ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال مرغوب برای کاربری ویژه

saman-r
31-12-14, 15:12
درود بر دوستان و یاران گرامی در انجمن

دوستان بنده برای ارشیو نمایندگی نیاز به هارد اکسترنال دارم.
منتها نه هر هارد اکسترنالی.

اطلاعاتی که روی این هارد قرار میگیرن شامل موزیک و عکس و.... نمیشن.
سندهای معتبر مشتری ها، اسکن چک ها، اسکن قرارداد ها و.... هستند که همانطوری که میدونید بسیار مهم هستند.

بنا براین هاردی میخوام که مرغوب باشه. اطلاعاتش تا اندازه ای که بشه به هیچ عنوان از میان رفتنی نباشه.
به عبارتی مرغوب ترین و مقوام ترین هارد بازار رو میخوام در اندازه پولی که پرداخت میکنم.

ازین گذشته محلی که این هارد قراره در اون باشه نسبتا مرتوط هست.
تا حدود 300 تومن بودجه براش گذاشتم.
مشکلی نیست حتی اگر تا 500 گیگ هم ظرفیتش کم باشه. اما میخوام که مقاوم باشه.

خواهش میکنم هارد یا هاردهایی با این ویژگی رو اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید که خیلی بهش نیازمندم.

ممنون میشم.
یک چندتایی هم هارد این زیر معرفی میکنم اگر دوست داشتید نظرتون درباره اونها هم بگید. چون خودم تا الان تونستم اینها رو پیدا کنم:

Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB (Only the registered members can see the link)

Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB

Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB

Sony HD-E1 External Hard Drive - 1T (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
31-12-14, 15:22
شما که انقدر مدارکتون حساس هست بهتره که این هارد هارو برای بکاب در نظر بگیرید و هارد اصلی رو روی سیستم ببندید و از هارد Western Digital SE Edition Enterprise Server 2TB استفاده کنید.

saman-r
31-12-14, 15:34
شما که انقدر مدارکتون حساس هست بهتره که این هارد هارو برای بکاب در نظر بگیرید و هارد اصلی رو روی سیستم ببندید و از هارد Western Digital SE Edition Enterprise Server 2TB استفاده کنید.

دوست نازنین نخست اینکه بسیار از شما بابت پاسختان سپاسگذارم.

بعد اینکه دو جا این اطلاعات در جال حاضر ذخیره هستند.
روی 2 سیستم مختلف

این هارد اکسترنال را در حقیقت میخواهم به عنوان سومین انبار ذخیره سازی استفاده کنم و برایم بسیار مهم است که مقاوم باشد و از اطلاعات بدون از بین رفتن و سوختن نگهداری بکند.

اصلا سرعت هارد برایم مهم نیست.
یو اس بی 2 باشد یا یو اس بی 3 هم اصلا مهم نیست.

چون شاید نهایتا هفته ای یکی دو بار به سیستم وصل شود.

اما میخواهم مقاوم ترین را نسبت به پولی که میدهم را داشته باشم.

راستی هارد جایجایی دارد و ثابت نیست و هاردی که معرفی فرمودید برای وصل کردن به سیستم ، زیاد مناسب بنده نیست. و قیمت هم عرض کردم نهایتا 300 باشد. ولی تا حجم 500 گیگ هم اگر مقدار حافظه کم باشد مشکلی نیست.
پیشنهاد شما را میخوانم و خوب بررسی میکنم. اگر پیشنهاد دیگری هم داشتید استقبال میکنم.

دوستان دیگر هم اگر نظری داشته باشند خوشحال میشوم در میان بگذارند.

باز هم از همه شما دوستان ممنون
به ویژه دوستی که پاسخ دادند

M3RS4D 50062
31-12-14, 16:17
دوست نازنین نخست اینکه بسیار از شما بابت پاسختان سپاسگذارم.

بعد اینکه دو جا این اطلاعات در جال حاضر ذخیره هستند.
روی 2 سیستم مختلف

این هارد اکسترنال را در حقیقت میخواهم به عنوان سومین انبار ذخیره سازی استفاده کنم و برایم بسیار مهم است که مقاوم باشد و از اطلاعات بدون از بین رفتن و سوختن نگهداری بکند.

اصلا سرعت هارد برایم مهم نیست.
یو اس بی 2 باشد یا یو اس بی 3 هم اصلا مهم نیست.

چون شاید نهایتا هفته ای یکی دو بار به سیستم وصل شود.

اما میخواهم مقاوم ترین را نسبت به پولی که میدهم را داشته باشم.

راستی هارد جایجایی دارد و ثابت نیست و هاردی که معرفی فرمودید برای وصل کردن به سیستم ، زیاد مناسب بنده نیست. و قیمت هم عرض کردم نهایتا 300 باشد. ولی تا حجم 500 گیگ هم اگر مقدار حافظه کم باشد مشکلی نیست.
پیشنهاد شما را میخوانم و خوب بررسی میکنم. اگر پیشنهاد دیگری هم داشتید استقبال میکنم.

دوستان دیگر هم اگر نظری داشته باشند خوشحال میشوم در میان بگذارند.

باز هم از همه شما دوستان ممنون
به ویژه دوستی که پاسخ دادند

saman-r
31-12-14, 16:53
ممنون از پیشنهاد شما.

هاردی رو که معرفی کردید براش زمان گذاشتم و رفتم توی اینترنت سرچ کردم. به ویژه نظرات کاربران رو خوندم.

هارد های وسترن دیجیتال بدون شک هاردهای عالی هستن. و کمتر شرکتی هم به پای وسترن در این زمینه میرسه.
اما ازونجایی که هیچ محصولی بدون ایراد نیست این هارد هم ایرادهایی ازش گرفته و گزارش شده.

مثلا اینکه
چون این هارد جز هاردهای ضد ضربه و ضد اب و.... نیست با اینکه سرعت و عملکرد خوبی داشته اما به وفور دیده شده که با افتادن ناگهاتی و ناخواسته هارد که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این هارد از بین رفته. حداقل دو سه مورد رو من دیدم که اینطوری شده. چون ظاهرا بدنه قوی نداره.

من خودم جز اشخاصی هستم که از وسایلم خیلی خوب مراقبت میکنم ولی گاهی ناخواسته مسائلی پیش میاد.
از جمله اینکه با وجود چندین سال نگهداری از ساز خودم یا به عبارتی تارم وقتی یک مهمان برای ما آمد که بچه همراه اونها بود تا به خودم اومدم سازم روی زمین افتاده بود و پوست بی نظیر ساز پاره شده بود و رفته بود پی کارش. ممکنه برای هارد هم این مساله پیش بیاد پس عقل حکم میکنه در صورت امکان چیزی خرید که اگر این دست اتفاقات افتاد اطلاعات از بین نره.

نظرتون درباره هاردهای اکسترنال سیلیکون پاور و ادیتا که ضد ضربه و ضد اب هستند چی هست؟
من شخصا از محصولات تایوانی سیلیکون پاور استفاده کردم و راضی هستم. همچنین از ادیتا.

نظر شما درباره هاردهای ضد ضربه این دو برند چی هست؟
نظر شما برای من مطمئنا مهم هست.

برای نمونه:
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB

Silicon Power Armor A30 External Hard Drive - 1TB (Only the registered members can see the link)

Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB

این هارد اخری خیلی نسبت به مابقی هاردها گران تر هست.
نمیدونم گرانیش به خاطر باریک و شیک بودنش هست یا واقعا سیستم خاصی داره.اگر نظر خاصی درباره این هارد اخیر هم داشتید ممنون میشم بگید. این هارد ضد ضربه و ضد اب رسمی نیست اما بدنه خیلی محکم و عالی از جنس فولاد ضد خش داره که ارزش بررسی رو داره. ظاهرها خیلی خوش ساخت هست اما این چیزی هست که از روی بدنه دیده میشه.

بنده چون کارم نمایندگی خدمات پس از فروش هست روی محصول خوب بیشتر از دیگران حساسم.
برای همین هست اگر بیشتر سوال میپرسم

M3RS4D 50062
31-12-14, 17:38
ممنون از پیشنهاد شما.

هاردی رو که معرفی کردید براش زمان گذاشتم و رفتم توی اینترنت سرچ کردم. به ویژه نظرات کاربران رو خوندم.

هارد های وسترن دیجیتال بدون شک هاردهای عالی هستن. و کمتر شرکتی هم به پای وسترن در این زمینه میرسه.
اما ازونجایی که هیچ محصولی بدون ایراد نیست این هارد هم ایرادهایی ازش گرفته و گزارش شده.

مثلا اینکه
چون این هارد جز هاردهای ضد ضربه و ضد اب و.... نیست با اینکه سرعت و عملکرد خوبی داشته اما به وفور دیده شده که با افتادن ناگهاتی و ناخواسته هارد که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این هارد از بین رفته. حداقل دو سه مورد رو من دیدم که اینطوری شده. چون ظاهرا بدنه قوی نداره.

من خودم جز اشخاصی هستم که از وسایلم خیلی خوب مراقبت میکنم ولی گاهی ناخواسته مسائلی پیش میاد.
از جمله اینکه با وجود چندین سال نگهداری از ساز خودم یا به عبارتی تارم وقتی یک مهمان برای ما آمد که بچه همراه اونها بود تا به خودم اومدم سازم روی زمین افتاده بود و پوست بی نظیر ساز پاره شده بود و رفته بود پی کارش. ممکنه برای هارد هم این مساله پیش بیاد پس عقل حکم میکنه در صورت امکان چیزی خرید که اگر این دست اتفاقات افتاد اطلاعات از بین نره.

نظرتون درباره هاردهای اکسترنال سیلیکون پاور و ادیتا که ضد ضربه و ضد اب هستند چی هست؟
من شخصا از محصولات تایوانی سیلیکون پاور استفاده کردم و راضی هستم. همچنین از ادیتا.

نظر شما درباره هاردهای ضد ضربه این دو برند چی هست؟
نظر شما برای من مطمئنا مهم هست.

برای نمونه:
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB

Silicon Power Armor A30 External Hard Drive - 1TB (Only the registered members can see the link)

Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB

این هارد اخری خیلی نسبت به مابقی هاردها گران تر هست.
نمیدونم گرانیش به خاطر باریک و شیک بودنش هست یا واقعا سیستم خاصی داره.اگر نظر خاصی درباره این هارد اخیر هم داشتید ممنون میشم بگید. این هارد ضد ضربه و ضد اب رسمی نیست اما بدنه خیلی محکم و عالی از جنس فولاد ضد خش داره که ارزش بررسی رو داره. ظاهرها خیلی خوش ساخت هست اما این چیزی هست که از روی بدنه دیده میشه.

بنده چون کارم نمایندگی خدمات پس از فروش هست روی محصول خوب بیشتر از دیگران حساسم.
برای همین هست اگر بیشتر سوال میپرسم

تو کیفیت ساخت وسترن که حرفی نیست
ولی خوب نسبت به ADATA و SIlicon Power توی بدنه یخورده ضعف داره که من خودم یه گارد رو برای هارد پیشنهاد میدم برای هارد و مخافظت در برایر ضربه و فشار و . . . .
من خودم HD 710 دارم که فوق العاده بود ولی خوب وقتی بازش کردم دیدم هاردش ,یه هارد معمولیه 2.5 اینچیه سامسونگه
معمولا ADATA و SIlicon Power هارد های سامسونگ و هیتاچی رو استفاده میکنن (یعنی بدنه خیلی خوب ولی هارد خیلی معمولی ,ولی وسترن یه هارد خیلی خوبه که فقط بدنه خیلی معمولی داره )

در مورد Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB هم قیمتش بخاطر باریک بودنه و این باریک بودن براتون مزیت نیست بلکه نقطعه ضعفه چون به سادگی تحت فشار میشکنه .مثلا وقتی توجیبه پوشتتون باشه و بشینید میشکنه (من خودم عادت دارم هاردم رو بزارم تو جیب پشتیم )

SOHR@B
31-12-14, 17:41
درود
سیلیکون پاور a80 برای شما مناسبه :)
فکر نمیکنید اگه حجم اسنادتون کمه از یه فلش مموری با ظرفیت بالا و مرغوب هم میتونید استفده کنین و اینکه همیشه همراهتونه ؟

saman-r
31-12-14, 17:44
تو کیفیت ساخت وسترن که حرفی نیست
ولی خوب نسبت به ADATA و SIlicon Power توی بدنه یخورده ضعف داره که من خودم یه گارد رو برای هارد پیشنهاد میدم برای هارد و مخافظت در برایر ضربه و فشار و . . . .
من خودم HD 710 دارم که فوق العاده بود ولی خوب وقتی بازش کردم دیدم هاردش ,یه هارد معمولیه 2.5 اینچیه سامسونگه
معمولا ADATA و SIlicon Power هارد های سامسونگ و هیتاچی رو استفاده میکنن (یعنی بدنه خیلی خوب ولی هارد خیلی معمولی ,ولی وسترن یه هارد خیلی خوبه که فقط بدنه خیلی معمولی داره )

در مورد Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB هم قیمتش بخاطر باریک بودنه و این باریک بودن براتون مزیت نیست بلکه نقطعه ضعفه چون به سادگی تحت فشار میشکنه .مثلا وقتی توجیبه پوشتتون باشه و بشینید میشکنه (من خودم عادت دارم هاردم رو بزارم تو جیب پشتیم )

دوست نازنینم خیلی ممنونم از شما
بابت راهنمایی که کردید. راهنمایی شما به ویژه درباره جنس داخلی هارد ارزشمند بود.
خب اگر اینطوری هست من هم همون مدل اولترا پاسپورت وسترن دیجیتال رو میخرم. :11():
و حودم اجتمالا ضد ضربش کنم چون در این زمینه زیاد کار کردم :lol:

در پایان توصیه ی خاص دیگری ندارید؟
درباره نگهداری یا شرکت ضمانت دهنده و کشور سازنده و....؟

saman-r
31-12-14, 17:46
درود
سیلیکون پاور a80 برای شما مناسبه :)
فکر نمیکنید اگه حجم اسنادتون کمه از یه فلش مموری با ظرفیت بالا و مرغوب هم میتونید استفده کنین و اینکه همیشه همراهتونه ؟

دوست عزیزم خیلی ممنونم از شما
این مدل رو من معرفی کردم. دوستمون میگن که هاردهای داخلی اینها معمولا سامسونگ و خیلی معمولی هستن و تنها بدنه محکمی دارند.

فلش مموری رو همین الان هم استفاده میکنم و اسناد خاص رو روی اون ریختم.
اما حداقل 300 تا 400 گیگ یا به عبارتی حداقل یک هارد 500 کیک نیاز دارم. حالا اگه این بیشتر باشه خب بهتر.

در نهایت پیشنهاد دوستمون یعنی وسترن دیجیتال اولترا پاسپورت 1 ترابایتی به رغم بدنه ضعیفش گزینه خوبی هست

M3RS4D 50062
31-12-14, 17:58
دوست نازنینم خیلی ممنونم از شما
بابت راهنمایی که کردید. راهنمایی شما به ویژه درباره جنس داخلی هارد ارزشمند بود.
خب اگر اینطوری هست من هم همون مدل اولترا پاسپورت وسترن دیجیتال رو میخرم. :11():
و حودم اجتمالا ضد ضربش کنم چون در این زمینه زیاد کار کردم :lol:

در پایان توصیه ی خاص دیگری ندارید؟
درباره نگهداری یا شرکت ضمانت دهنده و کشور سازنده و....؟

گارانتیه سازگار هست شرکت ضمانت کنندش و کمپانیش هم آمریکایی هست.
(یکی از علت هایی هم که یاد رفت بگم در مورد Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive اینکه یه قابلیت داره که وقتی به سیستم وصل باشه (حالا چه لپ تاپ یا کامپیوتر) با زدن دکمه ای که داره بصورت اتوماتیک از اطلاعات داخلش تو خودش بکاپ میگیره که من خودم ترجیح میدم Acronis.True.Image رو روی سیستمم هام نصب کنم و براش تعریف کنم که هر وقت به سیستم وصل شد ازش بکاپ بگیره یا از یه سری اطلاعات توی هاردم بکاپ بگیره)

AMD>INTEL
31-12-14, 18:15
روی ضد ضربه بودن این هاردها حساب نکنید .جنس بدنه hd 710 که به ظاهر از جنس فیبر کربن هست در صورتی که واقعا از این جنس نیست .
ADATA DashDrive Durable HD710 (1TB) Review & Rating | PCMag.com (Only the registered members can see the link)

mehdi_0111
31-12-14, 19:01
فقط سیلیکون پاور بگیر مدل a80
هرچیز دیگه ای بگیری پشیمون میشی

Sent from my SM-N9005

mehdi_0111
31-12-14, 19:04
Only the registered members can see the link

Sent from my SM-N9005

omid7000
01-01-15, 01:47
(یکی از علت هایی هم که یاد رفت بگم در مورد Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive اینکه یه قابلیت داره که وقتی به سیستم وصل باشه (حالا چه لپ تاپ یا کامپیوتر) با زدن دکمه ای که داره بصورت اتوماتیک از اطلاعات داخلش تو خودش بکاپ میگیره که من خودم ترجیح میدم Acronis.True.Image رو روی سیستمم هام نصب کنم و براش تعریف کنم که هر وقت به سیستم وصل شد ازش بکاپ بگیره یا از یه سری اطلاعات توی هاردم بکاپ بگیره)

با سلام خدمت شما
به نظر شما acronis میتونه جای norton ghost رو بگیره یا اصلا با اون قابل رقابت نیست ؟

M3RS4D 50062
01-01-15, 06:34
با سلام خدمت شما
به نظر شما acronis میتونه جای norton ghost رو بگیره یا اصلا با اون قابل رقابت نیست ؟

هیچ نرم افزاری نسبت به نرم افزار دیگه داری برتری نیست.
این کاربری و روش کار کردن ما و علم و دانشی هست که ما از ساختار برنامه داریم و ازش تو هندل کردن کارامون توسط برنامه استفاده میکنیم. در واقع این کاربر برنامه هست که قدرت برنامه و انعطاف پذیریه برنامه رو نشون میده.
من خودم برای کاربریه خودم Acronis رو ترجیح میدم.

seyed mamali
01-01-15, 09:51
سلام دوستان.
ببخشید که تو این تاپیک سوال مطرح میکنم.
من یه دونه WD My Passport دارم ؛ همونطوری که دوستان فرمودند بدنه ی ظریفی داره....
چون من هاردو زیاد باخودم اینور و اونور میبرم میخاستم ببینم راهی هست که مقاومش کنم؟ مثلا یه بدنه واسش بزارم یا نمیدونم والا شما بگید:1. (35):

saman-r
01-01-15, 09:51

بسیار سپاسگذارم دوست من
با مشاورتون کمک خوبی به من کردین

:11():

AMD>INTEL
01-01-15, 10:23
سلام دوستان.
من یه دونه WD My Passport دارم ؛ همونطوری که دوستان فرمودند بدنه ی ظریفی داره....
چون من هاردو زیاد باخودم اینور و اونور میبرم میخاستم ببینم راهی هست که مقاومش کنم؟ مثلا یه بدنه واسش بزارم یا نمیدونم والا شما بگید:1. (35):

کیف مخصوص دارند . میتونی تهیه کنی .

seyed mamali
01-01-15, 15:00
کیف مخصوص دارند . میتونی تهیه کنی .

کیف دارم ولی زیاد جالب نیست...یه بار از دستم تو اتوبوس افتاد از بین رفت...
میخام یه چیز اساسی باشه:1. (29):

M3RS4D 50062
01-01-15, 15:18
سلام دوستان.

من این کیفو یه بار دست استادمون دیدم.
کیف خود وسترن هست.
نمیدونم از کجا تهیه کرده ولی کیفت خوبی داشت و همچنین استحکام گاردش خیلی خوب بود.

AMD>INTEL
01-01-15, 15:38
کیف های ضربه گیر از جنس برزنتی مناسب هست . برای من برای capcase هست و کاملا راضی هستم .این مدل مناسبه
RivaCase Model 9101 For Hard External
RivaCase Model 9101 For Hard External - کیف ریواکیس مدل 9101 مناسب برای هارد اکسترنال (Only the registered members can see the link)

seyed mamali
01-01-15, 15:45
من این کیفو یه بار دست استادمون دیدم.
کیف خود وسترن هست.
نمیدونم از کجا تهیه کرده ولی کیفت خوبی داشت و همچنین استحکام گاردش خیلی خوب بود.

آره این کیف ظاهرا خیلی خوبه.
تو بازار هست عایا؟

M3RS4D 50062
01-01-15, 15:46
آره این کیف ظاهرا خیلی خوبه.
تو بازار هست عایا؟

نمیدونم . . .
باید بگردید

seyed mamali
01-01-15, 15:48
نمیدونم . . .
باید بگردید

البته اگه نباشه؛اونی که امیدجان گفتنو میگیرم...
در کل هارد موجود حساسی هست و این خیلی بده:11():

saman-r
01-01-15, 16:29
دوستان نیازی نیست که همیشه کیف های گران قیمت رو تهیه کنید.

بنده سالها توی کار عکاسی بودم. میدونید که کیف های مخصوص عکاسی فوق العاده گران و قیمت های چند صد هزار تومنی دارن. کیف های لنز هم دست کمی ندارند.

من با یک سری ضربه گیر های ارزان قیمت که البته ضربه رو خوب میگیرن و با خریدن نیم متر پارچه به اصطلاح چرمی (معلومه که چرم اصل نیست اما ضد و اب و عالیه) برای لنز هام که فوق العاده حتی از هارد هم حساس تر هستند کیف ساختم. کیف ها هم به قدری محکمه که حتی از کوه بیفته چیزی که داخلشه مشکل پیدا نمیکنه. خیلی هم زیباست.

فقط یه خرده باید ابتکار به خرج داد.
کیفایی که ساختم باهام 5 هزار تومن تموم نشد.

hamed 111
02-01-15, 01:09
درود بر دوستان و یاران گرامی در انجمن

دوستان بنده برای ارشیو نمایندگی نیاز به هارد اکسترنال دارم.
منتها نه هر هارد اکسترنالی.

اطلاعاتی که روی این هارد قرار میگیرن شامل موزیک و عکس و.... نمیشن.
سندهای معتبر مشتری ها، اسکن چک ها، اسکن قرارداد ها و.... هستند که همانطوری که میدونید بسیار مهم هستند.

بنا براین هاردی میخوام که مرغوب باشه. اطلاعاتش تا اندازه ای که بشه به هیچ عنوان از میان رفتنی نباشه.
به عبارتی مرغوب ترین و مقوام ترین هارد بازار رو میخوام در اندازه پولی که پرداخت میکنم.

ازین گذشته محلی که این هارد قراره در اون باشه نسبتا مرتوط هست.
تا حدود 300 تومن بودجه براش گذاشتم.
مشکلی نیست حتی اگر تا 500 گیگ هم ظرفیتش کم باشه. اما میخوام که مقاوم باشه.

خواهش میکنم هارد یا هاردهایی با این ویژگی رو اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید که خیلی بهش نیازمندم.

ممنون میشم.
یک چندتایی هم هارد این زیر معرفی میکنم اگر دوست داشتید نظرتون درباره اونها هم بگید. چون خودم تا الان تونستم اینها رو پیدا کنم:

Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB (Only the registered members can see the link)

Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB

Sony HD-E1 External Hard Drive - 1T (Only the registered members can see the link)

سلام
تو تاپیک انتخاب فلش فرمودید هارد انتخاب کردین! اگه تهیه کردین بیزحمت یک بنچمارک اینجا ازش بذارین. جالب میشه ممنونم