سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من لب تاپ hp دارم یه دو روز قبل به صورت عجیب درایو ویندوزم با درایو ریکاوریم فرمت شد
من از قبل بک آپ گرفته بودم رو هارد اکسترنال حالا سیستم اونو شناسایی نمیکنه یا من نمیدونم چه چوری باید باهاش کار کنم لطفا کمک کنید
AMD>INTEL
24-01-15, 18:22
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من لب تاپ hp دارم یه دو روز قبل به صورت عجیب درایو ویندوزم با درایو ریکاوریم فرمت شد
من از قبل بک آپ گرفته بودم رو هارد اکسترنال حالا سیستم اونو شناسایی نمیکنه یا من نمیدونم چه چوری باید باهاش کار کنم لطفا کمک کنید
با چه برنامه ای ایمیج گرفتید .
rasti008
24-01-15, 18:41
سلام
خود ویندوز
AMD>INTEL
24-01-15, 18:42
سلام
خود ویندوز
منظورتون برنامه خود HP هست ؟
این رو مطالعه کنید
Only the registered members can see the link
rasti008
24-01-15, 18:45
فایلاش 40 گیگابایتی میشه
اینم عکسش با خظ سیاه فایلاشو مشخص کردم
rasti008
24-01-15, 18:50
سلام دوست عزیز ممنون که جوابم رو میدید
من فایل مربوط به hp recovery کلا به صورت عجیبی با ویندوزم که درایو سی من بوده یه هو فرمت شدن از بین رفته
و فقط همین بک آپ از قبل دارم با خود ویندوز گرفتم Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
24-01-15, 18:52
سلام دوست عزیز ممنون که جوابم رو میدید
من فایل مربوط به hp recovery کلا به صورت عجیبی با ویندوزم که درایو سی من بوده یه هو فرمت شدن از بین رفته
و فقط همین بک آپ از قبل دارم با خود ویندوز گرفتم Only the registered members can see the link
پارتشین ریکاوری رو نباید پاک میکردید . اون لینک رو مطالعه کنید .
Only the registered members can see the link=windows-7
AMD>INTEL
24-01-15, 19:01
این راهنمای کامل هم ببینید ضرر ندارد
برگرداندن فايل هاي بكاپ گرفته شده در ویندوز 7 (Only the registered members can see the link)
rasti008
24-01-15, 19:23
من خوندم همش مربوط به برنامه اچ پی ریکاوریه من خودم درایو و پاک نکردم خودش پاک شده
حالا سوالم اینه من می تونم با بک آپی که تو عکس براتون فرستادم که از کل هاردم گرفتم
ویندوز اصلیمو برگردونم ؟
ممنون
AMD>INTEL
24-01-15, 19:42
من خوندم همش مربوط به برنامه اچ پی ریکاوریه من خودم درایو و پاک نکردم خودش پاک شده
حالا سوالم اینه من می تونم با بک آپی که تو عکس براتون فرستادم که از کل هاردم گرفتم
ویندوز اصلیمو برگردونم ؟
ممنون
پست قبلی من برای برگرداندن از خود ویندوز است
Mehrdad.A 88
24-01-15, 21:39
ایندفه خواستین BACKUP بگیرین از Acronis True Image استفاده کنین خیلی بهتره CD بوت هم داره
rasti008
27-01-15, 20:35
خیلی خیلی ممنون موفق شدم بک آپ رو برگردونم
حالا یه مشکل تازه براش به وجود امده رفتم پیش تعمیرکار میگه هزینش خیلی زیاده میشه
لپ تاپم دو تا گرافیک داره یکی اینتله یکی هم amd زمانی که درایور amd رو نصب میکنم صفحه کلا سیاه میشه و دیگه مانیتور تصویر نشون نمیده وقتی هم ریستارت می کنم تصویر ندارم و فقط صدا دارم
بوت آپدیت کردم درست نشد و حتی چندتا درایور amd هم نصب کردم بازم درست نشد درایور اصلی خودش هم از سایت hp گرفتم باز هم همینطوریه
AMD>INTEL
27-01-15, 20:39
خیلی خیلی ممنون موفق شدم بک آپ رو برگردونم
حالا یه مشکل تازه براش به وجود امده رفتم پیش تعمیرکار میگه هزینش خیلی زیاده میشه
لپ تاپم دو تا گرافیک داره یکی اینتله یکی هم amd زمانی که درایور amd رو نصب میکنم صفحه کلا سیاه میشه و دیگه مانیتور تصویر نشون نمیده وقتی هم ریستارت می کنم تصویر ندارم و فقط صدا دارم
بوت آپدیت کردم درست نشد و حتی چندتا درایور amd هم نصب کردم بازم درست نشد درایور اصلی خودش هم از سایت hp گرفتم باز هم همینطوریه
مدل دقیق لپتاپ رو بنویسید
شما یک ویندوز سون 64 بیتی نصب کنید روی لپتاپ . بعد مدل دقیق رو بگید تا راهنمایی کنم . بعید میدونم مشکل از چیپ باشه .تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید .
rasti008
27-01-15, 20:44
ممنون از پاسخگویی سریعتون
ویندوز 7 ،64 بیتی نصب کردم
hp pavilion dv6 3150se
وسط بازی اینجوری شد
دقیقا تعمیر کاره میگفت احتمالا از چیپشه چون هزینش که گفت زیاد بود لپ تاپ ندادم بهش حالا هم رو گرافیک اینتلم
AMD>INTEL
27-01-15, 20:46
ممنون از پاسخگویی سریعتون
ویندوز 7 ،64 بیتی نصب کردم
hp pavilion dv6 3150se
وسط بازی اینجوری شد
دقیقا تعمیر کاره میگفت احتمالا از چیپشه چون هزینش که گفت زیاد بود لپ تاپ ندادم بهش حالا هم رو گرافیک اینتلم
شما ویندوز خام نصب کنید .قبلش بایوس رو اپدیت کنید
وسط بازی تصویر رفت ؟ یا رنگها و تصویر بهم ریخت ؟
rasti008
27-01-15, 20:53
وسط بازی تصویر گیر کرد بعد کیبورد هم کار نمی کرد مجبور شدم دکمه ای پاور رو بگیرم تا خاموش بشه بعد که روشنش کردم اینجوری شده بود صدا بود تصویر هم نیومد ویندوز خام نصب کردم بایوس آبدیت کردم ولی تاثیری نداشت زمانی که درایور نصب بشه کار ویندوز هم تمومه نمیشه دیگه تصویر رو دید
AMD>INTEL
27-01-15, 20:58
وسط بازی تصویر گیر کرد بعد کیبورد هم کار نمی کرد مجبور شدم دکمه ای پاور رو بگیرم تا خاموش بشه بعد که روشنش کردم اینجوری شده بود صدا بود تصویر هم نیومد ویندوز خام نصب کردم بایوس آبدیت کردم ولی تاثیری نداشت زمانی که درایور نصب بشه کار ویندوز هم تمومه نمیشه دیگه تصویر رو دید
به مونیتور وصل کردید تا چک کنید ؟
بایوس رو اگر اپدیت نکردید حتما انجام بدید .
اینطوری نمیتونم نظر بدم ولی احتمال داره gpu مشکل داشته باشه
rasti008
27-01-15, 21:00
ببخشید چه طوری باید به مانیتور وصل بشه
این gpu قابل تعمیر است هزینش خیلی زیاده ؟
AMD>INTEL
27-01-15, 21:13
ببخشید چه طوری باید به مانیتور وصل بشه
این gpu قابل تعمیر است هزینش خیلی زیاده ؟
خروجی d-sub یا hdmi باید داشته باشه که وصل میشه به مونیتور یا tv . با fn و یکی از کلیدهای f سویچ میکنید .
بستگی داره چجوری تعمیر بشه . حدود 200