سلام خسته نباشید من درایور بلوتوثم رو نصب میکنم ولی نمیتونم از بلوتوث استفاده کنم این ارور رو هم موقع نصب میده
Only the registered members can see the link
توی قسمت change pc setting از قسمت wireless هم میرم این طوری هست بلوتوثم
درایور هاشم از توی سایت اچ پی دانلود کردم
اینم یه عکس از device manager
لطفا کمکم کنید...
AMD>INTEL
17-12-14, 13:47
ویندوز 8 نصب هست یا 8.1 ؟ 64 بیت هست ؟
MOHAMMAD.R77
17-12-14, 13:51
windows 8-64bit
AMD>INTEL
17-12-14, 13:55
windows 8-64bit
کدوم درایور بلوتوث رو نصب کردید ؟
MOHAMMAD.R77
17-12-14, 14:02
کدوم درایور بلوتوث رو نصب کردید ؟
درایور های Realtek & Boardcom رو نصب کردم آیکن بلوتوث در Change pc setting\wireless اومد.
AMD>INTEL
17-12-14, 14:06
درایور های Realtek & Boardcom رو نصب کردم آیکن بلوتوث در Change pc setting\wireless اومد.
درست نصب نشده ! درایور درست رو انتخاب نکردید .
MOHAMMAD.R77
17-12-14, 14:08
درست نصب نشده ! درایور درست رو انتخاب نکردید .
تمام درایور های مربوط به بلوتوث رو از سایت hp دانلود کردم ولی هیچکدوم همین آیکن رو هم نمیاورد.نمیدونم چرا اینطوریه؟؟
البته درایور broadcom کامل نصب شد و هیچ اروری نداد
AMD>INTEL
17-12-14, 14:11
تمام درایور های مربوط به بلوتوث رو از سایت hp دانلود کردم ولی هیچکدوم همین آیکن رو هم نمیاورد.نمیدونم چرا اینطوریه؟؟
البته درایور broadcom کامل نصب شد و هیچ اروری نداد
شما وایرلس رو دیسیبل میکنید . تغییری تو قسمت بلوتوث میبینید یا نه ؟
ویندوز 8.1 64 بیت نصب کنید . درایور بلوتوث لازم نیست .
MOHAMMAD.R77
17-12-14, 14:16
من دکمه بلوتوثم با وایرلسم یکیه وایرلسم روشنه ولی بلوتوث نه که تو عکس میتونید ببینید.اصلا به بلوتوث هیچ دسترسی سخت افزاری و نرم افزاری ندارم.
دیشب ویندوز 8.1 نصب کردم بازم بلوتوث رو پیدا نکرد.کلا یه دو هفته ای هست این بلوتوثش رو اعصابمه.
AMD>INTEL
17-12-14, 14:18
من دکمه بلوتوثم با وایرلسم یکیه وایرلسم روشنه ولی بلوتوث نه که تو عکس میتونید ببینید.اصلا به بلوتوث هیچ دسترسی سخت افزاری و نرم افزاری ندارم.
دیشب ویندوز 8.1 نصب کردم بازم بلوتوث رو پیدا نکرد.کلا یه دو هفته ای هست این بلوتوثش رو اعصابمه.
چون توی قسمت درایورهای 8.1 درایوری برای بلوتوث نگذاشته .تو بایوس چک کنید بلوتوث فعال باشه .
MOHAMMAD.R77
17-12-14, 14:20
بایوس تاحالا دست نزدم باید چه کار کنم؟
AMD>INTEL
17-12-14, 14:21
بایوس تاحالا دست نزدم باید چه کار کنم؟
وارد بایوس بشید . تو منوها دنبال گزینه ای مربوط به بلوتوث باشید .اگر دیسیبل بود فعال کنید .
MOHAMMAD.R77
17-12-14, 14:21
ممنون از راهنمایی تون.اگه درست نشد دوباره همین جا پست میزارم...
AMD>INTEL
17-12-14, 14:23
بایوس رو یاد ندارم،باید چه کار کنم؟؟
موقع روشن شدن لپتاپ عموما با فشردن کلید f1 یا f2 وارد بایوس میشید .
MOHAMMAD.R77
17-12-14, 14:57
ببخشید قسمت Virtuallization technology اون غیر فعال بود من توی اینترنت گشتم این قسمت برای بلوتوثه اینو فعال کردن ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد!!!
AMD>INTEL
17-12-14, 15:30
ببخشید قسمت Virtuallization technology اون غیر فعال بود من توی اینترنت گشتم این قسمت برای بلوتوثه اینو فعال کردن ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد!!!
نه اون ربطی نداره . شما هنوز یک unknown device دارید که احتمال زیاد بلوتوث هست .
درایور بلوتوث شما باید ralink باشه .
این برنامه هم نصب کنید
MOHAMMAD.R77
17-12-14, 22:28
اونو با جستجوی آنلاین خود ویندوز پیدا کرد که دکمه on\off وایرلس بود،با این تفاسیر دیگه دیوایسی نمیمونه که بخواد بلوتوث باشه!؟؟!؟!؟!؟!
البته قبلش این نرم افزاری که گفتین رو نصب کردم اما یکسره ارور میده بلوتوث را روشن کنید به انگلیسی منم هر کار کردم نشد نصب بشه...
به نظر شما چه کار کنم؟؟؟
AMD>INTEL
17-12-14, 22:34
اونو با جستجوی آنلاین خود ویندوز پیدا کرد که دکمه on\off وایرلس بود،با این تفاسیر دیگه دیوایسی نمیمونه که بخواد بلوتوث باشه!؟؟!؟!؟!؟!
به نظر شما چه کار کنم؟؟؟
به صورت دستی دیوایسش رو تو device manage اضافه کنم حل میشه؟
خیر.همه لپتاپ درای سخت افزار بلوتوث نیستند . بستگی به سفارش دارد .روی جعبه لپتاپ معمولا مینویسه دارای ماجول بلوتوث هست یا نه . دستگاه شما فاقد بلوتوث میباشد .
Mehrdad.A 88
17-12-14, 23:56
چرا رو بعضی لپ تاپ ها امکانات ساده ای مثل بلوتوث یا دکمه on/off تاچ پد رو نمیزارن ؟