ورود

مشاهده نسخه کامل : آپدیت گرافیک لپتاپ (Intel HD Graphic)

Mehrdad.A 88
21-02-15, 01:24
درود

میخواستم گرافیک cpu رو آپدیت کنم آیا برای این کار گرافیک nvidia یا کرافیگ cpu رو یاید پاک کنم ؟ ترتیب خاصی داره ؟ یا گرافیک cpu حساس نیست و معمولی نسخه جدید رو نصب کنم ؟
مدل لپ تاپ تو امضام هست :1. (23):

AMD>INTEL
21-02-15, 01:26
درایور قبلی باید حذف باشه کاملا پس باید هر دو گرافیک حذف بشه و اول درایور اینتل جدید و بعد درایور amd

Mehrdad.A 88
21-02-15, 09:52
اوکی مرسی ولی گرافیکم انویدیاست :11():

AMD>INTEL
21-02-15, 11:17
فرقی ندارد اصول کار یکی هست که عرض کردم .

amintahghighi
03-03-15, 07:23
با سلام و خداقوت
من HP probook4520 دارم که دو گرافیک intel و ATI داره.اما بعد نصب ویندوز 7 سیستم عامل اصلا گرافیک دوم رو نمی شناسه.حتی زمانیکه درایور گرافیک دوم رو میخوام نصب کنم پیغام میده که این گرافیک وجود نداره.الان باخود گرافیک cpu دارم کار می کنم.اگه میشه راهنماییم کنید.تا حالا چند بار ویندوز رو عوض کردم اما فایده نداشت.باتشکر

Mehrdad.A 88
03-03-15, 08:54
فک کنم تو بایوس یک گزینه ای هست که باهاش میشه گرافیک دوم رو Enable/Disable کرد شاید گرافیک اونجا Disable شده

AMD>INTEL
03-03-15, 12:33
با سلام و خداقوت
من HP probook4520 دارم که دو گرافیک intel و ATI داره.اما بعد نصب ویندوز 7 سیستم عامل اصلا گرافیک دوم رو نمی شناسه.حتی زمانیکه درایور گرافیک دوم رو میخوام نصب کنم پیغام میده که این گرافیک وجود نداره.الان باخود گرافیک cpu دارم کار می کنم.اگه میشه راهنماییم کنید.تا حالا چند بار ویندوز رو عوض کردم اما فایده نداشت.باتشکر

شما اولین کاری که میکنید تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید . البته احتمال به مشکل خوردن گرافیک دوم هم هست .

amintahghighi
04-03-15, 21:44
با عرض سلام
نحوه دسترسی به بایوس رو اگر ممکن است توضیح دهید با تشکر

AMD>INTEL
04-03-15, 21:54
با عرض سلام

کلید F1 یا F2 رو تست کنید .نشد F10 رو تست کنید

M3RS4D 50062
04-03-15, 21:55
با عرض سلام

چه لپ تاپی؟

amintahghighi
05-03-15, 18:40
سلام.
نوع لب تاپ HP Probook 4520s است.داخل bios setup ضمن اینکه تنظیمات رو به حالت default برگردوندم. گزینه ای که بتونم گرافیک رو غیرفعال یا فعالش کنم نبود متاسفانه.فکر کنم از لحاظ سخت افزاری گرافیک رو نشناخته باشه.از طرفی داخل مدیریت قطعات ویندوز Unknown Devices هم هست که هرکار کردم به صورت دستی نتونست گرافیک دوم رو بشناسه.به هر حال از اینکه راهنمایی کردین از تمامی دوستان متشکرم. یاعلی

AMD>INTEL
05-03-15, 18:43
سلام.
نوع لب تاپ HP Probook 4520s است.داخل bios setup ضمن اینکه تنظیمات رو به حالت default برگردوندم. گزینه ای که بتونم گرافیک رو غیرفعال یا فعالش کنم نبود متاسفانه.فکر کنم از لحاظ سخت افزاری گرافیک رو نشناخته باشه.از طرفی داخل مدیریت قطعات ویندوز Unknown Devices هم هست که هرکار کردم به صورت دستی نتونست گرافیک دوم رو بشناسه.به هر حال از اینکه راهنمایی کردین از تمامی دوستان متشکرم. یاعلی

درایور ها رو کامل نصب کردید ؟ مخصوصا چیپست
باز تو بایوس دنبال گزینه switch graphic باشید .