ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم گیمینگ (در خارج از ایران)

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 05:50
سلام دوستان
من میخواستم یک کامپیوتر واسه گیمینگ و ادیت بخرم گفتم با شما دوستان هم مشورتی داشته باشم خیلی بهتره
دوستان من ایران نیستم و سیستم رو نمیخوام از ایران بخرم من در نروژ زندگی میکنم
اما گفتم شاید اشکالی توی بستن این سیستم باشه یا ..............
ممنون میشم کمکم کنین
این سیستم با کمک دوستان انتخاب شده

Corsair CX750M 750W
Intel Core i7 4770K
MSI Z97 Gaming 5
MSI GeForce GTX 980 Gaming HDMI 3xDP 4GB
G.Skill Ripjaws X DDR3 PC17000/2133MHz CL11 2x4GB
NZXT H440
Cooler Master Hyper 212 Evo
Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120 120GB

اما امروز یکی از دوستام گفت که کارت ام اس ای مشگل داره و از این حرفا
گفت ایسوز ببند!!!!!!!!!!!!!!

قیمت این سیستم 13500 کرون میشه
دوستان اگه که سیستمی مد نظر دارین و قیمتشو در این سایت میتونین در بیارین Prisjakt - Kunnskap før kjøp (Only the registered members can see the link)
فقط من تا 4 سال نمیخوام آپگرید کنم
یک هارد 350 گیگ 7200 آر پی ام هم دارم
خیلی خیلی ممنونم

SajjadKhati
26-02-15, 08:34
ما دلار رو به زور میفهممیم که چقده ، کرون رو کجای دلمون بزاریم؟ :Love-ssa~! (1):
یه قطعه 330 دلاری که الان دلار 3500 هه ، میاد تو ایران ضربش میکنیم میشه 1.15 تومن اما وقتی میاد میشه 1.5 تومن ، میگیم چرا ، 1000 تا دلیل میارن که هزینه ی انتقال و چمیدونم عوارض و موندن کالا واسه یه مدت و ...
فارسی صوبت کن:Love-ssa~! (1): . این قد کرون چن دلار میشه؟
راستی یه سئوال . الان اونجا رفتی ، انگلیسی صوبت میکنی با مردماش؟ پس روز اول که مثل ما دست و پا شکسته بلد بودی ، چی کار میکردی؟ الان میگه اونجا به دنیا اومدم:Love-ssa~! (1):

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 08:42
ما دلار رو به زور میفهممیم که چقده ، کرون رو کجای دلمون بزاریم؟ :Love-ssa~! (1):
یه قطعه 330 دلاری که الان دلار 3500 هه ، میاد تو ایران ضربش میکنیم میشه 1.15 تومن اما وقتی میاد میشه 1.5 تومن ، میگیم چرا ، 1000 تا دلیل میارن که هزینه ی انتقال و چمیدونم عوارض و موندن کالا واسه یه مدت و ...
فارسی صوبت کن:Love-ssa~! (1): . این قد کرون چن دلار میشه؟
راستی یه سئوال . الان اونجا رفتی ، انگلیسی صوبت میکنی با مردماش؟ پس روز اول که مثل ما دست و پا شکسته بلد بودی ، چی کار میکردی؟ الان میگه اونجا به دنیا اومدم:Love-ssa~! (1):

سلام خب فکر کنم تنها زحمت یک سرچ کوچولو بود ها
خخخخخخخخخخخ نه من ایران بدنیا اومدم
نه اولاش که اومدم زبون بین المللی صحبت میکردم اشتباه نگیر منظورم زبون اشارست خخخخخخخخخخخ
حالا که اینترویومون کردی میشه کمکی بکنی به ما و یک زره هم از موضوع تاپیک حرف بزنیم
ممنون

راستی یادم رفت کرون 450 تومانه

AMD>INTEL
26-02-15, 10:00
CPU 4790K
main gigabyte z97-ud3h-bk
ram kingston hyperx beast 2133 2*4gb
vga GV-N980G1 GAMING-4GD
case coolermaster haf x
power coolermaster vangurd 750w
cooling Cooler Master Nepton 280L

SajjadKhati
26-02-15, 10:08
پس میشه 6 میلیون خودمون؟ (هر چند به دلایلی که گفتم رقم معمولی اش اینطوره وگرنه فکر کنم بیشتر باشه)
من زبون اون سایت رو که دادی حالیم نمیشه:Love-ssa~! (1):
قطعات رو به تومن ایرانی میگم
این قطعات رو بگیر :

مادربرد : GIGABYTE Z97X-Gaming 7
930 تومن

سی پی یو : i7 4790K
1.150 میلیون تومن

رم : Gskill Trident X 16GB 8GBX2 3000Mhz DDR3
تا باس 2400MHZ اش تو ایران هست که قیمت 720 تومن داره که 3000 اش فکر نکنم بالای 850 باشه

هارد : western digital black 2TB
500 تومن

پاور : Antec HCP-850 80Plus Platinum
860 تومن

گرافیک : GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming WF3X OC 4GB
2.7 میلیون تومن

خنک کننده : Thermalright Silver Arrow IB-E
280 تومن
اما اگه برای اورکلاک نمیخای ، اینو بگیری خوبه :
DeepCool Frostwin V2
160 تومن

کیس که من فقط با Green حال میکنم و آشنا هستم که فکر نکنم اون طرف ها باشه . اما کیس انتخابی خودت حداقل میتونم بگم جادار و خوبه

ssd هم هر چند به سرعت لود گیم کمک میکنه اما تو اجراش نقشی نداره غیر از اینکه برای سرعت کامپیوتر بخای که از اونجایی که ssd هر چی ظرفیت بالاتر باشه سرعتش بیشتر میشه اکیدا پیشنهاد میکنم برای بهترین سرعت ، پایین تر از 256 گیگ برنداری که پیشنهادم اینه :

Crucial M550 256GB
570 تومن

در مورد گرافیک هم که به نظرم صبر کن AMD توی نسل جدیدش با دست پر انگار داره میاد . هر چند احتمال مصرف زیادترش هست که فعلا چیزی مشخص نیست اما قدرت این نسلش از 980 بیشتره (390X)
هارد هم بسته به نیازت بگیر . 1 ترا wd black سیصد و 2 ترا 500 و چهار ترا 800 تومنه

مانیتور هم برای بهترین کیفیت و لذت توی بازی ها میوتنی 3D IPS رو برداری که تو ایران اصلا نیست (اگه باشه کیفیت اش خوب نیست) و یه چند تایی از ایسوز دیدم قبلا که الان مد نظرم نیست . که قیمت اش هم احتمالا بالای 1.5 اینجاست . اما اگه 3D نمیخای حتما IPS رو بردار مانیتور رو که پیشنهادم :
Asus MX239H با قیمت 1 میلیون تومن هست اما اگه میخای به صرفه باشه قیمت برات VX239H رو بگیر بازم اگه ابعاد 23 اینچ میخای (مانیتور رو جزء قیمت قطعات دیگه حساب نکردم)

یه پیشنهاد دیگه هم میتونه سوکت 2011 از چیپست X99 باشه که پیشنهاد من اصلا این نیست چون بسیار بسیار کارایی نسبت به خرید (ارزش خرید) پایینی داره
البته بازم این پیشنهادات در حد قیمت واقعی شاید نباشه چون ماجراشو برات که گفتم و حتی ممکنه در کشورهای مختلف ، قیمت ها متفاوت باشه

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 10:14
CPU 4790K
main gigabyte z97-ud3h-bk
vga GV-N980G1 GAMING-4GD
case coolermaster haf x
power coolermaster vangurd 750w
cooling Cooler Master Nepton 280L

خیلی ممنون

من الان این سیستمی که شما گفتین رو جمع کردم بدون هزینه پست 14000 کرون در اومد بدون اس اس دی

یک مقدار گرون شد

به هر حال ممنون
داشت یادم میرفت دوست من گفت که کارت گرافیک جی تی ایکس 980 ام اس آی مشکل فریم داره!!! شما اینو تایید میکنین؟
AMD>INTEL
26-02-15, 10:25
خیلی ممنون

من الان این سیستمی که شما گفتین رو جمع کردم بدون هزینه پست 14000 کرون در اومد بدون اس اس دی

یک مقدار گرون شد

به هر حال ممنون
داشت یادم میرفت دوست من گفت که کارت گرافیک جی تی ایکس 980 ام اس آی مشکل فریم داره!!! شما اینو تایید میکنین؟
CPU 4790K
main gigabyte z97-d3h
vga GV-N980G1 GAMING-4GD
case coolermaster cm690iii
power coolermaster vangurd 650w
Cooler Master Hyper 412
تغییرات رو دادم برای مناسب شدن قیمت
من کلا به msi اعتقاد ندارم .

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 10:32
پس میشه 6 میلیون خودمون؟ (هر چند به دلایلی که گفتم رقم معمولی اش اینطوره وگرنه فکر کنم بیشتر باشه)
من زبون اون سایت رو که دادی حالیم نمیشه:Love-ssa~! (1):
قطعات رو به تومن ایرانی میگم
این قطعات رو بگیر :

مادربرد : GIGABYTE Z97X-Gaming 7
930 تومن

سی پی یو : i7 4790K
1.150 میلیون تومن

رم : Gskill Trident X 16GB 8GBX2 3000Mhz DDR3
تا باس 2400MHZ اش تو ایران هست که قیمت 720 تومن داره که 3000 اش فکر نکنم بالای 850 باشه

هارد : western digital black 2TB
500 تومن

پاور : Antec HCP-850 80Plus Platinum
860 تومن

گرافیک : GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming WF3X OC 4GB
2.7 میلیون تومن

خنک کننده : Thermalright Silver Arrow IB-E
280 تومن
اما اگه برای اورکلاک نمیخای ، اینو بگیری خوبه :
DeepCool Frostwin V2
160 تومن

کیس که من فقط با Green حال میکنم و آشنا هستم که فکر نکنم اون طرف ها باشه . اما کیس انتخابی خودت حداقل میتونم بگم جادار و خوبه

ssd هم هر چند به سرعت لود گیم کمک میکنه اما تو اجراش نقشی نداره غیر از اینکه برای سرعت کامپیوتر بخای که از اونجایی که ssd هر چی ظرفیت بالاتر باشه سرعتش بیشتر میشه اکیدا پیشنهاد میکنم برای بهترین سرعت ، پایین تر از 256 گیگ برنداری که پیشنهادم اینه :

Crucial M550 256GB
570 تومن

در مورد گرافیک هم که به نظرم صبر کن AMD توی نسل جدیدش با دست پر انگار داره میاد . هر چند احتمال مصرف زیادترش هست که فعلا چیزی مشخص نیست اما قدرت این نسلش از 980 بیشتره (390X)
هارد هم بسته به نیازت بگیر . 1 ترا wd black سیصد و 2 ترا 500 و چهار ترا 800 تومنه

مانیتور هم برای بهترین کیفیت و لذت توی بازی ها میوتنی 3D IPS رو برداری که تو ایران اصلا نیست (اگه باشه کیفیت اش خوب نیست) و یه چند تایی از ایسوز دیدم قبلا که الان مد نظرم نیست . که قیمت اش هم احتمالا بالای 1.5 اینجاست . اما اگه 3D نمیخای حتما IPS رو بردار مانیتور رو که پیشنهادم :
Asus MX239H با قیمت 1 میلیون تومن هست اما اگه میخای به صرفه باشه قیمت برات VX239H رو بگیر بازم اگه ابعاد 23 اینچ میخای (مانیتور رو جزء قیمت قطعات دیگه حساب نکردم)

یه پیشنهاد دیگه هم میتونه سوکت 2011 از چیپست X99 باشه که پیشنهاد من اصلا این نیست چون بسیار بسیار کارایی نسبت به خرید (ارزش خرید) پایینی داره
البته بازم این پیشنهادات در حد قیمت واقعی شاید نباشه چون ماجراشو برات که گفتم و حتی ممکنه در کشورهای مختلف ، قیمت ها متفاوت باشه

خیلی خیلی ممنون
این سیستمی که شما پیشنهاد دادین شد 18672 کرون بدون هزینه پست
فک کنم با این اوضاع ایران ارزونتر باشه خخخ
راستش یک عکس هم یادمه که از 390 ایکس بنچمارکش لو رفته بود و از 980 بهتر بود منم برام برند مهم نیست کارایی و کیفیت و قیمت مهمه
درسته تو ایران نیستم اما دلیل نمیشه پولدار باشم خخخخخخ شوخی
آره سوکت 1150 با این پول اصلا نمیرزه پول خیلی بیشتری میخواد
در هر حال ممنون

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 10:39
CPU 4790K
main gigabyte z97-d3h
vga GV-N980G1 GAMING-4GD
case coolermaster cm690iii
power coolermaster vangurd 650w
Cooler Master Hyper 412
تغییرات رو دادم برای مناسب شدن قیمت
من کلا به msi اعتقاد ندارم .

ممنون قیمت کامل شد 12084 کرون بدون هزینه پست که عالیه ممنونم
فقط میشه بپرسم چرا اعتقاد ندارین به ام اس آی؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنونم

AMD>INTEL
26-02-15, 11:03
ممنون قیمت کامل شد 12084 کرون بدون هزینه پست که عالیه ممنونم
فقط میشه بپرسم چرا اعتقاد ندارین به ام اس آی؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنونم

تجربه بالای 15 سال و این که تعمیرکار هستم .

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 11:11
تجربه بالای 15 سال و این که تعمیرکار هستم .

خیلی ببخشید خب ام اس آی نزدیک به 30 سال سابقه داره
الان من خوب نفهمیدم یعنی تجربه کمی داره یا اینکه شما که تعمیرکار هستین دیدین که محصولاتشون به مشگل میخورن و ایراد دارن؟
خیلی ممنون من برای این سوال میکنم چون آدم باید با چشم باز خرید بکنه امیدوارم سوالام خستتون نکنه
بازم ممنون

SajjadKhati
26-02-15, 11:35
الان من خوب نفهمیدم یعنی تجربه کمی داره یا اینکه شما که تعمیرکار هستین دیدین که محصولاتشون به مشگل میخورن و ایراد دارن؟
خیلی ممنون من برای این سوال میکنم چون آدم باید با چشم باز خرید بکنه امیدوارم سوالام خستتون نکنه
بازم ممنون

مادربرد گیگابایت بهترین هست چون نسبت به همه ی برندای دیگه به کیفیت کالا بجای اغلب برندها که به کمیت اهمیت میدن ، اهمیت میده که باعث شده کمترین میزان بازگشتی روو داشته باشه
اگه به اغلب مادربردا نگا کنی ، میبینی در یه رنج قیمت ، از لحاظ کمی و جزئیات بهتر از گیگابایت هستن (بجز ایسوز) اما گیگابایت برای افزایش کیفیت خودش ، بسیار بسیار به سیستم خنک کنندگی اش اهمیت میده . منظورم از سیسیتم خنک کنندگی هر تکنولوژی ای که باعث خنک تر کار کردن قطعات و ic بشه منظورم هست نه فقط هت سینک و فن
برای سیستم خنک کنندگی اش هم (تفاوت گیگابایت با برندهای دیگه) مس لایه ی pcb بردشو 2 برابر نسبت به بردهای دیگه افزایش داد و مخصوصا در هر رده ی قیمتی از بهترین مدار تغذیه و ماسفت استفاده میکنه که باعث شدن همیشه گیگابایت خنک ترین برد باشه که تاثیرش این میشه که علاوه بر طولانی تر شدن عمرش از قدرت اورکلاک بی رقیبی بهره ببره
برای بهبود کیفیت از لحاظ دیگه ، لایه ی pcb (لایه ی اصلی) رو جوری طراحی کرد که مقاوم در برابر رطوبت باشه (هز چند ازراک هم این کارو کرد) و همینطور برای مواقع بسیار خاص برای حفاظت از بایوس ، دو بایوسه رو طراحی کرد که اطمینان کامل از ثابت نگه داشتن اطلاعات بایوس داشته باشه . توی سری 9 اش هم که برای کیفیت بهتر صدای خروجی ، دو کنال توی لایه pcb رو از هم جدا کرد (چپ و راست رو) . یه ic ضد نوسان برق هم قرار داد (هر چند این رو هم فک کنم ایسوز انجام داد)
اینا تفاوتی هست که من نسبت به مادربردای دیگه از گیگابایت سراغ دارم
آره . طبق آخرین چیزی که میدونم اینه که 390X از 980 سی درصد قویتره . این هم عمده دلیل اش استفاده از رابط جدید HBM بجای رابط DDR5 هه که با وجود کاهش 7 برابری فرکانس حافظه نسبت به نسل قبل ، 3 برابر سرعت بیشتری داره که از اون طرف تونست تعداد هسته هاش رو بالاتر ببره
ولی مصرفش همچنان جای سئوال باقی میزاره برای همه اما فکر کنم به نفعت باشه منتظر 390X بمونی چون 980 نسبت به کارایی اش خیلی گرونه

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 11:48
مادربرد گیگابایت بهترین هست چون نسبت به همه ی برندای دیگه به کیفیت کالا بجای اغلب برندها که به کمیت اهمیت میدن ، اهمیت میده که باعث شده کمترین میزان بازگشتی روو داشته باشه
اگه به اغلب مادربردا نگا کنی ، میبینی در یه رنج قیمت ، از لحاظ کمی و جزئیات بهتر از گیگابایت هستن (بجز ایسوز) اما گیگابایت برای افزایش کیفیت خودش ، بسیار بسیار به سیستم خنک کنندگی اش اهمیت میده . منظورم از سیسیتم خنک کنندگی هر تکنولوژی ای که باعث خنک تر کار کردن قطعات و ic بشه منظورم هست نه فقط هت سینک و فن
برای سیستم خنک کنندگی اش هم (تفاوت گیگابایت با برندهای دیگه) مس لایه ی pcb بردشو 2 برابر نسبت به بردهای دیگه افزایش داد و مخصوصا در هر رده ی قیمتی از بهترین مدار تغذیه و ماسفت استفاده میکنه که باعث شدن همیشه گیگابایت خنک ترین برد باشه که تاثیرش این میشه که علاوه بر طولانی تر شدن عمرش از قدرت اورکلاک بی رقیبی بهره ببره
برای بهبود کیفیت از لحاظ دیگه ، لایه ی pcb (لایه ی اصلی) رو جوری طراحی کرد که مقاوم در برابر رطوبت باشه (هز چند ازراک هم این کارو کرد) و همینطور برای مواقع بسیار خاص برای حفاظت از بایوس ، دو بایوسه رو طراحی کرد که اطمینان کامل از ثابت نگه داشتن اطلاعات بایوس داشته باشه . توی سری 9 اش هم که برای کیفیت بهتر صدای خروجی ، دو کنال توی لایه pcb رو از هم جدا کرد (چپ و راست رو) . یه ic ضد نوسان برق هم قرار داد (هر چند این رو هم فک کنم ایسوز انجام داد)
اینا تفاوتی هست که من نسبت به مادربردای دیگه از گیگابایت سراغ دارم
آره . طبق آخرین چیزی که میدونم اینه که 390X از 980 سی درصد قویتره . این هم عمده دلیل اش استفاده از رابط جدید HBM بجای رابط DDR5 هه که با وجود کاهش 7 برابری فرکانس حافظه نسبت به نسل قبل ، 3 برابر سرعت بیشتری داره که از اون طرف تونست تعداد هسته هاش رو بالاتر ببره
ولی مصرفش همچنان جای سئوال باقی میزاره برای همه اما فکر کنم به نفعت باشه منتظر 390X بمونی چون 980 نسبت به کارایی اش خیلی گرونه

خیلی خیلی ممنون اطلاعات بی نظیر و کامل بود مرسی
من راستش میخوام یک سیستم تا 2 ماه دیگه جمع کنم به نظر شما تا اون موقع نسل جدید گرافیک ای ام دی رونمایی میشه ؟؟؟؟؟؟؟
منتشر و ریلیس خب یه مقدار بیشتر طول میکشه اما میخوام بدونم که رونمایی میشه که آدم مقایسه کنه وتصمیم بهتری بگیره؟؟
ممنون

SajjadKhati
26-02-15, 11:54
خاهش میشود
والا نمیدونم
حالا کی میای ایران؟ :Love-ssa~! (1):

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 12:00
خاهش میشود
والا نمیدونم
حالا کی میای ایران؟ :Love-ssa~! (1):

اما یه چیزی بگو خوشحالمون کن خخخخخ
مثلا بگو شاید فردا خخخخخخ
ایران خیلیییی دوس دارم بیام اما یک مشکلاتی هست که نمیشه اومد!
راستی با توجه به سابقه ای ام دی در قیمت پایین تر از انودیا فکر میکنی این سری جدید هم همون روال رو طی میکنه؟؟؟؟
مرسی

SajjadKhati
26-02-15, 12:08
آره قطعا
البته نمیدونم 980 ti وجود داره یا نه که احتمالا باید وجود داشته باشه اما فکر نکنم حتی با زدن 980 ti ، این گرافیک بتونه 30 درصد از 980 قویتر شه (که اگه بشه هم قیمت نجومی براش میزاره انویدیا) با این حال فکر نکنم 390X تو ایران از 2.7 تومن بالاتر بره (با اونکه 30 درصد قویتره) یعنی حدس میزنم در حد 750 تا 800 دلار بیشتر نباید AMD روش قیمت بزاره
در مورد اینکه کی میاد هیچ چی خبر ندارم . دوستان شاید خبر داشته باشن . اگه حدسی میخای فکر کنم حداقل 2 ماه تا حداکثر 5 ماه طول بکشه (البته اگه مثل سری قبل اول گرافیک های رده پایین شو تولید نکنه که فکر کنم کنه)
ینی تو دلت برا ایران تنگ نشد؟ چقدم خوب صوبت های عامیانه رو متوجه میشی :Love-ssa~! (1):

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 12:12
آره قطعا
البته نمیدونم 980 ti وجود داره یا نه که احتمالا باید وجود داشته باشه اما فکر نکنم حتی با زدن 980 ti ، این گرافیک بتونه 30 درصد از 980 قویتر شه (که اگه بشه هم قیمت نجومی براش میزاره انویدیا) با این حال فکر نکنم 390X تو ایران از 2.7 تومن بالاتر بره (با اونکه 30 درصد قویتره) یعنی حدس میزنم در حد 750 تا 800 دلار بیشتر نباید AMD روش قیمت بزاره
در مورد اینکه کی میاد هیچ چی خبر ندارم . دوستان شاید خبر داشته باشن . اگه حدسی میخای فکر کنم حداقل 2 ماه تا حداکثر 5 ماه طول بکشه (البته اگه مثل سری قبل اول گرافیک های رده پایین شو تولید نکنه که فکر کنم کنه)

خب پس فکر کنم ارزش صبر رو داره
ممنون سجاد جان واسه اطلاعات و راهنمایی خوبت
من اگه بزم سوال داشتم حتما ازت مپرسم ممنون الان سوالی ندارم
فقط پوکر فیسم که صبر باید بکنم
به هر حال ممنونم

SajjadKhati
26-02-15, 12:20
خب پس فکر کنم ارزش صبر رو داره
ممنون سجاد جان واسه اطلاعات و راهنمایی خوبت
من اگه بزم سوال داشتم حتما ازت مپرسم ممنون الان سوالی ندارم
فقط پوکر فیسم که صبر باید بکنم
به هر حال ممنونم

البته الان که تو یه سایت دیدم :

Radeon R9 390X | VideoCardz.com (Only the registered members can see the link)

قیمت شو پیشاپیش زده 600 دلار (ینی حدود 2.2 میلیون تومن ایران حدودا و 500 تومن به صرفه تر از 980) اما خبر بسیار ناخوش اینکه مصرف شو زده 300 وات که افتضاح هست . چون مصرف هر چی بیشتر باشه ، علاوه بر پول برق بیشتر ، باعث تولید گرمای بیشتری میشه که خودش عامل کاهش طول عمر میشه
هر چند AMD خنک کننده ی آبی رو براش گزاشت اما بدی این خنک کننده اینه که مایع کولانت اش بعد از چند سال یا کاراییش خیلی کمتر میشه یا باید عوض شه که هر دو هزینه ی نگه داری داره
اما خبر خوب این میتونه باشه که خنک کننده های پر قدرت گیگابایت که قابلیت خنک کنندگی تا 600 وات رو دارن ، باید ببینیم براش چی کار میکنن
هر چند بازم از لحاظ پول برق هم بگیم کم اختلافی بین 980 که 160 وات مصرف میکنه و 390X که 300 وات مصرف میکنه ، نیست
حالا همه ی جهات خوبی و بدی شو میدونی ، فکر کنم خودت بهترین تصمیم گیرنده باشی

سجاد_ذوالفقاری
26-02-15, 12:35
البته الان که تو یه سایت دیدم :

Radeon R9 390X | VideoCardz.com (Only the registered members can see the link)

قیمت شو پیشاپیش زده 600 دلار (ینی حدود 2.2 میلیون تومن ایران حدودا و 500 تومن به صرفه تر از 980) اما خبر بسیار ناخوش اینکه مصرف شو زده 300 وات که افتضاح هست . چون مصرف هر چی بیشتر باشه ، علاوه بر پول برق بیشتر ، باعث تولید گرمای بیشتری میشه که خودش عامل کاهش طول عمر میشه
هر چند AMD خنک کننده ی آبی رو براش گزاشت اما بدی این خنک کننده اینه که مایع کولانت اش بعد از چند سال یا کاراییش خیلی کمتر میشه یا باید عوض شه که هر دو هزینه ی نگه داری داره
اما خبر خوب این میتونه باشه که خنک کننده های پر قدرت گیگابایت که قابلیت خنک کنندگی تا 600 وات رو دارن ، باید ببینیم براش چی کار میکنن
هر چند بازم از لحاظ پول برق هم بگیم کم اختلافی بین 980 که 160 وات مصرف میکنه و 390X که 300 وات مصرف میکنه ، نیست
حالا همه ی جهات خوبی و بدی شو میدونی ، فکر کنم خودت بهترین تصمیم گیرنده باشی

یعنی دمت جوش مرسی
مصرف برق واسم مهم نیست بیشتر کارایی و کیفیت
البته ای ام دی همیشه مشگل گرما داشته اما من گرافیک کارت اورکلاک نمیکنم و امیدوارم شرکت های دیگه یک فکری بکنن
یک دنیا تشکر :great:

AMD>INTEL
26-02-15, 13:45
بازم ممنون

بله موارد خرابی زیادی ازش دیدم به سمتش نمیرم . تو این چندین سال کارم سعی کردم سراغ این برند نرم .

سجاد_ذوالفقاری
08-03-15, 12:01
سلام دوستان
ببخشید که دوباره پست میذارم چون مسئله مهمیه میخواستم با شما استادان هم در میون بگذارم
طی بحث هایی که با دوست عزیزم داشتم بلاخره به یک نتیجه رسیدیم و میخواستم نظر شما هم بدونم
سیستم
ASUS X99-Pro
Fractal Design Define R5 white
Intel Core i7 5820K
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme
Gigabyte GeForce GTX 980 G1 Gaming
Cooler Master G750M 750W
G.Skill Ripjaws 4 Red DDR4 PC19200/2400MHz Intel X99 CL15 2x4GB
لطف کنین نظر خوتون رو دربارهی این سیستم بگید
با تشکر

maysamsina
08-03-15, 12:31
سلام دوستان
ببخشید که دوباره پست میذارم چون مسئله مهمیه میخواستم با شما استادان هم در میون بگذارم
طی بحث هایی که با دوست عزیزم داشتم بلاخره به یک نتیجه رسیدیم و میخواستم نظر شما هم بدونم
سیستم
ASUS X99-Pro
Fractal Design Define R5 white
Intel Core i7 5820K
Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme
Gigabyte GeForce GTX 980 G1 Gaming
Cooler Master G750M 750W
G.Skill Ripjaws 4 Red DDR4 PC19200/2400MHz Intel X99 CL15 2x4GB
لطف کنین نظر خوتون رو دربارهی این سیستم بگید
با تشکر
رفیق پاورتو گلد بردار کولر مستر یا انرمکس ! کیسم یا کولر مستر یا Xigmatek بردار ! رم هم فکرکنم 2 تا 4 نداشته باشه جی اسکیل ؟

سجاد_ذوالفقاری
08-03-15, 12:39
رفیق پاورتو گلد بردار کولر مستر یا انرمکس ! کیسم یا کولر مستر یا Xigmatek بردار ! رم هم فکرکنم 2 تا 4 نداشته باشه جی اسکیل ؟
ممنون به خاطر جواب
عزیز پاوری که ورداشتم برونزه اوکی گلد میندازم راستش من به corsair خیلی اعتماد دارم گمونم این برند حتی از کولرمستر هم بهتر باشه به دلیل سابقه !
و اینکه بله جی اسکیل 2تا 4 گیگ داره این هم لینک G.Skill Ripjaws 4 Red DDR4 PC19200/2400MHz Intel X99 CL15 2x4GB (F4-2400C15D-8GRR) specs - Teknisk Informasjon (Only the registered members can see the link)
با تشکر

AMD>INTEL
08-03-15, 12:51
ممنون به خاطر جواب
عزیز پاوری که ورداشتم برونزه اوکی گلد میندازم راستش من به corsair خیلی اعتماد دارم گمونم این برند حتی از کولرمستر هم بهتر باشه به دلیل سابقه !
و اینکه بله جی اسکیل 2تا 4 گیگ داره این هم لینک G.Skill Ripjaws 4 Red DDR4 PC19200/2400MHz Intel X99 CL15 2x4GB (F4-2400C15D-8GRR) specs - Teknisk Informasjon (Only the registered members can see the link)
با تشکر

قبل از خرید مادربرد اسوس و پاور کرسیر به لینک زیر یک نگاهی بیاندازید :wink:
Intel X99 Motherboard Goes Up in Smoke For Reasons Unknown - Legit Reviews (Only the registered members can see the link)

سجاد_ذوالفقاری
08-03-15, 12:58
قبل از خرید مادربرد اسوس و پاور کرسیر به لینک زیر یک نگاهی بیاندازید :wink:
Intel X99 Motherboard Goes Up in Smoke For Reasons Unknown - Legit Reviews (Only the registered members can see the link)
ممنون واسه اطلاعات واقعا اینو نمیدونستم قبلا مشکلات اور کلاک داشت که گفتن حل شده حالا شما با این اوضاع و رنج قیمت چه چیزی پیشنهاد میدین
من دوستم MSI X99S XPOWER AC رو پیشنهاد داده اما از اونجایی که شما میگین که برند ام اس آی خوب نیست من سمتش نرفتم حالا شما چه برتدی رو پیشنهاد میدین؟
با تشکر

AMD>INTEL
08-03-15, 13:02
ممنون واسه اطلاعات واقعا اینو نمیدونستم قبلا مشکلات اور کلاک داشت که گفتن حل شده حالا شما با این اوضاع و رنج قیمت چه چیزی پیشنهاد میدین
من دوستم MSI X99S XPOWER AC رو پیشنهاد داده اما از اونجایی که شما میگین که برند ام اس آی خوب نیست من سمتش نرفتم حالا شما چه برتدی رو پیشنهاد میدین؟
با تشکر

Gigabyte GA-X99-Gaming 5
12796
Only the registered members can see the link

maysamsina
08-03-15, 13:09
من دوستم MSI X99S XPOWER AC رو پیشنهاد داده اما از اونجایی که شما میگین که برند ام اس آی خوب نیست من سمتش نرفتم

حالا شما چه برتدی رو پیشنهاد میدین؟
با تشکر

رفیق این یه نگها بکن سیستم اسمبل شده DDR4 !!!:wink:
System Builder Marathon Q1 2015: Alternative $1750 PC (Only the registered members can see the link)