با سلام به استاتید محترم
چند وقت لپتام داغ می کرد و من فکر می کردم مشکل از فن دستگاه است اون رو به تعمیر گاه بردم پس از مشاهده تعمیرکار محترم گفت که برد پاور لپتاپ دچار مشکل شده به خاطر همین هست که داغ میکند ، مشکل از فن دستگاه نیست و در شهرما (زاهدان) سیاست تعویض کاری حاکم است و فقط اسم تعمیرکار رو یدک میکشند !!! :1. (27):
بعد از مشاهده و کمی تست در محل دیگر لپتاپ هارد را شناسایی نمی کند و الان لپتاپ بنده در حالت کما است :1. (28): هارد سالم است (تست شده )
با سپاس از دوستان خواهش میکنم به --- سوال بنده جواب دهند !
آیا خرج تعمیر ایت لپتاپ دوست داشتنی بنده بیشتر از کمالات آن است ؟ :1. (29):
قابلیت تعمیر احتمالی این دستگاه وجود دارد ؟
اگر دوستان تعمیر گاه خوبی در سطح شهر تهران سراع دارند به صورت خصوصی برام بفرستن ؟
مدل لپتاپ Sony Vaio S13FGX
AMD>INTEL
21-01-15, 12:13
با سلام به استاتید محترم
چند وقت لپتام داغ می کرد و من فکر می کردم مشکل از فن دستگاه است اون رو به تعمیر گاه بردم پس از مشاهده تعمیرکار محترم گفت که برد پاور لپتاپ دچار مشکل شده به خاطر همین هست که داغ میکند ، مشکل از فن دستگاه نیست و در شهرما (زاهدان) سیاست تعویض کاری حاکم است و فقط اسم تعمیرکار رو یدک میکشند !!! :1. (27):
بعد از مشاهده و کمی تست در محل دیگر لپتاپ هارد را شناسایی نمی کند و الان لپتاپ بنده در حالت کما است :1. (28): هارد سالم است (تست شده )
اگر دوستان تعمیر گاه خوبی در سطح شهر تهران سراع دارند به صورت خصوصی برام بفرستن ؟
باید بفرستی تهران افق کامپیوتر . احتمال تعمیر هست /.
M3RS4D 50062
21-01-15, 21:27
با سلام به استاتید محترم
اگه لپ تاپ گارانتی داره , بهترین کار اینکه بفرستید گارانتی
Farc0da3lx
22-01-15, 00:55
آدرسشو رو می تونید برام بفرستید !
- - - Updated - - -
خیلی وقته از مدت گارانتی گذشته !
AMD>INTEL
22-01-15, 00:58
- - - Updated - - -
آدرس تعمیرگاه:
تهران خیابان ولی عصر بالاتر از طالقانی خیابان دمشق کوچه مظفر نبش آبادیان پلاک 118 ساختمان 186 طبقه 6 واحد 61 تلفن :88927653
M3RS4D 50062
22-01-15, 14:22
- - - Updated - - -
شما ببین لپ تاپ گارانتی داره؟
و چه گارانتی هم هست؟
بعد اسم گارانتی رو بگو تا بهتون ادرسش رو بدم!
(معمولا لپ تاپ های سونی با تبلت ها و موبایل هاش گارانتی ایران رهجو هست)
ایران رهجو (Only the registered members can see the link)
abarees
03-03-15, 12:27
با سلام به اساتید محترم
لب تاب مدل aser p253-e خاموش کردم دیگه روشن نمشیه فقط دکمه پوور روشن میشه نه تصویر میاره نه فن زیر روشن میشه
رم و هارد تست کردم سالمه اگه مشه راهنمایی کنید با تشکر
AMD>INTEL
03-03-15, 12:35
با سلام به اساتید محترم
لب تاب مدل aser p253-e خاموش کردم دیگه روشن نمشیه فقط دکمه پوور روشن میشه نه تصویر میاره نه فن زیر روشن میشه
رم و هارد تست کردم سالمه اگه مشه راهنمایی کنید با تشکر
باید بفرستید تعمیر تا مادربرد لپتاپ عیب یابی بشه .