ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد دیسک دارم ...

arashsafri101
15-02-15, 12:29
سلام و خسته نباشید
من ی هارد قدیدی رو کاپیوترم بود که پر شده و منم ی هارد جدید خریدم با حافظه بیشتر , هارد قدیمی رو در اوردم و جدیدو وصل کردم کارشو انجام دادم پارتیشن بندی و نصب ویندوز . بعد هارد قبیلی رو هم وصل کردم که اطلاعاتشو بریزم رو این هارد جدید . که نمیدونم به چه دلیلی هارد قبلی قابل شناسایی نبود . و حتی هارد جدید رو جدا کردم و فقط هارد قدیمی رو گزاشتم باز قابل شناسایی نبود . لطفا اگه کسی میدونه مشکل از کجاس بگه .
با تشکر

AMD>INTEL
15-02-15, 20:40
باید کابل ها رو تست کنید . در ضمن مشخصات دقیق از هاردها و مادربرد بدید .

arashsafri101
16-02-15, 11:50
مشکل از کابل نیست چون از چن تا کابل استفاده کردم و امروز هم هارد قدیمیمو رو ی کامپیوتر دیگه امتحان کردم و باز شناسایی نشد . هر دو هارد از نوع ساتا هستن قدیمی 250 و جدید یک ترا . چه اطلاعاتی لازم داری تا بگم

AMD>INTEL
16-02-15, 12:44
مشخصات دقیق سیستم . مادربرد و مدل دقیق هاردها . این که دیتکت نمیشه . صدای موتور هارد هم نمیاد؟

arashsafri101
17-02-15, 10:37
مشخصات دقیق سیستم . مادربرد و مدل دقیق هاردها . این که دیتکت نمیشه . صدای موتور هارد هم نمیاد؟
مرسی که جوابمو دادی . هاردو بردم پیش یکی از آشنایان که کارش سخت افزاره گفت برد هاردت سوخته . بازم میگم تشکر

AMD>INTEL
17-02-15, 10:43
مرسی که جوابمو دادی . هاردو بردم پیش یکی از آشنایان که کارش سخت افزاره گفت برد هاردت سوخته . بازم میگم تشکر

خواهش میکنم . اگر صدای موتور نیاد . بله احتمالا بردش مشکل پیدا کرده .