ورود

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن موس

haj_farbod
04-01-15, 12:51
سلام و درود .

فرض کنید 20 دقیقه دارم با کامپیوتر کار میکنم بعد از این مدت موس شروع به ریب زدن میکنه . 5 دقیقه بعدش دیگه اصلا کار نمیکنه !!!! اما اگه کلا کابل usb موس رو جدا کنم دوباره وصل کنم دوباره بیست دقیقه کار میکنه و ادامه ماجرا

YosefFaraji
04-01-15, 12:57
ببینید با یه ماوس دیگه هم این مشکلو دارید؟من یه ماوس داشتم اگه مثلا 20دقیقه با سیستم کار نمی کردی ماوس قفل میکرد و باید یو اس بی ماوس رو جدا و دوباره وصل میکردم تا دوباره کار کنه

AMD>INTEL
04-01-15, 16:57
سلام و درود .

فرض کنید 20 دقیقه دارم با کامپیوتر کار میکنم بعد از این مدت موس شروع به ریب زدن میکنه . 5 دقیقه بعدش دیگه اصلا کار نمیکنه !!!! اما اگه کلا کابل usb موس رو جدا کنم دوباره وصل کنم دوباره بیست دقیقه کار میکنه و ادامه ماجرا

پاور سیستمتون چیه ؟

haj_farbod
05-01-15, 08:35
پاور سیستمتون چیه ؟

چرا 70 % مواقع شما به پاور گیر میدید اول ؟!؟؟ خیــــلی جاها دیدم :lol:

تازگی ها اینجوری شده ، اگه مشکل از پاور بود از همون اول باید لگد میزد ! با این حال دقیق نمیدونم چیه :)

- - - Updated - - -

ببینید با یه ماوس دیگه هم این مشکلو دارید؟من یه ماوس داشتم اگه مثلا 20دقیقه با سیستم کار نمی کردی ماوس قفل میکرد و باید یو اس بی ماوس رو جدا و دوباره وصل میکردم تا دوباره کار کنه

موس دیگه دم دست نیست ! نه این جدیدا اینجوری شده

YosefFaraji
05-01-15, 11:08
موس دیگه دم دست نیست ! نه این جدیدا اینجوری شده
یه ماوس قرض بگیرید از یکی و با اون تست کنید.من مشکلم با تعویض ماوس درست شد.البته مال 2سال پیش بود

mehrdad_ab
05-01-15, 11:15
سلام و درود .

سلام
اگر با سایر دیوایسهای usb مشکلی ندارین
به قطع ایراد از موستون هستش
پس به فکر تعویضش باشین
در ضمن اگر مارکش microfire هست که بهتره بندازینش دور:1. (26):