سلام به همه عزیزان
امیدوارم جای درستی موضوع ایجاد کرده باشم.
نیاز به راهنمایی شما بزرگوارن برای خرید یه سیستم دارم ،سیستمی که من نیاز دارم برای کار صدا برداری و اهنگسازی هست کاری به گیم و کارهای گرافکی ندارم حالا ممکنه گاهی اوقات برای رفع خستگی تایم کمی رو به گیم اختصاص بدم اما اصل کار من صدا هست و بیشتر از گرافیک به پردازش در رندر نیاز دارم.
برای خرید با این نوسانات قیمت و شباهتهای سخت افزارها دچار تردید و و سردرگمی شدم حدود 4 ماه هست که میخوام یه سیستم تهیه کنم اما حساسیت زیاد و پول محدودی دارم.
اول از همه بین مادربردها نمیدونم چیپست z87 با z97 چه تفاوتی داره که حد اقل 150 تا 200 تومن اختلاف قیمت در بعضی مدلها هست.؟
رم مورد نیاز من حداقل 8 گیگ هست البته بعدها که پول دستم اومد به 16 گیگ ارتقا باید بدم.
cpu هم قبلا i7 4770 یا 4790 میخواستم اما قیمتها خیلی بالا رفت پولم نمیرسه مجبور شدم به سری i5 مدل 4690 فکر کنم که فرکانس 3.5 گیگ هست و دارای 6 مگ کش.
هارد هم حداقل 1 گیگ
پاور هم هر جور شما صلاح بدونید انتخاب میکنم ولی خودم فکر میکنم 530 وات نیاز هست.
الان همینطور که میدونید قیمتها خیلی بالا رفته و اصلا هم عادلانه نیست میخوام راهنمایی بفرمایید مادربرد asus z97-k بردارم یا asus z87-k چون حدود 200 تومن تفاوت قیمت دارن ایا برای کار من تا چند سال z87 جوابگو هست؟ بعدا دچار مشکل نمیشم؟
cpu که انتخاب کردم ایا چیز دیگه ای که بتونه مثل این کار انجام بده مدنظرتون هست پیشنهاد بدید که قیمتش کمتر باشه؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید اطلاعات کمی در این زمینه دارم پیش هر فروشنده ایم میرم فقط میخواد اون چیزی که خودش داره بفروشه هیچ کس به فکر جیب مردم نیست.
SajjadKhati
19-02-15, 11:35
هزینه ات چقده؟
vahid800
19-02-15, 11:40
ممنون اقا سجاد
هزینه حدود 1500000 تا 800 حالا اگر کمترم شد اشکالی نداره :11():
SajjadKhati
19-02-15, 12:14
خواهش میشود
1.5 ؟!!!
4790 فقط خودش بالای یه تومنه که
چجوری هزینه ها رو حساب کردی؟
با 800 که فقط قطعات اصلی (مین و cpu و رم و پاور و هارد) رو به زور اونم پایین ترین مدل روز رو میشه خرید
با 1.5 تومن هم که یه کیس خوب و در حد معمولی روز رو میشه خرید
تو هیچ کدوم (نه 800 و نه 1.5 تومن) حتی نمیشه i5 رو خرید چه برسه i7
اگه مصرف برات مهم نیست ، برو سمت apu با این هزینه
mosafer=22
19-02-15, 14:33
درود
دوستان گرامی میخوام یه سیستم جمع کنم حدود یک میلیون واسه کاربر خانگی و بازیهای سبک در ضمن چند سالی هم جدید بمونه تو نت سرچ زدم چند نمونه مادر بورد و سی پی یو رو مدنظر هستم دوستان لطف آیا این قطعات با هم سازگار هستن ممنونم.
مادربورد:GIGABAYTEGA -H81M-S2 PV
سی پی یو:cori3 530-2.9ghz
البته بیشترین قیمت این دو قطعه دارن و واسم مهمه ممنونم اگه راهنمایی کنید
SajjadKhati
19-02-15, 14:42
درود
دوستان گرامی میخوام یه سیستم جمع کنم حدود یک میلیون واسه کاربر خانگی و بازیهای سبک در ضمن چند سالی هم جدید بمونه تو نت سرچ زدم چند نمونه مادر بورد و سی پی یو رو مدنظر هستم دوستان لطف آیا این قطعات با هم سازگار هستن ممنونم.
مادربورد:GIGABAYTEGA -H81M-S2 PV
سی پی یو:cori3 530-2.9ghz
البته بیشترین قیمت این دو قطعه دارن و واسم مهمه ممنونم اگه راهنمایی کنید
تاپیک جدید بزن
kaveh-gh
19-02-15, 16:39
اگه درست متجه شده باشم بودجه مورد نظرتون بین 1.5 تا 1.8 میلیونه
با این حساب بهترین قطعاتی که میتونید تهیه کنید اینها هستند:
Intel Core i5 4690 / 840
Gigabyte GA-H81M-S2PV / 180
Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz CL10 / 270
Western Digital Caviar Blue 1TB / 190
Corsair VS550 / 190
150 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت 1،820
M3RS4D 50062
19-02-15, 17:07
اگه درست متجه شده باشم بودجه مورد نظرتون بین 1.5 تا 1.8 میلیونه
با این حساب بهترین قطعاتی که میتونید تهیه کنید اینها هستند:
Intel Core i5 4690 / 840
Gigabyte GA-H81M-S2PV / 180
Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz CL10 / 270
Western Digital Caviar Blue 1TB / 190
Corsair VS550 / 190
150 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت 1،820
کاوه عزیز :
1.معمولا تو تاپیک فقط به سوالات استارتر جواب داده میشه.
2.اگر هم کسی نیاز به مشاوره داشته باید خودش تاپیک بزنه.
3.فکر میکنمم متوجه شدین که mosafer=22 (Only the registered members can see the link) تاپیک جدید زدنOnly the registered members can see the link و جالبه که اونجا هم جواب دادین (Only the registered members can see the link) و اینجا هم جواب دادین!!! واقعا علت این کارتون رو متوجه نشدم:1. (26)::1. (26)::1. (26):
vahid800
19-02-15, 17:42
کاوه عزیز :
3.فکر میکنمم متوجه شدین که mosafer=22 (Only the registered members can see the link) تاپیک جدید زدنOnly the registered members can see the link و جالبه که اونجا هم جواب دادین (Only the registered members can see the link) و اینجا هم جواب دادین!!! واقعا علت این کارتون رو متوجه نشدم:1. (26)::1. (26)::1. (26):
سلام M3RS4D 50062 عزیز جسارتا فکر میکنم شما اشتباه متوجه شدید.!
اقا کاوه ظاهرا برای بنده این سیستم رو معرفی کردند چون بنده عرض کردم مبلغی حدود 1.5 تا 1.8 برای سیستم در نظر گرفتم ایشون این قطعات رو معرفی کردند.
کاوه جان ممنون از شما ایا مادربرد گیگابایتی که معرفی فرمودید در برابر ایسوس مدل z87 -k ضعیفتره و اینکه چه تفاوتهایی دارند؟
vahid800
19-02-15, 17:48
خواهش میشود
1.5 ؟!!!
4790 فقط خودش بالای یه تومنه که
چجوری هزینه ها رو حساب کردی؟
با 800 که فقط قطعات اصلی (مین و cpu و رم و پاور و هارد) رو به زور اونم پایین ترین مدل روز رو میشه خرید
با 1.5 تومن هم که یه کیس خوب و در حد معمولی روز رو میشه خرید
تو هیچ کدوم (نه 800 و نه 1.5 تومن) حتی نمیشه i5 رو خرید چه برسه i7
اگه مصرف برات مهم نیست ، برو سمت apu با این هزینه
ممنون سجاد عزیز
خیر اشتباه متوجه شدید من 1.5 تا 1.8 بابت جمع کردن سیستم در نظر گرفتم.
در رابطه با cpu هم عرض کردم قبلا به فکر 4790 i7 بودم اما الان پولم نمیرسه به فکر مدلهای پاینتر مثل i5 4690 هستم.
الان با این تفاصیر چه نظری دارید؟
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
M3RS4D 50062 عزیز نظر شما چیه؟
لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید تا به یه نتیجه برسم.
M3RS4D 50062
19-02-15, 17:54
قیمت ها متعادل شدن . میتونید از اقا حسام تهیه کنید. Hessam II (Only the registered members can see the link)
مارکتینگ آریا کامپیوتر | ™Aria Computer - لیست قیمت قطعات کامپیوتر (Only the registered members can see the link)
Intel Core i7-4790K: 1,190,000 -
Intel Core i7-4790: 1,090,000 -
Intel Core i5-4690K: 840,000 -
Intel Core i5-4690: 770,000 -
Intel Core i5-4460: 640,000 -
Intel Core i3-4160: 400,000 -
SajjadKhati
19-02-15, 19:08
ممنون سجاد عزیز
خیر اشتباه متوجه شدید من 1.5 تا 1.8 بابت جمع کردن سیستم در نظر گرفتم.
در رابطه با cpu هم عرض کردم قبلا به فکر 4790 i7 بودم اما الان پولم نمیرسه به فکر مدلهای پاینتر مثل i5 4690 هستم.
الان با این تفاصیر چه نظری دارید؟
والا بچه ها پیشنهاد خوبی دادن . فقط من اگه بودم شاید مادربرد بهتری میگرفتم . البته نیاز خیلی ضروری نیست (یعنی بسته به نوع و حرفه ی استفاده ات داره که به جزئیات و قدرت صدا اهمیت میدی یا نه) . با اینکه پاور رو Green GP480A-EU رو با قیمت 177 تومن میگرفتم . البته اگه در آینده گرافیک رو ارتقاء میدادم وگرنه یه پاور 380 وات یا حداکثر 430 وات (با تجهیزات اضافی) بدون گرافیک کاملا کافی هست
ضمن اینکه نگفتی اسم نرم افزاری که ازش برای صدا استفاده میکنی چیه؟
پیشنهاد من بهت برای مادربرد GIGABYTE GA-H97-Gaming 3 هست که در حد قیمت خودش که 480 تومنه ، بهترین کیفیت خروجی صدا رو داره . البته این کیفیت زمانی ملموس هست که از خروجی های اسپیکر چند کاناله ی با کیفیت استفاده شه وگرنه فرقی ندارن وقتی با اسپیکرهای دو کاناله ی معمولی خروجی شون باشه
هر چند عالی ترین انتخاب برات مادربرد GIGABYTE GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK هست که پردازنده ی چهار هسته ای داره که 1.6 تومنه :Love-ssa~! (1):
نرم افزاری که استفاده میکنی اسم شو بگو؟
vahid800
20-02-15, 16:23
ممنون سجاد عزیز نرم افزارهای ما تخصصی هست فقط مختص صدابرداری نیست نرافزارهای 64 بیتی کیوبیس و سونار و اف ال استودیو هست که بجز صدابرداری برای ساخت یک پروژه موزیک از اینها استفاده میکنیم.
در رابطه با صدا هم باید عرض کنم که نیازی به خروجی صدای انبورد مادربرد نداره کار ما چون از سخت افزارهای مجزا برای ورود و خروج صدا استفاده میکنیم.
کارت صدای اینترنال و اکسترنال که دارای سمپل ریت بالا و حرفه ای هست که با بهترین کارت صدای انبورد هم قابل قیاس نیست.
این از بحث صدا...
من میخوام 16 گیگ رم ساپورت کنه البته ممکنه تا یکی دوسال اینده نیاز بیشتری به رم داشته باشم مثلا 32 گیگ لازم بشه.
cpu هم فعلا i5 4690 احتمالا بخرم چون پولم نمیرسه ولی امکان داره بعد یه مدت لازم شد که از i7 استفاده کنم و شاید هم به اورکلاک احتیاج پیدا کنم اما اورکلاک خیلی برام مهم نیست.
دارای نویز کم باشه.
خودم اینجور که حساب کردم حدودا 600 تومن پول2*4= 8 گیگ رم . پاور . هارد 1 ترابایت میشه.
حدود750 cpu میشه.
dvd رایتر سامسونگ که دارم.
کیبورد و ماوس هم که دارم.
فقط میمونه مادربرد مناسب و یه کیس ارزون و البته ترجیحا خنک باشه.
که مبلغ حدود 1.5 تا 1.8 برای جمع اوری این کیس در نظر گرفتم.
حالا شما چه قطعاتی پیشنهاد میکنید.
من الان بخاطر وسواسی و حساس بودنم مجبور شد تن به خرید i5 بدم چون هی دست دست کردم تا قیمتا رفت بالا خواهش میکنم حالا که این همه حساسیت بخرج دادم یه سیستم خوب با قطعات عالی که با هم مچ باشن و حین کار باهاش مشکلی نداشته باشم و تا چند سال ار هر چیز بینیاز باشم معرفی کنید.
راستی یچیز دیگه اینه که سیستم ممکنه یه صبح تا شب روشن باشه.
ممنون ولی به بودجه من توجهی نداشتین من عرض کردم بین 1.5 تا 1.8 میلیون میخوام سیستم جمع کنم.
اما سیستم پیشنهادی شما حدود 3 میلیون شد تقریبا دو برابر بودجه من!
:11():
M3RS4D 50062
20-02-15, 18:52
ممنون ولی به بودجه من توجهی نداشتین من عرض کردم بین 1.5 تا 1.8 میلیون میخوام سیستم جمع کنم.
اما سیستم پیشنهادی شما حدود 3 میلیون شد تقریبا دو برابر بودجه من!
:11():
خوب یا باید بودجتون رو تغییر بدین یا بیخیال اور بشید ...
یا سیستم رو بصورت زیر تهیه کنید.
GIGABAYTEGA -H81M-S2 PV : 200.000 دیگه ارزون ترین برد خوب هست.
Intel Core i5-4690 : 770.000 این پردازنده هم که پردازنده انتخابی خودتون هست.
Kingston HyperX Beast 2×8GB=16GB DDR3 2133MHz CL11 : 580.000 دیگه از کینگستون ارزون و معتبر تر نیست!!!
Seagate Barracuda 1TB : 190.000 برخلاف اینکه با نرم افزار های تخصصی کار میکنید و نیاز به لود سریع دارین و اون SSHD بهترین انتخاب و مقرون بصرفه ترین بود, یه هارد یک ترابایت ارزون بهتون معرفی کردم با قیمت 190.000 تومن.
Green GP700-HP *Bronze*: 320.000 برای اینکه سیستم 24 ساعت روشنه ,توصیه اکید دارم که پاور Gold تهیه کنید ولی بدلیل کمبود بودجه به ناچار مجبورین Bronze تهیه کنید.
Green Mac1 : 110.000 کیس هم دیگه کمتر از این نیست .
SajjadKhati
20-02-15, 18:54
خواهش میشود گلپسر وحید
البته اساتیدا راهنمایی کردن . تو توضیحات پست قبل ات برمیاد که به یه مادربرد سطح بالاتری نیاز داری . چون هم میگی ممکنه صبح تا شب روشن باشه (که البته تو این مدت ، لود cpu اش خیلی مهمه که کلا طی مدتی که روشنه فول لود میخاد باشه یا نه) و هم میگی یه کم به اورکلاک نیاز داری . اگه حتی یه کم بخای اورکلاک کنی ، باید چیپست سری Z رو برداری که خیلی گرونتر از اینا برات درمیاد . و هم میگی به ساپورت رم بالای 16 گیگ نیاز داری (چیپست H81 تا 16 گیگ رم تا جایی که میدونم ساپورت میکنه) . این نوع مادربرد با در نظر گرفتن کیفیت کاریش (برند گیگابایت با چیپست Z) حداقل بالای 500 تومن درمیاد که فکر نکنم همچین هزینه ای برای مادربرد رو در نظر داشته بودی . از طرفی هم اورکلاک هزینه ی بسیار سنگینی رو به آدم تحمیل میکنه و از اون طرف هم ته زور اورکلاک افزایش کارایی 20 درصد هست (بسته به سیستم خنک کننده داره) . یعنی برای اورکلاک علاوه بر مادربرد سری Z که حداقل 500 تومن قیمت شه ، باید قطعات دیگه رو هم با کیفیت بخری تا تو لود و فشار کاری ، تو خنک کنندگی پایدار بمونه مثل رم و مخصوصا پاور سری اورکلاک که خود تک قلم پاور سری اورکلاک (80 پلاس گلد) حدود 500 تومن قیمت شه که 80 پلاس برنزشم در نظر بگیری 250 تومن هست . ته این همه افزایش قیمت فقط 20 درصد اونم تو حداکثر موارد اش که قطعات توپ انتخاب شه ، اورکلاک بازدهی داره . پس به نظرم با این هزینه ، اورکلاک رو باید بیخیال شی
استفاده از رم به نظرم حتی تو آینده ی دور 16 گیگ بسه . چون توی این نرم افزاری که گفتی ، پر مصرف ترین از لحاظ منابع ، کیوبیس هست که سایتش پیشنهاد 8 گیگ استفاده از رم رو پیشنهاد داد :
Only the registered members can see the link
در کل با توصیفاتی که داشتی و اگه بودجه ات میرسه مادربرد Gigabyte H97-D3H با قیمت 420 تومنه که تا رم 32 گیگ رو ساپورت میکنه (این پیشنهاد در صورتی هست که کارت صدای جداگانه تهیه کنی) وگرنه مادربرد GIGABYTE GA-P81-D3 با قیمت 290 تومنه که تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه
این از قضیه ی مادربرد
هر چند گرافیک Intel HD 4xxx هم طبق اطلاعات سایتش کافیه برای نرم افزار کیوبیس به عنوان گرافیک اما احتمالا چون نام گرافیک رو برد (بقیه نبردن) از شتاب بخشی هم استفاده کنه که در آینده پول دستت افتاد ، یه گرافیک هم بخر
**مانیتورت باید 19 اینچ باشه ها
vahid800
20-02-15, 19:20
خیلی خیلی از همگی ممنون هستم واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم راهنماییهای عالی بود.
سوال زیاد دارم اما دیگه روم نمیشه بپرسم چون هر چی بپرسم باز با بودجه من جور در نمیاد و اینطوری شما رو اذیت میکنم.
سجاد جان اگر کلا بیخیال اور بشم چه پیشنهادی داری؟
اخه من بودجه م محدود هست و حتما cpu با فرکانس حداقل 3.5 نیاز دارم البته کش هم مهم هست که با این وجود بهترین انتخاب از نظر خودم i5 4690 هست.
حالا اگر بیخیال اورکلاک بشم و با توجه به بودجه محدود من که مطلع شدید و در نظر گرفتن cpu i5 4690 و اکتفا کردن به ساپورت 16 گیگ رم چه پیشنهادی دارید.
میدونم اذیتتون کردم ببخشید امیدوارم بتونم جبران کنم:11():
M3RS4D 50062
20-02-15, 19:25
سوال زیاد دارم اما دیگه روم نمیشه بپرسم چون هر چی بپرسم باز با بودجه من جور در نمیاد و اینطوری شما رو اذیت میکنم.
نه عزیز این حرفا چیه.
خیلی راحت میشه بحث رو برد روی سیستمی حدود 80 میلیون:lol:
فقط باید در اینده افزایش بودجه رو در نظر گرفت.
(دوستم وقتی میخواست ماشین بگیره هزار جور مدل رو از 1 میلیاردی تا 50 میلیونی رو چک کردیم اخرم یه J5 باباش براش خرید:lol:.خوب چون بودجش محدود بود نباید تحقیق میکردیم؟!؟!؟!)
SajjadKhati
20-02-15, 21:33
سجاد جان اگر کلا بیخیال اور بشم چه پیشنهادی داری؟
اخه من بودجه م محدود هست و حتما cpu با فرکانس حداقل 3.5 نیاز دارم البته کش هم مهم هست که با این وجود بهترین انتخاب از نظر خودم i5 4690 هست.
حالا اگر بیخیال اورکلاک بشم و با توجه به بودجه محدود من که مطلع شدید و در نظر گرفتن cpu i5 4690 و اکتفا کردن به ساپورت 16 گیگ رم چه پیشنهادی دارید.
میدونم اذیتتون کردم ببخشید امیدوارم بتونم جبران کنم:11():
همینی که گلپسران توی کل تاپیک گفتن خوبه اما نظر من این ترکیب هه :
مادربرد : Gigabyte H97-D3H
420 تومن
سی پی یو : i5 4460 (من تو 3 سایت دیدم ، مدل 4690 نبود . فقط 4460 بود. احتمالا اگه کسی از قبل موجود نداشته باشه یا آینده نیاره ، 4690 رو نمیتونی پیدا کنی .حالا اگه نظرت عوض شد در مورد cpu بگو چون قیمت 4690 و 4460 برابر نیست)
660 تومن
که تا اینجا شد 1.84 تومن . یه 100 تومن هم برا خنک کننده باید کنار بزاری
همه ی قطعات توضیح داده شد جز پاور. پاور رو قطعا معلومه که اگه کارت صوت و هر وسایل جانبی دیگه ای بجز این قطعات داری بگی تا توان مورد نظر حساب شه اما این پاور فقط برای این قطعات زیاد هست و یه پاور 430 واتی هم جوابگوی این قطعات هست (این انتخاب شد چون سری 430 واتی اش EU نداره که احتمالا فرقش توی صدای فن شونه . اگه تو فشاری میتونی پاور 430 وات رو بگیری که 20 تومن ارزونتره و تقریبا هزینه ی کلی اش میشه 1.816 تومن) . بعد اینکه این پایین ترین استاندارد تو پاورهاست چون استاندارد بالاتر از 600 وات شروع میشه که خیلی زیادتر از نیازت هست. باز هم میگم اگه وسایل جانبی یا کارت صوت جداگانه یا در آینده میخای گرافیکت رو ارتقاء بدی یا بخری ، مدل یا اگه نمیدونی ، قیمت حدودی جنس رو بگو تا توی توان پاور اعمال شه
رم هم احتمالش زیاده که باس 1600 به بالاتر رو ساپورت نکنه اما اختلاف قیمت زیر 10 تومن دارن که اگه احیانا تا باس 1866 رو ساپورت کرد ، به نفعت باشه
vahid800
20-02-15, 22:54
ممنون سجاد عزیز و دوستان دیگر:give_rose:
یه سوال میتونم بپرسم تفاوت بین مادربردهای z با h در چیه؟اینجور که متوجه شدک تفاوتشون در اورکلاک کردن هست یعنی سری h اورکلاک نمیکنه cpu رو ولی سری z اورکلاک میکنه،درسته؟
یه نظر در رابطه با این سایت میخوام ازتون ایا خرید داشتین ازش؟معتبر هست یا نه؟
اینم یه لینک دیگه هست که انگار به هم مربوط میشن.
الان قیمتهاش تقریبا 100 و در بعضی قطعات 200 تومن تفاوت قیمت با جاهای دیگه داره البته بعضی قیمتهاشم بالاتره از جاهای دیگه!
اگر قیمتهاش درست باشه و بروز باشه به نظر شما بهتر نیست قطعات بالاتر بردارم تا جایی که پولم برسه خرید کنم قطعات باقی مونده که خیلی بالا نمیرن مثل رم یا هارد رو بعد بخرم؟
M3RS4D 50062
20-02-15, 23:08
ممنون سجاد عزیز و دوستان دیگر:give_rose:
یه سوال میتونم بپرسم تفاوت بین مادربردهای z با h در چیه؟اینجور که متوجه شدک تفاوتشون در اورکلاک کردن هست یعنی سری h اورکلاک نمیکنه cpu رو ولی سری z اورکلاک میکنه،درسته؟
یه نظر در رابطه با این سایت میخوام ازتون ایا خرید داشتین ازش؟معتبر هست یا نه؟
فروشگاه اینترنتی تهیه و توزیع قطعات کامپیوتر - بخش ها -ASUS (Only the registered members can see the link)
اینم یه لینک دیگه هست که انگار به هم مربوط میشن.
کالاگرد - بانک کالا و قیمت (Only the registered members can see the link)
الان قیمتهاش تقریبا 100 و در بعضی قطعات 200 تومن تفاوت قیمت با جاهای دیگه داره البته بعضی قیمتهاشم بالاتره از جاهای دیگه!
اگر قیمتهاش درست باشه و بروز باشه به نظر شما بهتر نیست قطعات بالاتر بردارم تا جایی که پولم برسه خرید کنم قطعات باقی مونده که خیلی بالا نمیرن مثل رم یا هارد رو بعد بخرم؟
این لینک خیلی کمکتون میکنه (جزو معدود بررسی های تخصصی مادربرد توی سایت های ایرانی هست)
همه تن حریف و کم نظیر: بررسی تخصصی مادربرد ASUS Z97 Deluxe (Only the registered members can see the link)
فکر بسیار خوبیه
بنظرم مادربرد و پردازنده و پاور مهم ترین قطعات برای کاربری شماس.
در اینده میتونید رم و گرافیک و هارد یا SSD و کیس فول تاور و . . . رو اپگرید یا جدید تهیه کنید.
SajjadKhati
20-02-15, 23:13
خواهش میشود
آره فقط توی اورکلاک هه (البته پشتیبانی کامل سری Z از چندین pcie هست که فقط توی بازی کاربرد داره اونم بصورت sli یا کراس فایر)
لینک سایت فروشگاه های سخت افزاری توی انجمن خلاف قوانین هه. اگه میشه پاکش کن
اعتبار اون سایت ها رو نمیدونم اما بهت یکی دو تا سایت معتبر خرید رو میگم
والا خودت میدونی که بعدا میخای بخری یا نه اما آره اغلب همینطوره که مهم ترین قطعه ، بیشترین نوسان رو داره یعنی cpu معمولا بیشترین افزایش قیمت و بعد مادربرد و ... داره
kaveh-gh
21-02-15, 16:13
کاوه عزیز :
شرمنده مرساد جان، متوجه انتقادتون نشدم.
1. استارتر مشاوره میخواست و بنده هم قطعاتی رو طبق نیاز ایشون معرفی کردم. روی سخن با استارتر عزیز بود و نه کس دیگه.
2. ایشون حتماً نیاز به مشاوره داشتن که تاپیک زدن دیگه... مشکل کار کجاست؟
3. از اونجایی که کاربران این انجمن بسیار زیاد هستند، بنده به غیر از نام کاربران فعال توجه زیادی به نام مستعار کاربران دیگه نمیکنم. اگه سؤال مشابه در چند تاپیک مختلف تکرار بشه قطعاً در ذهنم میمونه. اما اگه یک کاربر جدید چند سؤال رو در قالب چند تاپیک مختلف مطرح کنه، احتمال اینکه متوجه این موضوع بشم زیاد نیست. به هر حال فکر میکنم هیچ اشکالی نداشته باشه که یک کاربر چندین تاپیک رو برای چندین سؤال خودش مطرح کنه. قطعاً اگه متوجه این موضوع بشم، باز هم پاسخ خواهم داد.
انتقاد بنده از شما دوست گرامی:
در بند 1 فرمودید "معمولا تو تاپیک فقط به سوالات استارتر جواب داده میشه."
شما با همین پست، این قانون رو نقض کردید و به جای پرداختن به سؤال استارتر انتقادی رو به بنده منتقل کردید.
این انتقاد میتونست در قالب یک پیام خصوصی مطرح بشه. :give_rose: