است، آیا به راستی معنی طنز به سخره گرفتن است؟

منبع: تسنیم

Stream
08-04-15, 20:42
توهین یک روزنامه به سنت ازدواج؟

روزنامه قانون در شماره روز گذشته خود در قالب مطلبی طنز، سنت حسنه ازدواج را به سخره گرفته است.
صراط: روزنامه قانون بعد از انتشار مجدد، در شماره 468 مورخ 11 اسفند 93 در ستون طنز خود به قلم آیدین سیار سریع گفت‌وگویی با مایه طنز منتشر کرد.

در این گفت‌وگو که به صورت خیالی میان یک دختر و پسر مجرد رد و بدل شده است به موضوع ازدواج پرداخته و محتوایی اندر معایب ازدواج و دلایل طلاق دوستان خود مطرح می‌کنند.

در بخشی از این گفت‌وگو پسر خطاب به دختر ازدواج را مانعی برای پیشرفت و عاملی که با مسئولیت و تعهد باعث فرسودگی انسان می‌شود به دختر معرفی می‌کند، و در جایی می‌گوید: «ای داد از این ازدواج ... از این سنت منسوخ ... از این گرداب نابودگر»؛ دختر نیز ضمن تایید مطالب پسر ازدواج را اقدامی پرهزینه و تبعات آن را دیوانه‌کننده می‌داند.

در بخش دیگری از این گفت‌وگو که از زبان دختر است، مطرح می‌شود: «اصلا همه بدبختی انسان از ازدواج شروع شد. اگه آدم و حوا از اون اول دوست معمولی بودن الان این وضع ما نبود.» که در این بخش علاوه بر مطالب قبلی به پیامبر خدا نیز توهین شده است.

در ادامه مطلب در خصوص معایب تولد فرزند و اینکه این موضوع اقدام احمقانه‌ای است که فقط باعث تکثیر انسان‌ها می‌شود نیز موضوعاتی مطرح شده است و پسر جوان در پاسخ دختر که می‌گوید واقعا اینها فقط ازدواج می‌کنند که تکثیر شوند؟ می‌گوید: این کار واقعا حماقت محض است.

این نخستین بار نیست که در برخی روزنامه‌ها به مقدسات توهین می‌شود و برخی نشریات در یکسال اخیر حداقل در این موارد تذکر گرفته‌اند و در برخی موارد نیز کار به توقیف و لغو امتیاز کشیده شده است.

این بار نیز سنت حسنه ازدواج و پیوندی که نزد خداوند از محبوبترین پیوندهاست به بهانه مطلبی طنز به سخره گرفته شده است، آیا به راستی معنی طنز به سخره گرفتن است؟

منبع: تسنیم

:1~@$S (5):

M3RS4D 50062
08-04-15, 21:38
:1~@$S (5):

من این متن رو فقط گذاشتم و قضاوتی ندارم . (من خودم زرتشتی هستم و خوشبختانه دچار این ابهامات نیستم.)

دیگه قضاوت هی کی با طرز فکرش هست. :give_rose:

Stream
08-04-15, 21:45
من این متن رو فقط گذاشتم و قضاوتی ندارم . (من خودم زرتشتی هستم و خوشبختانه دچار این ابهامات نیستم.)

دیگه قضاوت هی کی با طرز فکرش هست. :give_rose:

بله خب قطعا. اون جمله آخر که قرمز کردم واقعا مصداق "طنز" بود که واقعا نشون میده خبرنگاری در کشور "طنز" است!

M3RS4D 50062
09-04-15, 18:16
یه سوال

همون طور که مانیتور های DELL برای گرافیست ها هست, برای برنامه نویس ها کیبورد و موس حرفه ای هست؟؟؟

AMD>INTEL
09-04-15, 18:40
یه سوال

همون طور که مانیتور های DELL برای گرافیست ها هست, برای برنامه نویس ها کیبورد و موس حرفه ای هست؟؟؟

محصولات ارگونومیک رو مایکروسافت تولید میکرد . ولی اینکه مخوصا برنامه نویسی بشه خیر .

Stream
09-04-15, 19:00
یه سوال

کیبردهای مکانیکی با Key های MX Blue برای برنامه نویسی عالی هستند. موس ها هم موس هایی که دکمه های قابل کنترل داشته باشند برای برنامه نویسی ایده آل است (لاجیتک چندین مدل داره). و البته مانیتورهای دل برای گرافیست ها نیست به اون صورت، گرافیست های حرفه ای بیشتر محصولات Eizo یا NEC رو استفاده می کنند.

AMD>INTEL
09-04-15, 19:09
من خودم این مدل رو میپسندم Microsoft Natural Ergonomic 4000

Stream
09-04-15, 19:19
من خودم این مدل رو میپسندم Microsoft Natural Ergonomic 4000

در حد کیبرد های مکانیکی که نیست ولی قیمتش هم خیلی پایین تر از اونهاست. کلمه ارگونومیک برای این محصولات فریب دهنده است چون اصلا نباید دست رو استراحت داد، و اون کلید های ممبرین هم میزان نیرویی که با انگشت لازمه بهشون وارد بشه بین 5 تا 10 برابر کیبردهای مکانیکی است.

--

امروز تغییراتی در سیستم دادم، در حالت idle کل فن ها خاموش هستند (و هارد دیسک هم نداره سیستم)، و صدای سیستم مطلقا صفر است. فن پاور وقتی لود پاور بیشتر از 40 درصد میشه روشن میشه، فن کارت گرافیک وقتی دما به 70 درجه برسه روشن میشه، فن های رادیاتور CPU وقتی دما به 75 درجه برسه روشن میشن. فن های ورودی و خروجی هوا هم بر اساس ورودی سنسورهای حرارتی که در نقاط مختلف سیستم گذاشتم روشن میشن و در شرایط عادی خاموش هستند.

M3RS4D 50062
10-04-15, 19:30
این جا تهران
من در اتاقم
بارون شدید
:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):

M3RS4D 50062
11-04-15, 09:35
سلام.

نظرتون در مورد این ماوس و کیبور چیه؟؟؟ (یه مقایسه ای هم بین مدل های انتخابیم و مدل های Corsair پیشنهادی هم باشه,میتونه بیشتر کمکم کنه.)

Razer DeathStalker Ultimate Gaming Keyboard (Only the registered members can see the link)
Razer Ouroboros Gaming Mouse (Only the registered members can see the link)

ویرایش: نظرتون در مورد این دو تا هم بگین.

Razer Electra Over Ear PC and Music Headphone (Only the registered members can see the link)

Razer Leviathan 5.1 Channel Surround Sound (Only the registered members can see the link)

هدفون Creative , Corsair هم مد نظرم بود ولی این مدل رو انتخاب کردم.
بلندگو هم چون نمیخواستم 5.1 یا 7.1 باشه (ولی قدرتمند و با کیفیت باشه) ,این مدل رو انتخاب کردم.

M3RS4D 50062
11-04-15, 09:53
البته انتخاب قبلیام این موارد بود.

Sound Blaster Recon3D Omega Wireless - Gaming Headsets - Creative Labs (United States) (Only the registered members can see the link)
Creative T6 Series II - Speakers - Creative Labs (United States) (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
14-04-15, 23:07
حمید صفت (ح ص) (Only the registered members can see the link)

Stream
15-04-15, 02:33
سلام.

نظرتون در مورد این ماوس و کیبور چیه؟؟؟ (یه مقایسه ای هم بین مدل های انتخابیم و مدل های Corsair پیشنهادی هم باشه,میتونه بیشتر کمکم کنه.)

Razer DeathStalker Ultimate Gaming Keyboard (Only the registered members can see the link)
Razer Ouroboros Gaming Mouse (Only the registered members can see the link)

ویرایش: نظرتون در مورد این دو تا هم بگین.

Razer Electra Over Ear PC and Music Headphone (Only the registered members can see the link)

Razer Leviathan 5.1 Channel Surround Sound (Only the registered members can see the link)

هدفون Creative , Corsair هم مد نظرم بود ولی این مدل رو انتخاب کردم.
بلندگو هم چون نمیخواستم 5.1 یا 7.1 باشه (ولی قدرتمند و با کیفیت باشه) ,این مدل رو انتخاب کردم.

هدست های Corsair بیخود گرون هستند. اگه صدای خوب میخواید از برندهای صدا بگیرید (هر چیزی روش نوشته Gaming قیمتش حداقل 4 برابر قیمت واقعیشه).

M3RS4D 50062
18-04-15, 10:18

M3RS4D 50062
19-04-15, 21:01
به سر دشتی ها تسلیت میگم و بیشتر از همه به مرد داغدار

(Only the registered members can see the link 6%D8%AF%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%B4%D8%AA)مرگ تکان‌دهنده یک زن باردار در سردشت
یک مادر ٢٨ ساله در سردشت پس از خارج کردن جنین از شکمش، به دلیل نامشخصی در بیمارستان این شهرستان جان خود را از دست داد. شنیده‌ها حکایت از قصور پزشکی و تأخیر در تشخیص علت خونریزی منجر به مرگ دارد.

مرگ تکان‌ دهنده زن باردار در سردشت - Bartarinha.IR | برترین ها (Only the registered members can see the link)
مرگ تکان دهنده زن باردار در سردشت | یک مادر 28 ساله در سردشت (Only the registered members can see the link)
مرگ تکان دهنده زن باردار در سردشت / الف (Only the registered members can see the link)
مرگ تکان دهنده یک زن باردار در سردشت - تی نیوز (Only the registered members can see the link)
مرگ تکان‌دهنده یک زن باردار در سردشت (Only the registered members can see the link 6%D8%AF%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%B4%D8%AA/)
مرگ تکان‌دهنده یک زن باردار در سردشت (Only the registered members can see the link 6%D8%AF%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%B4%D8%AA)
ایسنا - مرگ تکان‌دهنده یک زن باردار در سردشت (Only the registered members can see the link)
:: Havades.ir :: حوادث ایران و جهان :: - نمایش خبر : مرگ تکان‌دهنده يک زن باردار در سردشت (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
23-04-15, 22:47
سلام
شارژ ایرانسل تو خود سایتش نیست؟ اینترنتی بگیرم؟

fz CODER
29-04-15, 18:08
سلام.
ی سایت جالب پیدا کردم (Only the registered members can see the link) که میتونید هر تصویری رو به کد های مختلف کانورت کنید خیلی جالبه
این هم نمونه هاش:

کد باینری

کد اسکی همین تصویر:

این هم برای ماتریکس دوستان:

امیدوارم از تبدیل عکس هاتون لذت ببرید.
البته ی مشکلی که داره اینه که چون روی سرور خاصی عکس ها ذخیره نمیشه، لینک نمیده که باید از عکستون پرینت اسکرین بگیرید یا از snipping tool استفاده کنید!
اگر بشه روی لباس چاپ کرد فوق العاده میشه!

AMD>INTEL
29-04-15, 18:53
جالب بود . ممنون :11():

M3RS4D 50062
29-04-15, 20:53
این کدا بصورت 0 و 1 نمیشه؟
نحوه عملکردش به چه شکلیه؟

fz CODER
29-04-15, 21:16
این کدا بصورت 0 و 1 نمیشه؟
نحوه عملکردش به چه شکلیه؟

چرا برو تو سایت اون قسمت که پیشفرض 10 نوشته رو به هر چی میخوای تبدیل کن من با اسم خودم هم زدم خیلی باحال میشه.
اندازه کاراکتر ها، بک گراند و ... رو هم میشه تغییر داد.

نحوه عمل کرد هم من چیزی ندیدم تو خود سایتش

M3RS4D 50062
04-05-15, 22:13
تماشا کنید: میزان تراکم جمعیت در شهر‌های بزرگ جهان

پس از یک تحقیق و بررسی 10 ساله، تصاویری به شکل نقشه‌های حرارتی از 8 شهر بزرگ، مهم و پرجمعیت جهان منتشر شده است. این 8 شهر شامل نیویورک، لندن، پاریس، توکیو، سانفرانسیسکو، ونیز، لاس‌وگاس و هنگ‌کنگ هستند. در تحقیق انجام شده، تعداد دفعات تصاویر ثبت شده همراه با موقعیت جغرافیایی (Location) توسط گوشی‌های هوشمند و.. طی 10 سال در شهر‌‌های مذکور مورد بررسی قرار گرفته شده است. نتیجه‌ی این تحقیق و بررسی به شکل تصاویر هوایی در آمده که میزان محبوبیت، رفت و آمد و تراکم جمعیت را در 8 شهر مذکور به طور واضح نشان می‌دهد. با توجه به تصاویر منتشر شده، مناطقی که رنگ آن‌ها از قرمزی به تیرگی نزدیک می‌شوند، پر رفت آمد تر بوده و در آنجا تصاویر بیشتری همراه با موقعیت جغرافیایی به ثبت رسیده است. می‌توانید نقشه‌های 8 شهر مذکور را در انتهای خبر مشاهده کنید.

شهر نیویورک در ایالات متحده‌ی آمریکا

شهر لندن در کشور انگلستان

شهر پاریس در کشور فرانسه

شهر توکیو در کشور ژاپن

شهر سانفرانسیسکو در ایالات متحده‌ی آمریکا

شهر ونیز در کشور ایتالیا

شهر لاس‌وگاس در ایالات متحده‌ی آمریکا

شهر هونگ‌کنگ در کشور چین

منبع : دیجیکالا

منبع : Cnet

M3RS4D 50062
08-05-15, 23:30
سلام.
کسی در مورد اینکه سیستم کلاج دوگانه ,میتونه بصورت اتوماتیک هم کار کنه ,اطلاعی داره؟

در موردش خوندم ولی در اخر نفهمیدم که جدای اینکه دنده ها توسط شیفتر ها عوض میشه,میشه بدون تعویض دنده (یعنی بصورت اتوماتیک هم ) ماشین رو روند؟؟؟

M3RS4D 50062
12-05-15, 22:33
تفاوت رو احساس نکنید, به پیشرفت چین دقت کنید توی کپی کردن!!!!!!!!!

fz CODER
14-08-15, 15:14
کنترل سوسک توسط نوعی حشره خاص! واقعا حیرت آوره از دیدنش ضرر نمی کنید!
کنترل مغز و رفتار یک سوسک با جراحی مغز و هیپنوتیزم توسط نوعی زنبور - نماشا (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
19-08-15, 09:12
ابتدا از من خون گرفتند تا مواردی مثل کلسترول را بسنجند. بعد دکتر خانواده قد، وزن و فشار خون من را اندازه گیری کرد. او تمام این اطلاعات را به یک نرم افزار محاسبه آنلاین به نام کیوریسک (Only the registered members can see the link) داد و پس از محاسبه اطلاعات معلوم شد که احتمال حمله قلبی یا سکته من در ۱۰ سال آینده حدود ۱۰ درصد است.

داشتم یه مطلبی میخونم به این قسمتش رسیدم (عنوانش این بود ... "کدام آزمایش‌های پزشکی ارزش انجام دادن دارند؟" ) دیدم جالبه .... میتونید توی سایت کیوریسک مشخصاتتون رو بدین و چک کنید .:great:

SajjadKhati
19-08-15, 09:43
SajjadKhati (Only the registered members can see the link)+ گلپسر زیر ابی نباش!!!
بالا باش ,با ما باش:Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):

مگه گوگل پلاس هه که اولش علامت پلاس برا نقل قول میزاری؟ :love:
من تازه دیدم کلا این تاپیک و این پست رو
چی بگم؟ اطلاعات خصوصی خودمو لو نمیدم :Love-ssa~! (1): تو گوگل پلاس ام شاید پیدا کنی :1. (23):

SajjadKhati
19-08-15, 09:48
2- برنامه نویسی andorid

عالی گفتی گلپسر
کسی از من بپرسه پیش نیاز کامیپوتر و it چی نیازه همینو میگم
اینکه قبل از شروع ، برنامه نویسی رو مسلط باشه (البته بهتره ++C باشه)

AMD>INTEL
19-08-15, 09:50
عالی گفتی گلپسر
کسی از من بپرسه پیش نیاز کامیپوتر و it چی نیازه همینو میگم
اینکه قبل از شروع ، برنامه نویسی رو مسلط باشه (البته بهتره ++C باشه)

کلا c++ و vb کلید دنیای برنامه نویسی هست . البته این بحث بیشتر تو حوزه تخصصی آرمین جان است . من زمانی اسمبلی کار کردم برمیگرده به بالای 12 -13 سال پیش چیزی ازش به خاطر نمونده .

SajjadKhati
19-08-15, 09:52
کلا c++ و vb کلید دنیای برنامه نویسی هست . البته این بحث بیشتر تو حوزه تخصصی آرمین جان است . من زمانی اسمبلی کار کردم برمیگرده به بالای 12 -13 سال پیش چیزی ازش به خاطر نمونده .

اسمبلی!!
منظورت همون زبان ماشینه که با اعداد نوشته میشه؟!! :1. (27):

AMD>INTEL
19-08-15, 09:54
اسمبلی!!
منظورت همون زبان ماشینه که با اعداد نوشته میشه؟!! :1. (27):

اون موقع برای سخت افزار این رو تدریس میکردند .

javad_90b
19-08-15, 22:51
اون موقع برای سخت افزار این رو تدریس میکردند .

امید جان هنوز هم تدریس میشه ( برای نرم افزار هم هست ) ، البته یه درس .... :lol:

AMD>INTEL
19-08-15, 22:54
امید جان هنوز هم تدریس میشه ( برای نرم افزار هم هست ) ، البته یه درس .... :lol:

درود جواد جان
جدید رو اطلاع نداشتم . ممنون از اطلاع رسانی :11():

M3RS4D 50062
28-11-15, 11:48
سلام

یه سوال ,من یه سری ایده دارم برای برنامه ی تلگرام .... میخواستم ایده هامو براشون بفرستم .... چجوری میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم؟

ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره ,منم مطلع کنه

AMD>INTEL
28-11-15, 11:58
سلام

یه سوال ,من یه سری ایده دارم برای برنامه ی تلگرام .... میخواستم ایده هامو براشون بفرستم .... چجوری میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم؟

ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره ,منم مطلع کنه

Contact - Worcester, MA - telegram.com (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
28-11-15, 14:36
Contact - Worcester, MA - telegram.com (Only the registered members can see the link)

سپاس آقا امید :give_rose:

ولی منظورم این سایت بود Only the registered members can see the link
نه سایتی ک لینک کردین ...

AMD>INTEL
28-11-15, 14:55
سپاس آقا امید :give_rose:

ولی منظورم این سایت بود Only the registered members can see the link
نه سایتی ک لینک کردین ...

info@telegram.org
این ایمیلشون هست .

AMD>INTEL
14-12-15, 10:15
با سلام دوستان لطفاد من را راهنمایی کنید هارد اکسترنال من به فرمتRAW در امده و پیام باید فرمت بشه می ده چون حجم مطال ذخیره هم زیاده نمی خوام فرمت کنم و دوباره ریکاوری ایا موثرترین و اسانترین راه دیگری وجود دارد؟

سوالتون مربوط به این قسمت نیست . در قسمت مشکلات هارد دیسک یک تاپیک بزنید .

M3RS4D 50062
11-02-16, 09:43
سلام ...

دوستان یه سوال داشتم ...

برای مطالعه چه جایی رو معرفی میکنید ؟

سمت ایستگاه مترو ولیعصر ...

میخوام روزی 6 7 ساعت مطالعه کنم ... در واقع یه کتابخونه میخوام ... ولی جایی که بشه توش واقعا مطالعه کرد و شلوغ نباشه ...