PDA

مشاهده نسخه کامل : محدود کردن یک یوزر خاص در ویندوز

SANBOR
03-02-15, 14:23
با سلام
من میخواهم مثلا یک گروه کاربری به نام دوستان درست کنم و هر یوزری که تو این گروه بزارم یک مقدار خصوصیت داشته باشه
مثلا دسترسی به کنترل پنل و بعضی از درایو ها نداشته باشه و فقز مثلا بتونه فایل های یک پوشه را تغییر بده و دیگه هیچ کاری نتونه بکنه !
با تحقیقاتی که کردم دیدم که میشه با Group Policy اینجور کار هایی کرد ولی یک مشکل داره که نمیشه این تنظیمات رو فقط برای یک گروه خاص ایجاد کرد !
ایا برنامه ای نیست که این کار رو برای من بکنه ؟ یا اموزشی نیست که کمکم کنه ؟
متشکرم

M3RS4D 50062
04-02-15, 12:18
بهترین گزینه ای که پیدا کردم این برنامه بود.
DameWare NT Utilities
Only the registered members can see the link
DameWare – So Good it Should be Mandatory (Only the registered members can see the link)

Downloading DameWare NT Utilities 8.0.1.151 (Only the registered members can see the link)

javadshahvand
04-02-15, 13:15
من با این برنامه کار کردم جواب کار شمارو میده اما پسورد ادمین سیستم طرف رو باید داشته باشی که بتونی تغییرات اعمال کنی

SANBOR
04-02-15, 21:27
بین برنامه بالا و این برنامه کدوم رو انتخاب می کنید ؟
Security Administrator 14.0 - کنترل و مدیریت رایانه | دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
04-02-15, 21:33
بین برنامه بالا و این برنامه کدوم رو انتخاب می کنید ؟
Security Administrator 14.0 - کنترل و مدیریت رایانه | دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)

اون برنامه ای که بهتون معرفی کردم ,یه برنامه تخصصی هست و نیلز های شمارو کامل پوشش میده و چه بسا که خیلی از امکاناتش رو چون نوع کار کردنش رو نمیدونید نمیتونید استفاده کنید ولی در کل بهترین برنامه برای کاربری شماس.
من نظرم همون برنامه ای هست که بهتون معرفی کردم.
Downloading DameWare NT Utilities 8.0.1.151 (Only the registered members can see the link)