ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مادر برد برای سوکت 1150 و ساپورت رم 2400

shayanspd
30-12-14, 00:10
سلام یه مادر برد مارک ایسوس معرفی بکنید که ساپورت یه سی پی یو 8 مگ کش رو داشته باشه با سکوت FCLGA1150 و فرکانس حافظه رم هم 2400 باشه وتا 32 گیگا بایت حافظهDD3 CL11DUual Channel رو هم ساپورت بکنه از سری Z97...ممنون ومتشکر:11():.(البته مدلای زیادی هستش میخوام بدونم گرونترینشون بهترینشون هم هستش یا نه).واسه رندرینگ نیاز دارم.

M3RS4D 50062
30-12-14, 00:24
Asus Z97 WS (Only the registered members can see the link WS%2F&ei=UcahVL7jB8WzUdykg6gL&usg=AFQjCNEvJKNpmm7dFhqs4G2_VHzF-zyQiA&sig2=Q3C-aW1V7YURWs-gA1sdyA&bvm=bv.82001339,d.d24): 1,210,000
ASUS Z97-WS Motherboard Review | PC Perspective (Only the registered members can see the link)
ASUS Z97-WS Workstation (Intel Z97) Motherboard Review (Only the registered members can see the link)
Asus Introduces Z97 WS Workstation Motherboard (Only the registered members can see the link)
ASUS Z97 Motherboards - LEGACY Z97-Deluxe, Z97-A, Z97-WS, Z97I Plus Mini ITX Detailed (Only the registered members can see the link)

shayanspd
30-12-14, 12:17
اقا یه سوال مقدار DDR3 Memory Support سی پی یو هم در انتخاب مقدار مموری ساپورت رم و مادر برد هم تاءثیر داره یا نه؟؟ مثلا من این مادر بردZ97WS رو انتخاب کردم برای خرید و مموری هم میخوام 32 گیک با فرکانس حافظه 2400 بزارم که این مادر برد بخوبی از پسش برمیاد..خوب مشکل اینجاس که سی پی یو مورده نظرم 4790K هستش که DDR3 Memory Support اون 1600 هستش میخوام بدونم اگه این دخالت مستقیم تو استفاده از حافظه داره بیخود پول رم فرکانس 2400 ندم همون 1600 رو بگیرم....اگه اینتل سی پی یویی هم داره تا فرکانس 2400 ساپورت میکنه معرفی بکنید فقط مشخصات پردازشش مثل 4790 باشه ینی بیس 4.0 تا حالت توربو 4.4 به هیچ عنوان کمتر نباشه... ممنون و متشکر..

M3RS4D 50062
30-12-14, 12:30
اقا یه سوال مقدار DDR3 Memory Support سی پی یو هم در انتخاب مقدار مموری ساپورت رم و مادر برد هم تاءثیر داره یا نه؟؟ مثلا من این مادر بردZ97WS رو انتخاب کردم برای خرید و مموری هم میخوام 32 گیک با فرکانس حافظه 2400 بزارم که این مادر برد بخوبی از پسش برمیاد..خوب مشکل اینجاس که سی پی یو مورده نظرم 4790K هستش که DDR3 Memory Support اون 1600 هستش میخوام بدونم اگه این دخالت مستقیم تو استفاده از حافظه داره بیخود پول رم فرکانس 2400 ندم همون 1600 رو بگیرم....اگه اینتل سی پی یویی هم داره تا فرکانس 2400 ساپورت میکنه معرفی بکنید فقط مشخصات پردازشش مثل 4790 باشه ینی بیس 4.0 تا حالت توربو 4.4 به هیچ عنوان کمتر نباشه... ممنون و متشکر..

نه مشکلی نیست
مهم مقدار فرکانسیه که مادربرد ساپورت میکنه

shayanspd
15-01-15, 18:49
یه سوال دیگه کسی میتونه یه کیس رک سرور که جا واسه نصب کارت گرافیکم داره معرفی بکنه?? الان گرین چند مدل کیس عالی داره که تو رک جا میگیرن ولی اشکالش اینجاس که جا واسه نصب گرافیک ندارن چون اصولا کامپیوترهای سرور نیازی به گرافیک ندارن و از کارت گرافیک مادر برد استفاده میکنن__ اگه کسی یه مدل گرافیک خورشو سراغ داره معرفی بکنه,ممنون و متشکر.،

AMD>INTEL
15-01-15, 18:52
باید از فرم فاکتور tower استفاده کنید برای نصب گرافیک روی سرور . کیس تاور سرور
این مدل هم میتونید تهیه کنید
Only the registered members can see the link

shayanspd
15-01-15, 18:56
اقا من بیشتر بخاطر حالت فشرده وجم جوره کیس سرور میخوام بگیرم نمیشه دیگه چیزی بهش اضافه بکنم__ اگه نیست که بیخیالش بشم همون کیسای معمولی رو بگیرم_ متشکر که جواب دادی__ یه نیگا به مدل T500 گرین بنداز من عاشق یه همچین کیسی هستم,البته فنها و پاورشم تقریبا خوبه__ اینو که معرفی کردی هم خیلی خوبه ولی یه نیگا به پشتش بکن جا واسه کارت گرافیک نداره فقط یه پانل مادر برد و پاور داره البته تا اونجا که من میبینم دیگه جا واسه گرافیک نیس

AMD>INTEL
15-01-15, 19:10
اقا من بیشتر بخاطر حالت فشرده وجم جوره کیس سرور میخوام بگیرم نمیشه دیگه چیزی بهش اضافه بکنم__ اگه نیست که بیخیالش بشم همون کیسای معمولی رو بگیرم_ متشکر که جواب دادی__ یه نیگا به مدل T500 گرین بنداز من عاشق یه همچین کیسی هستم,البته فنها و پاورشم تقریبا خوبه__ اینو که معرفی کردی هم خیلی خوبه ولی یه نیگا به پشتش بکن جا واسه کارت گرافیک نداره فقط یه پانل مادر برد و پاور داره البته تا اونجا که من میبینم دیگه جا واسه گرافیک نیس

جای برای گرافیک هست . کلی براکت برای کارت گرافیک و کارتهای دیگه داره

shayanspd
15-01-15, 19:13
خوب یه نیگا زحمت بکش به T500 هم بنداز ببین رو اونم نصب میشه یا نه چون ترجیحم اونه بخاطر عرض کمترش,البته اگه زحمتی نیس, متشکر

AMD>INTEL
15-01-15, 19:17
خوب یه نیگا زحمت بکش به T500 هم بنداز ببین رو اونم نصب میشه یا نه چون ترجیحم اونه بخاطر عرض کمترش,البته اگه زحمتی نیس, متشکر

خیر نمیشه......

shayanspd
15-01-15, 19:19
ای بابا نشد که بشه ولی بهر حال متشکر از وقتی که گذاشتی,مرسی اقا ممنونم*

shayanspd
26-01-15, 15:11
اییییی خدااااااا من ازینا دوس دارم!!!! ینی میشه؟؟؟ میدونم این یه کیس مولتی مدیا HTPCهستش ولی ظاهرا جا واسه نصب بقیه چیزا داره ببین داره یا نه؟(خودش نوشته این مدل فول سایز هست)/ تو سایت امازون زده 480 دلار فک کنم ازین سایتای خرید از امازون تو ایران سفارش بدیم تا برسه ایران میشه حدود 2/400.اینا که میرن هر روز اورکلاک میکنن روزی یه میلیون سی پی و مادر برد دود میکنن میره هوا یه دونه ازینا بخرن بیان عکسشو بزارن با چیزای داخلش ما ببینیم..شایدم خودم خریدم ولی ازین سایتا میترسم الانم پول بیکار ندارم . ولی خیلی تو فکرش هستم! ینی فراری و لامبورگینیه کیسها هستش:cry:یه مدل هم داره تو اون قسمت جلو نمایشش یه ال سی دی کوچیک داره صفحه مانیتورتون رو توش نمایش میده!!:1. (28)::1. (12):
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

shayanspd
27-01-15, 16:32
یه سوال چون نمیخواستم تاپیک جدید بزنم همینجا مطرح میکنم این مادربردایی که 2 تا 4کارت گرافیک رو ساپورت میکنه چه جوری ازونا کار میکشه ینی اونها جدا جدا کار میکنن ؟/یا مادر برد کارو بین اونا تقسیم میکنه ؟یا مادر برد بار رو به اولی میده سرریز فشار رو به بقیه به نوبت انتقال میده؟؟ وبرای خروجی گرفتن مثلا روی مانیتور شماره یک اگه از خروجی کارت شماره 1 استفاده بکنی ایا پردازش گارت 2 و3 و4 هم تو نمایش خروجی از نظر قدرت رندرینگ نمایش تائثیر دارن یا نه// کلا داستان این مادربردهای چند GPUچی هستش؟/ ممنون ومتشکر..یه نمونه از ارزونترین ماردبردا ازین سری رو تو مارک ایسوس معرفی بکنید و بفرمایید این دسته مادربردها با چه نشانی یا پسوندی تو اسمشون شناخته میشن وبهشون چی میگن...متشکر

M3RS4D 50062
27-01-15, 17:38
یه سوال چون نمیخواستم تاپیک جدید بزنم همینجا مطرح میکنم این مادربردایی که 2 تا 4کارت گرافیک رو ساپورت میکنه چه جوری ازونا کار میکشه ینی اونها جدا جدا کار میکنن ؟/یا مادر برد کارو بین اونا تقسیم میکنه ؟یا مادر برد بار رو به اولی میده سرریز فشار رو به بقیه به نوبت انتقال میده؟؟ وبرای خروجی گرفتن مثلا روی مانیتور شماره یک اگه از خروجی کارت شماره 1 استفاده بکنی ایا پردازش گارت 2 و3 و4 هم تو نمایش خروجی از نظر قدرت رندرینگ نمایش تائثیر دارن یا نه// کلا داستان این مادربردهای چند GPUچی هستش؟/ ممنون ومتشکر..یه نمونه از ارزونترین ماردبردا ازین سری رو تو مارک ایسوس معرفی بکنید و بفرمایید این دسته مادربردها با چه نشانی یا پسوندی تو اسمشون شناخته میشن وبهشون چی میگن...متشکر

این چیزی که من فهمیدم از متن شما ,منظور شما SLI و CrossFire هست که SLI تکنولوژیه Nvidia هست و CrossFire تکنولوژیه AMD هست.

اینا رو مطالعه کنید کامل متوجه میشید.(اگه نتونستید ترجمه کنید بگید تا منبع فارسی بزارم:great:)

Scalable Link Interface - Wikipedia, the free encyclopedia (Only the registered members can see the link)
AMD CrossFireX - Wikipedia, the free encyclopedia (Only the registered members can see the link)