PDA

مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی لپتاپ قبل از بالا امدن ویندوز

fonqri
19-12-14, 18:37
سلام
دوستان من یه لپتاپ ایسوز خریدم حدود یکی دو ماه میشه و تا حالا باهاش مشکل نداشتم ولی دو روزه وقتی خاموشش میکنم و میخوام روشنش کنم برای بار اول وقتی میخوام روشنش کنم تا بالا امدن ویندوز پیش میره ولی یه دفعه از سمت راست لپتاپ یه صدای جیر میاد و یهو خاموش میشه وقتی دوباره روشنش میکنم بدون مشکل روشن میشه میخواستم بدونم مشکلش چیه مدلشم
asus n56jk i7-1T-8
راستی تازگیا بازی assassin unity رو نصب کردم و درایور گرافیکمم اپدیت کردم انویدیاست گفتم شاید ربط داشته باشه
ممنونم اگر زود جوابمو بدید

AMD>INTEL
19-12-14, 18:44
سلام
دوستان من یه لپتاپ ایسوز خریدم حدود یکی دو ماه میشه و تا حالا باهاش مشکل نداشتم ولی دو روزه وقتی خاموشش میکنم و میخوام روشنش کنم برای بار اول وقتی میخوام روشنش کنم تا بالا امدن ویندوز پیش میره ولی یه دفعه از سمت راست لپتاپ یه صدای جیر میاد و یهو خاموش میشه وقتی دوباره روشنش میکنم بدون مشکل روشن میشه میخواستم بدونم مشکلش چیه مدلشم
asus n56jk i7-1T-8
راستی تازگیا بازی assassin unity رو نصب کردم و درایور گرافیکمم اپدیت کردم انویدیاست گفتم شاید ربط داشته باشه
ممنونم اگر زود جوابمو بدید

این مورد رو حتما به گارانتی مراجعه کن . خاموش کردن به علت داغ شدن یکی از قطعات هست . بایوسش رو اپدیت کردی تا به حال ؟

yasalidadi
05-01-15, 02:55
سلام.مشگل شما پس از بررسی سیستم خنک کننده که شامل هیت سینک و فن اگه اوکی بودن مربوط میشه به داغ شدن سی پی یو و چیپ گرافیک.البته 95 درصد مواقع این مشکل رو با سرویس خنک کننده که شامل تمیز کردن فن و تعویض خمیر سیلیکون و یا چسب سیلیکون حل کردم.موفق باشید