PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال: Grid computing چیست؟

M3RS4D 50062
16-12-14, 16:36
سلام دوستان
کسی در مورد Grid computing چیزی میدونه؟ در مورد محاسبات شبکه ای هست که اونجور که من فهمیدم یعنی هدف این محاسبات اینکه از 100% ظرفیت پردازشی استفاده کنه برای پردازش یه برنامه یا هر چیزه دیگه
میخوام کامل در موردش بدون یا حداقل بیشترشو
ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه بگه
:give_rose::give_rose::give_rose:

M3RS4D 50062
16-12-14, 22:19
خودم پیدا کردم :Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
Grid computing (Only the registered members can see the link)

nima_hl
17-12-14, 02:39
سلام دوستان
کسی در مورد Grid computing چیزی میدونه؟ در مورد محاسبات شبکه ای هست که اونجور که من فهمیدم یعنی هدف این محاسبات اینکه از 100% ظرفیت پردازشی استفاده کنه برای پردازش یه برنامه یا هر چیزه دیگه
میخوام کامل در موردش بدون یا حداقل بیشترشو
ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه بگه
:give_rose::give_rose::give_rose:

سلام

گرید به دستگاه های متصل به اینترنت این امکان را میده که از منابع یکدیگر استفاده کنند

مثلا برای محاسبات بسیار پیچیده به جای استفاده از سوپر کامپیوترهای گران قیمت محاسبات توسط تعداد زیادی کامپیوتر متصل به اینترنت انجام میشه

برای ایجاد این شبکه نیاز به حداقل یک سرور و تعداد زیادی کامپیوتر بیکار هست

البته بعضی شرکتهای چند ملیتی که سرور در سراسر جهان دارند هم از این تکنولوژی استفاده میکنند ( از سرورهائی که در این سوی جهان شب هنگام بیکار هستند در سوی دیگر جهان استفاده میکنند )

به هر حال این کارها با این وضعیت اینترنت و قیمت برق در ایران زیاد طرفدار ندارد و موسسه ای هم برای طرح برنامه پیچیده وجود ندارد تا ما نیاز به این تکنولوژی داشته باشیم

M3RS4D 50062
17-12-14, 16:17
سلام

گرید به دستگاه های متصل به اینترنت این امکان را میده که از منابع یکدیگر استفاده کنند

مثلا برای محاسبات بسیار پیچیده به جای استفاده از سوپر کامپیوترهای گران قیمت محاسبات توسط تعداد زیادی کامپیوتر متصل به اینترنت انجام میشه

برای ایجاد این شبکه نیاز به حداقل یک سرور و تعداد زیادی کامپیوتر بیکار هست

البته بعضی شرکتهای چند ملیتی که سرور در سراسر جهان دارند هم از این تکنولوژی استفاده میکنند ( از سرورهائی که در این سوی جهان شب هنگام بیکار هستند در سوی دیگر جهان استفاده میکنند )

به هر حال این کارها با این وضعیت اینترنت و قیمت برق در ایران زیاد طرفدار ندارد و موسسه ای هم برای طرح برنامه پیچیده وجود ندارد تا ما نیاز به این تکنولوژی داشته باشیم

سلام نیما جان :give_rose:

ممنون ,ماهیت کلی این بحث رو میدونم ,بیشتر سراغ یه مقاله یا یه منبعی هستم که کاملا این مبحث رو توضیح داده باشه طوری که همه چیز در مورد Grid Computing رو پوشش بده
بازم ممنون
خودم دارم روش کار میکنم
اگه تونستم چیزیی پیدا کنم یه مقاله ازش درس میکنم تو انجمن هم میزارم :great:

M3RS4D 50062
25-12-14, 23:06
این هم یه مقاله کامل و بی نقص :great::great::great:
Only the registered members can see the link Grid_Computing_79_%D8%B5.docx.html