سلام دوستان .من یک لپ تاپ لنوو G500دارم که ویندوز 7رو روش نصب کردم.الان که میخام مجددا ویندوز رو نصب کنم علیرغم اینکه از توی بوت بوت اول رو روی سی دی گذاشتم ولی بعد ریسیت سیستم بلافاصله وارد ویندوز قبلی میشه وروی بوت نمیره.با این حال حتی اگه بصورت دستی موقع بوت سی دی رام انتخاب می کنم هیچ فرقی نمیکنه وبلافاصله وارد ویندوز قبلی میشه وهیچ راهی واس نصب ویندوز وجود نداره برام .ممنون میشم کمک کنید.
seyed mamali
09-12-14, 19:54
سلام دوستان .من یک لپ تاپ لنوو G500دارم که ویندوز 7رو روش نصب کردم.الان که میخام مجددا ویندوز رو نصب کنم علیرغم اینکه از توی بوت بوت اول رو روی سی دی گذاشتم ولی بعد ریسیت سیستم بلافاصله وارد ویندوز قبلی میشه وروی بوت نمیره.با این حال حتی اگه بصورت دستی موقع بوت سی دی رام انتخاب می کنم هیچ فرقی نمیکنه وبلافاصله وارد ویندوز قبلی میشه وهیچ راهی واس نصب ویندوز وجود نداره برام .ممنون میشم کمک کنید.
چند مورد رو چک کنید...
سالم بودن DVD ویندوز...
Save کردن تنظیمات بایوس وخروج...(Save & Exit)
سالم بودن DVD خوان لپتابتون...
AMD>INTEL
09-12-14, 20:03
باید از تو بایوس legacy mode رو فعال کنید . در منوی بوت بایوس
secure boot هم دیسیبل کنید
lllblll
09-12-14, 21:33
ممنون از لطف دوستان .تقریبا این کارا روانجام دادم بادوتا ویندوز۷وی ویندوز xpفرقی نکرد وروی بوت نرفت.عکس بایوس هم میذارم.فقط گزینه secure bootپیدا نکردم.ویندوز ۸.۱که میذارم میره رو بوت وتا مرحله getting file ready for installation تا ۸۴ درصد میره وخطا میده که عکس خطارو هم گذاشتم.متاسفانه مشکل پابرجاست.
AMD>INTEL
09-12-14, 21:37
ساتا کنترلر رو روی IDE یا ATA هم تست کنید .ویندوزن سون 64 بیت حتما نصب کنید .XP که ابدا ساپورت نمیکنه . برای این لپتاپ 8 نسخه 64 بیتی بهترین انتخابه .