برای اجرای سیستم مجازی قدرت پردازنده و میزان رم بسیار مهم است
بنظرم پیشنهاد دوستان خیلی بهتر از این سیستم است
اگر مشکل بودجه دارید پیشنهاد میکنم به جای پائین آوردن پردازنده و رم مادربرد و گرافیک ارزانتر تهیه بفرمائید
hamidreza_ch
14-12-14, 12:22
دوستان دستتون درد نکنه از اینکه جواب بنده را می دهید.
nima_hl عزیز یعنی اون سیستمی که من گفتم، واقعا جوابگو نیست. (من فکر می کردم کافی باشه!)
به نظرتون چقدر دیگه هزینه کنم؟
راستی دوستان مشخصات سیستم من اینه:
1. power Green 585B
2. 1* HDD 500GB * 3 + HDD 1T
3. 2 * DVD Writer
4. 4 * Fan
بنظرتون پاور برای چنین سیستمی کافیه؟
AMD>INTEL
14-12-14, 13:11
اگر بودجه دارید پاور نو تهیه کنید .
hamidreza_ch
14-12-14, 16:46
اگه امکانش هست بگید چقدر باید هزینه کنم؟
و بگید چه نوع پاوری بگیرم؟
AMD>INTEL
14-12-14, 16:55
اگه امکانش هست بگید چقدر باید هزینه کنم؟
و بگید چه نوع پاوری بگیرم؟
Enermax Triathlor ECO 650W
قیمت 360
nima_hl
14-12-14, 20:08
دوستان دستتون درد نکنه از اینکه جواب بنده را می دهید.
nima_hl عزیز یعنی اون سیستمی که من گفتم، واقعا جوابگو نیست. (من فکر می کردم کافی باشه!)
به نظرتون چقدر دیگه هزینه کنم؟
راستی دوستان مشخصات سیستم من اینه:
1. power Green 585B
2. 1* HDD 500GB * 3 + HDD 1T
3. 2 * DVD Writer
4. 4 * Fan
بنظرتون پاور برای چنین سیستمی کافیه؟
قطعات پیشنهادی خودتون هم خوبه
ولی وقتی 8 تا سیستم عامل قرار باشه روی دستگاه اجرا بشه سرعت آنها بر روی پردازنده i5 کمتر از i7 است
به همین صورت اگر 8 گیگ رم داشته باشید به هر سیستم زیر 1 گیگ میتونید اختصاص بدید که ممکنه همه سیستم عاملها را پوشش نده
به هر حال پیشنهاد میکنم به جای رم و مادربرد گران قیمت از قطعات ارزانتر با حجم رم بیشتر خرید بفرمائید
برای مثال مادربرد asrock h81 pro btc مادربردیه که خودم دارم و به جز محدودیت 16 گیگابایت با سرعت 1600 مگاهرتز (که گمان میکنم برای شما کافی باشه ) مورد محدود کننده دیگه ای نداره
این مادربرد حدود 230 تومن قیمت داره که مازار بودجتون را برای خرید پردازنده میتونید مصرف کنید
AMD>INTEL
14-12-14, 20:30
با نیما جان موافقم . این مادربرد ازراک راحت 4790 رو جواب میده . خود نیما جان تست های این مادربرد رو با 4790 گذاشته بودند .مقدار رم و پردازنده برای شما اهمیت ویژه ای دارد .
Farc0da3lx
15-12-14, 12:10
قطعات پیشنهادی خودتون هم خوبه
ولی وقتی 8 تا سیستم عامل قرار باشه روی دستگاه اجرا بشه سرعت آنها بر روی پردازنده i5 کمتر از i7 است
به همین صورت اگر 8 گیگ رم داشته باشید به هر سیستم زیر 1 گیگ میتونید اختصاص بدید که ممکنه همه سیستم عاملها را پوشش نده
به هر حال پیشنهاد میکنم به جای رم و مادربرد گران قیمت از قطعات ارزانتر با حجم رم بیشتر خرید بفرمائید
برای مثال مادربرد asrock h81 pro btc مادربردیه که خودم دارم و به جز محدودیت 16 گیگابایت با سرعت 1600 مگاهرتز (که گمان میکنم برای شما کافی باشه ) مورد محدود کننده دیگه ای نداره
این مادربرد حدود 230 تومن قیمت داره که مازار بودجتون را برای خرید پردازنده میتونید مصرف کنید
من هم به پیشنهاد نیما جان همین مادربورد را انتخاب کردم بسیار بورد خوبی است من که ازش خیلی راضی هستم