ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل تاچ ضعیف XPERIA L

sajjad.2014
13-01-15, 15:54
سلام من تاچ گوشیم خیلی بده حتما باید سطح تماس انگشت با گوشی زیاد باشه با نوک انگشت درست کار نمیکنه، وقتی صفحه گرم باشه مثلا با دهان ها کنی خیلی بهتر میشه مشکل چیه روشی هست بگید

AMD>INTEL
13-01-15, 17:30
احتمال زیاد تاچ موبایل حساسیتش کم شده . اگر هم بخواهید تاچش رو عوض کنید جنس اصلیش نیست و کپی تو بازار هست .

sajjad.2014
13-01-15, 19:00
فکر کنم شرکتی تاچش ضعیفه چون یکی دیگه هم که تازه خریده بود همین جوری بود
نمیشه هیچ کاری کرد

ganboo
13-01-15, 23:32
درود
از محافظ صفحه نمایش استفاده میکنید؟؟
محافظ یا کثیف شده یا روی کیفیت تاچ تاثیر منفی گذاشته وگرنه تاچ های خازنی تا ضربه ی فیزیکی نبینند یا خراش عمیق روشون اتفاق نیفته هیچ اتفاقی براشون نمیفته..

sajjad.2014
14-01-15, 00:52
سلام بله از محافظ صفحه استفاده میکنم از اونایی که رو گارد که میخری هست فکر کنم بدرد نخور باشه،میشه بگید چه نوع محافظ صفحه ای بگیرم، ممنون

- - - Updated - - -

سلام بله از محافظ صفحه استفاده میکنم از اونایی که رو گارد که میخری هست فکر کنم بدرد نخور باشه،میشه بگید چه نوع محافظ صفحه ای بگیرم، ممنون

ganboo
14-01-15, 01:02

- - - Updated - - -

مارک های باکیفیتی هستند که با وجود محافظت از صفحه نمایش تاثیر بسیار کمی روی تاچ گوشی میزارن که من خودم نایکین رو پیشنهاد میکنم.
برچسب بوف هم اگر اصل باشه بسیار عالی میشه...
اما من به شما برچسب شیشه ای رو پیشنهاد میکنم که بسیار عالی هست هم در برابر خط و خش محافظت میشه گوشیتون هم در برابر ضربه و همچنین تاثیر کمی بر روی تاچ گوشی داره...

sajjad.2014
14-01-15, 01:04
خیلی ممنون