اخیرا به سبب کارهایه عجیب و غریبی ک رو سیستمم میکردم که قدمتش به 8 سال پیش میرسه (سیستم)و از سال دوم راهنمایی داشتمش،از جمله اینترنت آفلاین فیلم و البته 4 سال پیشش بازی pes و counter strike و gtv 4 ووو... و مشکل اخیرش:صفحه آبی. مشکلاتش شروع شد و بالاخره سوخت.
تا الانم نه لپ تاپ نداشتم.نه سیستم جدید.پولم نداشتم.الانم پول ندارم خخخ (شهریه دانشگاه و ...)
الانم دیگه بزرگ شدم علاوه بر کارهای عجیب غریب قدیمم کارای دیگم تو ذهنم هستش نرم افزار های مدیریتی،طراحی،بازی های جدید(البته فقط میخام بازی روش باشه ملت نگن چرا لپتاپ نخریدی!)
دوسدارم طراحی کنم حالا طرح خیالی یا واقعیت،مناظر شهری یا روستایی و ووو .
جزییات باسم مهمه که نیازمنده resuolation میباشد.
کار دیگمم کارایه تحقیقاتی که بازم جزییات میطلبه . . .(جم کردن آرشیو و نوع زندگی مردم در قدیم و تتطبیق دادنش با امروز)و(فیلم و سریال)
نمیدونم انتقال دادم منظورمو یا نه!
ولی بیخیال
الان سوال اینه با 3 تومن لپ تاپ یا سیستم؟
میخام سیستمم تا 6 سال در برابر تغییرات،ک بزرگترینش بنظرم همین بروز شدن سیستم عاملها هست،مقاومت کنه!
از 3 تومن هم 2200 میشه کیس گرفت!
بقیشم مانیتورو اسپیکر و وبکمو موس و کیبورد.
حالا میتونم یتومن دیگم بعد عید هزینه کنم.
نظر خودم اینه گرافیکو و هاردرو بزارم بعد عید.چون بیشتر مادربرد ها آن بردم دارن گرافیک لازم رو و هارد 80 اضافی دارم.
این چیزارو تا الان یافتم:
GA-Z97X-UD3H-BK Board:
i5-4690K : Cpu
Seagate Barracuda 2TB : Hdd
GP650A-ZS : Power
Case : green x1 gaming
عجله هم ندارم.
اولین پستمم نمیدونم بعد چند سال عضویت به خودم تبرییک میگم.
غلط املایی و نگارش هم اگر هست از متن بالا بگیرید .
با تشکر محسن
M3RS4D 50062
18-01-15, 15:42
(البته فقط میخام بازی روش باشه ملت نگن چرا لپتاپ نخریدی!)
الان سوال اینه با 3 تومن لپ تاپ یا سیستم؟
میخام سیستمم تا 6 سال در برابر تغییرات،ک بزرگترینش بنظرم همین بروز شدن سیستم عاملها هست،مقاومت کنه!
حالا میتونم یتومن دیگم بعد عید هزینه کنم.
نظر خودم اینه گرافیکو و هاردرو بزارم بعد عید.چون بیشتر مادربرد ها آن بردم دارن گرافیک لازم رو و هارد 80 اضافی دارم.
عجله هم ندارم.
اقا محسن تبریک میگم عضویتتون رو از سال 2009:lol:
خوب این که شما دوس داری لپ تاپ بگیری یا کامپیوتر به خودتون مربوطه. نه به کسه دیگه
(فقط یه سوال : اگه لپ تاپ یا سیستمتون خراب بشه با نیاز به بروز کردن سخت افزاری داشته باشه ,اونا هزینش رو میدن؟؟؟؟ پس واقع بین باشین)
قطعا لپ تاپ هیچ چیز برتری نداره به دسکتاپ بجز حمل کردن اسونش و دیگه هیچ!!!
انعطاف و گزینه هایی که برای ارتقا یه دسکتاپ هست هیچ وقت یه لپ تاپ نداره و همچنین قدرت که دسکتاب داره چندین برابر لپ تاپ هم رده و هم سطح خودشه:great:
سیستم عامل ها (مخصوصا ویندوز 10) دارن به این سمت میرن که رو همه دستگاه ها حتی تلویزیون و خودرو ها هم پیاده بشه پس مطئن باشین برای دستگاه شما همیشه سیستم عامل مناسب هست.( ویندوز نشد ,لینوکس :great:)
خوب تا بعد عید سیستم ها جدید میان
آیا اینبار هم تأخیر دامان Intel را خواهد گرفت؟ (Only the registered members can see the link)
حالا شما دوتا راه داری. یا وایستی تا سیستم جدید بیاد
یا اینکه وایستی سیستم جدید و سیستم نسل قبلش که اومد پایین تهسه کنی با هزینه بهتر و کمتر:great:
kaveh-gh
18-01-15, 17:26
با توجه اینکه قصد دارید حداقل 4-5 سال از سیستم استفاده کنید توصیه میکنم حتماً کانفیگی با قابلیت اورکلاک بخرید.
با این توضیحات پیشنهاد میکنم کمی بودجه رو افزایش بدید و فعلاً قطعات زیر رو تهیه کنید:
سیستم پیشنهاد شده درایو نوری نداره. خرید یک درایو نوری حدود 50 تا 70 هزینه داره که میتونید بعداً تهیه کنید.
در لیست بالا هارد 1TB هم گنجانده شده اما اگه اصرار به استفاده از هارد 80GB قدیمی خودتون دارید، میتونید خرید هارد رو به بعد موکول کنید.
در آینده میتونید کارت GTX 960 رو به سیستم اضافه کنید. پاور پیشنهاد شده برای استفاده همزمان از این کارت و اورکلاک پردازنده (بهصورت غیر حرفهای) کفایت میکنه.
مادربرد پیشنهادی از پردازندههای نسل پنجم اینتل هم پشتیبانی میکنه و در صورت نیاز در آینده میتونید پردازنده رو هم ارتقاء بدید.
در مورد زمان عرضه پردازندههای نسل پنجم نظری ندارم و نمیدونم در چه تاریخی قراره وارد بازار بشن. شاید دوستان دیگه زمان حدودی عرضه رو بدونن. اگه بتونید تا اون موقع صبر کنید احتمالاً گزینههای بهتری خواهید داشت. با عرضه پردازنده جدید، احتمالاً قیمت مدلهای هسولرفرش هم افت خواهد کرد.
AMD>INTEL
18-01-15, 17:43
دوست گرامی به دلیل خواسته شما که بیشترین زمان کارکرد رو براتون داشته باشه .
به نظرم روی خرید پردازنده و مادربرد بیشتر هزینه کنید .
cpu 4790 یا 4790k برد هم کاوه عزیز پیشنهاد خوبی داد .
6120class
18-01-15, 19:22
مهرشاد جان آقا کاوه و امید جان خیلی ممنون
از اونجاک برنامه خرید تا آخر بهمن صورت نمیگیره،
میخام بدونم تا انتها سال به دلیل همین شب عید و اینجور چیزا قیمت ها حبابی نمیشن؟
میخام بدونم اگر امکان خرید از خارج یا همون سفارش دادن (دیگه هممون با این شرکت هایی ک براتون سفارش میدن پست میاره در خونه آشنایی داریم) ارزش داره؟(آدمی ک اینکارو میکنه سراغ دارم یعنی دوستم لوازم جانبی موبایل سفارش میده باسه مردم) نمیخام به عنوان فروشنده نگاه کنیم گارانتی تو یسری وسایل الکترونیکی معنی نداره!مثلا رم،سی پی یو هم ک کلن گارانتی نداره از وختی یادم میاد!
میمونه پاور و مادربرد،
میخوام یک یک این قطعاتو بگیرم و همینجا با کمک دوستان اگر قسمت بشه اسمبل کنیم.
تا یک هفته دیگه به یه جمع بندی برسیم...
بعد همه رو یه بررسی کلی کنیم.
خلاصه قراره هممون بریم سرکار با این تاپیک:1. (29):
همونطور ک تو گفته هام گفتم من یه دی وی بی PCI TBS دارم.بدون اون کلن نمیتونم شبمو روز کنم بگم پس مادربرد یدونه PCI داشته باشه حتمی.:lol:
AMD>INTEL
18-01-15, 19:30
مهرشاد جان آقا کاوه و امید جان خیلی ممنون
از اونجاک برنامه خرید تا آخر بهمن صورت نمیگیره،
میخام بدونم تا انتها سال به دلیل همین شب عید و اینجور چیزا قیمت ها حبابی نمیشن؟
میخام بدونم اگر امکان خرید از خارج یا همون سفارش دادن (دیگه هممون با این شرکت هایی ک براتون سفارش میدن پست میاره در خونه آشنایی داریم) ارزش داره؟(آدمی ک اینکارو میکنه سراغ دارم یعنی دوستم لوازم جانبی موبایل سفارش میده باسه مردم) نمیخام به عنوان فروشنده نگاه کنیم گارانتی تو یسری وسایل الکترونیکی معنی نداره!مثلا رم،سی پی یو هم ک کلن گارانتی نداره از وختی یادم میاد!
میمونه پاور و مادربرد،
میخوام یک یک این قطعاتو بگیرم و همینجا با کمک دوستان اگر قسمت بشه اسمبل کنیم.
تا یک هفته دیگه به یه جمع بندی برسیم...
بعد همه رو یه بررسی کلی کنیم.
خلاصه قراره هممون بریم سرکار با این تاپیک:1. (29):
همونطور ک تو گفته هام گفتم من یه دی وی بی PCI TBS دارم.بدون اون کلن نمیتونم شبمو روز کنم بگم پس مادربرد یدونه PCI داشته باشه حتمی.:lol:
فکر نمیکنم با این وضعیت تا مشخص شدن وضعیت مذاکرات تغییری تو قیمت ها ایجاد بشه . خرید از خارج از کشور هم بستگی به طرفش داره . اگر گمرکی بخوره تفاوتی با قیمت داخل نمیکنه . تو پرشین تولز دوستی هست به نام هانی عاشوری کارش از این لحاظ عالیه .مادربرد هم همون مدل کاوه pci دارد.
6120class
13-03-16, 06:24
سلام خدمت تمامی دوستان من قصد خرید سیستمی که پیشنهاد شده رو دارم.اگر پیشنهاد یا انتقادی دارید لطفا مطرح کنید
اگر میشه مادربرد wifi در حد همین مادر گیگاباشه معرفی کنید.
mohammad-
13-03-16, 09:34
سلام خدمت تمامی دوستان من قصد خرید سیستمی که پیشنهاد شده رو دارم.اگر پیشنهاد یا انتقادی دارید لطفا مطرح کنید
سلام
این پست و این سیستم که برای خیلی وقت پیشه به نظر من سیستم به روز بخر
کلا بودجت چقدره؟
AMD>INTEL
13-03-16, 12:02
بودجتون چقدره ؟
6120class
14-03-16, 00:41
بودجه در حد 1500 با مانیتور.
سی پی یو هم 4790 I7 خریدم.مادربورد هم
Asus z87 Expert مد نظرم هست.
AMD>INTEL
14-03-16, 00:46
بودجه در حد 1500 با مانیتور.
سی پی یو هم 4790 I7 خریدم.مادربورد هم
Asus z87 Expert مد نظرم هست.