PDA

مشاهده نسخه کامل : *** مشکلی که خودمم تو شناساییش موندم ! :)) ***

aemx-azel
11-12-14, 21:53
سلام دوستان ،

امیدوارم حال همگیتون خوب باشه .

بنده یه لپ تاپ مدل HP Probook 450 G2 از طریق نمایندگی ایران رهجو سفارش داده بودم که بعد آنباکس کردن ش صحنه زیر مشاهده شد !

بماند که چقدر ضد حال خوردم !

اینم بگم که بسته بندی خود لپ تاپ کاملا پلمپ بوده . مگر اینکه قبل از گارانتی شدنش این بلا سرش اومده باشه و ....

تاریخ ساخت لپ تاپ : 2014/06 !!

تاریخ شروع گارانتی : 16 آذر 93 ( به مدت 25 ماه ) !!

حالا موندم چیکار کنم واقعا !

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
11-12-14, 22:00
این قطعه مسی هست که کارش گرفتن حرارت منتشر شده از باطری هست . جای نگرانی نیست چون کارش فقط همین هست .

aemx-azel
11-12-14, 22:04
این قطعه مسی هست که کارش گرفتن حرارت منتشر شده از باطری هست . جای نگرانی نیست چون کارش فقط همین هست .

مرسی از لطفت :11():.. بیشتر نگرانیم سر این بود ( هست ) که نکنه باز شده باشه یا دست برده باشن توش !

:1. (28):

AMD>INTEL
11-12-14, 22:08
مرسی از لطفت :11():.. بیشتر نگرانیم سر این بود ( هست ) که نکنه باز شده باشه یا دست برده باشن توش !

:1. (28):

باز شدن خیر . نگران نباشید . این قطعه فقط حرارت گیر هست . چون از جنس مس هست رنگش تغییر کرده .

aemx-azel
11-12-14, 22:11
باز شدن خیر . نگران نباشید . این قطعه فقط حرارت گیر هست . چون از جنس مس هست رنگش تغییر کرده .

خب دقیقا مشکل من با اون چند تا خش و تغییر رنگشه ، لپ تاپی که به اصطلاح آک بوده و کار نکرده ، چرا باید هیت سینکش تغییر رنگ بده ؟ :1. (27):

AMD>INTEL
11-12-14, 22:25
خب دقیقا مشکل من با اون چند تا خش و تغییر رنگشه ، لپ تاپی که به اصطلاح آک بوده و کار نکرده ، چرا باید هیت سینکش تغییر رنگ بده ؟ :1. (27):

دقیقا به خاطر جنس مس بودنش هست که تغییر رنگ داده . چون قسمتی هم هست که دیده نمیشه صیقلی و پولیش نکردند.

nima_hl
12-12-14, 13:12
تنها قطعه ای که در کامپیوتر کنتور قابل اعتماد داره هارد دیسک سیستم است

یک تست از میزان کارکرد هارد بگیرید

البته این تست نمیتونه تست خیلی دقیقی باشه چون ممکنه هارد دیسک سیستم تعویض شده باشه ولی در کل خیالتون را از کارکرد کل سیستم تا حدودی راحت میکنه

aemx-azel
12-12-14, 15:13
تنها قطعه ای که در کامپیوتر کنتور قابل اعتماد داره هارد دیسک سیستم است

یک تست از میزان کارکرد هارد بگیرید

البته این تست نمیتونه تست خیلی دقیقی باشه چون ممکنه هارد دیسک سیستم تعویض شده باشه ولی در کل خیالتون را از کارکرد کل سیستم تا حدودی راحت میکنه

اقا مرسی ... با برنامه HDD LIFE تست گرفتم که میزان کارکرد هارد رو 22 ساعت اعلام فرمود ! حدودا 19-20 ساعت اینا روشن بوده .

همچنین میزان سالم بودن هارد رو 87 درصد !