ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید مانیتوربا TV

PEYMANSTAR
10-12-14, 15:43
سلام قصد خرید مانیتور دارم
سوالم اینه مانیتور بگیرم یا tv? و ازش جای مانیتور استفاده کنم.بنظرتون کدوم بهتره؟

MAZY
10-12-14, 16:22
بنده به عنوان کسی که داره از تی وی به عنوان مانیتور استفاده میکنه میگم این کار اشتباهه.
مگر اینکه تلوزیونتون خیلی خیلی با کیفیت باشه تا بتونه مثل مانیتور جواب بده.

mahdinik11
10-12-14, 16:46
سوالم اینه مانیتور بگیرم یا tv? و ازش جای مانیتور استفاده کنم.بنظرتون کدوم بهتره؟

دوست عزیز من فکر میکنم سواله شما خیلی کلی هستش . اولا نوعه نیازتون رو تعیین کنید . دوم اینکه چه مقدار میخواید هزینه بکنید ؟؟؟؟؟؟ تا بعد بشه تصمیم گرفت که نسبت به نوع کار شما و بودجتون چه انتخابی رو باید انجام بدید

AMD>INTEL
10-12-14, 17:25

خرید مونیتورهایی یه تیونر داخلی دارند رو توصیه نمیکنم . مجبورید به سراغ xvision برید که کیفیتش چنگی به دل نمیزنه و با یکسری مشکلات روبرو میشید .

PEYMANSTAR
10-12-14, 17:51
دوست عزیز من فکر میکنم سواله شما خیلی کلی هستش . اولا نوعه نیازتون رو تعیین کنید . دوم اینکه چه مقدار میخواید هزینه بکنید ؟؟؟؟؟؟ تا بعد بشه تصمیم گرفت که نسبت به نوع کار شما و بودجتون چه انتخابی رو باید انجام بدید

ببینید متاسفانه من تو گیم فیلم دیدن خیلی با مانیتور فعلیم مشکل دارم .مانیتور فعلی زاویه دید افتضاحی داره جزییات داغون.اول میخوام بدونم یک tv چ مزیتی نسبت به مانیتور داره.
بعد میخوام با راهنمایی شما در انتخابشون بوجه نهایمو بگم

PEYMANSTAR
10-12-14, 17:54
خرید مونیتورهایی یه تیونر داخلی دارند رو توصیه نمیکنم . مجبورید به سراغ xvision برید که کیفیتش چنگی به دل نمیزنه و با یکسری مشکلات روبرو میشید .

داداش مانیتوری میخوام فقط وضوح داشته باشه جزییات برام مهمه

AMD>INTEL
10-12-14, 17:54
داداش مانیتوری میخوام فقط وضوح داشته باشه جزییات برام مهمه

فقط برو سراغ ips اسوس یا LG
چند اینچی لازم دارید ؟

PEYMANSTAR
10-12-14, 17:57
فقط برو سراغ ips اسوس یا LG
چند اینچی لازم دارید ؟

بین 22.21.5

mahdinik11
10-12-14, 17:58
آره منم با نظر امید جان موافقم . البته اگر مشکل بودجه نداشته باشید اسوس خیلی بهتره و خوب البته گرانتر

AMD>INTEL
10-12-14, 18:01
بین 22.21.5

ASUS VX229H
قیمت 750

mahdinik11
10-12-14, 18:02
بین 22.21.5

اگر نظر من رو میخواهید زیر 24 اینچ نگیرید . مطمین باشید بعدا پشیمون میشید . بابت فیلم و بازی هم نمیدونم اگر سیستمتون خروجی اچ دی ام ای داره خوب مانیتورهای 22 به بالا همگی این پورت رو دارند که کلا کیفیت تصویر متفاوت میشه

PEYMANSTAR
10-12-14, 18:20
اگر نظر من رو میخواهید زیر 24 اینچ نگیرید . مطمین باشید بعدا پشیمون میشید . بابت فیلم و بازی هم نمیدونم اگر سیستمتون خروجی اچ دی ام ای داره خوب مانیتورهای 22 به بالا همگی این پورت رو دارند که کلا کیفیت تصویر متفاوت میشه

داره داداش 750 TI گرافیکم.مرسی از راهنمایی

- - - Updated - - -

ASUS VX229H
قیمت 750

ممنون داداش مرسی از راهنمایی