سلام و عرض احترام
دوستان به کمکتون نیاز دارم
جایی که برای کمک به ذهنم رسید همینجا بود
متاسفانه دیشب یک سارق از 5 تا مغازه سرقت کرده که یکیش مغازه ماست
و متاسفانه فقط مغازه ما دوربین داره. حالا این دوربین فرمت ذخیرش .dav هست
از آگاهی خواستند اینو به avi تبدیل کنیم. اما هیچ کس نمیدونه چطوری.
میشه منو راهنمایی کنید؟ :11():
AMD>INTEL
10-02-15, 18:31
این برنامه تبدیل میکنه
Xilisoft HD Video Converter 6.0.3
AMD>INTEL
10-02-15, 18:37
این راهم باید اضافه کنم حنما باید پسوند فایل مورد نظر اینگونه تغییر پیدا کن: dav=mpg تا نرم افزار بتواند انرا تبدیل کند .
این مورد رو فقط در نرم افزار wondershare hd video converter به کار ببرید .
M3RS4D 50062
10-02-15, 21:20
اقا امید کامل گفتن
اگه باز مشکلی داشتید من خیلی با نرم افزار Wondershare.Video.Converter.Ultimate کار کردم. درخدمت هستم.
امید وارم مشکلتون حل بشه و اموال دزدیده شدتون هر چه سریع تر بهتون برگرده این شبه عیدی.:give_rose::give_rose::give_rose:
Mr.Mohamad
11-02-15, 12:36
این راهم باید اضافه کنم حنما باید پسوند فایل مورد نظر اینگونه تغییر پیدا کن: dav=mpg تا نرم افزار بتواند انرا تبدیل کند .
اقا امید کامل گفتن
اگه باز مشکلی داشتید من خیلی با نرم افزار Wondershare.Video.Converter.Ultimate کار کردم. درخدمت هستم.
امید وارم مشکلتون حل بشه و اموال دزدیده شدتون هر چه سریع تر بهتون برگرده این شبه عیدی.:give_rose::give_rose::give_rose:
واقعا ممنونم از شما
به avi تونستم تبدیل کنم با راهنمایی های شما
از استان هم گفتند فیلم هارو به DVD بریزم که قابل پخش باشه تو دستگاه DVD
اما Nero رو باز کردم فیلم هارو نشناخت تا به DVD بزنه
من چیکار کنم الان؟ :1. (28):
M3RS4D 50062
11-02-15, 12:49
واقعا ممنونم از شما
نیازی به Nero نیست.
با خوده ویندوز بزنید
مهم اینکه وقتی DVD میزارین تو دستگاه بشناسه
Mr.Mohamad
11-02-15, 13:46
نیازی به Nero نیست.
با خوده ویندوز بزنید
مهم اینکه وقتی DVD میزارین تو دستگاه بشناسه
یعنی DVD رو بزارم بعد فیلم هارو کپی کنم تو DVD؟
اینجوری DVD پلیر فیلم هارو اجرا میکنه ؟
AMD>INTEL
11-02-15, 13:57
واقعا ممنونم از شما
با برنامه format factory فایل avi رو تبدیل به dvd کنید .
M3RS4D 50062
11-02-15, 14:46
یعنی DVD رو بزارم بعد فیلم هارو کپی کنم تو DVD؟
اینجوری DVD پلیر فیلم هارو اجرا میکنه ؟
- ابتدا یک CD یا DVD خام داخل درایو رایتر خود قرار دهید. 2- به مسیری بروید که فایل مورد نظرتان قرار دارد. مثلاً میخواهید فایل Camera.avi را که داخل درایو D است روی DVD رایت کنید.
3- روی فایل مورد نظرتان کلیک راست کنید و Copy را انتخاب کنید.
4- از داخل My Computer روی درایو رایتر خود دابل کلیک کنید تا وارد درایو رایتر شوید. (اگر ابتدا نامی برای سیدی درخواست کرد، یک نام مرتبط با اطلاعاتتان درج کنید و Next را کلیک کنید) 5- در فضایی خالی از محیط درایو، کلیک راست کنید و گزینه Paste را انتخاب کنید. خواهید دید که یک کپی کمرنگ از اطلاعات در درایو رایتر دیده میشود و آماده رایت روی دیسک است. (هنوز چیزی روی دیسک رایت نشده. فکر نکنید کار تمام شده، دیکس را دربیاورید و بروید، بعد ببینید هیچی داخلش نیست!!!) [به تصویر زیر دقت کنید] Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
6- تمام فایلها و اطلاعاتی که نیاز دارید را به همین طریق روی درایو رایتر خود کپی کنید. اگر بعضیها نیاز به حذف داشتند، به سادگی انتخابشان کنید و کلید Delete را بزنید. 7- در نهایت، در پانل سمت چپ، روی گزینه Write these file on Disc یا در ویستا، دکمه Burn to Disc را کلیک کنید. 8- یک پنجره باز میشود و از شما میخواهد یک نام برای DVDای که قرار است رایت شود انتخاب کنید. این کار را انجام دهید و Nextهای متوالی را انتخاب کنید تا اطلاعاتتان روی دیسک رایت شود. اگر از گزینهها سر در نمیآورید، فقط Next کنید، کار خاصی لازم نیست انجام دهید.
همین! بعد از چند لحظه اطلاعاتتان روی دیسک رایت شده است و آماده تحویل به آگاهی است.:great:
Mr.Mohamad
11-02-15, 15:06
خیلی ممنون
فیلم ها حجمشون 6 گیگ هست.
اگر روی DVD 9 ذخیره کنم آیا DVD پلیر ها از DVD 9 پشتیبانی می کنند؟
M3RS4D 50062
11-02-15, 15:14
خیلی ممنون
فیلم ها حجمشون 6 گیگ هست.
اگر روی DVD 9 ذخیره کنم آیا DVD پلیر ها از DVD 9 پشتیبانی می کنند؟
دوتا DVD بزنید.DVD 4.7
هنوز داریم از الگانس های دوره چند ده سال پیش استفاده میکنیم.
Mr.Mohamad
11-02-15, 19:44
از زحمات شما ممنونم دوستان که منو راهنمایی کردید
دزد رو گرفتند. از خوشحالیم گفتم اینجا هم بگم :11():
tanshat
12-02-15, 10:18
این پلیس کجا بود که اینقدر سریع عمل میکنه؟
Mr.Mohamad
18-02-15, 11:37
این پلیس کجا بود که اینقدر سریع عمل میکنه؟
پلیس شهرستان چایپاره
یکی از شهرستان های استان آذربایجان غربی
shayanhtc2
18-02-15, 21:39
اگه ممکنه یه توضیحی بدهید که این روش dav=mpg چیه?? چطور کار میکنه ?? واسم فایل عملا چی نقشی در مسیر شناسایی فرمت داره ?? مثلا اگه یه فایل avi رو پسندشو به mpg تغییر بدیم چی میشه?? ایا دیگه نرم افزار نمیتونه بخونش?? یا خودش سیستم فرمت یاب داخلی نداره مگه?? من بصورت اتفاقی یه تجربیاتی در این زمینه دارم(توکانورت فرمتها بعضا پاک کردن و تایپ مجدد پسنود فایل یا کپی پیس کردنش از یه فرمت مشابه میتونه تو حجم خروجی تائثیر بزار) البته نمیدونم این چرا اتفاق می افته یا یه جوره باگ نرم افزاری هستش یا نه?? ولی نمیدونستم عملکردش تو بیس نرم افزار چجوریه وکلا موضوع جالبیه که همه اطلاع داشته باشن که با تغییر پسوندها چه کلکهایی میشه سوار کرد..متشکر[emoji736]
AMD>INTEL
18-02-15, 21:47
اگه ممکنه یه توضیحی بدهید که این روش dav=mpg چیه?? چطور کار میکنه ?? واسم فایل عملا چی نقشی در مسیر شناسایی فرمت داره ?? مثلا اگه یه فایل avi رو پسندشو به mpg تغییر بدیم چی میشه?? ایا دیگه نرم افزار نمیتونه بخونش?? یا خودش سیستم فرمت یاب داخلی نداره مگه?? من بصورت اتفاقی یه تجربیاتی در این زمینه دارم(توکانورت فرمتها بعضا پاک کردن و تایپ مجدد پسنود فایل یا کپی پیس کردنش از یه فرمت مشابه میتونه تو حجم خروجی تائثیر بزار) البته نمیدونم این چرا اتفاق می افته یا یه جوره باگ نرم افزاری هستش یا نه?? ولی نمیدونستم عملکردش تو بیس نرم افزار چجوریه وکلا موضوع جالبیه که همه اطلاع داشته باشن که با تغییر پسوندها چه کلکهایی میشه سوار کرد..متشکر[emoji736]
این مورد تغییر پسوند فایل ویدیوی dav به خاطر شناسایی این فرمت توسط نرم افزارهای کانورتر هست . در مورد به کاربردن این روش در پسوندهای دیگه تصویری امتحان نکردم .
shayanspd
18-02-15, 22:05
این مورد تغییر پسوند فایل ویدیوی dav به خاطر شناسایی این فرمت توسط نرم افزارهای کانورتر هست . در مورد به کاربردن این روش در پسوندهای دیگه تصویری امتحان نکردم .
اقا متشکر سوال بالا رو من نوشتم ولی چون با tapatalk اومدم یادم رف با اکانت خودم وارد بشم و با اکانتی که خودش میسازه بصورت اتوماتیک منو وارد انجمن کرد گفتم بگم یه وقت منو بجرم مولتی اکانتی بودن بلاک نکنید... در مورد موضوع من اتفاقا تو نرم افزار وندرشیر با این مساله برخورد کردم و خیلی بنظرم جالب اومد ولی بنظرم یه چیزایی(مثلا نوعی کدک خاص) بصورت هاید تو تایپ پسوند یه سری فیلمهای دانلودی هستش که عملا دیده نمیشه ولی تو میزان کمپرس و حجم خروجی بعضی وقتا تائثیر میزاره(واگه پسوند یه فایل مشابه رو پاک کنی و از پسوند این سری فیلمها بصورت کپی پیس استفاده بکنی اونجا هم کارسازه).. داستان خیلی مشکوکه خلاصه[emoji79] ... شایدم باگ باشه!!!
AMD>INTEL
18-02-15, 22:08
این مورد نیاز به تحقیق دقیق دارد . شما اگر تحقیق کردی ما رو هم در جریان بگذار .:wink:
shayanspd
18-02-15, 22:20
این مورد نیاز به تحقیق دقیق دارد . شما اگر تحقیق کردی ما رو هم در جریان بگذار .:wink:
فک کنم اخرین بار با فیلمهایی که از سایت گانول بود چک کردم تو اون سایت پسنوداش این خاصیت رو داشت که .mkv رو از اخر اونا کپی میزدم رو یه فایل .mkvفیلم دیگه میزان کمپرس خروجی بیشتر میشد ... عملا کار بی خاصیت و بیخود و بیربطی بنظر میرسه ولی اتفاق میافتاد!!![emoji33] حالا دوباره چک میکنم خبرشو میدم ?? شایدم دیدی سر از یه سری کد نویسیهای مخفی هک و جمیز باندی سردراوردیم!!
shayanspd
01-06-17, 01:26
فک کنم اخرین بار با فیلمهایی که از سایت گانول بود چک کردم تو اون سایت پسنوداش این خاصیت رو داشت که .mkv رو از اخر اونا کپی میزدم رو یه فایل .mkvفیلم دیگه میزان کمپرس خروجی بیشتر میشد ... عملا کار بی خاصیت و بیخود و بیربطی بنظر میرسه ولی اتفاق میافتاد!!![emoji33] حالا دوباره چک میکنم خبرشو میدم ?? شایدم دیدی سر از یه سری کد نویسیهای مخفی هک و جمیز باندی سردراوردیم!!
...
ببخشید یه تاپیک مرده رو زنده کردم..ولی خواستم یاد اوری بشه اولین باری که از احتمال کدگزاری شدن فیلمها یا زیرنویسها صحبت شد این انجمن بوده..حداقل تا این قسمت داستان فرضیه توطعه ما درست بوده .مطالب بزبان فارسی هم در هفته اخیر نشر یافته..چون لینک از بقیه داشتن مخصوصا نداشتم میتونید نحوه هک یا توضیحات رو خودتون سرچ کنید
Only the registered members can see the link[as]=1
یه ضرب المثل چینی هست که میگه::: وفتی تو 20 کیلو بایت زیر نویس میشه کد گذاشت چرا تو 1 گیگ فیلم نشه؟؟؟