PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در USB های مادربورد ASUS

black co
07-02-15, 09:17
با سلام خدمت دوستان
یه مادربورد ایسوس p5k هستش که چند وقت پیش پاورش رو تعویض کردم حالا هرکاری میکنم یو اس بی رو نمیشناسه
بایوسش رو اپدیت کردم تو هر محیطی مثلا ویندوز live هم امتحان کردم جواب نمیده
دوستان لطف کنین راهنمایی کنین با پاورهای مختلفهم تست کردم

AMD>INTEL
07-02-15, 12:38
با سلام خدمت دوستان
یه مادربورد ایسوس p5k هستش که چند وقت پیش پاورش رو تعویض کردم حالا هرکاری میکنم یو اس بی رو نمیشناسه
بایوسش رو اپدیت کردم تو هر محیطی مثلا ویندوز live هم امتحان کردم جواب نمیده
دوستان لطف کنین راهنمایی کنین با پاورهای مختلفهم تست کردم

مشخصات سیستم و پاور بصورت کامل بنویسید .

mahdishata
07-02-15, 17:02
سلام
منم همچین مشکلی دارم.مین برد من هم p5kpl-am se هست.رم دو گیگ داره و یه سی پی یو سلرون.
پاور من 330 گرین هستش.با پاورهای مختلف هم تست کردم.تو بایوس هم فلش شناسایی نمیشه ولی موس و کیبرد یو اس بی شناخته میشه و کار میکنه.کارت یو اس بی هم روی مین اضافه کردم اونجام این مشکلو داره.

AMD>INTEL
07-02-15, 17:18
سلام
منم همچین مشکلی دارم.مین برد من هم p5kpl-am se هست.رم دو گیگ داره و یه سی پی یو سلرون.
پاور من 330 گرین هستش.با پاورهای مختلف هم تست کردم.تو بایوس هم فلش شناسایی نمیشه ولی موس و کیبرد یو اس بی شناخته میشه و کار میکنه.کارت یو اس بی هم روی مین اضافه کردم اونجام این مشکلو داره.

اپدیت بایوس رو انجام بدید .

mahdishata
07-02-15, 17:23
بدون فلش چجوری اپدیت کنم؟روی خود هارد بریزم مشکل پیدا نمیکنه؟

AMD>INTEL
07-02-15, 17:28
برنامه asus update رو نصب کنید و باهاش اپدیت کنید .

AMD>INTEL
07-02-15, 17:30
ASUS Update V7
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link

mahdishata
07-02-15, 20:17
سلام
باز هم جواب نداد.usb device not recognized
برای من سیستم متوجه میشه که یو اس بی وصله ولی این ارور usb device not recognized رو میده.

M3RS4D 50062
07-02-15, 20:32
سوکت ها سالمه؟

AMD>INTEL
07-02-15, 20:55
سلام
باز هم جواب نداد.usb device not recognized
برای من سیستم متوجه میشه که یو اس بی وصله ولی این ارور usb device not recognized رو میده.

شما مشخصات سیستم رو دقیق بنویسید . چون کیبرد و موس usb رو میشناسه . احتمالا پاورت مشکل داره

mahdishata
08-02-15, 06:23
سوکت ها سالمه؟

بله سالم هستن.چهارتا یو اس بی دیگه هم اضافه کردم همین مشکلو دارن.تو بایوس میزنه موس و کیبرد یو اس بی اضافه شده ولی نمیزنه فلش یو اس بی وصله.

شما مشخصات سیستم رو دقیق بنویسید . چون کیبرد و موس usb رو میشناسه . احتمالا پاورت مشکل داره

هارد 80 مکستور ساتا
سی پی یو 1.6 سلرون /3.2 پنتیوم
مین برد p5kpl amse
پاور هم 330 گرین + 300 گرین +380 گرین/ هر سه تا رو تست کردم.
چهارتا فلش یو اس بی که رو سیستم های دیگه سریع جواب میده هم تست کردم.

black co
08-02-15, 08:39
مشخصات سیستم و پاور بصورت کامل بنویسید .

پاورش یه پاور پرفکت 500 وات هستش ؛ مادربورد p5k ؛ رم 1گیگ کینگستون 667 ؛ سی پی یو e2180
البتهبااضافه کردنکارت یو اس بی مشکلش حل شد ولی دلیل کار نکردنش بنظر شما چی میتونه باشه

AMD>INTEL
08-02-15, 10:44
پاورش یه پاور پرفکت 500 وات هستش ؛ مادربورد p5k ؛ رم 1گیگ کینگستون 667 ؛ سی پی یو e2180
البتهبااضافه کردنکارت یو اس بی مشکلش حل شد ولی دلیل کار نکردنش بنظر شما چی میتونه باشه

پاورتون رو عوض کنید . دلیل کار نکردن فلش از خرابی usb نیست .چون موس و کیبرد کار میکنند

mahdishata
08-02-15, 17:09
پاورتون رو عوض کنید . دلیل کار نکردن فلش از خرابی usb نیست .چون موس و کیبرد کار میکنند

اونی که موس و کیبردش کار میکرد واسه منه :1. (23):
برا ایشون با یو اس بی اضافه کار کرد ولی واسه من فرقی نکرده!

AMD>INTEL
08-02-15, 17:30
اونی که موس و کیبردش کار میکرد واسه منه :1. (23):
برا ایشون با یو اس بی اضافه کار کرد ولی واسه من فرقی نکرده!

پاور مطمئن باید تست بشه . این مورد not reconize بیشتر بر میگرده به قسمت ولتاژ
همچنین مادربرد رو بیرون کیس تست کنید .

M3RS4D 50062
08-02-15, 18:27
دوستان که با مشکل نشناختن کامل USB مشکل دارن.
تقریبا میشه گفت 100% به بخش برق سیستم مربوط میشه
منم با جست و جویی که تو فروم های دیگه داشتم اکثر مشکلاتشون نوسان و کمبود برق تامینی برای دستگاه USB بوده.
پس حتما طبق آقا امید : 1. از پاور مناسب استفاده کنید. 2. پاور با وات کافی حساب کنید و اگرم نمیدونید مشخصات سیستم رو تو محاسبه گر گرین وارد کنید و مقدار وات احتیاج به سیستمتون رو بدست بیارید.
نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر (Only the registered members can see the link)

peymanmst
07-12-15, 22:43
سلام
مادربورد ASUS P5KPL-AM
کیبورد ps2 در بایوس کار نمیکنه اما در ویندوز 7 بخوبی کار میکنه خواستم بایوس رو اپدیت کنم اما کیبورد جواب نمیده

کیبورد یو اس بی هم نمیتونم استفاه کنم چون مثله اینکه تنظیمات پیش فرض بایوس برای کیبورد یو اس بی غیر فعال هست.

تمام موارد کلیر سی ماس و درآوردن باتری را هم انجام دادم اما به محض اینکه با کلید F1 وارد ستاپ بایوس میشم کیبورد از کار میوفته!

لطفا راهنمایی کنید

AMD>INTEL
07-12-15, 23:25
سلام
مادربورد ASUS P5KPL-AM
کیبورد ps2 در بایوس کار نمیکنه اما در ویندوز 7 بخوبی کار میکنه خواستم بایوس رو اپدیت کنم اما کیبورد جواب نمیده

کیبورد یو اس بی هم نمیتونم استفاه کنم چون مثله اینکه تنظیمات پیش فرض بایوس برای کیبورد یو اس بی غیر فعال هست.

تمام موارد کلیر سی ماس و درآوردن باتری را هم انجام دادم اما به محض اینکه با کلید F1 وارد ستاپ بایوس میشم کیبورد از کار میوفته!

لطفا راهنمایی کنید

سوال خودتون رو در تاپیک دیگر کاربران مطرح نکنید . برای مشکل خودتون تاپیک بزنید .