باسلام خدمت دوستان گرامی ، من می خواهم سیستم برای گیم و سرور دسکتاپ بگیرم. به همین دلیل می خواهم سرور دسکتاپ بخرم که هم بتونم سرور برای سایتم داشته باشم و هم بتوانم کارهایم اعم از (طراحی ، بازی و ...) را بتوانم انجام بدهم. از شما چند تا سئوال داشتم؟
بودجه من حداکثر تا 12 میلیون می باشد. و فضای هارد 10 الی 12 ترابایت در نظر بگیرید.
1) آیا این چیزی ممکن است ، و شما این نوع سرور با نوع کاربری که گفتم را پیشنهاد می کنید؟
2) خرید این نوع سرور چه تفاوتی با سرورهای مجازی که سایت ها رائه می دهند است؟
3) سرعت آپلود در این سرورها چقدر است؟
همچین از شما خواهش دارم ، هر اطلاعات یا پیشنهادی در این زمینه دارید در اختیار بنده قرار بدهید.
با آرزوی سلامتی شما دوستان
Hessam II
22-11-14, 19:30
این بودجه ققط مختص کیس هست یا با مانیتور و لوازم جانبی؟
1- بله. ممکن هست. چون گیمر و طراح گرافیک هم هستید، مستلزم خرید یک سیستم شبهه سرور بر پایه ی پلتفرم Desktop خواهید بود.
Reza Eshraghi
22-11-14, 19:36
سلام
کاربرد ها رو ترکیب نکنید بهتره .
هرکسی را بهر کاری ساختند
سرور برای سرور . کارهای معمولی هم براش سیستم جداگانه بگیرید بهتر هست .
سرور مستقل مزیت ها و معایب خاص خودش رو داره سرور اجاره ای هم به همین شکل .
سرور مستقل خودت با خودت طرف هستی . ولی هزینه بسیار بالاست . نیاز به بررسی دوره ای و یک متخصص برای راه اندازی و بررسی و دانش نسبتاً مناسب خودتون داره .
سرور اجاره ای به نوعی وابسته اید و تمام اختیارات دست خودتون نیست . هزینه اگر برابر خرید یک سرور فیزیکی توسط خودتون هم بشه ولی به صورت یک مرحله ای به شما وارد نمیشه و به نوعی یک مزیته !
kazaroonishahrsakhtafzar
22-11-14, 20:32
این بودجه ققط مختص کیس هست یا با مانیتور و لوازم جانبی؟
1- بله. ممکن هست. چون گیمر و طراح گرافیک هم هستید، مستلزم خرید یک سیستم شبهه سرور بر پایه ی پلتفرم Desktop خواهید بود.
به نظر شما چقدر باید برای سرور دسکتاپ هزینه کنم
- - - Updated - - -
سلام
کاربرد ها رو ترکیب نکنید بهتره .
هرکسی را بهر کاری ساختند
سرور برای سرور . کارهای معمولی هم براش سیستم جداگانه بگیرید بهتر هست .
سرور مستقل مزیت ها و معایب خاص خودش رو داره سرور اجاره ای هم به همین شکل .
سرور مستقل خودت با خودت طرف هستی . ولی هزینه بسیار بالاست . نیاز به بررسی دوره ای و یک متخصص برای راه اندازی و بررسی و دانش نسبتاً مناسب خودتون داره .
سرور اجاره ای به نوعی وابسته اید و تمام اختیارات دست خودتون نیست . هزینه اگر برابر خرید یک سرور فیزیکی توسط خودتون هم بشه ولی به صورت یک مرحله ای به شما وارد نمیشه و به نوعی یک مزیته !
ممنون از نظرات شما ، به نظر شما من چه کار کنم، که نخواهم هر ماه پول سرور مجازی بدهم
Hessam II
22-11-14, 20:41
به نظر شما چقدر باید برای سرور دسکتاپ هزینه کنم
سوال اول رو جواب ندادید!
معرفی و پیشنهاد سیستم در هر رنج بودجه ای، کار دشواری نیست.
بستگی به جزئیات و سطح کاربری شما داره. شاید با 2-3 میلیون هم کار شما راه بی افته و نیازی به هزینه ی اضافی نباشه و از طرف دیگر شاید 12 میلیون هم کم باشه! این رو اهل فن می بایست نظر بدن. کسانی که متخصص در امور سرور یا حیطه ی کاری شما هستن.
برای شفاف سازی این موضوع، در مورد کاربری هاتون، جزئیات و توضیحات بیشتری بنویسید... .
kazaroonishahrsakhtafzar
22-11-14, 20:58
سوال اول رو جواب ندادید!
معرفی و پیشنهاد سیستم در هر رنج بودجه ای، کار دشواری نیست.
بستگی به جزئیات و سطح کاربری شما داره. شاید با 2-3 میلیون هم کار شما راه بی افته و نیازی به هزینه ی اضافی نباشه و از طرف دیگر شاید 12 میلیون هم کم باشه! این رو اهل فن می بایست نظر بدن. کسانی که متخصص در امور سرور یا حیطه ی کاری شما هستن.
برای شفاف سازی این موضوع، در مورد کاربری هاتون، جزئیات و توضیحات بیشتری بنویسید... .
سیستم سرور دسکتاپ اعم از قطعات اصلی ، کیس ، درایو نوری ، 10 الی 12 ترابایت هارد ، SSD ، کولر خنک کننده و مانیتور
اما توضیح در مورد استفاده از سرور :
من این سرور دسکتاپ را همانطور که عرض کردم علاوه برای کارهای عمومی همانند (طراحی ، گیم و ...) می خواستم سایت بر روی آن راه اندازی کنم و سایت مورد نظر داری مشخصات زیر است:
1- قراره سایت را همانند سایت های دانلودی همانند دانلودها ، ایرانیان دانلود و ... باشد.
2- پهنای باند قوی جهت بازید کنندگان زیاد از سایت
3- آپلود با سرعت زیاد در این سرور
4- پشتیبانی قوی از دانلود از سایت (به طوری که تعدادی زیاد کاربر بتوانند همزمان چند فایل دانلود نمایند)
ضمناً قرار نیست من خود سایت را بر روی این سرور راه اندازی کنم ، بلکه قرار است فقط فایل ها را آپلود کنم
راستی به نظر شما سرعت اینترنتم برای راه اندازی این سرور با مشخصات بالا باید چقدر باشد.
kazaroonishahrsakhtafzar
24-11-14, 00:37
« دوستان لطفاً راهنمایی کنید »
AMD>INTEL
24-11-14, 01:02
« دوستان لطفاً راهنمایی کنید »
بیشتر مصرف سیستم برای گیم هست یا سرور ؟
alksdj
24-11-14, 01:16
دوست عزیز همانطور که استاید محترم فرمودند اول باید کاربردتون رو از سیستم معلوم کنید تا اساتید بتونن بهتر راهنمایی کنن . مثلا برای سرور باید از مادربورد سرور استفاده بشه و همچنین cpu سرور ولی برای Game سیستم که مادربورد و cpu خوبی برای گیم انتخاب کرد
Reza Eshraghi
24-11-14, 01:41
سیستم سرور دسکتاپ اعم از قطعات اصلی ، کیس ، درایو نوری ، 10 الی 12 ترابایت هارد ، SSD ، کولر خنک کننده و مانیتور
اما توضیح در مورد استفاده از سرور :
من این سرور دسکتاپ را همانطور که عرض کردم علاوه برای کارهای عمومی همانند (طراحی ، گیم و ...) می خواستم سایت بر روی آن راه اندازی کنم و سایت مورد نظر داری مشخصات زیر است:
1- قراره سایت را همانند سایت های دانلودی همانند دانلودها ، ایرانیان دانلود و ... باشد.
2- پهنای باند قوی جهت بازید کنندگان زیاد از سایت
3- آپلود با سرعت زیاد در این سرور
4- پشتیبانی قوی از دانلود از سایت (به طوری که تعدادی زیاد کاربر بتوانند همزمان چند فایل دانلود نمایند)
ضمناً قرار نیست من خود سایت را بر روی این سرور راه اندازی کنم ، بلکه قرار است فقط فایل ها را آپلود کنم
راستی به نظر شما سرعت اینترنتم برای راه اندازی این سرور با مشخصات بالا باید چقدر باشد.
گیم در چه سطحی ؟! خود گیم خیلی حرفه ای بخواهید کار کنید به تنهایی 10 میلیون بودجه ممکنه نیاز داشته باشه مخصصاً اگر مانیتور با رزولوشن بالاتر از FHD هم نیاز داشته باشید به طور مثال ، بحث استفاده از سیستم برای آپلود که جای خود داره !!
همین حجم هاردی که نیاز دارید حداقل 2 میلیون بودجه رو به خودش اختصاص میده !!
M3RS4D 50062
24-11-14, 10:56
بله دوستان گفتن
شما کامل هرچیزی که از این سیستم انتظار دارین رو بگید تا دوستان بهترین راهنمایی ها رو کنن
ولی یه چیزی رو مد نظر داشته باشین
کارهایی که با سیستمتون انجام میدید رو مثل مدیریت سایتتون و کار هایی که اگه یه اشتباه کنید کل دیتا هاتون به فنا میره رو با کار های گیمینگ یکی نکنید
یهو یه ویروس ورم میگره کل اسنادتون خراب میشه
پس کاملا کاربری یا انواع کاربریتون رو بگید
kazaroonishahrsakhtafzar
24-11-14, 11:59
با تشکر از نظرات دوستان!
نوع کاربری من شامل گیم و سرور می باشد.
ولی اگر با بستن سیستم سرور دسکتاپ می تونم کار گیم هم انجام بدهم ، پس نوع کاربری را راه اندازی سرور در نظر بگیرید.
اگر هم به نظر شما مناسب نمی باشد که سرور و گیم هر دو در یک سیستم باشند ، بنابراین با بودجه 8 میلیون یا کمی بیشتر بدون مانیتور سیستم سرور دسکتاپ برایم پیشنهاد بدهید.
ضمناً همانطور که عرض کردم قرار نیست سایت را بر روی سرور راه اندازی کنم ، فقط می خواهم فایل ها را آپلود نمایم.
به هر حال منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
M3RS4D 50062
24-11-14, 14:02
با تشکر از نظرات دوستان!
نوع کاربری من شامل گیم و سرور می باشد.
ولی اگر با بستن سیستم سرور دسکتاپ می تونم کار گیم هم انجام بدهم ، پس نوع کاربری را راه اندازی سرور در نظر بگیرید.
اگر هم به نظر شما مناسب نمی باشد که سرور و گیم هر دو در یک سیستم باشند ، بنابراین با بودجه 8 میلیون یا کمی بیشتر بدون مانیتور سیستم سرور دسکتاپ برایم پیشنهاد بدهید.
ضمناً همانطور که عرض کردم قرار نیست سایت را بر روی سرور راه اندازی کنم ، فقط می خواهم فایل ها را آپلود نمایم.
به هر حال منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
خوب الان شما به چقدر هارد نیاز دارید؟
kazaroonishahrsakhtafzar
24-11-14, 15:22
خوب الان شما به چقدر هارد نیاز دارید؟
چون برای آپلود سایت دانلودی می خواهم ، خودم که دلم می خواست 10 ترابایت باشه ، یا اگر می تونی سیستمی برایم پیشنهاد بدهید که بعداً بتونم هاردش را بیشتر کنم؟
SOHR@B
24-11-14, 15:47
دوست عزیز شما برا سرور نکات زیادی باید توجه کنین
کوچکتزین نکتش اینه که هاردای شما باید raid بشه برا بک اپ و پشتیبانی اصلا کار عاقلانه ای نیست که شما بخواین سرور رو با دستکتاپ یکی کنین کلا با هم فرق میکنن
خیلی در مورد این مسائل تو فروم بحث شده یکمی جستجو انجام میدادین اینکار رو نمیکردین
پ ن : راههای آسونتری هم برا دور ریختن پول هست
kazaroonishahrsakhtafzar
24-11-14, 16:31
دوست عزیز شما برا سرور نکات زیادی باید توجه کنین
کوچکتزین نکتش اینه که هاردای شما باید raid بشه برا بک اپ و پشتیبانی اصلا کار عاقلانه ای نیست که شما بخواین سرور رو با دستکتاپ یکی کنین کلا با هم فرق میکنن
خیلی در مورد این مسائل تو فروم بحث شده یکمی جستجو انجام میدادین اینکار رو نمیکردین
پ ن : راههای آسونتری هم برا دور ریختن پول هست
دوست عزیز شما بگوید ما چکار کنیم ، ما همون کار را می کنیم.
SOHR@B
24-11-14, 16:57
دوست من
من در حدی نیستم که بخوام به شما بگم چیکار کنین
ولی اینو بگم شما برای راه اندازی سرور خونگی خیلی باید هزینه کنین مهمترین نکته اونم پهنای بانده که یوزراتون بخوان استفاده کنن با کندی سرعت مواجه نشن
پیشنهاد من برا شما اینکه یه سرور مجازی تهیه کنین و اگه مطمئنین برا کارتون لازمه و به سرعت بالایی احتیاج دارین مثل شرکت ما بیاین از یکی از خدمات دهنده ها سرور اجاره کنین اونم هم پشتیبانی خوبی بهتون میدن هم درد سر اینترنت خیلی پر سرعت و پهنای باند ندارین
طرح شما نه توجیه اقتصادی داره نه عقلانی
برای دسکتاپتونم هم نسبت به بودجتون و گیمی که میخواین بازی کنین هزینه کنین
مثلا اگه مانیتورتون فول اچ دی نیست و یا میخواین یه دست فوتبال بزنین و......لازم نیست پولتون رو بالا یه کارت خداد تومنی بدین
من خودم الان هر از چند گاهی یه دست فوتبال میزنم یکمی دوتا2 انلاین بازی میکنم hawx هم بازی میکنم کلا این کارا رو با یه دونه ati 4850 میکنم که کارت 6-7 سال پیشه کاملا هم راضیم
بسته به سطح توقع شما داره دوست من
کلا میگم پولتون رو دور نریزین چون وقتی میاین اینجا مشاوره میخواین دوستان وظیفه خودشون میدونن که بهترین گذینه ها رو به شما اطلاع بدن اگه شما سطح توقع خودتون رو ندونین دوستان رو هم به اشتباه میندازین
پ ن : از استاتید معذرت میخوام:Love-ssa~! (1):
kazaroonishahrsakhtafzar
24-11-14, 17:38
دوست من
من در حدی نیستم که بخوام به شما بگم چیکار کنین
ولی اینو بگم شما برای راه اندازی سرور خونگی خیلی باید هزینه کنین مهمترین نکته اونم پهنای بانده که یوزراتون بخوان استفاده کنن با کندی سرعت مواجه نشن
پیشنهاد من برا شما اینکه یه سرور مجازی تهیه کنین و اگه مطمئنین برا کارتون لازمه و به سرعت بالایی احتیاج دارین مثل شرکت ما بیاین از یکی از خدمات دهنده ها سرور اجاره کنین اونم هم پشتیبانی خوبی بهتون میدن هم درد سر اینترنت خیلی پر سرعت و پهنای باند ندارین
طرح شما نه توجیه اقتصادی داره نه عقلانی
برای دسکتاپتونم هم نسبت به بودجتون و گیمی که میخواین بازی کنین هزینه کنین
مثلا اگه مانیتورتون فول اچ دی نیست و یا میخواین یه دست فوتبال بزنین و......لازم نیست پولتون رو بالا یه کارت خداد تومنی بدین
من خودم الان هر از چند گاهی یه دست فوتبال میزنم یکمی دوتا2 انلاین بازی میکنم hawx هم بازی میکنم کلا این کارا رو با یه دونه ati 4850 میکنم که کارت 6-7 سال پیشه کاملا هم راضیم
بسته به سطح توقع شما داره دوست من
کلا میگم پولتون رو دور نریزین چون وقتی میاین اینجا مشاوره میخواین دوستان وظیفه خودشون میدونن که بهترین گذینه ها رو به شما اطلاع بدن اگه شما سطح توقع خودتون رو ندونین دوستان رو هم به اشتباه میندازین
پ ن : از استاتید معذرت میخوام:Love-ssa~! (1):
دوست عزیز شما لطف دارید ، حالا به نظر شما از چه سایتی سرور اجاره ای تهیه کنم ، که مشکل سرعت اینترنت و پهنای باند نداشته باشم.
ضمناً من خودم رشته اقتصاد درس می خونم ، به همین دلیل نظر شما و دوستان دیگر را خواستم تا با کمترین هزینه بهترین را تهیه کنم.
مهدی بهادرفر
24-11-14, 18:51
دوست عزیز شما لطف دارید ، حالا به نظر شما از چه سایتی سرور اجاره ای تهیه کنم ، که مشکل سرعت اینترنت و پهنای باند نداشته باشم.
ضمناً من خودم رشته اقتصاد درس می خونم ، به همین دلیل نظر شما و دوستان دیگر را خواستم تا با کمترین هزینه بهترین را تهیه کنم.
HostDL - Major Web Hosting Services - هاست دی ال (Only the registered members can see the link)
اکثر سایت های معتبر دانلود سروراشون رو از اینجا گرفتن
در ضمن برای کار شما همانطور که سهراب جان گفتند سرور اجاره ای بهتره
سرور خونگی خیلی دردسر داره و علاوه بر هزینه اولیه برای خرید هزینه های نگه داری بالایی داره
M3RS4D 50062
24-11-14, 22:50
با این پست هایی که من دیدم فکر میکنم اخرش اینجوری شه
1.شما یه سرور اجاره میکنی.
2.و یه سیستم هم برای بازی تهیه میکنی.
(و به احتمال 100% میرین سمته چیپ ها X99 که اصلا هم ارزش اقتصادی نداره و یه چیپ Z97 هم کاره شمارو راه میندازه)
اقا پارسال ما یه پولی اومد دستمون تو دانشگاه گفتیم یه سیستم جم کنمیم برای چند سالی حالش رو ببریم همه کاریم قرار بود انجام بدیم با هاش از کار با اتو کد گرفته تا 3D max و برنامه نویسی و مجازی سازی سیستم عامل ها و . . . یه چیز ردیف دگه ولی الان من یه سیستم قدیمی دارم رمش رو کردم4 و گرافیکمم 630 (مشخصاتش زیره امضام هست )
الانم فقط یه لپ تاپ 1 تومنی برای وب میخوام همین
حالا علت این چیه که همه این کارو رو یه سیستم به این پایینی اومد بالا؟؟؟
الان میگم
چون تازه قرار بود کار باهاشو یاد بگیریم نه و ازمون و خطا های زیادی هم تا الان پشت سر گذاشتیم که هنوزم هست و ادامه داره ولی بازم همین سیستم میکشه و راندمان خوبی داره
ببخشید زیاد گفتم ,من جلوی بزرگترا جسارت کردم
(میتونی تاپیک خرید سیستم رو ببینی هم بخندی هم بتونی بهتر تصمیم بگیری)
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
24-11-14, 23:35
من یک سیستم لیست میکنم .میتونی تا حدی روی سرور سرویس دهنده هم روش حسابی کنید .
cpu corei7 4790k 1.100t
main gigabyte z97-ud3h-bk 650t
ram GSkill TridentX 2×8GB bus 2400 715t
vga Gigabyte GTX 760 OC 2gb 960t
ssd plextor 128gb 312t
hdd wd red 5tb 960t
power Enermax Platimax 850W 790t
case Green X4 Cougar Hexagon 293t
dvd/rw asus 24x 68t
cpu cooling hr2 macho black 225
این سیستم به 5 ترابایت هارد وسترن سری red مجهز هست . البته میتونی یکی دیگه هم اضافه کنی .
در سعی کردم با ارائه لیست قطعات با کیفیت امکان مشکلات یا کندی و ... کمتر کنم .
مادربرد رو از سری بلک ادیشن گیگابایت انتخاب کردم . که 168 تست پایداری ازشون گرفته میشه .پاور هم یکی از بهترین پاورهای موجود در دنیاهست . همچنین هارد 5 ترابایت وسترن red برای کارهای شبکه ساخته شده است .
kazaroonishahrsakhtafzar
25-11-14, 00:17
cpu corei7 4790k 1.100t
ssd plextor 128gb 312t
hdd wd red 5tb 960t
dvd/rw asus 24x 68t
این سیستم به 5 ترابایت هارد وسترن سری red مجهز هست . البته میتونی یکی دیگه هم اضافه کنی .
مادربرد رو از سری بلک ادیشن گیگابایت انتخاب کردم . که 168 تست پایداری ازشون گرفته میشه .پاور هم یکی از بهترین پاورهای موجود در دنیاهست . همچنین هارد 5 ترابایت وسترن red برای کارهای شبکه ساخته شده است .
ممنونم دوست گرامی
آیا سیستم بالا برای سرور خانگی مشکلی نداره ، باهاش می تونم راحت فایل ها را آپلود کنم، چون برای سایت دانلودی می خواهم؟
- راستی چون می خواهم یه سیستم جداگانه برای گیم تهیه کنم ، هر کدام از قطعات که زیاد برای سرور مهم نیست مثلاً کارت گرافیک ، یه قطعه ضعیف تر انتخاب کن ولی بجاش هارد بیشتر یا قطعات قویتر انتخاب کنید.
باتشکر
Reza Eshraghi
25-11-14, 04:00
ممنونم دوست گرامی
آیا سیستم بالا برای سرور خانگی مشکلی نداره ، باهاش می تونم راحت فایل ها را آپلود کنم، چون برای سایت دانلودی می خواهم؟
- راستی چون می خواهم یه سیستم جداگانه برای گیم تهیه کنم ، هر کدام از قطعات که زیاد برای سرور مهم نیست مثلاً کارت گرافیک ، یه قطعه ضعیف تر انتخاب کن ولی بجاش هارد بیشتر یا قطعات قویتر انتخاب کنید.
باتشکر
این سیستم آرشیو قراره 24/7 روشن باشه ؟
شما باید حتماً RAID رو برای این سیستم به کار بگیرید
SOHR@B
25-11-14, 10:07
ممنونم دوست گرامی
باتشکر
دوست من وقتی شما میتونی با هزینه کمتر کیفیت بهتر بگیری چرا میخوای پولتو دور بریزی برا من سواله
فدات شم سرور یعنی 24 ساعت شبانه رو 7 روز هفته 365 روز سال شما هزینه استهلاک پول برق هزینه اینترنت خیلی پرسرعت نامحدود رو حساب کنی بیشتر از یه سرور اختصاصی برات هزینه بر میداره
پ ن : البته من نظر امید جان و سایر اساتید رو رد نمیکنم بستگی داره شما از کدوم جهت به پولتون نیگاه کنین
SOHR@B
25-11-14, 10:13
cpu corei7 4790k 1.100t
ssd plextor 128gb 312t
hdd wd red 5tb 960t
dvd/rw asus 24x 68t
امید جان
جسارت من رو ببخشید
ایشون برا سرور حتما باید raid داشته باشن که برای حفظ اطلاعتشون رید 5 یا 3 و اگر هم سرعت بخوان رید 0
تعداد هاردای ایشون تو خوش بینانه ترین حالت 4 تا هارد میخوان به نظرتون منطقیه؟
اگرم رید نکنن که سرور معنی نداره (امنیت و پشتیبان و....)
Raid 3×(Western Digital SE Edition Enterprise Server 4TB=12TB): 3,100,000 -
درود
حسام جان ایشون برای رید 3 چهار تا هارد نیاز دارن
Only the registered members can see the link
Hessam II
25-11-14, 12:18
باید بررسی کرد و دید کدام نوع رید به کار ایشون میاد...؟ من شماره ی مدل رید رو ننوشتم.
در صورت صلاحدید، می تونن 4 تا 3 ترابایت بخرن.
kazaroonishahrsakhtafzar
25-11-14, 16:39
دوست من وقتی شما میتونی با هزینه کمتر کیفیت بهتر بگیری چرا میخوای پولتو دور بریزی برا من سواله
فدات شم سرور یعنی 24 ساعت شبانه رو 7 روز هفته 365 روز سال شما هزینه استهلاک پول برق هزینه اینترنت خیلی پرسرعت نامحدود رو حساب کنی بیشتر از یه سرور اختصاصی برات هزینه بر میداره
پ ن : البته من نظر امید جان و سایر اساتید رو رد نمیکنم بستگی داره شما از کدوم جهت به پولتون نیگاه کنین
دوست عزیز من در جایی زندگی می کنم که پول برق و اینترنت نمی دهم یعنی مجانی! به همین خاطر قصد دارم سرور تهیه کنم
kazaroonishahrsakhtafzar
25-11-14, 16:53
باید بررسی کرد و دید کدام نوع رید به کار ایشون میاد...؟ من شماره ی مدل رید رو ننوشتم.
در صورت صلاحدید، می تونن 4 تا 3 ترابایت بخرن.
ممنون از شما بابت معرفی سیستم
1) سیستمی که معرفی کردید تا چقدر پهنای باند می تونه پشتیبانی کند ، و سرعت اینترنت من باید چقدر باشد. چون برای آپلود سایت دانلودی می خواستم؟
2) این سرور تحت دسکتاپ می باشد ، یا اصلاً شما سرور تحت دسکتاپ را پیشنهاد می کنید؟
ممنون از راهنمایی شما
AMD>INTEL
25-11-14, 16:56
امید جان
جسارت من رو ببخشید
ایشون برا سرور حتما باید raid داشته باشن که برای حفظ اطلاعتشون رید 5 یا 3 و اگر هم سرعت بخوان رید 0
تعداد هاردای ایشون تو خوش بینانه ترین حالت 4 تا هارد میخوان به نظرتون منطقیه؟
اگرم رید نکنن که سرور معنی نداره (امنیت و پشتیبان و....)
کلا این طور سیستم به خاطر متفاوت بودن کاربرد باید یکی از جنبه ها رو کمتر پرداخت .
میتونند از 4 هارد وسترن red 3 ترا برای raid استفاده کنند.
اگر خود من قصد خرید داشتم . برای سرور سراغ یکی از خوش قیمت ترین سرورهای hp میرفتم .سرور رو جدا تهیه میکردم .
یک سیستم هم برای گیمینگ میبستم .
Hessam II
25-11-14, 17:02
ممنون از شما بابت معرفی سیستم
1) سیستمی که معرفی کردید تا چقدر پهنای باند می تونه پشتیبانی کند ، و سرعت اینترنت من باید چقدر باشد. چون برای آپلود سایت دانلودی می خواستم؟
2) این سرور تحت دسکتاپ می باشد ، یا اصلاً شما سرور تحت دسکتاپ را پیشنهاد می کنید؟
ممنون از راهنمایی شما
خواهش می کنم.
1- نمی دونم.
2- بله. بنده پیشنهادم با توجه به توضیحاتی که دادید، خرید سیستم بر پایه ی پلتفرم Desktop هست. در کنارش می تونید از چند قطعه ای که طراحی مهندسی و اختصاصی کاربری سرور دارند رو انتخاب کنید که بدون شک، در راستای بازدهی بهینه تر، موثر خواهند بود. 3 قطعه رو براتون از این نوع نوشتم. هر چند علاوه بر این سه قطعه ی پیشنهادی، مادربرد، پاور و کولر پیشنهادی هم واجد شرایط یک سیستم سرور قدرتمند با توانایی کارکرد شبانه روزی رو دارا هستند.
البته ناگفته نماند که بنده از اینکه این سیستم بهترین انتخاب برای شما باشه، شک دارم و مطمئن نیستم. اما با توجه به بودجه تون و توضیحاتی که دادید، از دیدگاه و منظرم بهترینه.
kazaroonishahrsakhtafzar
25-11-14, 17:24
کلا این طور سیستم به خاطر متفاوت بودن کاربرد باید یکی از جنبه ها رو کمتر پرداخت .
میتونند از 4 هارد وسترن red 3 ترا برای raid استفاده کنند.
اگر خود من قصد خرید داشتم . برای سرور سراغ یکی از خوش قیمت ترین سرورهای hp میرفتم .سرور رو جدا تهیه میکردم .
یک سیستم هم برای گیمینگ میبستم .
اگر امکان داره سایتی مربوط به سرور HP که با درج قیمت برایم معرفی کنید تا نگاهی به سروهای آن کنم ، ببنیم برای من مناسب هستند یا نه.
AMD>INTEL
25-11-14, 17:32
اگر امکان داره سایتی مربوط به سرور HP که با درج قیمت برایم معرفی کنید تا نگاهی به سروهای آن کنم ، ببنیم برای من مناسب هستند یا نه.
سرورها چون معمولا کانفیگ ها سفارشی هستند . باید با خود شرکت تماس بگیرید . من آدرس سایت آلبالو رو بهتون میدم
سرور - Server (Only the registered members can see the link)