با عرض سلام و خسته نباشید.
دوستان نتیجه تست لپ تاپ رو با برنامه فن اسپید توی عکس زیر مشاهده می کنید. آیا این نتایج طبیعی هست؟
ضمنا اینکه، وقتی گوش رو به دریچه خروجی هوای گرم نزدیک می کنیم صدای کمی هم داره. این صدا هم طبیعیه؟
ممنون
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
20-12-14, 10:41
با عرض سلام و خسته نباشید.
دوستان نتیجه تست لپ تاپ رو با برنامه فن اسپید توی عکس زیر مشاهده می کنید. آیا این نتایج طبیعی هست؟
ضمنا اینکه، وقتی گوش رو به دریچه خروجی هوای گرم نزدیک می کنیم صدای کمی هم داره. این صدا هم طبیعیه؟
ممنون
Only the registered members can see the link
درجه حرارت طبیعی هست . دور فن همینطور .
M I L A D
20-12-14, 10:42
درجه حرارت طبیعی هست . دور فن همینطور .
ممنون. در مورد صدا چطور ؟
AMD>INTEL
20-12-14, 10:45
ممنون. در مورد صدا چطور ؟
اگر فنتون کم صدا میکنه و فکر میکنید خوب کار نمیکنه اینطور نیست به خوبی داره کارشو انجام میده
M I L A D
20-12-14, 14:25
اگر فنتون کم صدا میکنه و فکر میکنید خوب کار نمیکنه اینطور نیست به خوبی داره کارشو انجام میده
یک سوال دارم: صدای فن طبیعتا باید شنیده بشه یا باید بی صدا باشه؟ (البته فن لپ تاپ منظورم هست)
AMD>INTEL
20-12-14, 14:28
یک سوال دارم: صدای فن طبیعتا باید شنیده بشه یا باید بی صدا باشه؟ (البته فن لپ تاپ منظورم هست)
بستگی داره از چه فنی استفاده شده باشه . شما بیشتر به درجه حرارت توجه کن . چون فن کارشو درست انجام نده حرارت خیلی بالا میره
M I L A D
20-12-14, 14:33
بستگی داره از چه فنی استفاده شده باشه . شما بیشتر به درجه حرارت توجه کن . چون فن کارشو درست انجام نده حرارت خیلی بالا میره
از بابت حرارت که مشکلی نیست. فقط چون وقتی دقت میکنم صدای فن شنیده میشه، خصوصا از محفظه خروج هوای گرم ...