ورود

مشاهده نسخه کامل : پرسشهایی پیرامون خرید پلی استیشن 3 دسته دوم

Amir_Ariamehr2003
15-12-14, 23:55
در زمان خرید پلی استیشن 3 دسته دوم به چه نکاتی باید توجه کنم و چه جوری سنگینترین تستها رو انجام بدم
سلام
قصد خرید یه پلی استیشن 3 دسته دوم با مشخصات زیر رو دارم :
Playstation 3 Fat Hard 60GB با هارد 1ترابایت که نمیدونم اینترنال هست و یا اکسترنال 48 ساعت مهلت تست و قیمت بدون هارد550 و با هارد 750تومن
اول اینکه قیمتش کم یا زیاد نیست و بعدش به چه نکات حیاتی باید توجه کنم که دستگاه سالم هست یا نه ؟؟؟
اگه سالم باشه بعد تست باید چه علائمی داشته باشه و بعکس اگه مشکلی داشته باشه کدوم مشکل از همه بدتر هست

و مهمترینش کجا باید چک کیم با چه ورژنی کپی خور شده مثلا 3.55 یا 4.60
و جریان این مولتی من و مولتی منیجر چی هست
و این روگرو یا حبیب اینا چی هست و از کجا بفهمم کدوم از این دوتا بالایی که اسم بردم روش نصب شده

Amir_Ariamehr2003
16-12-14, 21:59
دوباره سلام
راستش یه سوال دارم ازتون و اونم این هست که :
اگه من یه پلی 3 اورجینال خور بخرم که قابلیت کپی خور کردن نرم افزاری رو داشته باشه(تاجایی که تحقیق کردم فریمور 3.55 به پایین باید باشه) و اگه ورژن بالاتر بود باید بدیم با دانگل کبری کپی خورش کنن و به اصطلاح دانگرید بشه
با توجه به اینکه تا دلتون بخواد با کامپیوتر و نرم افزارهاش و همچنین رسیور اپن سورس لینوکسی و برنامه هاش کلنجار میرم و از پسش بر میام(البته اینم بگم میگردم و آموزشهای کامل و نکته به نکته در رابطه باهاشون رو پیدا میکنم وطبق آموزش مشکلاتم رو حل میکنم یا به اندوخته های علمیم می افزایم)
حالا با این توضیحات بنظرتون خودم میتونم کپی خور کنم دستگاه رو
چون شیراز پرسیدم واسه کپی خور کردن نرم افزاری چیزی در حدود 250 تا 350 دستمزد میگیرن
حالا درخواستی که دارم چه خودم بخوام کپیخور کنم و چه نخوام لطفا E-Book گام به گام کپی خور نرم افزاری رو واسم آپلود کنید یا پاسم کنید به لینک ویا برنامه مورد نیاز

nima_hl
17-12-14, 01:36
امیر جان کپی خور کردن مشکلات خودش را داره

بنظرم اگر تمایل به تهیه این کنسول را دارید. یدونه دستگاه کپی خور دست دوم بگیرید به دنبال دردسرش هم نروید ( الان تفاوت قیمت سیستم دست دوم کپی خور و اورجینال تا اونجا که میدونم زیاد نیست )

ریسک این کار تا اونجا که میدونم زیاده و یه آزمایش ممکنه به نابودی کلیه سرمایتون تبدیل بشه

اگر هم خوره این کار هستید به ریسک خودتون انجام بدید

گمان نمیکنم دوستان اینجا بتونند کمک زیادی به شما بکند

SOHR@B
17-12-14, 08:17
دوباره سلام
راستش یه سوال دارم ازتون و اونم این هست که :
اگه من یه پلی 3 اورجینال خور بخرم که قابلیت کپی خور کردن نرم افزاری رو داشته باشه(تاجایی که تحقیق کردم فریمور 3.55 به پایین باید باشه) و اگه ورژن بالاتر بود باید بدیم با دانگل کبری کپی خورش کنن و به اصطلاح دانگرید بشه
با توجه به اینکه تا دلتون بخواد با کامپیوتر و نرم افزارهاش و همچنین رسیور اپن سورس لینوکسی و برنامه هاش کلنجار میرم و از پسش بر میام(البته اینم بگم میگردم و آموزشهای کامل و نکته به نکته در رابطه باهاشون رو پیدا میکنم وطبق آموزش مشکلاتم رو حل میکنم یا به اندوخته های علمیم می افزایم)
حالا با این توضیحات بنظرتون خودم میتونم کپی خور کنم دستگاه رو
چون شیراز پرسیدم واسه کپی خور کردن نرم افزاری چیزی در حدود 250 تا 350 دستمزد میگیرن
حالا درخواستی که دارم چه خودم بخوام کپیخور کنم و چه نخوام لطفا E-Book گام به گام کپی خور نرم افزاری رو واسم آپلود کنید یا پاسم کنید به لینک ویا برنامه مورد نیاز

درود
دوست من اول اینکه عضویتتون رو تبریک میگم
سپس اینو هم بگم یه برد کبری حدود 150 تومن هزینش میشه براتون ps3 کنسول خوبیه ولی به اینم توجه داشته باش خیلی از بازیهای انحصاریش رو ایکس باکس اومده
من خودم طرفدار پرو پا قرص ps هستم ولیاز لحاظ درد سر و... ایکس باکس بهتره خودمم دنبالشم یه تمیزش رو بگیرم شمام یکمی بیشتر تحقیق کن :)
البته اگه دست دو میخوای بگیری خیلیاش کپی شدس فقط یادت باشه فت اگه میخوای بگیری دور فنش بالا نباشه که به مشگل میخوری

Dark Devil
17-12-14, 13:37
سلام دوست عزیز

به ترتیب به سوالاتتون جواب میدم تا راحت تر بتونید تصمیم بگیرید

۱-در زمان خرید کنسول دست دوم اولین نکته سلامت ظاهری دستگاه هست ، سلامت بدنه ، عدم داشتن شکستگی های ریز و سلامت پایه ها که زیرشون پیچ های دستگاه هست و سعی کنید همه رو چک کنید تا از اینکه کنسول به دفعات باز شده یا خیر اطمینان نسبی پیدا کنید.
برای اطمینان از کارکرد دستگاه هم یک بازی غیر PSN ای اجرا کنید و چند ساعت بازی کنید صدای فن ها و هارد اگر از حالت عادی خارج نشد که دستگاه سالم هست، هارد رو هم از توی منوی دستگاه میتونید check disk رو انجام بدید و بازرسی کنید ، یک بازی با Blueray هم تست کنید

۲ - ورژن کپی خور همون ورژن Firmware دستگاه هست یعنی اگه info ورژن فریمور رو ۴.۵۰ میبینید دستگاه به ورژن ۴.۵۰ کپی خور و آپگرید شده
نوع کپی خور هم زمان بالا اومدن دستگاه گوشه سمت چپ زمانی که trademark های سونی رو داره نشون میده مینویسه Rogero یا HABIB که البته راجرو دیگه بازشنست شده و نسخه جدید ارایه نمیکنه و اکثر دستگاه ها که آپدیت باشن Habib cobra CFW هستن

۳ - Multiman برنامه ایه که شما میتونین Backup ای که از دیسک بازی گرفته شده رو اجرا و از روی اون بازی کنید و به مدیریت دستگاه جیلبرک شدتون بپردازید

۴- همه دستگاه ها حتی با دانگل هم شاید کپی خور نشن ، باید پارت نامبر دستگاه رو چک کنید تا ببینید آیا قابلیت کپی خور شدن داره یا نه ، اگر قابلیتش رو داشته باشه کاریه که به راحتی انجام میشه و کاقیه OFW رو با CFW عوض کنید یا دانگرید کنید و بعد کپی خورش کنید و کلا پروسه نرم افزاری ساده ای داره به شرط اینکه برق وسطش قطع نشه

برای اطلاعات بیشتر میتونین به سایت

Only the registered members can see the link

مراجعه کنید و برای دانلود ابزار مورد نیاز هم از :

Only the registered members can see the link

استفاده کنید

Amir_Ariamehr2003
18-12-14, 01:50
سپاسگزارم از پاسخ هر دو دوست مهربان:11():
و در کورد ایکس باکس که کلا با Shape دسته کنسولش مشکل دارم و بعد اینکه بزرگترین مشکلش اینه که Nine DVD هست و روز به روز حجم بازیها افزون میشه و به زودی ایکس360 خواهد آورد و در مقابل پلی 3 هر دیسک 25 تا 50 گیگ حجم خواهد داشت
و اینکه در جایی خوندم که ایکس تا اواخر 2015 و پلی تا اواخر 2018 ساپورت میشن و در صورت صحت خبر میبینیم که ایکس خیلی زودتر از صحنه بکنار خواهد رفت

Amir_Ariamehr2003
19-12-14, 22:49
آخرشم نگفتید دلیل علمی و واقعی که بیخیال فت بشم چی هست خب؟؟؟
عاجزانه خواهش میکنم زودتر جوابم رو بدین و متقاعدم کنید

Dark Devil
24-12-14, 19:17
ساپورت یک کنسول توسط یک سازنده تا هر تاریخی که باشه ، نسل قبل به این راحتی ها فراموش نمیشه مثل ویندوز XP که هنوز هم شرکت هایی به طور اختصاصی وقت میزارن و هنوز براش آپدیت و پچ مینویسن
برای کنسول هم شرکت های متفرقه ای به کار تبدیل بازی ها برای کنسول های قدیمی و حتی ساخت بازای های جدید می پردازند.

برعکس خیلی ها که PS3 Fat رو قدیمی میدونن خود من به ورژن های جدیدتر ترجیحش میدم به دلیل بزرگترین مزیتش که قابلیت نصب OS داشتن و شما میتونستین Linux روی هاردشون نصب کنید و یک PC در واقع داشته باشین و اگرنه فرق آنچنانی ندارند و بهبود های سخت افزاریش چندان تغییر محسوسی نکرد