ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل ورود به ویندوز سون بعد از حذف حساب کاربری مدیر و مهمان

fernaspe
05-02-15, 15:57
با سلام
دوستان از قسمت User Account هر دو یوزر یهنی Guest و Administrator را حذف کردم الان برای ورود به ویندوز ازم پسورد میخواد
چه راهی پیشنهاد میکنید ؟
با هابرن بوت پسورد را ریست کردم نشد
وارد سیف مود نمیشه
با Windows Password Remover 7.0 ریست کردم نشد توی قسمت یوزر و پس Administrator تایپ کردم نشد توی قسمت مهمان Guest تایپ کردم نشد
پیشاپیش از همکاریتون سپاسگزارم
Only the registered members can see the link

M3RS4D 50062
05-02-15, 16:05
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و وارد manage بشد بعد روی local user کلیک کنید و روی یوزر برید حساب ادمینستری را اونجا فعال کنید

fernaspe
05-02-15, 16:11
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و وارد manage بشد بعد روی local user کلیک کنید و روی یوزر برید حساب ادمینستری را اونجا فعال کنیدمشكل اينه كه نميتونم وارد محيط ويندوز بشم!

AMD>INTEL
05-02-15, 16:19
Lazesoft Windows Recovery Unlimited Edition 3.4
Lazesoft Windows Recovery Unlimited Edition 3.4 بازیابی و تعمیر ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
05-02-15, 16:19
میتونید restore کنید؟

- - - Updated - - -

اینم تست کنید.

fernaspe
05-02-15, 16:40
دوستان لطف کنید یه راه حلی بگید که احتیاج به نرم افزار نداشته باشه چون بعید میدونم این نرم افزارها از هایرن بوت قویتر باشن.

AMD>INTEL
05-02-15, 16:41
کاری که شما انجام دادید . فقط با نرم افزاری که معرفی کردم قابل حل هست یا با dvd ریکاوری ویندوز سون .

fernaspe
05-02-15, 16:51
کاری که شما انجام دادید . فقط با نرم افزاری که معرفی کردم قابل حل هست یا با dvd ریکاوری ویندوز سون .
How to Enable Windows 7 Default Administrator Account (Only the registered members can see the link)
منظورتون از ریکاوری همون قسمتی هست که اول نصب ویندوز میاد؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدین از صبح تا حالا درگیر این موضوع هستم نمیخوام ویندوز عوض کنم

AMD>INTEL
05-02-15, 16:54
منظورتون از ریکاوری همون قسمتی هست که اول نصب ویندوز میاد؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدین از صبح تا حالا درگیر این موضوع هستم نمیخوام ویندوز عوض کنم

این لینک که دادم ببینید جواب میده .
dvd های ریکاوری ویندوز 7 تو سیدی های گردو هست .

fernaspe
05-02-15, 16:55
در ضمن اینم How to Enable Windows 7 Default Administrator Account (Only the registered members can see the link) جواب نمیده چون برای ورود به سیف مود با CMD هم پس میخواد عجیبه تا حالا با همچین مشکلی بر نخورده بودم !:1. (28):

AMD>INTEL
05-02-15, 16:58
در ضمن اینم How to Enable Windows 7 Default Administrator Account (Only the registered members can see the link) جواب نمیده چون برای ورود به سیف مود با CMD هم پس میخواد عجیبه تا حالا با همچین مشکلی بر نخورده بودم !:1. (28):

چاره استفاده از dvd های ریکاوری ویندوز 7 هست . باز من سرم خلوت بشه دوباره بررسی میکنم .

fernaspe
05-02-15, 17:02
تشکر از پیگیریتون.

fernaspe
08-02-15, 11:35
نرم افزارهاپی که گفتین همگی تست شدن مشکل همچنان پابرجاست چون اکانت مدیر و سیستم کلا حذف شدن و در هر صورت پسورد میخواد
نرم افزاری که بتونه اکانت اضافه کنه میشناسید؟