ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مادربرد فاکسکان مدل P43AL-V

AHMADREZAA
05-01-15, 20:06
سلام. دوستان این مادربرد فاکسکان اصلا ساخت کدوم کشوره و آیا برنده خوبی هست؟ نظرتون راجع به ایسوز مدل P5QL-I/SI چیه؟ با تشکر.

I M A N
05-01-15, 20:13
فاکسکان، شرکتی متفاوت‌تر از تصور
(Only the registered members can see the link)

برند معتبری است . مادربورد خوبیه .
ولی ASUS , GIGA در ارجحیت هستند .

AMD>INTEL
05-01-15, 20:14
سلام. دوستان این مادربرد فاکسکان اصلا ساخت کدوم کشوره و آیا برنده خوبی هست؟ من خودم بیشتر نظرم رو گیگابایت و ایسوس هست با تشکر.

مادربردی متوسط رو به خوبی هست . قیمتی که به شما اعلام کردند مهم هست .

AHMADREZAA
05-01-15, 20:41
مادربردی متوسط رو به خوبی هست . قیمتی که به شما اعلام کردند مهم هست .
قیمت رو 118000 تومن گفتن نظرتون راجع به این مدل ASUS P5QL-I/SI چیه بازم ممنون که انقدر دقیق و سریع جواب میدید فکر کنم مدل ASUS رو که گفتم QUAD رو هم ساپورت میکنه

AMD>INTEL
05-01-15, 20:45
قیمت رو 118000 تومن گفتن نظرتون راجع به این مدل ASUS P5QL-I/SI چیه بازم ممنون که انقدر دقیق و سریع جواب میدید فکر کنم مدل ASUS رو که گفتم QUAD رو هم ساپورت میکنه

هر دو QUAD CORE رو پشتیبانی میکنند . قیمتش هم مناسبه .مدل صحیح مدل اسوس P5QL SE هست . هر دو دارای چیپست P43 اینتل هستند .

AHMADREZAA
05-01-15, 20:55
هر دو QUAD CORE رو پشتیبانی میکنند . قیمتش هم مناسبه .مدل صحیح مدل اسوس P5QL SE هست . هر دو دارای چیپست P43 اینتل هستند .
ممنون حالا بهتر نیست ASUS رو بگیرم؟ اینم عکسش اخه رو خودش مدلش رو این نوشته.

Only the registered members can see the link

I M A N
05-01-15, 21:11

دوست عزیز کاربر buy360.ir در سایت پرشین این مادربورد را از سایت های خارجی قرار سفارش بگیرن و پیشپرداخت میگیرن از شما و برای آوردنش ، که مدت زمان 70 روز به طول می انجامد .:1. (27):
و مدلی که روش نوشته شده در سایت ایسوس اطلاعات دقیقی ازش نیست . احتمالا از روی کیس های آماده باز شده اند .
پیشنهادم اینه دنبال مدل های دیگری باشید .

AMD>INTEL
05-01-15, 21:13

Only the registered members can see the link

من مدل فاکسکان رو ترجیح میدم .