PDA

مشاهده نسخه کامل : خرید قطعات مناسب برای یک سیستم سروری

nima_2662
10-01-15, 15:12
با سلام وقت بخیر
من میخوام برا یک شرکت یک سرور بگیر که چهار یوزر دارد که این سرور برنامه حسابداری و Crm روش نصب میشود جهت ارتباط از راه دور
برای این منظورچون کامپیوتر باید کلان روشن باشد میخواستم ببینم از نظر سخت افزار چه قطعاتی مناسب من میباشد
سه میلیون هم میتونم هزینه کنم
با تشکر

M3RS4D 50062
10-01-15, 15:20
Gigabyte GA-H97-D3H
Intel Core i7-4790
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
Samsung 840 EVO 120GB
Cooler Master Elite V2 460W
Green Mac 1

AMD>INTEL
10-01-15, 15:33
دوست گرامی ارزونترین کانفیگ سرور hp رو بگیرید . pc بگیرید بعدا پشیمون میشید

M3RS4D 50062
10-01-15, 15:37

امید جان سرور های hp راحت گیر میاد؟
جایی هست که بشه تهیه کرد؟

AMD>INTEL
10-01-15, 16:06
امید جان سرور های hp راحت گیر میاد؟
جایی هست که بشه تهیه کرد؟

کار سرور زیاد هستند .آلبالو و .... همه تو کار سرور هستند .

nima_2662
10-01-15, 16:13
سلام دوست گرامی
واقعا موندم کدوم رو بگیر چند روز داره تحقیق میکنم یکی میگه پی سی کانفیگ بالا بگیر یکی میگه پی سی بگیر سرور اچ پی آیا جواب کارم میده ؟

M3RS4D 50062
10-01-15, 16:15
در مورد کاربریتون بیشتر توضیح بدید.
یعنی کلا سیستم با همون دوتا برنامه ای که گفتین هست؟

AMD>INTEL
10-01-15, 16:19
سلام دوست گرامی
واقعا موندم کدوم رو بگیر چند روز داره تحقیق میکنم یکی میگه پی سی کانفیگ بالا بگیر یکی میگه پی سی بگیر سرور اچ پی آیا جواب کارم میده ؟

سرور دقیقا همون کاری که شما میخواهید انجام میدهد . قطعاتش به شکلی طراحی شده است که 24/7 هم روشن باشه مشکلی براش پیش نمیاد . خیلی ها مثل شما اول pc خریدند ولی به مشکلات ریز و درشت برخوردند .
یکی از کارهای من تعمیر قطعات سرور مخصوصا پاور هست . شرکت های کوچیک و بزرگ رفتم . از زیر مجموعه های سایپا تا ....
شما باید سرور مناسب کارتون رو بگیرید .

nima_2662
10-01-15, 16:51
سرور دقیقا همون کاری که شما میخواهید انجام میدهد . قطعاتش به شکلی طراحی شده است که 24/7 هم روشن باشه مشکلی براش پیش نمیاد . خیلی ها مثل شما اول pc خریدند ولی به مشکلات ریز و درشت برخوردند .
یکی از کارهای من تعمیر قطعات سرور مخصوصا پاور هست . شرکت های کوچیک و بزرگ رفتم . از زیر مجموعه های سایپا تا ....
شما باید سرور مناسب کارتون رو بگیرید .

از راهنمایی شما خیلی خیلی ممنونم کمک بزرگی بهم کردیدن
با تشکر از همه دوستان

AMD>INTEL
10-01-15, 16:59
از راهنمایی شما خیلی خیلی ممنونم کمک بزرگی بهم کردیدن
با تشکر از همه دوستان

خواهش میکنم . موقع خرید سرور به قطعات دقت داشته باشید . هم oem هستند و هم ارجینال .اگر جای معتبر خرید کنید و تاکید داشته باشید مشکلی نیست .
کلا شرکت ها باید فکر اینو داشته باشید . تعداد کاربران ممکنه زیاد بشه . ویندوزهای سرور خیلی بهتر روی سرورها کانفیگ میشه .
چنین چیزی کار شما راه میندازه
Only the registered members can see the link

nima_2662
11-01-15, 09:57
خواهش میکنم . موقع خرید سرور به قطعات دقت داشته باشید . هم oem هستند و هم ارجینال .اگر جای معتبر خرید کنید و تاکید داشته باشید مشکلی نیست .
کلا شرکت ها باید فکر اینو داشته باشید . تعداد کاربران ممکنه زیاد بشه . ویندوزهای سرور خیلی بهتر روی سرورها کانفیگ میشه .
چنین چیزی کار شما راه میندازه
سرور - Server : HP ProLiant ML310e Gen8 v2 Server (Only the registered members can see the link)

سلام وقت بر دوست گرامی
از راهنمایت سپاسگزارم آیا شما جایی معتبری میشناسید که مراجعه کنم برای خرید ؟
با تشکر

AMD>INTEL
11-01-15, 12:14
سلام وقت بر دوست گرامی
با تشکر

از آلبالو میتونید خرید کنید .

- - - Updated - - -

سلام وقت بر دوست گرامی
با تشکر

از آلبالو میتونید خرید کنید .

mahdinik11
11-01-15, 12:32
با سلام به همگی دوستان و عرض خسته نباشید . سرور HP با سقف بودجه ای که شما تعیین کردید از اینجا تا کهکشان راه شیری فاصله هستش
دوم اینکه من نظرم اینه که شما با توجه به تعداد یوزرت باید pc بگیری . ما تا زیر 30 تا یوزر معمولا به سمت hp نمیریم . مگر شرایط خاص . من تقریبا 85 تا سرویس دارم تو شبکه های مختلف که خوب خیلی از این سرویس ها روی pc هستش . با وجودی که تا دلت بخواد میتونم سرور ویرچوال داشته باشم روی hp بدون هیچ مشکلی . یا حتی سرور فیزیکال اچ پی . این انتخاب سرور یک بحث تخصصی هستش نسبت به نوع برنامه و تعداد یوزر و بستر شبکه و نوع ارتباطاتت در اون شبکه
معمولا به صورت کلی جایی به سمت اچ پی میرند که ابتدا یک اکتیو دایرکتوری داشته باشند و شبکه درست درمون داشته باشه با یک دومین درست و حسابی . نه برای یک برنامه