ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید PC تا 12 میلیون

Pb.GraphisT
13-01-15, 18:46
درود

عزیزان ممنون میشم پیشنهاد های خودتون رو با این بودجه بهم بگید.

بیشتر کار من برای نرم افزار های متلب و اتوکد هستش.

اگر برای گیم هم جوابگو باشه که عالی میشه.

مانیتور - هارد و موس و کیبورد رو دارم

:11():

AMD>INTEL
13-01-15, 19:22
CPU Intel Core i7-5930K2.00
MAIN Gigabyte GA-X99-UD4 1.160
RAM Crucial Ballistix Sport 4×4GB 1.250
SSD Crucial M550 256GB 580T
VGA Gigabyte GTX 980 G1 Gaming 2.750
POWER Cooler Master Vanguard 750W 470
CASE Green X9 Predator V2 Gaming 520T
HDD Western Digital Caviar Black 2TB 520T
COOLING Thermal Right HR-02 Macho Black 220T

M3RS4D 50062
13-01-15, 19:55
Asus X99 E WS
Intel Xeon E5-2640 V3
Thermal Right HR-02 Macho Black
Corsair Vengeance LPX 4×4GB=16GB DDR4 2666MHz CL15
Asus Strix GTX 980 OC DCII 4GB
Samsung 850 Pro 256GB
Seagate Constellation CS 2TB
Asus 24X DRW-24D3ST
Enermax Revolution X'T 730W Gold
Xigmatek Elysium

kaveh-gh
14-01-15, 15:52
سیستم زیر پیشنهاد میشه:

Intel Core i7 5930K / 2,020
Enermax ETS-T40-BK (Black Twister) / 160
Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi / 1,310
Corsair Vengeance LPX 4×4GB=16GB DDR4 2666MHz CL15 / 1,290
Nvidia PNY Quardo K4200 4GB / 3,700
Zotac GTX 970 OC 4GB / 1,350
Samsung 840 EVO 250GB / 600
Western Digital Caviar Black 1TB / 300
Cooler Master Vanguard 1000W / 840
Asus 24X DRW / 70
Green X9 Predator V2 Gaming / 520
جمعاً به قیمت 12،160

کارت‌ گرافیک‌های رایج گیمینگ به اندازه کافی در اتوکد دقیق عمل نمیکنند. برای انجام کارهای حرفه‌ای در اتوکد حتماً به یک کارت Workstation نیاز خواهید داشت. اما این سری از کارت‌ها به هیچ وجه برای گیمینگ مناسب نیستند، به همین دلیل کارت GTX 970 هم در کانفیگ پیشنهادی گنجانده شده.

Pb.GraphisT
16-01-15, 16:17
مرسی از دوستان

کسی پیشنهاد دیگه ای نداره ؟

M3RS4D 50062
16-01-15, 16:37
مرسی از دوستان

کسی پیشنهاد دیگه ای نداره ؟

کلا الان سه برند تو بازار هستند که برد دارن تو بازار
ASUS
GIGABYTE
MSI

ASUS یه سری برد داره به عنوان گیمینگ که برد های با چیپ Z xx رو با اسم Maximus میده بیرون با چیپ X xx هم با اسم Rampage
یه سری برد های ورک استیشن هم داره که پسوند WS دارن و کاملا مشخصا چه با چیپ Z xx و یا چیپ X xx و حتی C xxx
یه سری برد های Deluxe هم هست که تقریبا همه نوع کاربری رو پوشش میده ولی در حد معمول و اگه با چیپ X xx باشه که قدرت بیشتری داره ولی کاربری خاصی رو تخصصی پوشش نمیده!!! (با برد های Ultra Durable گیکابایت تقریبا هم رده هست:great:)

MSI هم که کلا دو سری برد گیمینگ و اورکلاکینگ داره که هر دو سری پتانسیل فوقالعاده ای داره و من خودم بیشتر از ASUS قبولش دارم ولی حیف که تو ایران خوب پوشش نمیدن (شاید علتش اینکه قیمت خیلی مناسبی داره و اگه بیاد بازار ASUS و GIGABYTE رو میگیره)

مثلا این قیمت هارو ببنید.
MSI Z97 Gaming 7: 750,000
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 7: 950,000
Asus Z97 Maximus VII Hero: 960,000

GIGABYTE هم که سه نوع برد داره Gaming و Over Clocking و Ultra Durable

Hessam II
16-01-15, 16:48
یه سیستم 5-6 میلیونی از سوکت 1150 در حرفه ای ترین حالت ممکن، پاسخ نیاز شما رو میده! 12 میلیون چرا می خواید هزینه کنید؟!!

امیدوارم تاپیک سر کاری نباشه...!

Pb.GraphisT
16-01-15, 17:20
یه سیستم 5-6 میلیونی از سوکت 1150 در حرفه ای ترین حالت ممکن، پاسخ نیاز شما رو میده! 12 میلیون چرا می خواید هزینه کنید؟!!

امیدوارم تاپیک سر کاری نباشه...! ?

از کاربر با سابقه ای همانند شما انتطار همچین حرفی رو نداشتم - چرا به خودتون اجازه میدید درباره دیگران عجولانه قضاوت کنید ؟

Hessam II
16-01-15, 17:49
امیدوارم تاپیک سر کاری نباشه...! ?

از کاربر با سابقه ای همانند شما انتطار همچین حرفی رو نداشتم - چرا به خودتون اجازه میدید درباره دیگران عجولانه قضاوت کنید ؟

بنده فقط ابراز امیدواری کردم. همین.
قضاوت نکردم شما رو و در جایگاه قضاوت نیستیم.

کمی خنده داره! سیستم های 700-800 هزار تومنی هم به بهترین نحو جواب کار شما رو میده! برای این چنین کاربریی که با بودجه ی زیر 1 میلیون جواب میده و 12 میلیون پول قراره بابتش هزینه بشه، معلومه که باید تعجب کنیم! دست کم 10 میلیونش می تونه سرمایه گذاری بشه... یا مثلاً مبلغ کمی حتی برای امور خیریه هزینه بشه. البته بنده دخالت نمی کنم. یه وقت جسارت نباشه.
منظور من این هست که توصیه یا پیشنهاد می کنم پولتون رو هدر ندید برای چیزی که ازش استفاده ندارید. حداقل یک دلیل منطقی برای هزینه کردن 12 میلیون پول باشه! نه صرفاً گرفتن تصمیمات احساساتی...

البته بنده دیدم قبلاً شخصی صرفاً برای کاربری خانگی و فتوشاپ مبتدیانه که باز هم با زیر 1 میلیون قابل برآورده شدن بود، 15 میلیون برای سیستم هزینه کرد که موجب سرکوفت اطرافیانش شد...!! اما خب ایشون اینقدر پولدار بود که اگر پول در رودخانه هم می ریخت، عین خیالش نبود! چون در زمان خریدش یادمه بهم می گفت بهترین های موجود در بازار رو میخوام و مهم نیست قیمتش چقدر باشه! فقط بهترین و گرانترین ها باشه!!

البته یاد جمله ی زیبایی از چارلی چاپلین افتادم:
مردمی شهری که همه در آن می لنگند؛ به کسی که راست میرود، می خندند! (حکایت ماست.)

Pb.GraphisT
16-01-15, 18:19

کمی خنده داره! سیستم های 700-800 هزار تومنی هم به بهترین نحو جواب کار شما رو میده! برای این چنین کاربریی که با بودجه ی زیر 1 میلیون جواب میده و 12 میلیون پول قراره بابتش هزینه بشه، معلومه که باید تعجب کنیم! دست کم 10 میلیونش می تونه سرمایه گذاری بشه... یا مثلاً مبلغ کمی حتی برای امور خیریه هزینه بشه. البته بنده دخالت نمی کنم. یه وقت جسارت نباشه.
منظور من این هست که توصیه یا پیشنهاد می کنم پولتون رو هدر ندید برای چیزی که ازش استفاده ندارید. حداقل یک دلیل منطقی برای هزینه کردن 12 میلیون پول باشه! نه صرفاً گرفتن تصمیمات احساساتی...

البته بنده دیدم قبلاً شخصی صرفاً برای کاربری خانگی و فتوشاپ مبتدیانه که باز هم با زیر 1 میلیون قابل برآورده شدن بود، 15 میلیون برای سیستم هزینه کرد که موجب سرکوفت اطرافیانش شد...!! اما خب ایشون اینقدر پولدار بود که اگر پول در رودخانه هم می ریخت، عین خیالش نبود! چون در زمان خریدش یادمه بهم می گفت بهترین های موجود در بازار رو میخوام و مهم نیست قیمتش چقدر باشه! فقط بهترین و گرانترین ها باشه!!

بابت تند حرف زدنم عذر خواهی میکنم-

سیستم های زیر 1 میلیون فکر نمیکنم بتونند از پس نرم افزار اتوکد بر بیان. - کاربری اصلی من برای برنامه های متلب و اتو کد در حد پیشرفته هستش.

مایلم سیستم پاسخگویی گیمینگ حرفه ای هم باشه در صورت امکان

یک سوال : سیستم های که برای گیمینگ هستند مناسب برای اتوکد نیز هستند ؟

منظور من از تا 12 میلیون این هستش که تا این مقدار اگر لازم باشه میتونم هزینه کنم.- من هم دوست دارم همونطور که فرمودید با هزینه کمتری کارم راه بیوفته.

با تشکر

M3RS4D 50062
16-01-15, 18:43

اقا حسام. عزیز دل .برادر من

اینی که شما میگی که کسی چرا انقد هزینه میکنه بخودش مربوطه .حتی اگه واقعا هم بخواد سر کار بزار حق داره
برا چی؟ الان بهتون میگم; ببنید الان بهترین دیوایس ها اپل هستن و خیلیا فقط اسمش رو میدونن و از مشخصاتش حالا چه سخت افزاری یا چه نرم افزاری .ولی از وقتی که تو پاساژ علائدین و بازار موبایل گیشه ها و بعدن مغازه ها و حتی نمایشگاه هایی پیش قدم شدن که گوشی رو فقط جهت کار کردن و بررسی دوربین و اینکه گوشیو دست بگیرن خیلی از عطش مردم رو که بتونن فقط دس بگیرن رو کم کرد.
حالا همن قضیه هست. من خودم تا همین پارسال ازم میپرسیدن ماسفت چیه نمیدونستم
نمیدونستم برد اورکلاکینگ چیه
نمیدونستم برد گیمینگ چیه
نمیدونستم برد ورک استیشن چیه
خوب اگه بقیه دوستان انجمن میخواستن مثل شما برخوررد کنن من همین چیزای ناچیز رو نمیدنستم
بهترین کار این بود که بهشون پ.خ بدین

یه چیزی هم بگم
من خودمم کاسب هم هستم
میبینم خیلی از مردم فقط برا پرسیدن میان یه چیزی میپرسن میرن .(یه دوره که تو پوشاک بودم کلی لباس میاوردم رو ویترین بد بهم میگفتن ,ممنون و بعد میام و یه دور بزنیم دوباره مزاحم میشیم
از این حرفا دیگه
ولی اگه فک میکنید که سرکاریه, کسی بهتون زور کرده جواب بدین؟ مجبورین؟
اگه هم نه که خوب دلیلی نداره بیاین پاریزیت بندازین که اره سرکاری و از چارلی چاپلین حرف بزنین؟ خوب که چی؟

تند گفتم که بدونید این چیزا اخرش ضایع کردنه!!!! اگه میخوان ضایع کنید افراد و بگید که من خیلی بلدم, خوب دارن کارتون رو درست انجام میدین. موفق هم باشین توکار تون:great:

این هارو هم میخواستم بهتون پ.خ کنم ولی دیدم بی انصافیه اگه این جا نگم و پ.خ کنم

Hessam II
16-01-15, 18:49
1 میلیون که کمی اغراقه... البته شما سیستم های مدارس و دانشگاه ها یا موسسات آموزشی رو یه نگاه بندازید، می بینید که با تجهیزات کامل زیر 1 میلیون هستن و حداقل به صورت نیمه حرفه ای دارن باهاش متلب و فتوشاپ کار می کنن! اون هم با گرافیک آنبرد! گرافیک مجتمع های CPU به مراتب قدرتمندتر هستن در فتوشاپ!
حالا شما که حرفه ای هستین، مثلاً 2 میلیون. بیشتر دیگه توجیه منطقی نداره به نظر من...! حالا گیم حرفه ای هم بهش اضافه کنید با احتساب آینده نگری، اینم 5-5/5 میلیون دیگه بیش از این واقعاً پول دور ریختنه...!

مثل این سیستم که حدود 5200 در میاد:

(Asus Z97M Plus (Micro ATX -
Intel Core i7-4790K -
GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10 -
Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition OC 4GB -
Seagate Desktop SSHD Hybrid 1TB HDD + 8GB Turbo Cache -
Asus 24X DRW-24D3ST -
(Enermax ETS-T40-BK (Black Twister -
*Enermax Triathlor ECO 650W *Bronze -
(Xigmatek Aquila (Micro/Mini ATX -

بله. سیستم های گیم هم به خوبی پاسخگوی نیاز شما حتی به حرفه ای ترین شکل ممکن نیز خواهند بود.

گاهی به فکر فرو می رم که حکمت کار در چیه بعضی ها 10-12 میلیون بودجه دارن برای یک کاربریی که با 2 تومن هم میشه نیازشون برآورده بشه. اما بعضی ها اینقدر کاربری سنگینی دارن که با 12 میلیون هم نمی تونن سیستم تاپی بخرن! اما میگن مثلاً 2 تومن بیشتر بودجه ندارن! :D
در کل خیـــــــلی جالبه...

جسارت به شما نباشه جناب گرافیست؛ من خودم فروشنده ام. هرگز بدم نمیاد یکی بیاد بهم مثل شما 12 میلیون پول بده و ازم سیستم بخره! کلی هم سود می کنم و خوشحال میشم که سود کلانی نصیبم شده... حالا البته کلان هم همچین نیست. مثلاً یک سیستم 12 تومنی نهایت 500-600 سودشه. یه سیستم 5 تومنی هم 200-250. اما خب اگر سود هر کسی دو برابر بشه، به همون میزان خوشحال خواهد بود.

هزینه کردن بیشتر جز اینکه فروشنده رو خوشحال کنه، منفعی برای شما نخواهد داشت. نهایتش اینه که موجب سرافرازی شما نزد اطرافیانتون باشه که مثلاً یک سیستم بسیار گرانقیمت و مدرن خریداری کردین. حال اینکه نتونید از ظرفیت ها و پتانسیل بالاش استفاده کنید.

خلاصه اینکه صلاح مملکت خویش، خسروان دانند... از ما گفتن بود...

kaveh-gh
17-01-15, 17:15
برای کار با اتوکد در حد حرفه‌ای، قطعاً به یک سیستم قدرتمند و بهینه شده برای این نرم‌افزار نیاز خواهید داشت.
اگه فکر میکنند با یه سیستم 2 میلیونی کار یه آدم حرفه‌ای راه می‌افته، بد نیست یه گشتی تو اینترنت بزنید و کمی در موردش مطالعه کنید...

مثلاً در لینک زیر، "بهترین پاسخ" که توسط یه کاربر حرفه‌ای عنوان شده میتونه تا حدی موضوع رو روشن کنه:
Need Best Computer for Autocad Civil 3D [Solved] - Computers - Systems (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
17-01-15, 17:18
خرید سیستم با دقت باید انجام بشه . شما اگر هر مقداری هزینه کنید ولی جواب نگیرید . مجبورید قطعات سیستم را با کلی ضرر بفروشید و دوباره هزینه کنید . سیستم با حدود قیمت 6.5 تا 7 میلیون به نظرم مناسب کار شماست .

M3RS4D 50062
17-01-15, 19:17
منم با نظر امید جام و کاوه جان موافقم
حداقل باید 7 تومن برای اجرا برنامه و اینکه بتونید خروجیه خوبی و مطلوبی دریافت کنید باید هزینه کنید
که هم میتونید 1150 تهیه کنید و هم 2011 که 2011 انده نگری بیشتری داره و انعطاف بیشتری برای بروز کردن دارین مخصوصا از لحاظ پردازنده