PDA

مشاهده نسخه کامل : نحوه شات انداختن از بازی NFS Most Wanted Car

M3RS4D 50062
19-12-14, 20:43
سلام تو بازی چجوری میشه شات انداخت و یا فیلم گرفت؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تو یوتوب یه ویدئو دیده بودم دوتا تابستون پیش که چجوری میشه با خود بازی چجوری فیلم گرفت و یا عکس انداخت!!!
حتی تو مسیر خوده بازی هم بود !!!!
C:\Users\Admin\Pictures\Criterion Games\Need For Speed(TM) Most Wanted

یعنی خوده بازی این قابلیت رو داره
اگه کسی میدونه به چه نحوه ,بگه ممنون میشم :great::great::great:

YosefFaraji
19-12-14, 22:21
با برنامه Frapsمیتونید هم عکس بگیرید هم فیلم از هر بازی که بخواید.ولی اگه خود MostWanted میخواید عکس بگیره برید تو تنظیمات صفحه کلید تو بازی ببینید کلیدی برای این کار گذاشتن؟

M3RS4D 50062
19-12-14, 22:50
با برنامه Frapsمیتونید هم عکس بگیرید هم فیلم از هر بازی که بخواید.ولی اگه خود MostWanted میخواید عکس بگیره برید تو تنظیمات صفحه کلید تو بازی ببینید کلیدی برای این کار گذاشتن؟

ممنون
میدونم با این برنامه میشه
ولی الان سوالی که ایجاد میشه اینه که کدوم کیلیداس که این کارو میکنه :1. (35)::1. (35)::1. (35):

YosefFaraji
19-12-14, 23:42
ممنون
میدونم با این برنامه میشه
ولی الان سوالی که ایجاد میشه اینه که کدوم کیلیداس که این کارو میکنه :1. (35)::1. (35)::1. (35):
همون دیگه.منم گفتم که وقتی میرید تو تنظیمات صفحه کلید میتونید ببینید که هر کلیدی به چه دردی میخوره.خودم بازی رو حذف کردم وگرنه الان بهتون میگفتم.به نظرم بازی جالبی نیست و برای زیر10سال ساخته شده.زیادی فانتزیه