بعضی از مادربورد ها مثل مدل های Computer Parts, Laptops, Electronics, and More - Newegg.com (Only the registered members can see the link) و Computer Parts, Laptops, Electronics, and More - Newegg.com (Only the registered members can see the link) یک ویژگی دارند به نام SATA raid که raid 0/1/5 پشتیبانی می کند.
چطوری از این ویژگی مادربورد میشه استفاده کرد؟ من روی سرور hp raid راه انداختم ولی روی مادربورد خودم نميدونم چطوری این کار را بکنم؟
nima_hl
21-12-14, 08:21
بعضی از مادربورد ها مثل مدل های Computer Parts, Laptops, Electronics, and More - Newegg.com (Only the registered members can see the link) و Computer Parts, Laptops, Electronics, and More - Newegg.com (Only the registered members can see the link) یک ویژگی دارند به نام SATA raid که raid 0/1/5 پشتیبانی می کند.
چطوری از این ویژگی مادربورد میشه استفاده کرد؟ من روی سرور hp raid راه انداختم ولی روی مادربورد خودم نميدونم چطوری این کار را بکنم؟
لینک هاتون مشکل دارد
اگر با مفاهیم رید آشنا هستید و مادربردتون از این امکان پشتیبانی میکند در بایوس میتوانید تنظیمات کنترلر ساتا را بر روی رید تنظیم کنید
بعد از ذخیره بایوس در هنگام بوت به شما اعلام میشود که بازدن فلان کلید وارد تنظیمات مربوط به raid شوید
در این قسمت میتونید نوع چیدمان هاردهاتون را تنظیم کنید و .....
فقط به این نکته توجه داشته باشید که در رید 0 و 5 هاردهای شما فرمت خواهد شد پس قبل از کانفیگ اگر اطلاعاتی روی هاردها موجوده بکاپ بگیرید
pronetin
21-12-14, 20:25
دوتا سوال:
این که میگند رید مادربورد مشکل داره و قابل اعتماد نیست درسته؟
من می خواهم رید 1 کنم دوتا هاردم را. روی یکیش داده دارم. بعد از رید پاک می شوند؟
(لینک ها تست کردم درست بود. یکیش asrock extreme 3 770 بود یکیش هم asrock 990fx killer)
AMD>INTEL
21-12-14, 20:37
دوتا سوال:
این که میگند رید مادربورد مشکل داره و قابل اعتماد نیست درسته؟
من می خواهم رید 1 کنم دوتا هاردم را. روی یکیش داده دارم. بعد از رید پاک می شوند؟
(لینک ها تست کردم درست بود. یکیش asrock extreme 3 770 بود یکیش هم asrock 990fx killer)
خیر raid مادربردها قابل اطمینان هست و مشکلی نیست
بهتره از اطلاعات بکاپ بگیرید برای اطمینان بیشتر
pronetin
23-12-14, 19:08
اصلا کسی تا حالا روی PC raid راه انداخته؟ راضی بوده؟ این لینک را ببینید طرف گفته روی PC دردسر زیاد داره:
Only the registered members can see the link
من می خواهم برای پشتیبان گیری خودکار از تمام اطلاعات و تنظیمات رید 1 راه بیاندازم.
AMD>INTEL
23-12-14, 19:11
اگر از سخت افزار مناسب یعنی هارد مطمئن استفاده کنی مشکلی نیست . یکی از بهترین مدلها نمونه زیر از وسترن دجیتال هست
Western Digital Raid Edition 2TB
pronetin
23-12-14, 22:45
مدل هارد ماه مهمه؟ چون بیشتر کنترلر رید مهمه...
هارد من Toshiba 1TB است.
AMD>INTEL
23-12-14, 22:47
مدل هارد ماه مهمه؟ چون بیشتر کنترلر رید مهمه...
هارد من Toshiba 1TB است.
مدل هارد خیلی مهم تر هست . هارد توشیبا و هیتاچی رو به هیچ عنوان برای raid توصیه نمیکنم .
pronetin
23-12-14, 22:58
شما درست میگید مثل اینکه هارد ها مدل های خاصی برای رید دارند. اگر desktop را برای رید استفاده کنیم error های تطابقی میده.
AMD>INTEL
23-12-14, 23:03
شما درست میگید مثل اینکه هارد ها مدل های خاصی برای رید دارند. اگر desktop را برای رید استفاده کنیم error های تطابقی میده.
مسئله اطمینان و میزان خرابی هم هست . اون مدلی که معرفی کردم . مناسب این کار هست . مثل مدل بلک دارای دو پردازشگر dsp هست .
pronetin
23-12-14, 23:11
میشه چند مدل که تو بازار هست معرفی کنید البته به ترتیب تجربه ای که از خوب بودنشان دارید.
AMD>INTEL
23-12-14, 23:18
میشه چند مدل که تو بازار هست معرفی کنید البته به ترتیب تجربه ای که از خوب بودنشان دارید.
wd raid edition اولین انتخابتون باشه .
wd caviar black دومین
seagate 7200.14 سومین
wd caviar blue این مدل فقط 1 ترابایتش موجوده
---
این مورد رو خاظرم نبود Western Digital Red NAS Hard Drive 1TB
این هم کلا برای کارهای شبکه و ورک استیشن طراحی شده.دوستان کار سرور از این مدل زیاد استفاده میکنند برای raid
pronetin
28-02-15, 22:03
من الان دو هفته است دنبال wd raid میگردم ولی پیدا نمیکنم. شما جایی را برای معرفی سراغ دارید بروم بخرم...
AMD>INTEL
28-02-15, 22:07
من الان دو هفته است دنبال wd raid میگردم ولی پیدا نمیکنم. شما جایی را برای معرفی سراغ دارید بروم بخرم...
اینجا موجود زده
مارکتینگ آریا کامپیوتر | ™Aria Computer (Only the registered members can see the link)
pronetin
15-03-15, 12:23
اینجا موجود زده
مارکتینگ آریا کامپیوتر | ™Aria Computer (Only the registered members can see the link)
اینجا من چند دفعه زنگ زدم. تو بلاگ یک شماره بیشتر نداشت. میشه لطف کنید اگر شماره ای دارید بدهید. این شماره می گفت من ندارم.
طرف اصلا تهرانی نبود به نظرم.
AMD>INTEL
15-03-15, 12:44
اینجا من چند دفعه زنگ زدم. تو بلاگ یک شماره بیشتر نداشت. میشه لطف کنید اگر شماره ای دارید بدهید. این شماره می گفت من ندارم.
طرف اصلا تهرانی نبود به نظرم.
اینجا رو چک کنید
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: گروه ها (Only the registered members can see the link/filter604_Western+Digital/)
pronetin
05-04-15, 09:03
wd caviar black دومین
seagate 7200.14 سومین
---
این هم کلا برای کارهای شبکه و ورک استیشن طراحی شده.دوستان کار سرور از این مدل زیاد استفاده میکنند برای raid
این مدل هایی که شما توصیه کردید توش se نیست. الان دیجی کالا هم هارد های متنوع آورده... قیمت های عجیب!
مثلا هارد red 4tb قیمتش برابر هارد raid 2TB است!!!
یعنی برای اینکه raid کنم روی PC باید این تفاوت قیمت را بپذیرم و re بگیرم وگرنه باید همیشه نگران عملکرد اشتباه هارد و از دست رفتن داده هام باشم؟
AMD>INTEL
05-04-15, 09:26
این مدل هایی که شما توصیه کردید توش se نیست. الان دیجی کالا هم هارد های متنوع آورده... قیمت های عجیب!
مثلا هارد red 4tb قیمتش برابر هارد raid 2TB است!!!
یعنی برای اینکه raid کنم روی PC باید این تفاوت قیمت را بپذیرم و re بگیرم وگرنه باید همیشه نگران عملکرد اشتباه هارد و از دست رفتن داده هام باشم؟
میتونید بلک هم بگیرید.قیمتش کمتر هست ولی عملکرد بسیار خوبی دارد .
Iverson
05-04-15, 10:52
wd caviar black دومین
seagate 7200.14 سومین
---
Seagate Constellation ES.3
Seagate Constellation CS
این دو مدل چطور هستند؟
AMD>INTEL
05-04-15, 11:00
Seagate Constellation ES.3
Seagate Constellation CS
این دو مدل چطور هستند؟
بد نیستند ولی به شخصه وسترن رو ترجیح میدم .
pronetin
05-04-15, 15:24
برای من خیلی مهمه که خیالم راحت باشه داده هایم با رید از بین نمیره. برای همین می خوام روی PC ام از رید استفاده کنم.
برای همین blue green black و... نمی گیرم (دلیلش تو پست های قبلی کاربر AMD>INTEL هست. ;-) :-)
حالا شما میگی seagate بگیرم؟ تجربه دارید باهاش؟
چون من می خواهم دوتا 4tb یا 3tb بخرم حدود 2 3 میلیون میشه...
داده هام فیلم و عکس و... نیست... اطلاعات است...
یعنی نمیشه دیگه درست کرد اطلاعات رو....
AMD>INTEL
05-04-15, 16:32
کل این جریان بستگی به بودجه شما دارد . اگر بودجتون محدوده مجبورید به سراغ هاردهای معمولی 7200 برید .
هاردهای وسترن RE Edition و سیگیتی که دوستمون معرفی کردند به مراتب قیمت بالاتری دارند . شاید دو تا سه برابر هاردهای معمولی با ظرفیت مشابه . به مراتب احتمال خطا و خرابی کمتری دارند . اطلاعات شما به طور مرتب باید بکاپ گیری بشه . چون هر قطعه ای احتمال fail شدن دارد .