PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید کیس مناسب سرور

hossein_chaker
27-12-14, 10:18
با سلام خدمت کلیه کارشناسان عزیز
بنده قصد خرید یک کیس مناسب سرور جهت نصب در دیتا سنتر پارک فناوری در یکی از استان ها را دارم.به نظر شما صاحب نظران، قطعات مناسب برای این کاربری چیست؟
لازم به توضیح است که قرار است این سرور خدمات وب سرور را ارائه دهد و آینده نگری آن نیز تا 3 -4 سال پشتیبانی هاست دو یا سه سایت با زبان برنامه نویسی PHP می باشد.
با تشکر از پاسخ هایی که می دهید.

AMD>INTEL
27-12-14, 10:56
بنده قصد خرید یک کیس مناسب سرور جهت نصب در دیتا سنتر پارک فناوری در یکی از استان ها را دارم.به نظر شما صاحب نظران، قطعات مناسب برای این کاربری چیست؟
لازم به توضیح است که قرار است این سرور خدمات وب سرور را ارائه دهد و آینده نگری آن نیز تا 3 -4 سال پشتیبانی هاست دو یا سه سایت با زبان برنامه نویسی PHP می باشد.

مادربرد چه سایزی انتخاب کردید . شما باید مشخصات سرور رو در بیارید بعد به دنبال کیسش باشید .:1. (23):

M3RS4D 50062
27-12-14, 12:20

یخوردهبیشتر توضیح بدید .. . .
یعنی قرار فقط سایت روی سرور راه اندازی کنید ؟؟؟ (که قطعا دانلود و آپلود هم دارید. درسته؟ )

hossein_chaker
28-12-14, 09:55
بله دانلود و آپلود هم صد در صد خواهیم داشت چون سایت املاک و امور مربوط به رهن و اجاره و ... قراره روی این سرور قرار بگیره و به همین دلیل مدیریت سایت نیاز به آپلود تصاویر داره دانلود هم که حتما خواهیم داشت مخصوصا در موقع مشاهده سایت

hossein_chaker
28-12-14, 09:58
مادربرد چه سایزی انتخاب کردید . شما باید مشخصات سرور رو در بیارید بعد به دنبال کیسش باشید .:1. (23):

شاید بد برداشت کردین منظورم از کیس متعلقات داخل اون هم شامل میشد

AMD>INTEL
28-12-14, 12:51
بودجه خودتون رو ذکر کنید .

M3RS4D 50062
28-12-14, 14:19
بله دانلود و آپلود هم صد در صد خواهیم داشت چون سایت املاک و امور مربوط به رهن و اجاره و ... قراره روی این سرور قرار بگیره و به همین دلیل مدیریت سایت نیاز به آپلود تصاویر داره دانلود هم که حتما خواهیم داشت مخصوصا در موقع مشاهده سایت

بنظرم اجاره سرور خیلی بصرفه تره تا خرید سیستم سرور
شما باید سرعت اینترنت بالایی داشته باشین
سیستمتون هیچ وقت نباید خاموش هم بشه