با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد
عرض شود كه در شهرما تعمير كار مادربرد وجود نداره و به هر علتي مادربرد را خراب اعلام ميكنند و مشتري بايد به فكر خريد جايگزين باشه و با اين وضعيت معيشت مردم خيلي ها به فكر تعمير مادربرد هستند.
حالا با چنين وضعيتي آيا اگه من به دنبال يادگيري اين حرفه برم آيا آينده شغلي خوبي دارم يا خير؟
ديپلم رشته تجربي هستم و آشنايي با الكترونيك اصلا ندارم
اسمبل سيستم و عيب يابي اشكلالات عمومي كامپيوتر را تا حدودي بلدم و ميتونم سيستم جمع كنم
لطفا راهنماييم كنيد كه دنبال اين تخصص باشم يا خير
I M A N
08-01-15, 13:50
بنده هم علاقه به این حرفه دارم ولی بزرگترین مشکلی که دیدم اکثر تعمیرکاران شهر ما باهاش مواجه هستند تامین قطعات مورد نیاز سخت افزاری برای تعویض است .
نبود چیپست یا بایوس مادربورد و . . . :1. (28):
شاید در تهران اوضاع بهتر باشه و پیدا بشه ،دوستان تعمیر کار ساکن تهران نظرشون چیه ؟!
AMD>INTEL
08-01-15, 13:57
اگر از الکترونیک سر رشته ندارید یا باید دنبال تعمیرات نرید یا حداقل یکسال به خواندان الکترونیک کنید . هم الکترونیک و هم نقشه خوانی .
tanshat
08-01-15, 13:59
اينجور كه سوال كردم به اين صورته
اول بايد آشنايي عمومي با الكترونيك را طي كنيم
دوم دوره تخصصي تعميرات
بعد هزينه دستگاه هايي كه لازمه براي تعميرات
در كل اين سوالها مطرحه:
كجا بريم ياد بگيريم
خريد وسايل مورد نياز تعميرات چه قدر هزينه داره
بابت محل كار هم هيچ مشكلي نيست ميشه تو خونه انجام داد.كافيه بعد از كسب مهارت و تخصص و تهيه ملزومات سراغ فروشنده هاي شهر رفته خود را معرفي كنيم تا كار را بدن انجام بديم (تو شهر ما كه تعمير كار مادربرد نيست قطعا همينطوره)
AMD>INTEL
08-01-15, 14:11
اينجور كه سوال كردم به اين صورته
اول بايد آشنايي عمومي با الكترونيك را طي كنيم
دوم دوره تخصصي تعميرات
بعد هزينه دستگاه هايي كه لازمه براي تعميرات
در كل اين سوالها مطرحه:
كجا بريم ياد بگيريم
خريد وسايل مورد نياز تعميرات چه قدر هزينه داره
بابت محل كار هم هيچ مشكلي نيست ميشه تو خونه انجام داد.كافيه بعد از كسب مهارت و تخصص و تهيه ملزومات سراغ فروشنده هاي شهر رفته خود را معرفي كنيم تا كار را بدن انجام بديم (تو شهر ما كه تعمير كار مادربرد نيست قطعا همينطوره)
الکترونیک رو باید بگردید دنبال کلاس . تهران بودید مجتمع فنی تهران کلاسهای خوبی دارد .خواندن کتاب الکترونیک عمومی سه جلدی هم کمک میکند .
در مورد خرید لوازم هم برای شروع نزدیک 5 میلیون لازم دارید .
tanshat
08-01-15, 14:12
فقط ميخوام روي مادربرد زوم كنم
كاري ندارم به مباحث ديگه الكترونيك
AMD>INTEL
08-01-15, 14:18
مادربرد یکی از سخت ترین قطعات تو تعمیرات هست . پیچیده ترین الکترونیک هم دارد . به هر حال تا الکترونیک و نقشه خوانی بلد نباشید به جایی نمیرسید . خیلی ها خواستند مثل شما تعمیرکار بشند ولی چون پایه الکترونیک نداشتند رها کردند .
M3RS4D 50062
08-01-15, 14:18
این حرفتون کاملا اشتباه هست
شما باید حداقل یه بیس کلی از هر چیزی داشته باشید
عین این میمونه که بگید فقط میخوام #C یاد بگیرم ولی برنامه نویس باشم. خوب باید شما SQL هم بلد باشید هم جاوا هم پایتون هم C هم . . . .
tanshat
08-01-15, 18:05
این حرفتون کاملا اشتباه هست
شما باید حداقل یه بیس کلی از هر چیزی داشته باشید
عین این میمونه که بگید فقط میخوام #C یاد بگیرم ولی برنامه نویس باشم. خوب باید شما SQL هم بلد باشید هم جاوا هم پایتون هم C هم . . . .
من عرض کردم دوره عمومی الکترونیک را میخوام برم
اما برای تعمیر مادربرد اون اشکالاتی که بیشتر اتفاق میفته را میخوام یاد بگیرم که کارم راه بیفته
M3RS4D 50062
09-01-15, 05:28
من عرض کردم دوره عمومی الکترونیک را میخوام برم
اما برای تعمیر مادربرد اون اشکالاتی که بیشتر اتفاق میفته را میخوام یاد بگیرم که کارم راه بیفته
من مثال زدم
نه اینکه بگم شما باید برنامه نویسی بخونید که
منظورم اینکه باید باید حسابی مطالعه داشته باشید و از بقیه مباحث مربوط به تعمیرات بورد و حتی الکترونیک همیه سر رشته متوسط و مختصری داشته باشین
قطعا کسی که تامیرات برد رو انجام میده اگه نتونه یه برد معمولی (مثلا همین پک های ربات هایی که با سنسور هاشون خط مستقیم رو دنبال میکنن) رو نتونه تحلیل کنه و یا تعمیر کنه ,ارزشی نداره:great: