PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل بوت نشدن فلش دیسک (xp) به روی تبلت ACER Iconia Tab W500

zerocpanel
21-02-15, 21:32
سلام
خدمت حضار محترم عارض بشم که حدودا چند سالی هست که یه تبلت ACER Iconia Tab W500 (Only the registered members can see the link) خریدم سیستم عامل پیشفرض (ویندوز 7) بود که تغییر دادم به (ویندوز 8) از طریق فلش مموری به راحتی نصب شود
و در آخر هم (ویندوز 10) رو نصب کردم که سیستم عامل حال حاضرش هست بنا به دلایلی میخوام به سیستم عامل xp تغییر بدم که همون مراحل رو پیش گرفتم ( قبلش دیسک بوتیبل شده xp ) رو روی کامپیوتر خودم تست کردم به راحتی فلش بوت میشود برای نصب مشکلی که الان هست روی تبلت بوت نمیشه همون فلش ! :1. (28):

ویندوزمم که بارگذاری کردم رو فلش این نسخه هست که رو ( کامپیوتر ) هم به راحتی نصب میشه : Windows XP Professional SP3 Corporate Integrated January 2015 x86

AMD>INTEL
21-02-15, 21:34
با چه برنامه ای بوتیبل کردید ؟

M3RS4D 50062
21-02-15, 22:25
مشکل از ویندوزتون هست. با این برنامه بوت کنید.
WiNToBootic (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link

zerocpanel
21-02-15, 22:40
با چه برنامه ای بوتیبل کردید ؟

سلام
با این نرم افزار 566 KB
x - Rufus-[ISO to USB].exe

M3RS4D 50062
21-02-15, 22:41
با برنامه ای که گفتم بوت کنید و نتیجه رو بگید.

zerocpanel
21-02-15, 22:41
مشکل از ویندوزتون هست. با این برنامه بوت کنید.
WiNToBootic (Only the registered members can see the link)

خوب چه iso xp شما پیشنهاد میکنید ؟

AMD>INTEL
21-02-15, 22:44
YUMI 2.0.1.5 Final (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
21-02-15, 22:50
خوب چه iso xp شما پیشنهاد میکنید ؟
x64 ?
x86 ?
sp3 ?
sp2 ?
چه نوع ویندوز XP?

zerocpanel
21-02-15, 22:52

با این برنامه منو میاد بالا ولی کن موقع بوت شدن ارور 15 میده نات فایل میده !

zerocpanel
21-02-15, 22:57
با برنامه ای که گفتم بوت کنید و نتیجه رو بگید.
اینم اروری که با اون برنامه گرفتم : Only the registered members can see the link

با اون برنامه فقط iso ویندوز 7 8 8.1 10 رو میتونم رایت کنم رو فلش xp رو حالت Only the registered members can see the link میمونه :(

x64 ?
x86 ?
sp3 ?
sp2 ?
چه نوع ویندوز XP?

خوب فک کنم چون رم تبلت من 2 گیگ هست 32 بیت کفایت کنه ...

جالب اینجاست اگر مشکل از ویندوز باشه چرا پس رو کامپیوترم راحت میره برای مرحله نصب اما برای تبلتم اصلا بوت نمیشه :1. (27):

zerocpanel
21-02-15, 22:58

جالب اینجاست اگر مشکل از ویندوز باشه چرا پس رو کامپیوترم راحت میره برای مرحله نصب اما برای تبلتم اصلا بوت نمیشه Only the registered members can see the link

M3RS4D 50062
21-02-15, 23:04
با اون برنامه فقط iso ویندوز 7 8 8.1 10 رو میتونم رایت کنم رو فلش xp رو حالت Only the registered members can see the link میمونه :(

خوب فک کنم چون رم تبلت من 2 گیگ هست 32 بیت کفایت کنه ...
Windows XP Professional SP3 Integrated June 2014 + SATA ویندوز XP | دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
21-02-15, 23:10
جالب اینجاست اگر مشکل از ویندوز باشه چرا پس رو کامپیوترم راحت میره برای مرحله نصب اما برای تبلتم اصلا بوت نمیشه Only the registered members can see the link

برنامه بوتیبل فلش رو عوض کنید . از فلش 4 گیگ با فرمت fat32 استفاده کنید .

zerocpanel
21-02-15, 23:21
برنامه بوتیبل فلش رو عوض کنید . از فلش 4 گیگ با فرمت fat32 استفاده کنید .

جز این برنامه rufus-1.4.12.exe با برنامه دیگه ای نتونستم رایت کنم
فلش هم 4 گیگ hp هست .
فقط فورمت ntfs بود که اونم الان تغییر میدم به fat32 نتیجه رو اعلام میکنم .

zerocpanel
21-02-15, 23:50
نه متعسفانه چیزی عوض نشد ... ! :1. (27):

M3RS4D 50062
22-02-15, 00:01
با برنامه ای که بهتون معرفی کردم و ویندوز ,بازم مشکل داشتین؟

AMD>INTEL
22-02-15, 00:09
نه متعسفانه چیزی عوض نشد ... ! :1. (27):

با برنامه yumi boot تست کنید .

zerocpanel
22-02-15, 07:41
نه پیغامی نمیده مستقیم میره داخل ویندوز قبلی ! روز از نوع روزی از نوع اما جالبش اینجاس چرا پس همون فلش با همون ویندوز روی کامپیوترم سری بوت میشه !!! Only the registered members can see the link
این دوتا رو هم تو بایوس تست کردم با هر دو گزینه ولی بازم تغییری نکرد SATA mode from IDE to AHCI or RAID in BIOS !
نکنه اصلا رو این تبلت ویندوز xp نصب نمیشه ! شاید سوالم ، گمانم ، خنده دار باشه :1. (27):

zerocpanel
22-02-15, 09:06
مشکل یه جوارای حل شد با تغییر SATA mode تا مرحله فرمت کردن و نصب هم رفت در قسمت INSTALLING WIN یه پنجره میاد که میگه FILES NEEDED میگه که سی دی ویندوز رو بزار آدرسی که خودش داده

"GLOBALROOT\DEVICE\CDROM0\I386"
اما الان روی فلش هست ویندوز مشکل اینجاست که اون دایرکتوری نمیدونم کجاست که اینجا بنویسم جای این : "GLOBALROOT\DEVICE\CDROM0\I386"

regedit.exe رو وقتی تایپ میکنم the system cannot execute the specified program. رو میده :-?

AMD>INTEL
22-02-15, 11:35
مشکل یه جوارای حل شد با تغییر SATA mode تا مرحله فرمت کردن و نصب هم رفت در قسمت INSTALLING WIN یه پنجره میاد که میگه FILES NEEDED میگه که سی دی ویندوز رو بزار آدرسی که خودش داده

"GLOBALROOT\DEVICE\CDROM0\I386"
اما الان روی فلش هست ویندوز مشکل اینجاست که اون دایرکتوری نمیدونم کجاست که اینجا بنویسم جای این : "GLOBALROOT\DEVICE\CDROM0\I386"

regedit.exe رو وقتی تایپ میکنم the system cannot execute the specified program. رو میده :-?

توصیه میکنم از یک iso دیگه استفاده کنید . سعی کنید ورژن corprate نباشه .

zerocpanel
22-02-15, 11:44
توصیه میکنم از یک iso دیگه استفاده کنید . سعی کنید ورژن corprate نباشه .

اولی که بکل مشکل داشت همون 2015
الان از این استفاده کردم :
Windows XP Professional SP3 Integrated June 2014 + SATA ویندوز XP | دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)

که این ارور رو میگیرم : Only the registered members can see the link

با کمک این لینک : JSI Tip 4639. You are prompted for the 'Asms' file when installing Windows XP? | Windows content from Windows IT Pro (Only the registered members can see the link)

مشکلم داشت حل میشد که وقتی داخل عکس :
02. Type regedit.exe and press Enter.

رو زدم این ارور رو داد :

the system cannot execute the specified program

M3RS4D 50062
22-02-15, 17:45
اولی که بکل مشکل داشت همون 2015
الان از این استفاده کردم :

که این ارور رو میگیرم : Only the registered members can see the link

با کمک این لینک : JSI Tip 4639. You are prompted for the 'Asms' file when installing Windows XP? | Windows content from Windows IT Pro (Only the registered members can see the link)

مشکلم داشت حل میشد که وقتی داخل عکس :
02. Type regedit.exe and press Enter.

رو زدم این ارور رو داد :

the system cannot execute the specified program

عزیز بهتون یه کاری رو میگم انجام بدید به احتمال خیلی قوی نتیجه میگیرید.
شما همون ویندوزی که بهتون لینک دادم رو بوت کنید رو فلش و بعد اینکه بوت شد,ویندوزتون رو با درایو مجازی باز کنید.(Mount کنید.)
بعد تمام فایل و فولدر هارو کپی کنید توی فلش و فایل ها و فولدر هایی که میگه جایگزین کنه, جایگزین کنید.

نتیجه رو اعلام کنید.

zerocpanel
22-02-15, 20:27
عزیز بهتون یه کاری رو میگم انجام بدید به احتمال خیلی قوی نتیجه میگیرید.
شما همون ویندوزی که بهتون لینک دادم رو بوت کنید رو فلش و بعد اینکه بوت شد,ویندوزتون رو با درایو مجازی باز کنید.(Mount کنید.)
بعد تمام فایل و فولدر هارو کپی کنید توی فلش و فایل ها و فولدر هایی که میگه جایگزین کنه, جایگزین کنید.

نتیجه رو اعلام کنید.

سلام من این کارو که شما میگید رو تا حالا نکردم اگر میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم ...
در ضمن الان همون ویندوز شماست که این ارور رو میده والا ویندوز های دیگه اصلا بوت نمیشه که بخواد ارور لاست فایل بده.
الان شما بی زحمت دقیقا بفرمایید چه کار کنم ، مرسی

M3RS4D 50062
22-02-15, 21:22
سلام من این کارو که شما میگید رو تا حالا نکردم اگر میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم ...
در ضمن الان همون ویندوز شماست که این ارور رو میده والا ویندوز های دیگه اصلا بوت نمیشه که بخواد ارور لاست فایل بده.
الان شما بی زحمت دقیقا بفرمایید چه کار کنم ، مرسی

شما ویندوز رو بوت کنید روی فلش با نرم افزاری که گفتم.بعدش فایل iso ویندوز رو Mount کنید .ترجیحا با نرم افزار Ultra ISO (Only the registered members can see the link) (تذکر : اگر از ویندوز 8 یا 8.1 استفاده میکنید با کلیک راست روی فایل iso گزینه Mount هست)

بعد که فایل iso ویندوز Mount شد.(یک درایو دیگه توی کامپیوترتون ایجاد میشه از نوع DVD که میرین تمام فایل ها و فولدر ها رو کپی میکنید و توی فلشی که بوتیبلش کردین پیست میکنید و قاعدتا بهتون اخطار میده که این فایل ها وجود دارن. و شما گزینه ای مبتنی بر جاگزینی رو انتخاب میکنید و میزارید تمام فایل ها و فولدر ها روی فلش بوتیبل کپی بشه.

M3RS4D 50062
22-02-15, 21:27
این هم یه نوع دیگه بوتیبل کردن هست .اینم هم به احتمال 99% مشکلتون رو رفع میکنه.
نحوه‌ی ساخت فلش بوتیبل با استفاده از نرم‌افزار UltraISO (Only the registered members can see the link A7%D8%AE%D8%AA_%D9%81%D9%84%D8%B4_%D8%A8%D9%88%D8% AA%DB%8C%D8%A8%D9%84_%D8%A8%D8%A7_%D8%A7%D8%B3%D8% AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D8%B2_%D9%86%D8% B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1_Ul traISO.pdf.html)

zerocpanel
05-03-15, 17:20
دست گلتون درد نگنه دوستان
در هر صورت آخر به نتیجه نرسیدم فکر کنم باید برم دنبال یه سی دی روم اکسترنال :1. (28):

zerocpanel
30-07-15, 19:53
سلام وقتتون بخیر دوستان شرمنده نمیدونم این کارم خلاف قوانیین بود که تاپیک رو آپ کردم یا اشکالی نداره در هر صورت خواستم این سوال رو به صورت پراکنده ارسال نکنم .
به نظر شما بنده کدوم یکی از ورزنهای ویندوز 10 زو میتونم رو تبلتم نصب کنم که مشکلی پیش نیاد کاره زیادی هم نمیکنم باهاش وبگردی و دانلود همین بیشتر برای مصرف اینترنت هر از گاهی هم یه فیلم شاید نگاه کردم... ممنوم :give_rose:
Screen Size 10.1 inches
Screen Resolution 1280 x 800
Max Screen Resolution 1280 x 800 pixels
Processor 1 GHz
RAM 2 GB DDR3
Memory Speed 1333 MHz
Hard Drive 32 GB SATA
Graphics Coprocessor AMD Radeon HD 6250
Chipset Brand AMD
Card Description Radeon HD 6250
Graphics Card Ram Size 256 MB

Only the registered members can see the linkمشکل-بوت-نشدن-فلش-دیسک-xp-به-روی-تبلت-acer-iconia-tab-w500-reset-acer-iconia-tab-w500-jpg

AMD>INTEL
30-07-15, 20:21
Windows 10 Home
سلام وقتتون بخیر دوستان شرمنده نمیدونم این کارم خلاف قوانیین بود که تاپیک رو آپ کردم یا اشکالی نداره در هر صورت خواستم این سوال رو به صورت پراکنده ارسال نکنم .
به نظر شما بنده کدوم یکی از ورزنهای ویندوز 10 زو میتونم رو تبلتم نصب کنم که مشکلی پیش نیاد کاره زیادی هم نمیکنم باهاش وبگردی و دانلود همین بیشتر برای مصرف اینترنت هر از گاهی هم یه فیلم شاید نگاه کردم... ممنوم :give_rose:
Screen Size 10.1 inches
Screen Resolution 1280 x 800
Max Screen Resolution 1280 x 800 pixels
Processor 1 GHz
RAM 2 GB DDR3
Memory Speed 1333 MHz
Hard Drive 32 GB SATA
Graphics Coprocessor AMD Radeon HD 6250
Chipset Brand AMD
Card Description Radeon HD 6250
Graphics Card Ram Size 256 MB

Only the registered members can see the linkمشکل-بوت-نشدن-فلش-دیسک-xp-به-روی-تبلت-acer-iconia-tab-w500-reset-acer-iconia-tab-w500-jpg

Windows 10 Home

zerocpanel
30-07-15, 21:01
Windows 10 Home

Windows 10 Home

سلام
ممنونم ولی اینکه این نسخه که شما گفتین 64 یا 32 بیتی داره ؟
روی تبلت بنده کدوم نسخه رو نصب کنم با رم 2 گیگ ؟

AMD>INTEL
30-07-15, 21:08
سلام
ممنونم ولی اینکه این نسخه که شما گفتین 64 یا 32 بیتی داره ؟
روی تبلت بنده کدوم نسخه رو نصب کنم با رم 2 گیگ ؟

64 بیت میتونید نصب کنید .

zerocpanel
17-10-15, 05:16
سلام دوستان من با دی وی دی رام اکسترنال نصب کردم ویندوز رو ولیکن مشل خیلی مهمی که دارم :
من یه تبلت دارم روش ویندوز 7 نصبه ولیکن وقتی کارهای سنگین میکنم CPU کم میاره ولی وقتی ویندوز xp رو روش نصب کردم همچین مشکلی نداشت اوکی بود ولی فقط تنها مشکلی که الان دارم اینه که دیگه تاچ تبلتم کار نمیکنه با ویندوز xp ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا سون بخوام نصب کنم روز از نو روزی از نو...

AMD>INTEL
21-10-15, 16:33
سلام دوستان من با دی وی دی رام اکسترنال نصب کردم ویندوز رو ولیکن مشل خیلی مهمی که دارم :
من یه تبلت دارم روش ویندوز 7 نصبه ولیکن وقتی کارهای سنگین میکنم CPU کم میاره ولی وقتی ویندوز xp رو روش نصب کردم همچین مشکلی نداشت اوکی بود ولی فقط تنها مشکلی که الان دارم اینه که دیگه تاچ تبلتم کار نمیکنه با ویندوز xp ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا سون بخوام نصب کنم روز از نو روزی از نو...

باید دنبال درایور تاچش تحت xp باشید .

AMD>INTEL
21-10-15, 17:34
درایور تاچ رو براتون پیدا کردم
دانلود (Only the registered members can see the link)

zerocpanel
28-10-15, 02:23
من یعنی نا امید شده بودم ....
امیدوارم وقتی سیستم عامل جدید رو ریختم اوکی بشه یه دنیا ازتون سپاسگزارم ... :give_rose:

zerocpanel
17-04-16, 02:58

سلام شرمنده بی زحمت یکبار دیگه اپلود میکنید این درایور رو ممنون میشم نمیدونم کجای هاردم گذاشتم ! شرمنده هرچی سرچ کردم نیومد !

AMD>INTEL
17-04-16, 03:17
Download W500 rar (Only the registered members can see the link)