ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید هارد اکسترنال برای آرشیو فیلم

green pc
28-01-15, 21:25
با سلام خدمت اساتید خدمتتون عرض کنم که من یه 300 350 تومنی گذاشتم کنار برای هارد اکسترنال البته مجبور شدم چون هارد لب تابم داره پر میشه الانم یه هاردی میخوام راحت و بدون هیچ مشکلی بتونم آرشیو فیلم آهنگ و از این دست فایل ها رو بریزم والا تنوع زیاده منم سردرگم شدم چه هاردی بخرم نظرتون رو در مورد این هاردم میخواستم بدونم
Adata Nobility NH03 USB 3.0 External Hard Drive - 2TB

AMD>INTEL
28-01-15, 21:29
wd may passport ultra 2tb

green pc
28-01-15, 21:43
wd may passport ultra 2tb

امید قیمتش چنده؟؟

AMD>INTEL
28-01-15, 21:50
حدود 380 عزیز دل

M3RS4D 50062
28-01-15, 22:24
بهترین گزینه همین مدل امید جان هست. تو انتخابش شک نکنید.:great:
Only the registered members can see the link

The Best Portable Hard Drive | The Wirecutter (Only the registered members can see the link)
WD My Passport Ultra Review | StorageReview.com - Storage Reviews (Only the registered members can see the link)
Western Digital My Passport Ultra Review (Only the registered members can see the link)
Western Digital My Passport Ultra review - Engadget (Only the registered members can see the link)
Western Digital My Passport Ultra review | Disk Drives (HDD & SSD) Review | TechRadar (Only the registered members can see the link)
Western Digital My Passport Ultra review - Pocket-lint (Only the registered members can see the link)

green pc
29-01-15, 01:43
خیلی ممنون مرسی امید جان دیجی کالا گذاشته 390 بگیرم؟؟ بعد یک سری توضیحات میخواستم درمورد کار با هارد اکسترنال چون اصلا نداشتم چجوری فرمت کنم نرم افزارای داخل هارد و سیستم رمزنگاریش و ..... مرسی اگه یه توضیح مختصر بدین

AMD>INTEL
29-01-15, 02:07
فرمت که لازم نداره . برنامه های مربوط بهش هم توی خود هارد هست .

M3RS4D 50062
29-01-15, 14:14
البته من یه چیزی بگم شاید به کارتون اومد

اول که گرفتین با فابل سیستمی NTFS فرمت کنید چون, تو فابل سیستمی FAT32 نمیتونید فایلی که بیشتر از 4 گیگ هست رو بریزید.
من خودم خیلی شده بازی های 6 تا 25 گیگی دانلود کردم که چنتا فایل iso چند 4.7 گیگابایتی یا 8.7 گیگابایتی بوده و نمیشده که کپی کنم.

(حالا اگه یوقتم فایل سیستمیه هارد رو رویFAT32 گذاشتید نیازی نیست که کل اطلاعات رو پاک کنید
کافیه با Acronis.True.Image ازش یه بکاپ بگیرید بعد با فابل سیستمی NTFS فرمت کنید و بعد اون بکاپی که گرفتید رو روی هارد Restore کنید )

green pc
30-01-15, 23:39
البته من یه چیزی بگم شاید به کارتون اومد

اول که گرفتین با فابل سیستمی NTFS فرمت کنید چون, تو فابل سیستمی FAT32 نمیتونید فایلی که بیشتر از 4 گیگ هست رو بریزید.
من خودم خیلی شده بازی های 6 تا 25 گیگی دانلود کردم که چنتا فایل iso چند 4.7 گیگابایتی یا 8.7 گیگابایتی بوده و نمیشده که کپی کنم.

(حالا اگه یوقتم فایل سیستمیه هارد رو رویFAT32 گذاشتید نیازی نیست که کل اطلاعات رو پاک کنید
کافیه با Acronis.True.Image ازش یه بکاپ بگیرید بعد با فابل سیستمی NTFS فرمت کنید و بعد اون بکاپی که گرفتید رو روی هارد Restore کنید )

مرسی دوست عزیزم بله در جریان هستم با NTFS فرمت میکنم

aramrahgozar
31-01-15, 09:09
من 4 تا اکسترنال دارم هیچ کدومشون رو هم نه فرمت کردم و نه پارتیشن بندی.مشکلی هم ندارند.شما هم اگه مثل من رو هارد فقط ارشیو میکنید و نمیخواهید برنامه نصب کنید (روی خود اکسترنال منظورمه) پارتیشن بندی و فرمت نکنید.چون تا اونجایی که من میدونم اکثرا با فرمت ntfs کارخانه فرمت میکنه.
فقط حواست باشه با هارد اکسترنال بخصوص پرتابل هاش باید خیلی مهربون باشی و حتی رو محیطهای نرم مثل کاناپه هم پرتشون نکنی (حتی از فاصله 10 سانتی)

green pc
10-03-15, 21:12
خیلی ممنون از دوستان عزیزم مرصاد و امید عزیز هارد رو یکشنبه گرفتم هم از نظر ظاهری خوبه و هم در کار