ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید سیستم گیمینگ

streetking
27-11-14, 20:01
سلام دوستان
من 6میلیون دارم میخوام یه سیستم گیمینگ ببندم که قطعاتی که خودم انتخاب کردم اینا هستن !
مادربورد : GIGABYTE Gaming Series GA-Z97X-Gaming GT ( به نظرتون مادربورد ایسوس بگیرم بهتره یا گیگابایت ؟ )
رم : G.Skill Trident X 1600 CL7 DDR3 ولی ( مدلی بهتر از این سراغ دارید ؟ البته با همین قیمت رم )
گرافیک : gigabyte 970 gaming
کیس : Green X9Predator
درایو جامد : متاسفانه نمیدونم چی بگیرم اصلا اطلاعی از این موضوع ندارم که کدوم یکی بهتر هستش 250 تومن به بالا دیگه نمیتونم براش هزینه کنم ! ممنون میشم معرفی کنید
هارد : اینم باز نمیدونم ولی نهایتا تا 180 تومن معرفی کنید و یک ترابایت باشه
پردازنده : من خودم این رو انتخاب کردم Intel Core I5 4690k ولی به نظر شما i7 4770k رو بگیرم بهتره یا همین i5 کفایت میکنه ؟
پاور هم نمیدونم چی بگیرم نهایتا تا 400 تومن باشه
مانیتور : خودم این رو انتخاب کردم LG LED IPS Ultrawide 29UM65 ولی asus بگیرم بهتره یا lg

SajjadKhati
27-11-14, 22:11
اینا رو بگیر :

مادربرد : Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5
820 تومن

سی پی یو : i5 4690K
800 تومن

رم : G.Skile TridentX 8GB 2400
370 تومن

هارد : WD Black 1TB
325 تومن

پاور : Green 650 OC
420 تومن

کولر : DEEPCOOL GAMMAXX 400
100 تومن

مانیتور : Asus VX239H
850 تومن

برا گیم ssd لازمت نمیشه غیر از اینکه برا کارای سرعتی و ... بخای
گیم ها اغلب از چند نخه استفاده نمیکنن واسه همین بین 4690 و 4790 چندان تفاوتی تو گیم نداره

M3RS4D 50062
27-11-14, 22:38
سلام دوستان
من 6میلیون دارم میخوام یه سیستم گیمینگ ببندم که قطعاتی که خودم انتخاب کردم اینا هستن !
مادربورد : GIGABYTE Gaming Series GA-Z97X-Gaming GT ( به نظرتون مادربورد ایسوس بگیرم بهتره یا گیگابایت ؟ )
رم : G.Skill Trident X 1600 CL7 DDR3 ولی ( مدلی بهتر از این سراغ دارید ؟ البته با همین قیمت رم )
گرافیک : gigabyte 970 gaming
کیس : Green X9Predator
درایو جامد : متاسفانه نمیدونم چی بگیرم اصلا اطلاعی از این موضوع ندارم که کدوم یکی بهتر هستش 250 تومن به بالا دیگه نمیتونم براش هزینه کنم ! ممنون میشم معرفی کنید
هارد : اینم باز نمیدونم ولی نهایتا تا 180 تومن معرفی کنید و یک ترابایت باشه
پردازنده : من خودم این رو انتخاب کردم Intel Core I5 4690k ولی به نظر شما i7 4770k رو بگیرم بهتره یا همین i5 کفایت میکنه ؟
پاور هم نمیدونم چی بگیرم نهایتا تا 400 تومن باشه
مانیتور : خودم این رو انتخاب کردم LG LED IPS Ultrawide 29UM65 ولی asus بگیرم بهتره یا lg

همون مدل مادربرد خودتون بهتره از ASUS - MSI - EVGA
لیست پیشنهادی:
Gigabyte GA-Z97X-Gaming GT
Intel Core i7-4790K
GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12 + Fan
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB
Plextor M6S 128GB
Seagate Barracuda 1TB
Asus 24X DRW-24D3ST
Noctua NH-D15
Enermax Revolution 87+ 850W
Xigmatek Odin
Asus Full HD 27" MX279H AH-IPS

streetking
28-11-14, 00:24
رم : G.Skile TridentX 8GB 2400
370 تومن

ممنون ولی من رم 16 میخوام !

همون مدل مادربرد خودتون بهتره از ASUS - MSI - EVGA
لیست پیشنهادی:
Gigabyte GA-Z97X-Gaming GT
Intel Core i7-4790K
GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12 + Fan
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB
Plextor M6S 128GB
Seagate Barracuda 1TB
Asus 24X DRW-24D3ST
Noctua NH-D15
Enermax Revolution 87+ 850W
Xigmatek Odin
Asus Full HD 27" MX279H AH-IPS

ممنون رمی که پیشنهاد دادید قیمتش چنده ؟
یه چیزی رو یادم رفت بگم ! اسپ--- چی بگیرم ؟! کیفیت صدا و بیسش خیلی برام مهمه قیمت هم نهایتا تا 1400 تومن و اینکه این مانیتوری که انتخاب کردم بدرد نمیخوره ؟

AMD>INTEL
28-11-14, 00:51
ممنون ولی من رم 16 میخوام !

یه چیزی رو یادم رفت بگم ! اسپ--- چی بگیرم ؟! کیفیت صدا و بیسش خیلی برام مهمه قیمت هم نهایتا تا 1400 تومن و اینکه این مانیتوری که انتخاب کردم بدرد نمیخوره ؟

این رم 760 تومن قیمت دارد.
اسپیکر هم Logitech Z506 قیمتش هم 345
مونیتور نظرم روی اسوس هست . کیفیت ساخت مناسب و کیفیت تصویر هم خوبه

SajjadKhati
28-11-14, 00:53
رم 16 فقط هزینه ی اضافی هست
حداکثر بازی روز نیاز به رم 6 گیگ داره

mahdinik11
28-11-14, 11:55
رم دوست عزیز یک چیزیه که بعدا هم میتونی اضافه کنی . ۱۶ گیگ به کارت نمیاد . رمی که بذاری روی سیستم خالی بمونه فایده ای نداره . نهایتا 8 گیگ زیادتم هست

keyone72
28-11-14, 11:57
الان اینطوریه با این سرعتی که شرکت هایی مثل مانی سافت دارن بازی های مضخرف میدن چند وقت دیگه رم 32 هم لازم میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keyone72
28-11-14, 12:07
Asus Z97 Maximus VII Hero
Only the registered members can see the link D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+%D9%85%D8%A7%DA%A9%D 8%B3%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%B3+7+%D9%87%DB%8C%D8%B1% D9%88+1150+%D8%B2%D8%AF+97/

Intel Core i7-4790K: 1,100,000
Evercool Green Transformer 3 CPU Coole
قیمت | خرید | مشخصات فن حرفه ای سی پی یو اورکول | گرین مدل ترنسفورمر 3 | Evercool Green Transformer 3 CPU Cooler (Only the registered members can see the link)

GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10: 710,000

1,100,000 :Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 4GB
یا

1,170,000 :MSI GTX 760 Gaming TF IV OC 4GB

Western-Digital-Black-Series-1TB-64MB
Western Digital Black Series 1TB 64MB Cache Internal Hard Drive - هارد دیسک اینترنال وسترن دیجیتال سری مشکی ظرفیت 1 ترابایت 64 مگابایت کش (Only the registered members can see the link)

streetking
28-11-14, 16:07
از اینکه به سوالاتم پاسخ میدید از همتون سپاسگزارم :love:
اول از همه بگم که من به جزء گیمینگ کار های طراحی هم میخوام انجام بدم منتها 70 درصد برای گیم میخوام و اینکه معمولا یه سیستم گیمینگ قوی جوابگوی کارای طراجی هم هست (: بازی های امروزی هم ماشالله که خوب بهینه نمیشن رم بالا میخوان مثلا call of duty advanced رم 6 میخواد ولی 8 لازمه ! درصورتی که بازی ای مثل farcry 4 بهترین گرافیک رو داره ولی با رم 4 به راحتی اجرا میشه ! این بازی ها همینطور بخوان پیش برن دیگه رم 16 به زور کفایت میکنه ! تازه نظر خودم اینه که بعد یه رم 16 دیگه هم اضافه کنم که 32 شه ... من الان بین این سه مدل واقعا نمیدونم کدوم رو بخرم
این که مدل خودم هست ! G.Skill Trident X 1600 CL7 DDR3 پایینترین تایمینگ رو داره ! ولی فرکانسش هم مثل تایمینگش پایینه !
از اون طرف این مدل GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12 + Fan با یکم قیمت بالاتر و فرکانس بالاتر و تایمینگ نسبتا مناسب و از همه مهمتر با فن هستش !
و اینکه این رم هم هست GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL10 ! واقعا آدم برای انتخاب دچار سردرد شدید میشه D:
این فروشگاه تک مکث لامصب قیمتاش نسبت به جاهای دیگه خیلی بالاتره
مادربورد هم خودم قبلا اینو انتخاب کردم Asus Z97 Maximus VII Hero خیلی ازش خوشم اومد کلا ایسوس توی ظاهر خیلی بهتر از گیگابایت عمل کرده ولی از اونطرف مادربورد انتخابی خودم برای گیمینگ ساخته شده !
کارت گرافیک رو هم که دیگه 970 رو از قبل انتخاب کردم و قطعیه !
ssd هم شدیدا لازم میشه چون کار من فقط گیمینگ نیست کار های گرافیکی و ... هم قراره انجام بدیم و اینکه برنامه زیادی توی درایو ویندوز نصب میکنم که ssd درایو اصلی ویندوز باشه خیلی بهتره !
Xigmatek Odin که معرفی کردید قیمتش چنده ؟ !
توی مانیتور بین این دو کدوم یکی رو بگیرم ؟
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASUS MX279H AH-IPS 27inch Monitor (Only the registered members can see the link)
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: LG 29UM65 IPS Ultra-Wide Monitor (Only the registered members can see the link) این خیلی عریضه ! و رزولوشن بیشتری هم داره منتها نمیدونم برای مانیتور تایمینگ میگن یا نه ولی تایمینگ مانیتور lg 14 میلی ثانیه است ): ولی بلندگوهای استریو هم داره
Logitech Z506 Surround Sound Speaker این عالیه ! کیفیت صداش شفاف هست دیگه ؟ یه وقت خش خش نکنه ؟! برای بازی میخوامش جوری که 5 طرفم صدا بیاد انگار خودم توی میدون جنگ هستم ! برای موسیقی هم مناسبه ؟! Razer DEATHSTALKER ULTIMATE این صفحه کلید نور سبزش رو میشه به رنگ دیگه ای تغییر داد یا فقط سبزه ؟ و اینکه این کارت صدا هایی که به صورت جدا گونه برای فروش میزارن ارزش داره بخرمشون ؟ دقیقا کار اصلیشون افزایش کیفیت صدا هستش ؟
و در آخر شرمنده که اینقدر سوال میپرسم یکم به من حق بدید من چون 4سال یه بار و یا 5 سال یه بار اقدام به تعویض یا ارتقا سیستم میکنم باید یه چیزی بگیرم که حداقل تا 4-5 سال دیگه بتونه جواب بده من خودم مخالف این همه خرج اضافی ام ولی دیگه چه کنم مجبورم ! D:
این تاپیک رو درصورتی که دیگه به نتیجه کلی رسید میتونید حذف کنید
باتشکر از همه دوستان

M3RS4D 50062
28-11-14, 17:06

760.000 تومن
از دوست خوبمون تو انجمن میتونید همه این قطعات رو تهیه کنید و با استه بندی کامل تحویل بگیرید ,ایشون هستن Hessam II (Only the registered members can see the link) ,اینم وبلاگشون مارکتینگ آریا کامپیوتر (Only the registered members can see the link) | ™Aria Computer - لیست قیمت قطعات کامپیوتر (Only the registered members can see the link)
اسپسکر هم مدل های Logitech و Edifier مناسب ترین ها هستن

M3RS4D 50062
28-11-14, 17:18
دقیقا حرفتون درسته:give_rose:
میگن که فلان بازی 6 گیگ رم میخواد ولی بازم با 8 گیگ رم هم مشکل هست
رم هم که GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12 + Fan درسته تامینگش بالاتره ولی 2666MHz هست یه اینم توجه کنید(من نظرم رو این مدل هست)
تو این دو برد هم کیفیت گیگابایت مثال زدنیه(Asus Z97 Maximus VII Hero , Gigabyte GA-Z97X-Gaming GT) حتی میتونید با هم مقایسه و بررسی کنید AnandTech | Motherboards (Only the registered members can see the link)
Xigmatek Odin (Only the registered members can see the link) هم کیفیت خیلی مطلوبی داره با استحکام بالا و کولینگ خوب قیمتش هم تومن 470.000
بلندگو هم یکی از بهترین هاست
در مورد کیبورد هم فک نمیکنم رنگش تغیر کنه (این رنگه سبزش خیلی قشنگ تره از قرمز و ابی و سفبد:Love-ssa~! (1):)
و در مورد سوال اخرتون باید بگم که با این پیشرفت تکنولوژی و این همه پتانسیل پردازشی هر هفته داره یه سیستم جدید میاد , پس نمیشه گفت که این سیستم تا 5 سال جواب بده ,حتی برای بازی ,ولی اگه به اندازه توانش ازش انتظار داشته باشین ,تا زمانی که سالم برای شما کار میکنه حالا چه 10 روز چه 10 سال
موفق باشین:give_rose:

streetking
28-11-14, 20:34
من اینارو دیگه انتخاب حتمی کردم !
مادربورد GIGABYTE Gaming Series GA-Z97X-Gaming GT
رم هم دیگه اینو انتخاب کردم GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12 + Fan که 50 درصد انتخابم به خاطر فنش بوده !
گرافیک هم سری 970 گیگابایت
کیس رو باید حتما حتما این دوتارو از نزدیک ببینم Green X9Predator و Xigmatek Odin چون انتخابشون از روی عکس دشواره !
پاور : نامعلوم ! خنک کننده : نامعلوم
پردازنده : یا Intel Core i7-4790K یا Intel Core i5-4690K احتمال 70 درصد I5 رو بگیرم و باقیمانده رو خرج یه چی دیگه کنم !
hdd و ssd : نامعلوم
مانیتور : یا lgکه گفتم رو میگیرم یا Asus Full HD 27" MX279H AH-IPS باید حتما از نزدیک ببینم
موس : در حال حاظر razer taipan رو دارم و برای سیستم از همین استفاده خواهم کرد
کیبورد : احتمالا death stalker رو میگیرم
اینایی که زدم نامعلوم به این معنی نیس که هنوز نمیدونم چی رو بگیرم چون پیشنهاد زیاد دادن برای پاور دارم تحقیق میکنم که انتخاب آخرم رو کنم
ولی دوستان متاسفانه درمورد مانیتور و کارت صدا که گفتم هیچ چیزی نگفتن ):

AMD>INTEL
28-11-14, 20:38
من اینارو دیگه انتخاب حتمی کردم !
مادربورد GIGABYTE Gaming Series GA-Z97X-Gaming GT
رم هم دیگه اینو انتخاب کردم GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 2666MHz CL12 + Fan که 50 درصد انتخابم به خاطر فنش بوده !
گرافیک هم سری 970 گیگابایت
کیس رو باید حتما حتما این دوتارو از نزدیک ببینم Green X9Predator و Xigmatek Odin چون انتخابشون از روی عکس دشواره !
پاور : نامعلوم ! خنک کننده : نامعلوم
پردازنده : یا Intel Core i7-4790K یا Intel Core i5-4690K احتمال 70 درصد I5 رو بگیرم و باقیمانده رو خرج یه چی دیگه کنم !
hdd و ssd : نامعلوم
مانیتور : یا lgکه گفتم رو میگیرم یا Asus Full HD 27" MX279H AH-IPS باید حتما از نزدیک ببینم
موس : در حال حاظر razer taipan رو دارم و برای سیستم از همین استفاده خواهم کرد
کیبورد : احتمالا death stalker رو میگیرم
اینایی که زدم نامعلوم به این معنی نیس که هنوز نمیدونم چی رو بگیرم چون پیشنهاد زیاد دادن برای پاور دارم تحقیق میکنم که انتخاب آخرم رو کنم
ولی دوستان متاسفانه درمورد مانیتور و کارت صدا که گفتم هیچ چیزی نگفتن ):

پاور به نظرم 730 وات انرمکس بگیرید پشیمون نمیشید . خنک کننده هم hr2 macho گرین
یک ssd تهیه کنید . 128 گیگ پلکستور و یک هارد با توجه به میزان ظرفیتی که نیاز دارید .

streetking
28-11-14, 20:52
پاور به نظرم 730 وات انرمکس بگیرید پشیمون نمیشید . خنک کننده هم hr2 macho گرین
یک ssd تهیه کنید . 128 گیگ پلکستور و یک هارد با توجه به میزان ظرفیتی که نیاز دارید .

Xigmatek Odin (Only the registered members can see the link) قابلیت نصب چندتا هارد رو داره ؟

AMD>INTEL
28-11-14, 20:55
Xigmatek Odin (Only the registered members can see the link) قابلیت نصب چندتا هارد رو داره ؟

7 عدد هارد 3.5 اینچی

M3RS4D 50062
28-11-14, 20:59
تو انتخاب رمتون شک نکید
چون این تفاوت تایمینگ ها رو واقعا احساس نمیکنید
کیس هم خودم گفتمXigmatek Odin ولی ارزش خرید X9 بیشتره
پاور هم ENERMAX بگیر که فوقالعادس
خنک کننده هم سمت واتر نرو, یه ایر بگیر ,اون Noctua که گفتم یکی از بهترین هاست
SSD HDD هم من مناسب تر از اینا برای کاربری شما ندیدم
مانیتور هم یه بررسی میزارم خودت بخون
[Phoronix] ASUS MX279H 27-inch LED-Lit AH IPS Monitor Review (Only the registered members can see the link)
کارت صدا رو نمیدونم خودم ولی همون چیپ روی بردت خیلی خوبه

streetking
28-11-14, 21:15
این مانیتور یه مدل داره رنگ سیاهشه ! این مدلی پایه هاش سفید هستن ولی آخه چرا برای یه پایه با رنگ متفاوت 400 تومن کشیدن روش ! ؟ من تمام پیشنهادات عزیزان رو روی کاغذ یادداشت کردم فردا پس فردا میرم فروشگاه تک تکشون رو از نزدیک بررسی میکنم احتمال 80 درصد هم از فروشگاه فروم همه رو خرید کنم یا نهایتا چندقطعه رو اینجا بخرم !
ممنون

M3RS4D 50062
28-11-14, 22:53
این مانیتور یه مدل داره رنگ سیاهشه ! این مدلی پایه هاش سفید هستن ولی آخه چرا برای یه پایه با رنگ متفاوت 400 تومن کشیدن روش ! ؟ من تمام پیشنهادات عزیزان رو روی کاغذ یادداشت کردم فردا پس فردا میرم فروشگاه تک تکشون رو از نزدیک بررسی میکنم احتمال 80 درصد هم از فروشگاه فروم همه رو خرید کنم یا نهایتا چندقطعه رو اینجا بخرم !
ممنون
مطمئنید هر دو یه مدل هستن؟

streetking
28-11-14, 23:14
مطمئنید هر دو یه مدل هستن؟

والا تقریبا مطمئن هستم ! ولی بیخیال شدم دیگه ولی یادمه که این مانیتور ها بعضی هاشون تنها تفاوتشون توی رنگشون هست و پایه شون همین ! به نظرشما مانیتور سه بعدی بگیرم بهتر نیس ؟ مثل این مدل لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASUS VG278HE 27inch 2ms 144Hz 3D Monitor (Only the registered members can see the link)

Hessam II
28-11-14, 23:23
این مانیتور سه بعدی ها عینک همراهشون نیست. بنابراین نمی تونید از خاصیت 3 بعدی بودنشون استفاده کنید!
چه بسا اینکه این عینک های مخصوص و 100 دلاری که بیش از 350 هزار تومان قیمتشون خواهد بود، در کشور ما موجود نیستن.

M3RS4D 50062
28-11-14, 23:24
والا تقریبا مطمئن هستم ! ولی بیخیال شدم دیگه ولی یادمه که این مانیتور ها بعضی هاشون تنها تفاوتشون توی رنگشون هست و پایه شون همین ! به نظرشما مانیتور سه بعدی بگیرم بهتر نیس ؟ مثل این مدل لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ASUS VG278HE 27inch 2ms 144Hz 3D Monitor (Only the registered members can see the link)

اگه نظره منو میخواین ,من نظرم رو LED هست
ولی در کل باید دید کاربریتون چیه و با کربریتون هماهنگی داره یا نه

streetking
28-11-14, 23:32
ای بابا دلم روی سه بعدی خوش بود که هیچ و پوچ شدم ):
مانیتور رو هم برای بازی میخوام هم برای کار های گرافیکی ! بنابراین کیفیت خیلی برام مهمه ! led ها کیفیت بهتری دارن یا ips ؟!
میگم من اگه بخوام از اینجا خرید هام رو انجام بدم پدرم رو چجور راضی کنم ؟ آخه به فروشگاه های اینترنتی زیاد اعتماد نداره ! مثلا یه موس از دیجی کالا سفارش دادم که قبل از سفارش گفت اینا قابل اعتماد نیستن ! ولی دیگه مجبورش کردم که سفارش رو میدم ! وقتی هم دستم رسید دیگه نظرش عوض شد حالا برای این میگه ریسکش بالاس چون نزدیک 6-7 میلیون باس پول بدیم |: البته اگه پول از جیب خودم بود سفارش رو میدادم 20 سالم شده هنوز فکر میکنم بچم کله ام داغه این چیزارو نمیدونم D: راه حلی دارید که من بتونم راضیش کنم ؟
شرمنده اگه دارم موضوع رو کش دار میکنم

seyed mamali
29-11-14, 08:44
ای بابا دلم روی سه بعدی خوش بود که هیچ و پوچ شدم ):
مانیتور رو هم برای بازی میخوام هم برای کار های گرافیکی ! بنابراین کیفیت خیلی برام مهمه ! led ها کیفیت بهتری دارن یا ips ؟!
میگم من اگه بخوام از اینجا خرید هام رو انجام بدم پدرم رو چجور راضی کنم ؟ آخه به فروشگاه های اینترنتی زیاد اعتماد نداره ! مثلا یه موس از دیجی کالا سفارش دادم که قبل از سفارش گفت اینا قابل اعتماد نیستن ! ولی دیگه مجبورش کردم که سفارش رو میدم ! وقتی هم دستم رسید دیگه نظرش عوض شد حالا برای این میگه ریسکش بالاس چون نزدیک 6-7 میلیون باس پول بدیم |: البته اگه پول از جیب خودم بود سفارش رو میدادم 20 سالم شده هنوز فکر میکنم بچم کله ام داغه این چیزارو نمیدونم D: راه حلی دارید که من بتونم راضیش کنم ؟
شرمنده اگه دارم موضوع رو کش دار میکنم

جای نگرانی نیست....یه نفر بود که از قم ازHessam II (Only the registered members can see the link) خرید کرد ، سیستمش هم صحیح و سالم به دستش رسید...
یه سر به تاپیک زیر بزنی خیالت راحت تر میشه:
Only the registered members can see the link

streetking
30-11-14, 06:21
جای نگرانی نیست....یه نفر بود که از قم ازHessam II (Only the registered members can see the link) خرید کرد ، سیستمش هم صحیح و سالم به دستش رسید...
یه سر به تاپیک زیر بزنی خیالت راحت تر میشه:
Only the registered members can see the link
من به ایشون اعتماد کامل دارم منتها پدرم به نت اعتماد نداره |: حالا یه کاریش میکنم !
آقا بودجه من به 10 میلیون افزایش یافت منتها 3میلیونش رو جدا گذاشتم برای موتور تریل ( که باید قسطی هم بگیرم ) ): برای اینکه صرفه جویی بشه و من بتونم مانیتور هم بگیرم این تغییرات رو اعمال کردم :
پاور : Green GP700A-HP
خنک کننده پردازنده : Noctua NH-U12s
مادربورد : GIGABYTE z97X-Gaming 3
پردازنده : Core i5 4690K Devils Canyon
به نظرتون این قطعات مناسب هستن دیگه ؟! برای گیمینگ حرفه ای خوبن ؟

seyed mamali
30-11-14, 08:54
درمورد کولینگ:
فکر کنم این دوتا گزینه مناسب تر باشه،یه سر به لینک هایی که گذاشتم بزن:(تو لینک ها مشخصات کامل فارسی و قیمت ها هستند)
Thermalright Green HR-2 Macho CPU Cooler (Only the registered members can see the link)
Thermalright Green Macho Black CPU Cooler (Only the registered members can see the link)چون درمورد کولینگ تحقیق کرده بودم گفتم اینارو پیشنهاد بدم...:wink:

AMD>INTEL
30-11-14, 12:53
من به ایشون اعتماد کامل دارم منتها پدرم به نت اعتماد نداره |: حالا یه کاریش میکنم !
آقا بودجه من به 10 میلیون افزایش یافت منتها 3میلیونش رو جدا گذاشتم برای موتور تریل ( که باید قسطی هم بگیرم ) ): برای اینکه صرفه جویی بشه و من بتونم مانیتور هم بگیرم این تغییرات رو اعمال کردم :
پاور : Green GP700A-HP
خنک کننده پردازنده : Noctua NH-U12s
مادربورد : GIGABYTE z97X-Gaming 3
پردازنده : Core i5 4690K Devils Canyon
به نظرتون این قطعات مناسب هستن دیگه ؟! برای گیمینگ حرفه ای خوبن ؟
بله قطعات خوب هستند .مشکلی نیست .

streetking
30-11-14, 15:04
درمورد کولینگ:
فکر کنم این دوتا گزینه مناسب تر باشه،یه سر به لینک هایی که گذاشتم بزن:(تو لینک ها مشخصات کامل فارسی و قیمت ها هستند)
Thermalright Green HR-2 Macho CPU Cooler (Only the registered members can see the link)

Thermalright Green Macho Black CPU Cooler (Only the registered members can see the link)

چون درمورد کولینگ تحقیق کرده بودم گفتم اینارو پیشنهاد بدم...:wink:

داداش دومی خیلی بزرگه ! من رمم هم خودش فن داره امکان داره که نشه فن رم رو نصب کنم این فن هم نصف مادربورد رو میگیره ! کارت گرافیک هم بخوام نصب کنم کلا مادربورد معلوم نمیشه |:

seyed mamali
01-12-14, 09:07
داداش دومی خیلی بزرگه ! من رمم هم خودش فن داره امکان داره که نشه فن رم رو نصب کنم این فن هم نصف مادربورد رو میگیره ! کارت گرافیک هم بخوام نصب کنم کلا مادربورد معلوم نمیشه |:

میتونی اولیرو بگیری...
یکی از بچه ها تو شهر سخت افزار اولی رو گرفته رو هشت هسته ای بستهAMD ، خیلی هم راضیه...شات هم گذاشته بود دمای CPU خیلی خوب بود...
میتونی ازش بپرسی بهPM MAZY (Only the registered members can see the link) بفرست...
دومی رو میتونی فقط بهش یه فن ببندی...ولی در اون صورت فکر کنم اولی رو بخری بهتره...دوستان هم تو پست های قبلی اولی رو ترجیح داده بودند...

AMD>INTEL
01-12-14, 09:23
فن Noctua NH-U12s که خودشون لیست کردند . شاید از hr2 macho هم بهتر باشه .
12135
Noctua NH-U12S Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

MAZY
01-12-14, 10:02
حتی اولی هم خیلی بزرگه.
یکمم نصبش سخته.
خواستی بخری قبل از بستن حسابی بهش خمیر سیلیکن بزن چون بعد از بستن دیگه حال و حوصله باز کردنش باقی نمیمونه به خاطر خمیر.

AMD>INTEL
01-12-14, 19:42
nocuta شاید از نظر قیمت از ایر کولینگ های دیگه بالاتر باشه ولی در عمل همون مقدار بازدهی بهتر میده . یکی از بینظیرترین طراحی رو دارد.

2pouya
07-12-14, 15:41
سلام دوستان من 4 میلیون بودجه دارم میخوام یه سیستم توپ برای بازی بخرم چی بگیرم؟
راستی این 4 میلیون برای کیس مانیتور و ... جداست.

AMD>INTEL
07-12-14, 16:05
سلام دوستان من 4 میلیون بودجه دارم میخوام یه سیستم توپ برای بازی بخرم چی بگیرم؟
راستی این 4 میلیون برای کیس مانیتور و ... جداست.

لطف کنید تاپیک بزنید برای مشاوره .دقیقا هم مشخص کنید 4 میلیون برای کیس هست یا با مونیتور