با سلام
من میخواستم یک سیستم جمع کنم با این مشخصات
asuse p85 plus
cori5 4570
ram 8 gig
و پاور 600 green hp
سه تا سوال دارم.
یکی اینکه من خیلی اهل بازی نیستم مگه pes2013 . ترجیح دادم بودجه کارت گرافیک رو در قسمت سی پی یو و مادربرد بزارم و بعدا گرافیک تهیه کنم. چنتا سوال برام پیش اومده
1-حالااصلا میشه به تنهایی و بدون تهیه کارت گرافیک با گرافیگ داخلی اینتل بازی pes رو انجام داد و فیلمها رو با کیفیت معمول دید ؟
2- اگر این کار ممکنه استفاده از گرافیک اینتل باعث گرم شدن و خرابی سیستم نمیشه ؟
3- چون قصد دارم در اینده کارت گرافیک radeon hd 7770 تهیه کنم میخوام یک پاور 600 واتی بگیرم. اما در حال حاضر و حتی ممکنه تا چند ماه اینده سیستم بدون کارت گرافیک با این پاور 600 واتی کار کنه.این میزان قدرت بلا استفاده به سیستم اسیبی نمیزنه ؟
AMD>INTEL
27-12-14, 18:12
با سلام
من میخواستم یک سیستم جمع کنم با این مشخصات
asuse p85 plus
cori5 4570
ram 8 gig
و پاور 600 green hp
سه تا سوال دارم.
یکی اینکه من خیلی اهل بازی نیستم مگه pes2013 . ترجیح دادم بودجه کارت گرافیک رو در قسمت سی پی یو و مادربرد بزارم و بعدا گرافیک تهیه کنم. چنتا سوال برام پیش اومده
1-حالااصلا میشه به تنهایی و بدون تهیه کارت گرافیک با گرافیگ داخلی اینتل بازی pes رو انجام داد و فیلمها رو با کیفیت معمول دید ؟
2- اگر این کار ممکنه استفاده از گرافیک اینتل باعث گرم شدن و خرابی سیستم نمیشه ؟
3- چون قصد دارم در اینده کارت گرافیک radeon hd 7770 تهیه کنم میخوام یک پاور 600 واتی بگیرم. اما در حال حاضر و حتی ممکنه تا چند ماه اینده سیستم بدون کارت گرافیک با این پاور 600 واتی کار کنه.این میزان قدرت بلا استفاده به سیستم اسیبی نمیزنه ؟
1- برای pes 2013 هیج مشکلی نخواهید داشت
2-خیر هیچ مشکلی ایجادنمیشه
3-کارت 7770 خیلی قدیمی شده است . شما مدل جایگزین مثل r7 265 رو انتخاب کنید . درباره اون مورد پاور هم مشکلی نیست و مسئله ای ایجاد نمیشه .
در ضمن پردازنده انتخابی شما رو تو بازار ندیدم
توی core5
corei5 4460
و 4690 موجوده
mbtnt
27-12-14, 19:22
دوست عزیز یک کارت گرافیک gt240 داشتم بنچمارکش در سایت معتبری زده بود 646 و راحت pes رو هم انجام میده . بنچمارک همین اینتل 4600 رو زده 729 . یعنی بالاتر از اون کارت گرافیک .چون تاحالا با گرافیک اینتل به تنهایی کار نکردم .نمی دونم اینها در حد اعداد و ارقامه و یا واقعیه ! یعنی واقعا این گرافیک اینتل بالاتر و قویتر از این کارت گرافیکه .و تو بازی سیستم داغ نمیکنه تیک بزنه و یا بپره بیرون .از شما و دوستانی که تو عمل این گرافیک رو تست کردن هم لطفا نظرشو بگن
@ @ و در پایان لطفا یک مدل رم مارک خوب فرکانس 1600 4 گیگ هم معرفی کنید.
AMD>INTEL
27-12-14, 19:25
دوست عزیز یک کارت گرافیک gt240 داشتم بنچمارکش در سایت معتبری زده بود 646 و راحت pes رو هم انجام میده . بنچمارک همین اینتل 4600 رو زده 729 . یعنی بالاتر از اون کارت گرافیک .چون تاحالا با گرافیک اینتل به تنهایی کار نکردم .نمی دونم اینها در حد اعداد و ارقامه و یا واقعیه ! یعنی واقعا این گرافیک اینتل بالاتر و قویتر از این کارت گرافیکه .و تو بازی سیستم داغ نمیکنه تیک بزنه و یا بپره بیرون .از شما و دوستانی که تو عمل این گرافیک رو تست کردن هم لطفا نظرشو بگن
@ @ و در پایان لطفا یک مدل رم مارک خوب فرکانس 1600 4 گیگ هم معرفی کنید.
همون kingston hyper x fury بگیرید .
mbtnt
27-12-14, 19:32
corsir vengeance چطوره ؟ در مورد قسمت اول سوال بالا اگه ممکنه یه راهنمایی بفرمایید
AMD>INTEL
27-12-14, 19:49
corsir vengeance چطوره ؟ در مورد قسمت اول سوال بالا اگه ممکنه یه راهنمایی بفرمایید
شما بازی pes 2013 رو پرسیدید و خدمتون عرض کردم . با گرافیک تو کار پردازنده مشکلی نیست . کرسیر هم خوبه .
mbtnt
27-12-14, 20:12
ممنون منظور منهم همین بود . فقط چون دیکه فردا تصمیم دارم برم سیستم رو جمع کنم. اگه خودتون با در نظر گرفتن ارتقا گرافیکی سیستم در اینده تا حد کارتهای شبیه 7770 میزان قدرت لازم پاور رو در نظر بگیرید و یک سیستم بدون کارت گرافیک و مانیتور تا مقطع 1800 الی 1900 بهم معرفی کنید. خیلی سپاس گذارم. میخوام حداکثر کارایی رو بهم بده
AMD>INTEL
27-12-14, 20:17
ممنون منظور منهم همین بود . فقط چون دیکه فردا تصمیم دارم برم سیستم رو جمع کنم. اگه خودتون با در نظر گرفتن ارتقا گرافیکی سیستم در اینده تا حد کارتهای شبیه 7770 میزان قدرت لازم پاور رو در نظر بگیرید و یک سیستم بدون کارت گرافیک و مانیتور تا مقطع 1800 الی 1900 بهم معرفی کنید. خیلی سپاس گذارم. میخوام حداکثر کارایی رو بهم بده
cpu 4460 690t
mainboard gigabyte h97-d3h 430t
توصیه من جایگزین کردن این دو قطعه هست . پردازنده که انتخاب کردید موجود نیست .
مادربرد هم این مدل گیگابایت دارای pcie 3.0 و مدار تغذیه بهتر و کارت صدای بهتر و همینطور کارت شبکه قوی میباشد .