PDA

مشاهده نسخه کامل : تابلو اعلانات

iranch
12-02-15, 09:31
درود
میخواهیم یک تابلویی راه بندازیم که روش اطلاعات بزنیم . یعنی به کامپیوتر وصل باشه
بحث این هست که این تلویزیون ها ، همین معمولی ها هست فقط باید پورت خاصی داشته باشد؟ من این کار تا حالا نکردم

iranch
12-02-15, 21:44
سوالمون خیلی پرت بود؟ من وارد نیستم.

AMD>INTEL
12-02-15, 21:56
تابلو اعلانات یا مونیتور خروجی . مونیتور خروجی رو میتونید با Hdmi وصل کنید .

iranch
12-02-15, 22:58
تابلو اعلانات یا مونیتور خروجی . مونیتور خروجی رو میتونید با Hdmi وصل کنید .
این مانیتور نوع خاصی داره؟ میشه چند نمونه معرفی کنید؟ فقط باید Hdmi داشته باشه؟

AMD>INTEL
12-02-15, 23:08
این مانیتور نوع خاصی داره؟ میشه چند نمونه معرفی کنید؟ فقط باید Hdmi داشته باشه؟
برادر من شما باید توضیح کامل بدید . برای کجا استفاده میخواهی کنی . میخواهی چه عناوینی پخش کنی . باید توضیح دقیق بدید تا من راه حل بدم . بیست سوالی نیست که من حدس بزنم .

iranch
12-02-15, 23:16
برادر من شما باید توضیح کامل بدید . برای کجا استفاده میخواهی کنی . میخواهی چه عناوینی پخش کنی . باید توضیح دقیق بدید تا من راه حل بدم . بیست سوالی نیست که من حدس بزنم .

میخواهیم در سالن یک وسیله ای نصب کنیم(که من اینجا نمیدانم در اصلاح فنی چی بهش میگن. مانیتور؟ تلیزیون مانیتور؟ lcd panel ؟ و فرق اینها هم راستش نمیدانم)
بعد از پشت سیستم در اتاق اطلاعیه بنویسیم. تصویری چخش کنیم. یعنی وصل ش کنیم به کاپیوتر
و اونجا پخش بشه. فاصله هم چندین متر هست تا اتاق...

AMD>INTEL
12-02-15, 23:21
با hdmi مشکلی نیست . فقط باید محاسبات دید رو کنید که چه اندازه پنلی مناسب هست . من مدل های 40 اینچ الجی رو میپسندم .

iranch
13-02-15, 08:33
با hdmi مشکلی نیست . فقط باید محاسبات دید رو کنید که چه اندازه پنلی مناسب هست . من مدل های 40 اینچ الجی رو میپسندم .

ممنون از پاسخت. باید مانیتور 40 اینچ ال جی بخریم؟ که دارای کابل hdmi باشد؟ من در سایت مادیران مانیتور 40 اینچ ندیدم راستش..

iranch
14-02-15, 09:13
عزیز میشه یکی دو نمونه مانیتور رو معرفی کنید؟

AMD>INTEL
14-02-15, 11:47
ممنون از پاسخت. باید مانیتور 40 اینچ ال جی بخریم؟ که دارای کابل hdmi باشد؟ من در سایت مادیران مانیتور 40 اینچ ندیدم راستش..

سایت گلدیران رو چک کنید . تلویزیون الجی گارانتی گلد ایران هست . اگر میخواهید کمتر هزینه کنید xvision بگیرید
ماديران - X.Vision TV LE-46KD40-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون ايكس ويژن (Only the registered members can see the link)

iranch
14-02-15, 13:05
سایت گلدیران رو چک کنید . تلویزیون الجی گارانتی گلد ایران هست . اگر میخواهید کمتر هزینه کنید xvision بگیرید
ماديران - X.Vision TV LE-46KD40-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون ايكس ويژن (Only the registered members can see the link)

عزیز شرمنده ما سوال های مبتدی میکنیم.راستش وارد نیستیم.
اینها همین تلویزیون های معمولی تو خونه همه هست؟ یا فرق داره؟ یعنی هر تلویزیونی که پورت hdmi داشت . مشکل حل هست؟ میشه بزنیم به خروجی کارت گرافیک و تمام؟
این کیس پورت hdmi نداره. باید کارت گرافیک بخریم؟

فرق مونیتور با تلویزیون این هست . تلویزیون دارای تیونر هست و میتونید کانال ها رو مشاهده کنید . هم آنالوگ دارد و هم دیجیتال تیونر
مونیتور یک وسیله خروجیست که سیگنال ها رو از کارت گرافیک میگیرد و نشان میدهد
شما در این تاپیک گفتید مانیتور یک وسیله خروجی هست که میتونه سیگنال از کارت گرافیک بگیره و پخش کنه. اما الان تلویزیون ما داریم میگیریم.

AMD>INTEL
14-02-15, 13:31
اگر فقط میخواهید به pc وصل بشه مونیتور . اگر میخواهید وسایل دیگه هم متصل کنید پس تلویزیون لازمه . وجود ریموت در تلویزیون هم برای چنین کاری لازمه . چون واقعا نیاز هست . شما باید ببینید جاهای مشابه شما از مونیتور استفاده کردند یا تلویزیون

iranch
14-02-15, 13:37
من قاطی کردم رفت

AMD>INTEL
14-02-15, 13:45
من قاطی کردم رفت

قاطی کردی!
دلیلش واضح هست . توصیه میکنم این کار رو به متخصصش بسپری. من راهنمایی های لازم رو به شما کردم . شکافتن اتم هم نیست . شما میخواهی یکسری تصاویر رو از کامپیوتر بدی به مونیتور یا تلویزیون که کار سختی نیست .