PDA

مشاهده نسخه کامل : معما: پشت Revision مادربردهای گیگابایت چه می گذرد؟

خبات کریمی
02-01-15, 13:26
توضیح:اگر محصولی توسط سازنده در تولیدات جدید دچار تغییراتی نظیر رفع اشکالات و یا بهینه سازی شود، معمولا ازآن به عنوان Revision یا نسخه تجدید نظر شده یا اصلاح شده یاد می شود.در حقیقت طبق عرف هر محصولی که نسبت به مدل اولیه و اصلی آن اگر دچار تغییر شده باشد باید سازنده توسط Revision آن را مشخص کند،معمولا Revision های جدیدتر ،نسبت به مدل اولیه برتر هستند.

طی چند هفته اخیر کاربران برخی سایتها یافته های عجیبی را در مورد مادربردهای ارزان قیمت گیگابایت بدست آوره اند.احتمالا اطلاع دارید که گیگابایت پس چند هفته یا چند ماه Revision جدیدی از مادربردهای خود را عرضه می کند.

در بخش مادربرد های میان رده و ارزان قیمت،بارها دیده شده که گیگابایت محصولاتش را تقلیل می دهد،کاربری از انجمن آلمانی Hardware info اولین شخصی است که متوجه شده مادربرد B85M-HD3 که وی خریده با آنچه که در بررسی ها دیده متفاوت است.

Only the registered members can see the link

مقایسه revision 1 با revision 2
بعد از چندین مقایسه دقیق این بردها،نگارش یا تغییر نگارش 2.0 این مادربرد ها نه تنها بهبودی با خود نداشته بلکه تعداد فازهای تغذیه کاهش یافته و اجزای ارزانتری هم بکار رفته و کارایی مدل های تقلیل یافته هم کمتر از مدل اولیه بوده است.در یکی از این بررسی ها دمای مافست های Rev 1.0 مادربرد B85M-HD3 حین تبدیل یک فایل ویدئویی 80 درجه بوده اما در revision 2.0 ،دمای مافست ها به 105 تا 112 درجه سانتیگراد رسیده است که مستقیما از تغییرات سخت افزار ناشی می شود.

در بررسی های بیشتر پرده از تغییرات زیر نیز برداشته شده:

Revision 2 مادربرد GA-B85M-HD3 V2 تعداد 1 فاز تغذیه کمتر دارد
در سری GA-B85M-D2 ،دو مدل از مادربردها قابلیت بایوس دوگانه به بایوس یگانه تقلیل یافته است
حرارت گیر Revision V2 سری GA-P85-D3 کوچکتر از مدل اولیه است
برد و حرارت گیر هریک از مادربردهای GA-B85-HD3 / GA-Z87P-D3 کوچکتر شده است

گیگابایت پارا فراتر نهاده و برخی از مدلها تا Revision 3.0 هم پیش رفته اند:

با این حال در وب سایت اکثر سازندگان سخت افزار ذکر شده که سازنده بدون اطلاع قبلی میتواند مشخصات محصولات خود را تغییر دهد اما کاهش امکانات و یا استفاده از اجزای کم کیفیت تر و ارزانتر چطور؟ Only the registered members can see the link

منبع :guru3d (Only the registered members can see the link)

خبات کریمی
02-01-15, 13:31
کاربران گرامی،بحث فنی است و نه حاشیه سازی.
این مطلب در آخرین روز سال میلادی 2014 در وب سایت guru3d (Only the registered members can see the link) منتشر شده و هیچ سوء نیتی پشت آن نیست.نه سیاه نمایی و نه اتهام پراکنی،بدور از تعصب و جانب داری .
شکی در کیفیت مادربردهای حرفه ای گیگابایت نیست و رکوردهای جهانی نیز گویایی همین مسئله هستند،بحث در مورد مادربردهای رده پایین و ارزان قیمت گیگابایت است.

M3RS4D 50062
02-01-15, 13:40
این پست شهریار بارانی هست در تاپیک "شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟ (Only the registered members can see the link)

"
و اینم پست ایشون
شهریار انقد کامل توضیح دادن که دیگه من نتونستم کامل تر از این پیدا کنم. پس با اجازش اینو برای شما هم میزارم که ازش استفاده کنید (قسمت های بی ربط به تاپیک شما حذف شده)

سلام دوست عزیز،

در مورد قیمت revision های مختلف که فرمودید، اگه قیمت جهانی نرفته بالا و فقط قیمت در ایران رفته بالا، دلیل خیلی ساده ای داره که میتونید با سر زدن به سایت های مثقال و دو قرون و ... ببینید : گرون شدن دلار که جوش از چند هفته پیش روی بازار های مختلف سایه افکنده و درست هم بوده و دلار گرون شده. پس طبیعیه که نه تنها گرون شده ، بلکه گرون تر هم میشه و این ربطی به ریویژن های مختلف نداره، بلکه به این دلیل هست که هر چی پیش اومدیم توی این بازه اخیر که این مادربرد ها وارد ایران شده، دلار گرون و گرون تر شده تا الان که شده 3500 ...

در مورد Award های نسخه های مختلف P85-D3 ، بهتره قبلش صحبت کنیم در مورد Revision های مختلف یک مادربرد. وقتی صحبت از نسخه های مختلف یک قطعه میشه، منظور این نیست که کالای 100% جدید با کارایی متفاوت را دریافت می کنید بلکه تغییرات جزئی انجام میشه اون هم در جهت های مختلف بهینه سازی که حالا در ادامه خدمتتون میگم روی اون موردی که فرمودید کاهش امکانات رخ داده.

اما در مورد این مادربرد خاص یعنی P85-D3 یه نگاهی دقیق بندازید میبینید چیزی تغییر نکرده جز چیدمان قطعات که بخواد کارایی فرقی بکنه برای همینه که از Award ما در دو جا استفاده شده و به احتمال زیاد تغییرات گیگابایت خیلی Minor بوده. باز هم تاکید میکنم منظور از Revision جدید یک مادربرد ، یک مادربرد تازه نیست که بگیم کلاً داستان دیگه ای را باهاش مواجهیم. پس برای همین توی این مورد میتونید متوجه بشید که چرا از Award استفاده شده در دو جا : تغییرات کم و بهینه سازی نه تغییر اصلی.

در مورد کوچک شدن سایز باید خدمتتون بگم این اصلاً چیزی نیست که عیب باشه ! چون اگه دقت کنید از عرض مادربرد اکثراً کم شده و نه از فاصله های بین اسلات های کارت گرافیک یا جاهایی که حساس باشه. برای اینکه ریز تر بشیم، میتونید روی مادربرد هایی که لینک دادید ببینید این موضوع را که با انتقال هیت سینک از پنل پشتی مادربرد به سمت راست سوکت پردازنده ، چیدمان را تغییر دادند و تونستند عرض را بدون مشکلی برای فاصله گذاری، کم کنند.

در مورد کم شدن تعداد فاز مدار تغذیه یا سایز امکانات، دو تا مدل شما اینجا گفتید که جفتش را براتون بازش میکنیم.

اولین مثالی زدید این عکس ها بود در پست اول :

Only the registered members can see the link D%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%81-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%D8%9F%D8%9F%D8%9F-2014-11-30_10-07-41.jpgOnly the registered members can see the link D%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%81-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%D8%9F%D8%9F%D8%9F-2014-11-30_10-07-54.jpgOnly the registered members can see the link D%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%81-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%D8%9F%D8%9F%D8%9F-2014-11-30_10-08-14.jpg

بیایند با هم علمی صحبت کنیم، در این مدل هیچ تغییر خاصی جز چیدمان قطعات داده نشده و تعداد فاز ها یکسانه و تغییرات جزئیه. اندازه را هم توضیح دادم خدمتتون.

اما در مورد مدل بحث برانگیز ما یعنی یعنی B85M-HD3 Only the registered members can see the link

این عکس های شماست :

Only the registered members can see the link D%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%81-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%D8%9F%D8%9F%D8%9F-2014-11-30_14-26-54.jpgOnly the registered members can see the link D%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%81-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%D8%9F%D8%9F%D8%9F-2014-11-30_14-27-05.jpg

اینجا دو تا تغییر اساسی میبینیم ( تغییرات اصلی Revision های شرکت ها را هیچ کسی نمیدونه تقریباً ) :

1) کم شدن یک فاز
2) اضافه شدن بخشی که با نوار زرد رنگ جدا شده از قسمت اصلی برد !

که فکر میکنم شما قسمت دوم را ندیدید و قبل از توضیح بخش اول اون را براتون بازش میکنیم : دو تا تغییر اساسی ایجاد یک گارد برای کاهش نویز صدا ( با جدا کردن لایه های PCB این بخش با بخش اصلی و جدا کردن اتصال به زمین بخش دیجیتال و آنالوگ ) و اضافه شدن خازن های صوتی Nippon Chemicon برای بهبود کیفیت صدا.

پس این فرضیه که گیگابایت میخواسته سر هم بندی کنه که هزینه هاش بیاد پایین باطله، چون اگه میخواست این کارو بکنه نمیومد در آخرین نسخه از این مادربرد این قسمت شماره 2 را اضافه کنه و صرفاً به کاهش فاز بسنده میکرد. اما کاهش فاز :

پردازنده هایی که روی این مادربرد ها بیشتر استفاده می شوند همون جوری که توی بررسی مادربرد MSI B85-Gaming روی وب سایت شهر سخت افزار هم میتونید بخونید، غالباً پردازنده های High-End نیستند که دلیلش خیلی واضح هست و قطعاً کسی دنبال اورکلاک کردن خفن هم روی این مادربرد نیست. برای همین میاند بعد از عرضه میبینند اگه نیازی نباشه در نسخه های بعدی بهینه سازی میکنند تا قیمت پایین بیاد که حالا توی نسخه سوم میبینید کاهش هزینه ساخت را از یک طرف ( مورد 1 ) و افزایش هزینه ساخت ( مورد 2 ) را داریم.

پس خوب که دقت کنید میبینید که کاهش کیفیتی در کار نبوده به طور محسوس و هدف متضرر شدن مشتری باشه کما اینکه در نسخه سوم میبینید که قسمت جدیدی حتی اضافه شده.

اما جدای از بحث گیگابایت، یک موضوع کلی وجود داره که تجربه چندین ساله ما هست و یک چیز بین المللی :

اکثر شرکت ها سعی می کنند در نسخه های اولیه و مدیایی بهترین ها را بفرستند ( نه فقط از حیث جنس بلکه از هر نظر ) و بعد توی بازار در خیلی از موارد قطعات متفاوتی را میبینید که نمیشه گفت بدتره اما گاهی به خوبی سمپل نیست.

نمونه هاش :

ASUS Google Nexus 7 ، سلطان خرابی تبلت ها ! اما در نسخه هایی که برای CNET و ... رفت هیچ کدوم از مشکلات و خرابی های مشهورش را نداشت.
OnePlus One ، هیچ کدوم از جاهایی که بررسیش کردند مشکل زردی صفحه را گزارش ندادند.
G.SKILL ، قشنگ یادمه در رم های معروف Perfect Storm اش سری های اول چیپ های Bin شده Elpida Hyper بود اما در سری های بعدی تولیدش چیپ ها شده بود PSC !
و اما از همه این ها بگذریم ، اینتل !!!

این مقاله را ببینید ، اتفاقاً چند روز پیش توی شهر سخت افزار پابلیش شد :

براستی در پشت پرده ادغام دو بخش پردازنده های قابل حمل و کامپیوتری اینتل چه می گذرد؟ (Only the registered members can see the link)

این شرکت بعد از یک بازاریابی و تبلیغ گسترده در مورد کروم بوک های 300 دلاری که از پردازنده های Celeron با معماری Haswell برخوردار بودند از فروش مناسب آنها اطمینان پیدا کرد. سپس با استفاده از پردازنده های Celeron ای که بر پایه معماری Atom طراحی شده بودند توانست تا علاوه بر حذف یارانه پرداختی خود به سود بسیار مناسبی هم دست پیدا کند.

من خیلی مثال های دیگه روی تک تک برند های معروف نظیر سامسونگ و ... هم میتونم براتون بزنم. ما اینکه توی نسخه های مختلف قطعات تغییر کنه در جهات مختلف را تایید یا تکذیب نمیکنیم بلکه چیزیه که هست اما لزوماً به معنی ضرر مشتری نیست مثل مثال هایی که بالا آوردیم سر گیگابایت یا G.SKILL ...

امیدوارم پاسختون را گرفته باشید . :give_rose:

خبات کریمی
02-01-15, 13:48
این پست شهریار بارانی هست در تاپیک "شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟ (Only the registered members can see the link)

"
و اینم پست ایشون
شهریار انقد کامل توضیح دادن که دیگه من نتونستم کامل تر از این پیدا کنم. پس با اجازش اینو برای شما هم میزارم که ازش استفاده کنید (قسمت های بی ربط به تاپیک شما حذف شده)

درود و تشکر
همونطور که در پست قبلتر گفتم،این مطلب در روز پایانی سال 2014 در وب سایت مشهور guru3d (Only the registered members can see the link) منتشر شده بود و البته در مورد مادربردهای بیشتری،بنده صرفا خلاصه ای از مطلب رو با حفظ امانت داری به فارسی ترجمه کردم و هیچ قضاوتی صورت نگرفته.:11():

M3RS4D 50062
02-01-15, 13:56
درود و تشکر
همونطور که در پست قبلتر گفتم،این مطلب در روز پایانی سال 2014 در وب سایت مشهور guru3d (Only the registered members can see the link) منتشر شده بود و البته در مورد مادربردهای بیشتری،بنده صرفا خلاصه ای از مطلب رو با حفظ امانت داری به فارسی ترجمه کردم و هیچ قضاوتی صورت نگرفته.

ممنون دوست عزیز:give_rose:

ما اینجاییم تا به تک تک سوالات شما پاسخ بدیم و صد البته کامل و تخصصی. پس در کمال احترام و حوصله کامل در خدمت شما هستیم و مطمئن باشید در صورت لزوم مواردی که لازم باشه با HQ هماهنگ میشه تا شما به عنوان مشتری گیگابایت پشتیبانی مناسبی دریافت کنید. Only the registered members can see the link
و اینکه خوب من هم نگغتم قضاوتی صورت گرفته که :great:

I M A N
02-01-15, 14:52
بنده هم این مطلب رو در سایت GURU3D.Com دیدم . :love:
جناب خبات کریمی ممنون بابت ترجمه .

دوستان امیدوارم در 8 مسابقه گذشته این سایت شرکت کرده باشند.

SajjadKhati
02-01-15, 16:03
توضیح:اگر محصولی توسط سازنده در تولیدات جدید دچار تغییراتی نظیر رفع اشکالات و یا بهینه سازی شود، معمولا ازآن به عنوان Revision یا نسخه تجدید نظر شده یا اصلاح شده یاد می شود.در حقیقت طبق عرف هر محصولی که نسبت به مدل اولیه و اصلی آن اگر دچار تغییر شده باشد باید سازنده توسط Revision آن را مشخص کند،معمولا Revision های جدیدتر ،نسبت به مدل اولیه برتر هستند.

طی چند هفته اخیر کاربران برخی سایتها یافته های عجیبی را در مورد مادربردهای ارزان قیمت گیگابایت بدست آوره اند.احتمالا اطلاع دارید که گیگابایت پس چند هفته یا چند ماه Revision جدیدی از مادربردهای خود را عرضه می کند.

در بخش مادربرد های میان رده و ارزان قیمت،بارها دیده شده که گیگابایت محصولاتش را تقلیل می دهد،کاربری از انجمن آلمانی Hardware info اولین شخصی است که متوجه شده مادربرد B85M-HD3 که وی خریده با آنچه که در بررسی ها دیده متفاوت است.

مقایسه revision 1 با revision 2
بعد از چندین مقایسه دقیق این بردها،نگارش یا تغییر نگارش 2.0 این مادربرد ها نه تنها بهبودی با خود نداشته بلکه تعداد فازهای تغذیه کاهش یافته و اجزای ارزانتری هم بکار رفته و کارایی مدل های تقلیل یافته هم کمتر از مدل اولیه بوده است.در یکی از این بررسی ها دمای مافست های Rev 1.0 مادربرد B85M-HD3 حین تبدیل یک فایل ویدئویی 80 درجه بوده اما در revision 2.0 ،دمای مافست ها به 105 تا 112 درجه سانتیگراد رسیده است که مستقیما از تغییرات سخت افزار ناشی می شود.

در بررسی های بیشتر پرده از تغییرات زیر نیز برداشته شده:

Revision 2 مادربرد GA-B85M-HD3 V2 تعداد 1 فاز تغذیه کمتر دارد
در سری GA-B85M-D2 ،دو مدل از مادربردها قابلیت بایوس دوگانه به بایوس یگانه تقلیل یافته است
حرارت گیر Revision V2 سری GA-P85-D3 کوچکتر از مدل اولیه است
برد و حرارت گیر هریک از مادربردهای GA-B85-HD3 / GA-Z87P-D3 کوچکتر شده است

گیگابایت پارا فراتر نهاده و برخی از مدلها تا Revision 3.0 هم پیش رفته اند:

با این حال در وب سایت اکثر سازندگان سخت افزار ذکر شده که سازنده بدون اطلاع قبلی میتواند مشخصات محصولات خود را تغییر دهد اما کاهش امکانات و یا استفاده از اجزای کم کیفیت تر و ارزانتر چطور؟ Only the registered members can see the link

منبع :guru3d (Only the registered members can see the link)

اولا از کجا معلوم که اطلاعات خود این طرف درست باشه (مشخصاتی که دادی)
تو پیشرفته ترین مادربردا که از IR3550 استفاده میکردن ، چوک ها و ماسفت هاش قابلیت جریان 60 اهم رو داشتن (که رو مادربردای سری OC Z87 استفاده میشد که الان استفاده نمیکنن) این چه ماسفت و چوکی هه که جریان بالاتر از ماسفت های IR3550 داره اونم تو چیپ B885 استفاده شد؟
پس همین جاش اطلاعاتی که طرف انگلیسی داد (تو رو نمیگم ها) ، مشکوک هه و به نظر من غلط . برا اون دمای 115 نسبت به 80 درجه هم مدرکی ارائه نکرد (اگه میکرد هم معتبر نبود چون یکی مثل همین اطلاعاتش بود)
دوما چه ربطی داره که قدرت رو با تعداد فاز میسنجه؟ من نمیدونم با تو صحبت کنم یا با اون :Love-ssa~! (1):
اگه به تعداد فاز باشه ، پس مادربرد GA-Z97X-UD3H-BK که 700 تومنه و 8 فاز داره اونم با دو تا هت سینک جداگانه با قدرت اورکلاک GA-Z97X-SOC Force که یه تومنه اونم با 8 فاز اونم با یه هت سینک باید یکی باشه که
پس به نوع و مدل ماسفت و کنترلر pwm بستگی داره که همونطور میدونی از دو مدل مختلف با کارایی مختلف این دو ورژن ایجاد شدن (هر چند خود طرف هم اقرار به ماسفت و کنترلر pwm مختلف کرد اما به این مدلش من اعتماد ندارم)
در مورد هت سینگ ها هم همونطور که خود اوستا Avajang گفته بود و من خودم هم به چشم تفاوت (H97-D3H رو با GA-P85-D3) دیدم ، با اونکه هت سینگ هاشون زمین تا آسمون فرق داره اما درجه ی دماشون دقیق عین هم ان که باعث تعجب خودمم شد و اصلا از H97-D3H این انتظار رو نداشتم . این هم برمیگرده به تحقیق و نوع مواد مصرفی هت سینگ ها
درباره ی دوال یا تک بایوس هم باید از خود گیگابایت یا گارانتی آواژنگ پرسید .

خبات کریمی
02-01-15, 16:50
اولا از کجا معلوم که اطلاعات خود این طرف درست باشه (مشخصاتی که دادی)
تو پیشرفته ترین مادربردا که از IR3550 استفاده میکردن ، چوک ها و ماسفت هاش قابلیت جریان 60 اهم رو داشتن (که رو مادربردای سری OC Z87 استفاده میشد که الان استفاده نمیکنن) این چه ماسفت و چوکی هه که جریان بالاتر از ماسفت های IR3550 داره اونم تو چیپ B885 استفاده شد؟
پس همین جاش اطلاعاتی که طرف انگلیسی داد (تو رو نمیگم ها) ، مشکوک هه و به نظر من غلط . برا اون دمای 115 نسبت به 80 درجه هم مدرکی ارائه نکرد (اگه میکرد هم معتبر نبود چون یکی مثل همین اطلاعاتش بود)
دوما چه ربطی داره که قدرت رو با تعداد فاز میسنجه؟ من نمیدونم با تو صحبت کنم یا با اون Only the registered members can see the link
اگه به تعداد فاز باشه ، پس مادربرد GA-Z97X-UD3H-BK که 700 تومنه و 8 فاز داره اونم با دو تا هت سینک جداگانه با قدرت اورکلاک GA-Z97X-SOC Force که یه تومنه اونم با 8 فاز اونم با یه هت سینک باید یکی باشه که
پس به نوع و مدل ماسفت و کنترلر pwm بستگی داره که همونطور میدونی از دو مدل مختلف با کارایی مختلف این دو ورژن ایجاد شدن (هر چند خود طرف هم اقرار به ماسفت و کنترلر pwm مختلف کرد اما به این مدلش من اعتماد ندارم)
در مورد هت سینگ ها هم همونطور که خود اوستا Avajang گفته بود و من خودم هم به چشم تفاوت (H97-D3H رو با GA-P85-D3) دیدم ، با اونکه هت سینگ هاشون زمین تا آسمون فرق داره اما درجه ی دماشون دقیق عین هم ان که باعث تعجب خودمم شد و اصلا از H97-D3H این انتظار رو نداشتم . این هم برمیگرده به تحقیق و نوع مواد مصرفی هت سینگ ها
درباره ی دوال یا تک بایوس هم باید از خود گیگابایت یا گارانتی آواژنگ پرسید .

درود دوست عزیز
ممنون بابت ابراز نظرتون،منبع مطلب فوق بسیار شناخته شده است و دلیلی نمی بینم که معتبر نباشه،البته بنده مطالب جناب بارانی عزیز رو پیشتر هم دنبال کرده بودم و ایشون هم لطف کردن و توضیحات بیشتری هم ارائه کردن،عزیزان بازم تکرار میکنم این مطلب صرفا از وبسایت نامبرده گرفته شده و نه نظر شخصی بنده(بجز سطر آخر که بولد نوشتم)

اینکه بنده این مطلب رو اینجا ارسال کردم به منظور بحث و تبادل نظر بود و فکر نمیکنم هیچی ایرادی داشته باشه.در دنیای حرفه ای نقد،پرسش و حتی انتقاد امری عادی طلقی میشه و این مطلب هم از همین رو در اینجا مطرح شد تا کاربران فهیم شهر سخت افزار بحث و تبادل نظر کنن.

ضمنا بنده این مطلب رو در انجمن لیون کامپیوتر (Only the registered members can see the link) هم ارسال کردم اما چون اینجا بیشتر تمرکز بر روی گیگابایت هست و صاحب نظران شناخته شده ای فعالیت میکنن ارسال کردم.

SajjadKhati
02-01-15, 19:48
خواهش میشود گلپسر
تاج سری
درباره ی این متن هم کسی چیزی نمیگه
فقط من اعتبارش رو از این لحاظ معتبر نمیدونم که تا اونجایی که من میدونم ، ماسفتی مثل IR3550 هم بالای 60 اهم نداره ولی اون طرف برا این ماسفت ، جریان 69 اهم رو گذاشت

WolverineOC
15-02-15, 17:27
چند وقت پیش یه داستانی توو فروم راه افتاد سر مادربردهای گیگا که توی یه مدل ریویژن نامبرای مختلف داشتو مشخصاتشون توی بروشورا با اونی که یوزر میخرید فرق میکرد. همینجا هم کلی سروصدا کرد که چرا گیگا برای ارزون کردن مادربرداش داره این کارو میکنه و یه عده از یوزرها هم بدون اینکه بفهمن چیزیو خریدن که نمیدونستن پشتش چه ماجرایی هست. اینم لینک اون تاپیکی که همینجا راه افتاد و آخرشم به هیچ نتیجه ای نرسید و گیگا بایتی ها هم براشون مهم نبود اصن.

من خودم رفتم کلی توو اینترنت سرچ کردم و دیدم که ماجرا خیلی داغون تر از این حرفاست. کلی سایت و فرومای معروف راجبش مطلب گذاشتن. ولی یه چیز باحال که فک نکنم کسی اینجا فهمیده باشتش اینه که کد بارکد این مادربردا هم واسه خودش داستانیه.
همه ماها میدونیم بارکد چیه و دیدیم که زیر هر بارکدی یه سری عدد نوشته میشه . اینجور که من متوجه شدم به این عددا میگن EAN کد. این کدا منحصربفردن و هیچ وسیله ای EAN کد مشابه نداره و واسه این استفاده میشن که دستگاه بارکد خوان بتونه راحت هر چیزیو شناسایی کنه . کاری که گیگابایت کرده اینه که واسه همین مادربردای H81 و B85 با ریویژن نامبرای مختلف EAN کد یکسان گذاشته. واسه همین وختی بارکد خوان اسکن میکنه فکر میکنه که با یه مادربرد طرفه اما اینجوریا نیست. مثلن توو این دو تا عکس دو تا مادربرد با ریویژن نامبر 1 و 2 وجود داره که بارکداشون یکیه.