سلام به همه دوستان
من قصد خرید یک سیستم رندرنیگ خوب رو دارم که متناسب با بودجه من هم باشه. نرم افزار اصلی 3d max و Vray هست به اضافه چند نرم افزار جانبی دیگه برای پست پروداکشن مثل فتوشاپ و افترافکت. بودجه من 8 تا حداکثر 8.5 برای کیسه و اگه پایین تر هم بشه که عالیه. خودم یک سری قطعات رو انتخاب کردم که اگه درمورد اونها هم نظر بدید و راهنماییم کنید که مناسب هست یا نه خوشحال میشم.
Main: Asus X99 Deluxe
CPU: Core i7 5820K
VGA: PNY Quadro 2000 2GB DDR5
RAM: Gskill 4*4=16 DDR4 2400MHZ
HDD: Western digital caviar Black 4TB
موضوع خنک کنندگی برام خیلی مهمه چون اورکلاک هم شاید انجام بدم البته هنوز روی این قضیه درحال تحقیقم ولی درکل خنک کنندگی برام مهمه چون سیستم مرتب روشنه و یا روی رندره. نکته بعدی اینکه با انتخاب این نوع هارد که هارد پرسرعت و خوبی هست آیا SSD حتما نیازه و بود و نبود SSD چه تاثیری داره...
AMD>INTEL
24-11-14, 15:58
برای هارد و ذخیره سازی پیشنهادم این درایو است Western Digital Black Dual Drives 1TB HDD + 120GB SSD
Hessam II
24-11-14, 16:29
سلام - سیستم پیشنهادی:
کارت های کوادرو برای نرم افزارهای صنعتی کاربرد داره. برای شما هسته ی کودا ملاک خواهد بود.
امکان SLI کارت گرافیک نیز در سیستم زیر فراهم خواهد بود.
برای هارد و ذخیره سازی پیشنهادم این درایو است Western Digital Black Dual Drives 1TB HDD + 120GB SSD
امید جان راست میگن...تعریف اینو خیلی شنیدم...
WD Black² Dual Drive – Solid State Drive + HDD Laptop Upgrade (Only the registered members can see the link)
امید جان قیمت این هاردی که گفتین چقدره؟؟؟
به نظرت به درد کاربرای عادی هم میخوره؟؟؟یعنی کاربرایی که فقط رنرینگ حرفه ای انجام نمیدن!!! فقط صبح تا شب هارد روشنه و بازی میکنن
AMD>INTEL
24-11-14, 16:46
امید جان راست میگن...تعریف اینو خیلی شنیدم...
WD Black² Dual Drive – Solid State Drive + HDD Laptop Upgrade (Only the registered members can see the link)
امید جان قیمت این هاردی که گفتین چقدره؟؟؟
به نظرت به درد کاربرای عادی هم میخوره؟؟؟یعنی کاربرایی که فقط رنرینگ حرفه ای انجام نمیدن!!! فقط صبح تا شب هارد روشنه و بازی میکنن
حدود 770 هست . بله قطعه مناسبی هست . اگر بودجش رو داشته باشید بسیار عالی هست .
تهرنگ
24-11-14, 16:51
سلام، ممنون که پاسخ دادید... این هارد رو دیدم و میدونم که هارد بسیار خوبیه ولی حجمش خیلی کمه... من بین 3 تا 5 ترا احتیاج دارم
تهرنگ
24-11-14, 16:55
سلام - سیستم پیشنهادی:
کارت های کوادرو برای نرم افزارهای صنعتی کاربرد داره. برای شما هسته ی کودا ملاک خواهد بود.
Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi: 1,170,000 -
Intel Core i7-5930K: 1,880,000 -
GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2666MHz CL15 Red: 1,320,000 -
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB: 1,760,000 -
Crucial M550 256GB: 570,000 -
Seagate Barracuda 1TB: 180,000 -
70,000 :Asus 24X DRW-24D3ST -
Noctua NH-D15: 350,000 -
590,000 :*Enermax Revolution 87+ 850W *Gold -
Xigmatek Odin: 470,000 -
سلام حسام جان.. راستش با ارتقا سی پی یو موافقم و میدونم که Vray بر مبنا CPU هستش.. با مین گیگا مخالفم چون به کل با آواژنگ مشکل دارم و کیفیت مین جدید ایسوس رو قبول دارم. کارت گرافیکی هم که شما فرمودید بیشتر مناسبه بازیه تا رندر، اینطور نیست؟؟
Hessam II
24-11-14, 17:01
لیست، ویرایش شد./
در مورد کارت گرافیک، خیر. شما فقط به هسته ی کودا نیاز دارید و نه چیز دیگر. پهنای باند و تعداد هسته های کودای کارت 970 با کوادرو 2000 قابل مقایسه نیست!
بهتره بگم کارت کوادرو ویژگی هایی داره که نه تنها بر اینکه به کار شما نمیاد، بلکه به نسبت قیمتش، کارایی به مراتب پایین تری نسبت به GTX 970 به شما در خروجی خواهد داد.
به هر حال در انتخاب نهایی، صاحب اختیارید. از بنده ی حقیر، گفتن بود.
seyed mamali
24-11-14, 17:18
سلام، ممنون که پاسخ دادید... این هارد رو دیدم و میدونم که هارد بسیار خوبیه ولی حجمش خیلی کمه... من بین 3 تا 5 ترا احتیاج دارم
به نظر من Western Digital Black Dual Drives 1TB HDD + 120GB SSD اینو بگیر(واسه نصب ویندوز و برنامه های پرکاربردت) بعد یه دونه خاویار گرین هم در کنارش بگیر...
خاویار گرین قیمتش خیلی مناسبه و خیلی هم مقاوم....مخصوص نگهداری اطلاعاته
خاویار گرین در حجم های مختلف طراحی شده...
البته با مشورت امید جان این کارو انجام بده من فقط پیشنهاد دهنده هستم:give_rose:
seyed mamali
24-11-14, 17:20
حدود 770 هست . بله قطعه مناسبی هست . اگر بودجش رو داشته باشید بسیار عالی هست .
امیدجان SSD خالص تو رنج100 تا 300 گیگ که کاراییش مثل Western Digital Black Dual Drives 1TB HDD + 120GB SSD باشه وجود داره؟
فقط واسه نصب ویندوز و برنامه های پر کاربرد...
AMD>INTEL
24-11-14, 17:22
امیدجان SSD خالص تو رنج100 تا 300 گیگ که کاراییش مثل Western Digital Black Dual Drives 1TB HDD + 120GB SSD باشه وجود داره؟
فقط واسه نصب ویندوز و برنامه های پر کاربرد...
ssd های 128 گیگ . حدود 300 هستند
seyed mamali
24-11-14, 17:24
یه کار مقرون به صرفه تر هم میتونی انجام بدی...
یه دونهSSDخالص حجم پایین بگیری+یه دونه خاویار بلو یا خاویار گرین حجم بالا
مدل هاشو آقا امید زحمت بکشن بهتون بگن...
تهرنگ
24-11-14, 20:40
سلام - سیستم پیشنهادی:
حسام جان درمورد کارت گرافیک حرف شما رو گوش میدم.. درباره فرق بین مادربورد Asus x99 A و Asus x99 deluxe یه توضیحی میدی که چرا دلوکس نگیرم؟ آیا هزینه اضافه هست؟ و دوم اینکه آیا هاردهای Caviar western از seagate بهتر نیست؟ و سوم اینکه آیا این سیستم کولینگ قوی هست؟
- - - Updated - - -
یه کار مقرون به صرفه تر هم میتونی انجام بدی...
یه دونهSSDخالص حجم پایین بگیری+یه دونه خاویار بلو یا خاویار گرین حجم بالا
مدل هاشو آقا امید زحمت بکشن بهتون بگن...
آره اینم خوبه
Hessam II
24-11-14, 20:55
حسام جان درمورد کارت گرافیک حرف شما رو گوش میدم.. درباره فرق بین مادربورد Asus x99 A و Asus x99 deluxe یه توضیحی میدی که چرا دلوکس نگیرم؟ آیا هزینه اضافه هست؟ و دوم اینکه آیا هاردهای Caviar western از seagate بهتر نیست؟ و سوم اینکه آیا این سیستم کولینگ قوی هست؟
بخاطر اینکه شما فرمودید تا حداکثر 8/5 براتون مدل A رو نوشتم. تفاوتشون رو در سایت ایسوس بررسی کنید و ببینید آیا هزینه ی بیشتر به کارتون میاد یا خیر.
هارد 4 ترابایت سیگیت رو بنده به 4 ترابایت گرین ترجیح میدم. (بهتر هست.)
البته در کل وسترن دیجیتال رو بیشتر قبول دارم. منتها شما فرمودید 4 ترابایت، که به نظرم با توجه به بودجه، 4 ترابایت سیگیت بهترین گزینه اس. اگر مشکل بودجه ندارید، می تونید 4 ترا خاویار بلک بگیرید. منتها قیمتش خیلی گران تر هست!
بله. کولر D15 (Only the registered members can see the link) در بدبینانه ترین حالت ممکن جزو 5 کولر برتر دنیاست و توانایی کارکرد بدون وقفه در زیر فشار کاری بالا رو داراست.
راستی واترکولینگ به شما توصیه نمی کنم. به کار شما نمیاد. واترکولرها عمر محدودی دارن و به دلیل اینکه سیکل بسته هستن و مایع کولانتشون قابلیت تعویض نداره، بعد از 2-3 سال شاهد افت کارایی و افزایش دمای پردازنده ی خود خواهید بود.
تهرنگ
24-11-14, 21:19
بخاطر اینکه شما فرمودید تا حداکثر 8/5 براتون مدل A رو نوشتم. تفاوتشون رو در سایت ایسوس بررسی کنید و ببینید آیا هزینه ی بیشتر به کارتون میاد یا خیر.
هارد 4 ترابایت سیگیت رو بنده به 4 ترابایت گرین ترجیح میدم. (بهتر هست.)
البته در کل وسترن دیجیتال رو بیشتر قبول دارم. منتها شما فرمودید 4 ترابایت، که به نظرم با توجه به بودجه، 4 ترابایت سیگیت بهترین گزینه اس. اگر مشکل بودجه ندارید، می تونید 4 ترا خاویار بلک بگیرید. منتها قیمتش خیلی گران تر هست!
بله. کولر D15 (Only the registered members can see the link) در بدبینانه ترین حالت ممکن جزو 5 کولر برتر دنیاست و توانایی کارکرد بدون وقفه در زیر فشار کاری رو داراست.
راستی واترکولینگ به شما توصیه نمی کنم. به کار شما نمیاد. واترکولرها عمر محدودی دارن و بعد از 2-3 سال به دلیل اینکه سیکل بسته هستن و مایع کولانتشون قابلیت تعویض نداره، بعد از 2-3 سال شاهد افت کارایی و افزایش دمای پردازنده ی خود خواهید بود.
حسام جان مرسی از پاسخ هات.... یه نکته دیگه اینگه اگه بخوام 32گیگ رم DDR4 بندازم چقدر باید هزینه کنم و آیا کیس گرین x9 به درد میخوره؟
Hessam II
24-11-14, 21:23
حسام جان مرسی از پاسخ هات.... یه نکته دیگه اینگه اگه بخوام 32گیگ رم DDR4 بندازم چقدر باید هزینه کنم و آیا کیس گرین x9 به درد میخوره؟
رم 32 گیگ که 4 ماژول رم 8 گیگ به قیمت معقول باشه، 1 ماهه دیگه موجود میشه. در حال حاضر موجود نیست. مگر اینکه 8 عدد ماژول 4 گیگ بخرید. (البته شما که حرف از 32 گیگ رم با مین دلوکس و کیس ایکس 9 می زنید، ظاهراً بودجه تون به 10 میلیون افزایش پیدا کرده! :D)
کیس ایکس 9 گرین هم کیس خوبیه.
تهرنگ
24-11-14, 22:10
رم 32 گیگ که 4 ماژول رم 8 گیگ به قیمت معقول باشه، 1 ماهه دیگه موجود میشه. در حال حاضر موجود نیست. مگر اینکه 8 عدد ماژول 4 گیگ بخرید. (البته شما که حرف از 32 گیگ رم با مین دلوکس و کیس ایکس 9 می زنید، ظاهراً بودجه تون به 10 میلیون افزایش پیدا کرده! :D)
کیس ایکس 9 گرین هم کیس خوبیه.نه آقا 10 خیلی زیاد میشه... الان یه دونه کارت گرافیک توی وبلاگ شما دیدم که میخوام نظر شما رو بدونم..Nvidia Quardo PNY K2200 4GB و اینکه چرا خود اتودسک کارت گرافیک کوادرو رو یشنهاد میده؟
SASANOC
24-11-14, 22:19
سلام
m.b msi z97 gaming 9 ac لینک بررسی این مادربورد فوق العاده! (Only the registered members can see the link)
cpu 4790k بابرسی نزدیکی کارایی این پردازنده نسبت پردازنده های های اند و نزدیکی عرضه broadwell خرید مقرون بصرفه تری خواهد داشت! z97 توانایی ساپورت نسل بعدو داره
cpu cooler assassin
ram 4*8gb 32gb 2400 cl10 gskill trident x
vga gtx 970 asus
ssd m2 adata sp900 adata 2280
hdd 3tb w.d green
power 850w raid max
case raidmax agusta
M3RS4D 50062
24-11-14, 22:26
سلام
m.b msi z97 gaming 9 ac لینک بررسی این مادربورد فوق العاده! (Only the registered members can see the link)
cpu 4790k بابرسی نزدیکی کارایی این پردازنده نسبت پردازنده های های اند و نزدیکی عرضه broadwell خرید مقرون بصرفه تری خواهد داشت! z97 توانایی ساپورت نسل بعدو داره
cpu cooler assassin
ram 4*8gb 32gb cl10 gskill trident x
vga gtx 970 asus
ssd m2 adata sp900 adata 2280
hdd 3tb w.d green
power 850w raid max
case raidmax agusta
z97 gaming 9 ac تا الان این برد رو تو بازار ندیدم
و تا الان موجودی نداشته
SASANOC
24-11-14, 22:36
z97 gaming 9 ac تا الان این برد رو تو بازار ندیدم
و تا الان موجودی نداشته
دوستانی هستند که بتونن موجود کنن و واقعا ارزششو داره!
Hessam II
24-11-14, 22:51
نه آقا 10 خیلی زیاد میشه... الان یه دونه کارت گرافیک توی وبلاگ شما دیدم که میخوام نظر شما رو بدونم..Nvidia Quardo PNY K2200 4GB و اینکه چرا خود اتودسک کارت گرافیک کوادرو رو یشنهاد میده؟
اتفاقاً درخواست مشاوره ی شما در قالب این تاپیک، بنده رو به تحقیق و پرسش از یکی از کارشناسان فنی شرکت طرف همکاریم وا داشت. طی صحبت های انجام شده و انتظاری که از قبل داشتم، اونها هم خرید کارت GTX 970 رو بهتر ارزیابی کرده و کارت های خانواده ی کوادرو رو مناسب نرم افزارهای صنعتی و دانشگاهی دیدن.
در مورد سوال آخر هم بررسی کارشناسی می طلبه که از علم پاسخگویی بنده، خارجه. (نمی دونم.)
شاید منظورش کارت گرافیک های رده بالاتر کوادرو بوده. یا کارت های رده پایین رو برای کاربری های نیمه حرفه ای و متوسط توصیه کرده. شاید منظورش این بوده که این سری کارت ها هم با نرم افزارهای این کمپانی سازگاری مناسبی داره و ... .
ضمناً با بودجه ی 8/5 میلیون میشه دست کم 8 لیست قطعات خوب در قالب یک سیستم کامل به شما معرفی کرد که هر کدام معایب و مزیت های مختص به خودش رو داره. من لیستی که از منظر خودم معرفی کردم رو انتخاب های متعادلی می دونم به گونه ای که راه برای ارتقا در آینده رو هم برای شما باز میذاره و چیزی رو از دست ندادید.
حساسیت و سختگیری بیشتر در انتخاب، ممکنه شما رو به انتخاب های نامعقول وا داره.
Reza Eshraghi
25-11-14, 00:35
سلام دوست خوبم
با اجازه اساتید عزیز من خلاصه وار به چند نکته اشاره می کنم :
1. X99-A کاملاً جوابگوی شما خواهد بود چرا که تفاوت هایی که بین X99-A و Deluxe وجود داره شامل اسلات های PCI-E بیشتر (5 اسلات در برابر 3 اسلات PCI-E3 که در 5930K و 5960X در حالت 3Way و 4Way حداقل در x8 کار می کنند ) ، دو پورت شبکه ، Wi-Fi و تفاوت پورت های پنل پشتی هست
در مورد اسلات های گرافیک هیچ فرقی به حال شما که V-Ray کار می کنید ندارد حتی اگر روزی بخواهید 2 عدد 970 را هم SLI کنید هیچ فرقی به حال شما نخواهد داشت اگر 5820 را نصب کرده باشید و تفاوت5820K و 5930K صرفاً در تعدادمسیرهای بیشتر PCI-E خلاصه می شود .
یعنی با فرض نصب یک پردازنده یکسان روی دو مادربرد در حالت 2Way هردو مادربرد پهنای باند مشابهی را به شما می دهند !
5820K روی هردو مادربرد X16-X8 و 5930K به شما X16-X16 را خروجی می دهد که البته برای کسی که V-Ray Adv کار می کند نیازی به دو کارت گرافیک نخواهد داشت .
2. در مورد SSD و هارد ترکیب یک SSD خوب در کنار یک هارد حتی وسترن گرین 4 ترا هم مشکلی ایجاد نمی کند
3. در مورد کولینگ از نظر پایداری سیستم در مورد کاربرد شما در کل واترکولر بهتر است اما در صورت خرید باید به شدت مراقب باشید . چون پیامدهای خریدواترکولر Closed Loop وجود دارد و در استفاده دائم و 24/7 شدیدتر است و پمپ سریعتر به پایان عمر خود نزدیک می شود چرا که عمر پمپ براساس ساعت کارکرد سنجیده می شود و در استفاده 24/7 و دائم 50000 ساعت MTBF کولری مثل H100i رقم بزرگی نیست !!
NH-D15 بسیار قدرتمند و خوش قیمت و البته عظیم الجثه است و با کولری به ارتفاع 16.5 و عرض 16.1 سانت طرف هستید !! و موقع نصب ترجیحاً فن جانبی سمت دیگر هیت سینک که رم ها نصب نشده اند نصب کنید و و یک تهویه خوب برای کیس در نظر بگیرید .
موفق باشید :11():
تهرنگ
25-11-14, 01:28
سلام دوست خوبم
با اجازه اساتید عزیز من خلاصه وار به چند نکته اشاره می کنم :
1. X99-A کاملاً جوابگوی شما خواهد بود چرا که تفاوت هایی که بین X99-A و Deluxe وجود داره شامل اسلات های PCI-E بیشتر (5 اسلات در برابر 3 اسلات PCI-E3 که در 5930K و 5960X در حالت 3Way و 4Way حداقل در x8 کار می کنند ) ، دو پورت شبکه ، Wi-Fi و تفاوت پورت های پنل پشتی هست
در مورد اسلات های گرافیک هیچ فرقی به حال شما که V-Ray کار می کنید ندارد حتی اگر روزی بخواهید 2 عدد 970 را هم SLI کنید هیچ فرقی به حال شما نخواهد داشت اگر 5820 را نصب کرده باشید و تفاوت5820K و 5930K صرفاً در تعدادمسیرهای بیشتر PCI-E خلاصه می شود .
یعنی با فرض نصب یک پردازنده یکسان روی دو مادربرد در حالت 2Way هردو مادربرد پهنای باند مشابهی را به شما می دهند !
5820K روی هردو مادربرد X16-X8 و 5930K به شما X16-X16 را خروجی می دهد که البته برای کسی که V-Ray Adv کار می کند نیازی به دو کارت گرافیک نخواهد داشت .
2. در مورد SSD و هارد ترکیب یک SSD خوب در کنار یک هارد حتی وسترن گرین 4 ترا هم مشکلی ایجاد نمی کند
3. در مورد کولینگ از نظر پایداری سیستم در مورد کاربرد شما در کل واترکولر بهتر است اما در صورت خرید باید به شدت مراقب باشید . چون پیامدهای خریدواترکولر Closed Loop وجود دارد و در استفاده دائم و 24/7 شدیدتر است و پمپ سریعتر به پایان عمر خود نزدیک می شود چرا که عمر پمپ براساس ساعت کارکرد سنجیده می شود و در استفاده 24/7 و دائم 50000 ساعت MTBF کولری مثل H100i رقم بزرگی نیست !!
NH-D15 بسیار قدرتمند و خوش قیمت و البته عظیم الجثه است و با کولری به ارتفاع 16.5 و عرض 16.1 سانت طرف هستید !! و موقع نصب ترجیحاً فن جانبی سمت دیگر هیت سینک که رم ها نصب نشده اند نصب کنید و و یک تهویه خوب برای کیس در نظر بگیرید .
موفق باشید :11():
ممنون از پاسخ های فنی و خوبت.. با این اوصاف و با توضیحات خوب حسام، تصمیم نهاییم برای مادربرد Asus x99 A و برای پردازنده 5930K و برای کارت گرافیک GTX 970 تصویب شد. در کنارش یه ssd 128 و یه هارد 3 یا 4 وسترن البته نمیدونم گرین بهتره یا رد یا بلک؟؟ رم هم بسته به پولم 16 گیگ یا کمی صبر کنم 32 DDR4 بیاد و برای کیس گرین 9 و برای کولر هم پیشنهاد حسام که D15 هست رو میخرم ولی نمیدونم واترکولینگ هم میخوام یا نه؟؟ و در نهایت با این کانفیگ پاور رو هم مرددم..... لطفا با این اطلاعات دوستان اهل فن یه لیست با قیمت برام جمع بندی کنند ببینیم درنهایت چهجوری فیکس میشه... برای مانیتور هم خودم 27 اینچ IPS ایسوس مدنظرمه ولی بازم خوشحال میشم نظر کارشناسی دوستان رو بدونم
amin_eshgh
25-11-14, 06:31
اگه گرافیک بهتر با قیمت خیلی مناسب خواستید میتونید به تاپیک منم یه سر بزنید Only the registered members can see the link
seyed mamali
25-11-14, 17:56
ممنون از پاسخ های فنی و خوبت.. با این اوصاف و با توضیحات خوب حسام، تصمیم نهاییم برای مادربرد Asus x99 A و برای پردازنده 5930K و برای کارت گرافیک GTX 970 تصویب شد. در کنارش یه ssd 128 و یه هارد 3 یا 4 وسترن البته نمیدونم گرین بهتره یا رد یا بلک؟؟ رم هم بسته به پولم 16 گیگ یا کمی صبر کنم 32 DDR4 بیاد و برای کیس گرین 9 و برای کولر هم پیشنهاد حسام که D15 هست رو میخرم ولی نمیدونم واترکولینگ هم میخوام یا نه؟؟ و در نهایت با این کانفیگ پاور رو هم مرددم..... لطفا با این اطلاعات دوستان اهل فن یه لیست با قیمت برام جمع بندی کنند ببینیم درنهایت چهجوری فیکس میشه... برای مانیتور هم خودم 27 اینچ IPS ایسوس مدنظرمه ولی بازم خوشحال میشم نظر کارشناسی دوستان رو بدونم
اگه حجم بالا بخای باید گرین بگیری....بلو نهایتش 1ترا هست
من گرین 1 ترا دارم خیلی عالیه ولی از بلو راضی ترم....
اگه بتونی دو تا بلو1ترا بگیری ترکوندی(بلو سریع تره)
بلک هم خیلی گرون میشه....
ولی بلک 4 ترا واسه خودش سالاریه عین بنز کارمیکنه ، رو گنج باید نشسته باشی که بری سراغ بلک حجم بالا....
با اجازه ی بزرگتر ها یه نظر بر مبنای تجربیات تلخ خودم از هارد بدم:
به نظر من به جای خرید یه 4 ترا،،،،،2تا2ترا بخری خیالت راحت تره...
در کل هارد قطعه ای هست که خیلی ریسکش بالاست،امروز سالمه فردا به لقا الله میپیونده....حالا خود هارد به درک(از زبون آدم مایه دار)،باز گردوندن اطلاعات توش بگیر نگیر داره...
تهرنگ
01-12-14, 01:13
آقا من تو مدل رم و کارت گرافیک موندم... رم ماژول 8 DDR4 میخوام بین کورشه و جی اسکیل موندم و گرافیک 970 ولی نمیدونم چه مارکی و کدوم مدلش
AMD>INTEL
01-12-14, 01:33
آقا من تو مدل رم و کارت گرافیک موندم... رم ماژول 8 DDR4 میخوام بین کورشه و جی اسکیل موندم و گرافیک 970 ولی نمیدونم چه مارکی و کدوم مدلش
رم پیشنهادم g.skill trident x هست .در مورد گرافیک پیشنهادم GV-N970G1 GAMING-4GD گیگابایت هست .
این هم بررسی این محصول
Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming review - PC Gamer (Only the registered members can see the link)
تهرنگ
01-12-14, 20:00
برای کیس هم انتخاب من Green x9 هست. آیا همین رو بگیرم یا از این بهتر هم برای من هست... ضمن اینکه هارد سیگیت بگیرم خوبه یا وسترن؟
AMD>INTEL
01-12-14, 20:04
برای کیس هم انتخاب من Green x9 هست. آیا همین رو بگیرم یا از این بهتر هم برای من هست... ضمن اینکه هارد سیگیت بگیرم خوبه یا وسترن؟
کیس x9 واقعاکیس خوبی هست .این کیس از کولر مستر هم با توجه به قیمت کمترش هم مناسبه حدود 390
Cooler Master: CM 690 III (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)