ورود

مشاهده نسخه کامل : GTX 970 DirectCU Mini: با کارت گرافیک کوچک ایسوس، معنای دیگری از قدرت و سرعت تعریف کنید

fz CODER
01-12-14, 11:08
اخیرا کمپانی های زیادی دست به تولید کارت های سری 900 انویدیا زدند، اما برای اولین بار کمپانی ایسوس، کاربرانی با کیس های کوچک و فضای محدود را مورد توجه قرار داده است
و محصولی از این خانواده کارت های قدرتمند را روانه بازار ساخته است تا این دسته از کاربران مشتاق نیز بتوانند، هیجان سرعت و قدرت بی نظیر این کارت را تجربه کنند.

Only the registered members can see the link
شرح کامل خبر در وبسایت: شهر سخت افزار

(Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
01-12-14, 11:54
میتونست از طراحی بهتری استفاده کنه .از نظر ظاهری و خنک کنندگی زیاد چشمگیر نیست .

YosefFaraji
01-12-14, 11:57
به نظر کارت جالبی میاد.قیمتش چقدره اگه بیاد؟چند بیته؟GDDR5هست دیگه؟درسته؟
ویرایش......................
330دلاره که زیاده برای همچین کارتی.256bit DDR5هست

fz CODER
01-12-14, 13:13
به نظر کارت جالبی میاد.قیمتش چقدره اگه بیاد؟چند بیته؟GDDR5هست دیگه؟درسته؟
ویرایش......................
330دلاره که زیاده برای همچین کارتی.256bit DDR5هست

سلام.

قیمتش هنوز مشخص نیست و براساس حدس و گمان نمیتونم قیمتی بگم خدمتتون ولی هر موقع مطلع بشم حتما توی تاپیک اعلام می کنم

این کارت 4 گیگابایت رم GDDR5 داره و رابط حافظه اش هم 256 بیت و آن هم GDDR5 است.

می تونید مشخصات کامل کارت را از این لینک (Only the registered members can see the link) ببینید

با تشکر:11():

YosefFaraji
01-12-14, 16:03
سلام.

قیمتش هنوز مشخص نیست و براساس حدس و گمان نمیتونم قیمتی بگم خدمتتون ولی هر موقع مطلع بشم حتما توی تاپیک اعلام می کنم

این کارت 4 گیگابایت رم GDDR5 داره و رابط حافظه اش هم 256 بیت و آن هم GDDR5 است.

می تونید مشخصات کامل کارت را از این لینک (Only the registered members can see the link) ببینید

با تشکر:11():

ممنون داداش.همون موقع که پستو زدم یکم گشتم جواب سوالای خودمو پیدا کردم و میخواستم پستمو حذف کنم که گزنه حذف پست رو پیدا نکردم گفتم جواب سوالای خودمو بنویسم:wink:
قیمت کارت 330دلاره